Sead Kolašinac
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Nema sanse da spoji par utakmica na komadu a da se ne povrijedi. Steta, stvarno je sazrio kao igrac.
Može li mi neko objasniti kakva je razlika sad izmedju Ahmedhodzica i Kolašinca? Obojica su otisla iz kampa reprezentacije radi povrede i obojica su za vikend bili starteri.
Ovdje veliku odgovornost snose Spahic i jos vise Barbarez jer do kraja nije razjasnio situaciju sa Ahmedhodzicem (on kao enigmatican nešta), a morao je znajuci sta se ranije desavalo, i time navukao gnjev navijaca na momka.
I onda Spahić se pravi pametan i precrta našeg najboljeg stopera u reprezentaciji, a za sve krivi ili vecinu krivi on i Barbarez.
Ovdje veliku odgovornost snose Spahic i jos vise Barbarez jer do kraja nije razjasnio situaciju sa Ahmedhodzicem (on kao enigmatican nešta), a morao je znajuci sta se ranije desavalo, i time navukao gnjev navijaca na momka.
I onda Spahić se pravi pametan i precrta našeg najboljeg stopera u reprezentaciji, a za sve krivi ili vecinu krivi on i Barbarez.
Kolasinac je bio sa ekipom svo vrijeme u Holandiji, na teibinama I samo nije otisao u Madjarsku jer mu je steucni stab rekao da slobodno ide kuci. Anel je izmislio povredu je nije ni imao i na svoju ruku odlicno da ode. Ti ako tu nevidis razliku, imas ozbiljan problemh1a2s3o4 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 16:12Može li mi neko objasniti kakva je razlika sad izmedju Ahmedhodzica i Kolašinca? Obojica su otisla iz kampa reprezentacije radi povrede i obojica su za vikend bili starteri.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kako ti lutko moja znaš da je izmislio kada je čini mi se i sam Barbarez potvrdio da su i naši ljekari rekli da je bila manja povreda samo nisu zeljeli da rade dalje pretrage i utvrdili da moze igrati?soccerfan je napisao/la: ↑15 sep 2024, 16:16Kolasinac je bio sa ekipom svo vrijeme u Holandiji, na teibinama I samo nije otisao u Madjarsku jer mu je steucni stab rekao da slobodno ide kuci. Anel je izmislio povredu je nije ni imao i na svoju ruku odlicno da ode. Ti ako tu nevidis razliku, imas ozbiljan problemh1a2s3o4 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 16:12Može li mi neko objasniti kakva je razlika sad izmedju Ahmedhodzica i Kolašinca? Obojica su otisla iz kampa reprezentacije radi povrede i obojica su za vikend bili starteri.
Je li namjerno krivo govoriš, da ne kažem lažeš?
Nastavi trollati….h1a2s3o4 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 16:19Kako ti lutko moja znaš da je izmislio kada je čini mi se i sam Barbarez potvrdio da su i naši ljekari rekli da je bila manja povreda samo nisu zeljeli da rade dalje pretrage i utvrdili da moze igrati?soccerfan je napisao/la: ↑15 sep 2024, 16:16Kolasinac je bio sa ekipom svo vrijeme u Holandiji, na teibinama I samo nije otisao u Madjarsku jer mu je steucni stab rekao da slobodno ide kuci. Anel je izmislio povredu je nije ni imao i na svoju ruku odlicno da ode. Ti ako tu nevidis razliku, imas ozbiljan problemh1a2s3o4 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 16:12Može li mi neko objasniti kakva je razlika sad izmedju Ahmedhodzica i Kolašinca? Obojica su otisla iz kampa reprezentacije radi povrede i obojica su za vikend bili starteri.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Čuj nastavi trollati. Ja bukvalno posta nekoliko dana nisam napisao. Niti je ovo pokušaj trolanja. Ovu su činjenice tj. informacije koje su izasle u javnost.soccerfan je napisao/la: ↑15 sep 2024, 16:23Nastavi trollati….h1a2s3o4 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 16:19Kako ti lutko moja znaš da je izmislio kada je čini mi se i sam Barbarez potvrdio da su i naši ljekari rekli da je bila manja povreda samo nisu zeljeli da rade dalje pretrage i utvrdili da moze igrati?soccerfan je napisao/la: ↑15 sep 2024, 16:16
Kolasinac je bio sa ekipom svo vrijeme u Holandiji, na teibinama I samo nije otisao u Madjarsku jer mu je steucni stab rekao da slobodno ide kuci. Anel je izmislio povredu je nije ni imao i na svoju ruku odlicno da ode. Ti ako tu nevidis razliku, imas ozbiljan problem
To je klasicni odgovor kada neko nema šta da kaže tj. kada ga se uhvati u laži.
