FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Strauss
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Strauss » 04 apr 2011, 12:37

Esii TM87 je napisao/la:drugo i onaj sto vas upucuje kako da pistete ne zna,jer i njemu se omakne da koji opali latinicom pa ga morate upozoravati :lol:
:lol: :lol:
Samo da se ne vrate spodobe vamo, eno zakrvili su tamo.
EDIT
Je.be ih onaj jajaj u mozak samo tako :lol: Borac brend RS :lol: :lol:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 04 apr 2011, 12:38

Strauss je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:drugo i onaj sto vas upucuje kako da pistete ne zna,jer i njemu se omakne da koji opali latinicom pa ga morate upozoravati :lol:
:lol: :lol:
Samo da se ne vrate spodobe vamo, eno zakrvili su tamo.
EDIT
Je.be ih onaj jajaj u mozak samo tako :lol: Borac brend RS :lol: :lol:
Kakvi likovi do jaja su nam :lol:
1921-2011

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 04 apr 2011, 12:41

MU'MIN T.M. je napisao/la:Hocemo pobjedu, pobjedu u Trebinju.

1.Sehic 2.Markovic 3.Vasilic 4.Bogicevic 5.Radovanovic 6.Culum 7.Svraka(Stanceski) 8. Beslija(Jamak) 9.Visca 10.Zeba 11.Lazoantigol :mrgreen:
Samo da Bogi bude 100% spreman i da pocne utakmicu,volio bih i Culuma i Stanceskog vidjeti u pocetnoj, a Besu na klupi.
Sretno nam...

Imao sam osjecaj da cemo pobjediti.Mislim da Culum dosta moze koristiti igri u gostima,a i podize formu.Svraki ocigledno 'lezi' igrati na Policama,zadnje 2 utakmice 3 gola. Lazu, nece pa nece, valjda se cuva za Siroki. To nam je najvaznija utakmica dosadasnjeg dijela s
ezone. Sto se tice prvenstva 10x3 = 30 bodova u igri, mi imamo -6...Sanse postoje po ovoj cudnoj nauci, zvanoj Matematika, pa svidjalo se to nekom ili ne.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

tatamata2
Kontakt:

Post Postao/la tatamata2 » 04 apr 2011, 12:43

Esii TM87 je napisao/la: Šovionista smjesan si lik,prvo ni sam ne znas kojim pismom bi pisao,drugo i onaj sto vas upucuje kako da pistete ne zna,jer i njemu se omakne da koji opali latinicom pa ga morate upozoravati :lol: ,trece Perica je bio starter kod vas,kod nas klupa jer mi smo ŽELJEZNICAR,kontas?
Četvrto mnogo ste se raskukali,jer znate da jos jedan kiks i pa-pa ode ona gdje joj je mjesto 8-) zato nastavite da kukate jer vas je hastra,i peto,pratim isto kao i ti,i svi vi dolazite i citate ovaj forum,ipak mi smo najveci KLUB u BIH MI SMO ŽELJEZNIČAR
Nastavi nas i dalje pratiti,bas mi je drago sto sve do detalja znas sta se desava,to nesto dokazuje. ;) Ovaj dio mi je posebno smijesan. :mrgreen: Al mogao si bar nesto bolje smisliti,a ne postapalicu "mi smo zeljeznicar".Sad cu ti ja reci sta je,malo ste se zajebucnuli sa dovodjenjem Stanceskog,pa sad pametno cutite,jer vidite da su ipak ljudi bili u pravu kad su govorili da ste doveli karinu od igraca.ali dobro,neka bude da je "plejmejker i igrac borca",covjek igra defanzivnog veznog,haha.

A samo mi ti nemoj o kukanju,da ne krenem citirati postove nakon poraza od Slobode.Ono je komedija bila.

Aj sad pa-pa ocekujem sad vas visok let nakon ove pobjede ponovno najavljivanje titule i podcenjivanje,a onda opet plac kad dodje tesko.Navijaci Zeljeznicara=lanina vremenska prognoza

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 04 apr 2011, 12:44

Jamak je bas umjetnik kad je uspio ono da promasi. Bitna je uostalom pobjeda, ostalo ****.ji ga doci ce na svoje, valjda. Cuva se Lazo, po svemu sudeci, za ligu prvaka. :roll: Nego da se vratim malo, Hawking nemoj se provaljivati molim te, bezveze se ofiras, cuj photoshop, ne znam sto uopste ulazis u diskusiju sa smradovima ?! A vi, strasne ptice, odletite sa nase teme, bavite se racunicama gdje ce se titula moci odluciti nakon strasnih -11 :lol:
Nama je Željo svetinja jedina.

tatamata2
Kontakt:

Post Postao/la tatamata2 » 04 apr 2011, 12:46

MU'MIN T.M. je napisao/la:
Imao sam osjecaj da cemo pobjediti.Mislim da Culum dosta moze koristiti igri u gostima,a i podize formu.Svraki ocigledno 'lezi' igrati na Policama,zadnje 2 utakmice 3 gola. Lazu, nece pa nece, valjda se cuva za Siroki. To nam je najvaznija utakmica dosadasnjeg dijela s
ezone. Sto se tice prvenstva 10x3 = 30 bodova u igri, mi imamo -6...Sanse postoje po ovoj cudnoj nauci, zvanoj Matematika, pa svidjalo se to nekom ili ne.