Haso, ziv bio, ne brukaj se. Pametnije ti je bilo da si i dalje sutio!
-
- Kontakt:
Anele bilmezu, jesi li to ti?h1a2s3o4 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 16:26Čuj nastavi trollati. Ja bukvalno posta nekoliko dana nisam napisao. Niti je ovo pokušaj trolanja. Ovu su činjenice tj. informacije koje su izasle u javnosnost.
To je klasicni odgovor kada neko nema šta da kaže tj. kada ga se uhvati u laži.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kolasinac je zadnju utakmicu odigrao u Superkupu protiv Reala i tu se povrijedio, pauzirao je vise sedmica prije okupljanja reprezentacije, i nije bio spreman za okupljanje. Ostao je ipak sa reprezentacijom u Eindhovenu, uprkos svemu.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 16:12Može li mi neko objasniti kakva je razlika sad izmedju Ahmedhodzica i Kolašinca? Obojica su otisla iz kampa reprezentacije radi povrede i obojica su za vikend bili starteri.
Anel je prije okupljanja 01.09. odigrao 90 minuta za Sheffield, i napustio okupljanje uprkos laksoj povredi i imao je sansu da igra protiv Madjarske. Ali je odlucio napustiti reprezentaciju.
Je li ti sad jasno?
Ma ja. Trolanje je postaviti jednostavno pitanje. Hajd nista. Uzivajte.
- Goalgetter
- Kontakt:
Odgovoreno ti je X puta ovdje.
Samo sto ne zelis da prihvatis istinu.
Sto se tice Ahmedhodzica donekle i razumijem da imas svoje misljenje u toj cijeloj aferi, ali izjednacavati slucaj Ahmedhodzica sa Kolasincem je totalno van realnosti.
Ti si druže konkretno odgovorio, dok imaš ovdje polusvijeta iz Kalesije koji misli da je interesantan sa svojim priglupim komentarima.Goalgetter je napisao/la: ↑15 sep 2024, 16:35Odgovoreno ti je X puta ovdje.
Samo sto ne zelis da prihvatis istinu.
Sto se tice Ahmedhodzica donekle i razumijem da imas svoje misljenje u toj cijeloj aferi, ali izjednacavati slucaj Ahmedhodzica sa Kolasincem je totalno van realnosti.
Ja mislim da si ti mene sa nekim pomiješao, pa tvrdiš da mi je odgovoreno X puta. Na šta mi je odgovoreno X puta ne razumijem?
Informacija koja je izasla u javnost jeste, i to je mislim Barbarez potvrdio, da je Anel imao lakšu povredu i to je rekao i naš medicinski tim. To je lako provjerljivo. Ako nije zelio da rizikuje to je opravdano.
Nakon što Barbarez nije do kraja tu situaciju razjasnio krenula je opet lavina uvreda, a momak nije zelio da rizikuje jer mu nisu uradjene detaljne pretrage.
Ako nije želio da igra i želio da izbjegne reprezentaciju zašto se uopšte pojavio na okupljanju?
Ne znam kakve su bile povrede kod njih dvojice ali kako se Kolasinac mogao oporaviti u tom periodu (ukljucujci i period od ranije) tako je mogao i Anel.
Ali nije bitno niti trebaš odogovarati na ovaj post. Replicirao sam ti iz pristojnosti. Niti ću ja više pisati na ovu temu niti će eto Anel igrati za nas. Ja samo mislim da on nije jedini, a možda čak ni najveći krivac za sve ovo.
Lijep pozdrav.
Očito neki ne znaju kako to ide s određenim povredama...
Tretirati isto slučaj Kolasinca i Ahmedhodžića je van svake pameti.
A sto se tice Ahmedhodzica, bukvalno je sam sebe prekrizio:
- Nažalost, od dvojice se moramo oprostiti, Sead Kolašinac vuče povredu mjesec dana, sve smo pokušali i on je došao i pokušao. Ne ide sa njim. Od sinoć smo ostali bez Anela Ahmedhodžića, koji je već otputovao, njegovom izrazitom željom da se vrati. Imao je nekih problema koje smo pokušali ustanoviti, neka povreda koja medicinski nije bila toliko velika, ali se on nije osjećao dobro, tražio je da pauzira utakmice i da se vrati kući, kazao je Barbarez, dodavši:
- Mene možete pitati i ja želim stvari odgovarati u mom dijelu. To što je prije bilo nisam se ni informisao, jer me nije ni zanimalo. Jeste, malo je čudna situacija, ali nemam potrebu da ne vjerujem našem igraču i da ne vjerujem njegovom osjećaju, tjelesnom stanju. Ja sam izračito na strani igrača uvijek bio i ako on misli da ne može, onda je ne može. To se brzo riješilo. On je tražio da ide kući, da se liječi. Nije nikakav problem. Ja svaki dan kažem igračima, ovdje ste svi svojom voljom, niko nije primoran. Ovdje ste zato što to volite."
...
...i nakon svega ovoga, ne javlja se selektoru, ne javlja se direktoru, nikome...oprašta se do daljnjeg od reprezentacije...i bla bla.
Tada uzimaš u obzir prethodne slučajeve i reagujes kako se reagovalo.
Da nije ispao gofno nakon odlaska u Sheffield i da se javio, vjerujem da bi se to sve riješilo razgovorom do sljedeceg okupljanja, ali ozbiljnim razgovorom gdje bi selektor i direktor postavili stvari na svoje mjesto.
Ko god brani Ahmedhodžića zapravo mnogo govori o sebi.
Tretirati isto slučaj Kolasinca i Ahmedhodžića je van svake pameti.
A sto se tice Ahmedhodzica, bukvalno je sam sebe prekrizio:
- Nažalost, od dvojice se moramo oprostiti, Sead Kolašinac vuče povredu mjesec dana, sve smo pokušali i on je došao i pokušao. Ne ide sa njim. Od sinoć smo ostali bez Anela Ahmedhodžića, koji je već otputovao, njegovom izrazitom željom da se vrati. Imao je nekih problema koje smo pokušali ustanoviti, neka povreda koja medicinski nije bila toliko velika, ali se on nije osjećao dobro, tražio je da pauzira utakmice i da se vrati kući, kazao je Barbarez, dodavši:
- Mene možete pitati i ja želim stvari odgovarati u mom dijelu. To što je prije bilo nisam se ni informisao, jer me nije ni zanimalo. Jeste, malo je čudna situacija, ali nemam potrebu da ne vjerujem našem igraču i da ne vjerujem njegovom osjećaju, tjelesnom stanju. Ja sam izračito na strani igrača uvijek bio i ako on misli da ne može, onda je ne može. To se brzo riješilo. On je tražio da ide kući, da se liječi. Nije nikakav problem. Ja svaki dan kažem igračima, ovdje ste svi svojom voljom, niko nije primoran. Ovdje ste zato što to volite."
...
...i nakon svega ovoga, ne javlja se selektoru, ne javlja se direktoru, nikome...oprašta se do daljnjeg od reprezentacije...i bla bla.
Tada uzimaš u obzir prethodne slučajeve i reagujes kako se reagovalo.
Da nije ispao gofno nakon odlaska u Sheffield i da se javio, vjerujem da bi se to sve riješilo razgovorom do sljedeceg okupljanja, ali ozbiljnim razgovorom gdje bi selektor i direktor postavili stvari na svoje mjesto.
Ko god brani Ahmedhodžića zapravo mnogo govori o sebi.
- PasodelMar
- Kontakt:
Kratko i jasno, čak i nejasnim fanboysima, nema dileme.Goalgetter je napisao/la: ↑15 sep 2024, 16:29
Kolasinac je zadnju utakmicu odigrao u Superkupu protiv Reala i tu se povrijedio, pauzirao je vise sedmica prije okupljanja reprezentacije, i nije bio spreman za okupljanje. Ostao je ipak sa reprezentacijom u Eindhovenu, uprkos svemu.
Anel je prije okupljanja 01.09. odigrao 90 minuta za Sheffield, i napustio okupljanje uprkos laksoj povredi i imao je sansu da igra protiv Madjarske. Ali je odlucio napustiti reprezentaciju.
Je li ti sad jasno?
Koliko ja znam Sheffield našim nije javio da je Anel imao povredu, ni lakšu, ni tezu. Očigledno je. Desilo se nesto za vrijeme okupljanja. Po drugi put. Došao povrijeđen na okupljanje i želio igrati? Pa ipak ne? Najlakše je bilo objasniti sa lakšom povredom i našim onemogućiti detaljan pregled tako što ćeš otići i napustiti reprezentaciju. Ponašanje onako, dno dna.
Vidi mu se na faci. Kako ćeš to porediti sa Seadom koji je povrijeđen došao, bodrio naše i bio spreman da ga naši pregledaju?
Druga nejasna "lakša" povreda u nizu da bi se okupljanje eskiviralo. Njemu Bosna ne znači ništa, došao radi oca u reprezentaciju, kada mu je pukla veza sa ocem, pukla je veza i sa Bosnom i neka je.
Zao mi je Barbareza i stručnog štaba radi Anela. Ko ovo poredi sa našim Seadom ne želi ni njemu ni nama ništa dobro. Neka je Anelu sa srećom i nikada vise medju nas, ako Bog da.
-
- Kontakt:
Cuj dosao u reprezentaciju radi oca. Nema sanse da ce neko tako nesto odluciti sa 22 godine. Moze te neko odgojiti da se voli svoja domovinu, ali takve odluke na kraju svako donosi za sebe, pa tako i Anel. Ljudi lako zaboravljaju da je on odlucio da igra za BiH, u momentu ga je igrao za Malme i zivio u Svedskoj. Prakticki bio reprezentativac Svedske. Nije to uopste jednostavno bilo zbog pritiska i svega. Ali nebitno, ovde je Kolasinac tema. Lako se sada se kititi sa Kolasincem, a zaboravljamo kako se o njemu pisalo kad je prolazio kroz tezak period u Arsenalu, pa onda prelazak u Schalke. Jako tezak period za njega, ljudi mu se rugali, da mu je Bosna bila samo B opcija, da ga ne treba zvati jer ne igra u Arsenalu, da treba pruziti priliku perspektivnom Civicu koji se vise zalaze od Kolasinca. Tako se pisalo.PasodelMar je napisao/la: ↑15 sep 2024, 19:34Kratko i jasno, čak i nejasnim fanboysima, nema dileme.Goalgetter je napisao/la: ↑15 sep 2024, 16:29
Kolasinac je zadnju utakmicu odigrao u Superkupu protiv Reala i tu se povrijedio, pauzirao je vise sedmica prije okupljanja reprezentacije, i nije bio spreman za okupljanje. Ostao je ipak sa reprezentacijom u Eindhovenu, uprkos svemu.
Je li ti sad jasno?
Koliko ja znam Sheffield našim nije javio da je Anel imao povredu, ni lakšu, ni tezu. Očigledno je. Desilo se nesto za vrijeme okupljanja. Po drugi put. Došao povrijeđen na okupljanje i želio igrati? Pa ipak ne? Najlakše je bilo objasniti sa lakšom povredom i našim onemogućiti detaljan pregled tako što ćeš otići i napustiti reprezentaciju. Ponašanje onako, dno dna.
Vidi mu se na faci. Kako ćeš to porediti sa Seadom koji je povrijeđen došao, bodrio naše i bio spreman da ga naši pregledaju?
Druga nejasna "lakša" povreda u nizu da bi se okupljanje eskiviralo. Njemu Bosna ne znači ništa, došao radi oca u reprezentaciju, kada mu je pukla veza sa ocem, pukla je veza i sa Bosnom i neka je.
Zao mi je Barbareza i stručnog štaba radi Anela. Ko ovo poredi sa našim Seadom ne želi ni njemu ni nama ništa dobro. Neka je Anelu sa srećom i nikada vise medju nas, ako Bog da.
Pored toga što je Kolašinac vukao povredu mjesec dana i nije nastupao u kolu pred okupljanje, što stvar drastično mijenja u odnosu na Anela, Kolašinac je pokazao da je profesionalan i pametan. Pokazao je da se normalnim odnosom sve može riješiti, za razliku od praznoglavog i bezobraznog Ahmedhodžića, koji je uradio apsolutno sve što ne treba i to u kontinuitetu.
Stvarno tog malog manipulatora ne treba više povlačiti po forumu reprezentacije, on tu ne pripada.
Kao što trebaju da ohlade i ovi koji upiru da opravdaju što se opravdati ne može, a i nisu nešto retorički jaki.
Stvarno tog malog manipulatora ne treba više povlačiti po forumu reprezentacije, on tu ne pripada.
Kao što trebaju da ohlade i ovi koji upiru da opravdaju što se opravdati ne može, a i nisu nešto retorički jaki.

Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 15 sep 2024, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Zasto se spominje igrac koji se oprostio? On i Seo ne mogu u istu recenicu sto se tice odnosa prema reprezentaciji.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
tenk, sudzuk, kakav on stalno povrijedjen, nije imao mjesta u njemackoj zato nama bio siguran, vidi civica kako se bori, zna sta je bosna, jos mladji perspektivan. jadna ti majka ko je ovisan o bosanaca srozat ce te samo tako.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, HariTz, Mow, tovusa84 i 24 gosta.