Pa postojale su i na -8 sanse,cemu onda plakanje?

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 04 apr 2011, 13:04

MU'MIN T.M. je napisao/la:
Imao sam osjecaj da cemo pobjediti.Mislim da Culum dosta moze koristiti igri u gostima,a i podize formu. Svraki ocigledno 'lezi' igrati na Policama,zadnje 2 utakmice 3 gola. Lazu, nece pa nece, valjda se cuva za Siroki. To nam je najvaznija utakmica dosadasnjeg dijela s
Svraka zabija golove kad je Ćulum u ekipi. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 04 apr 2011, 13:27

Neka malo, odmorite...Bilo vas 500 u Lukavici, normala, prvi ste na tabeli, samo opušteno...

Znal' se, hoćel' bit' prenos protiv Širokog??
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 apr 2011, 13:38

hamo_pipa je napisao/la:Neka malo, odmorite...Bilo vas 500 u Lukavici, normala, prvi ste na tabeli, samo opušteno...

Znal' se, hoćel' bit' prenos protiv Širokog??
Hoce na BHT1 ;)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 13:39

Vasa Ladacki je napisao/la:Jamak je bas umjetnik kad je uspio ono da promasi. Bitna je uostalom pobjeda, ostalo ****.ji ga doci ce na svoje, valjda. Cuva se Lazo, po svemu sudeci, za ligu prvaka. :roll: Nego da se vratim malo, Hawking nemoj se provaljivati molim te, bezveze se ofiras, cuj photoshop, ne znam sto uopste ulazis u diskusiju sa smradovima ?! A vi, strasne ptice, odletite sa nase teme, bavite se racunicama gdje ce se titula moci odluciti nakon strasnih -11 :lol:
:|
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 04 apr 2011, 13:53

Zanmima me jedna stvar dali bi mogao naruciti neke naljepnice da mi se naprave do pocetka maja.Ideli to preko udruzenja i tako ako neko zna ili ima acc. na orgu da mi pomogne na PP :) Hvala unaprijed
svoj ti pos'o !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 apr 2011, 14:02

Sljedeca stanica, stadion Pecara u Širokom Brijegu! Srijeda, 06.04. u 17:00!

ŠIROKI BRIJEG-ŽELJEZNIČAR

Glavni sudija: Semir Kaplan (Stolac).
Pomočnici: Dalibor Drašković (I. Sarajevo) i Anto Sučić (N. Travnik)
Četvrti sudija: Midhat Arnautović (Tuzla)
Delegat: Milorad Lale (I. Sarajevo)
Kontrolor suđenja: Ranko Mandić (Livno)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 apr 2011, 14:07

Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Pecara u Širokom Brijegu! Srijeda, 06.04. u 17:00!

Ovo je za Kup ?

A u subotu opet sa Sirokim na Grbavici. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 04 apr 2011, 14:48

Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Pecara u Širokom Brijegu! Srijeda, 06.04. u 17:00!

Opet ovaj Kaplan. :roll: :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 04 apr 2011, 14:51

Patrick Gerthard Nyema, liberijski internacionalac sa švajcarskim pasošem, iako još uvijek nije dobio certifikat iz Kanade, od sutra će imat pravo nastupa i za Željezničar bi mogao debitovati već u srijedu kada Plavi na Pecari igraju revanš susret polufinala Kupa BiH.

Naime, prema pravilniku o registraciji igrača, ukoliko nakon zahtjeva za izdavanje certifikata isti ne stigne u roku mjesec dana, igrač automatski stiče pravo nastupa za novi klub. Obzirom da iz Kanade nije stigao cerifikat, a sutra se navrašava mjesec dana od kako je naš Savez zatražio papire za njegovu registraciju, Nyema po automatizmu stiče pravo nastupa za Želju.

Stručni štab Željezničara u duelu protiv Širokog Brijega neće moći računati na Pericu Stančeskog i Nermina Jamaka, koji su u prvom dijelu sezone u Kup takmičenju igrali za Borac, odnosno Čelik.
Napokon više.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

sancho_panza
Kontakt:

Post Postao/la sancho_panza » 04 apr 2011, 15:44

Nadam se da ce mi uljepsati igraci Zelje dan pobjedom na moj rođendan i dan grada Sarajeva :D

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 15:50

sancho_panza je napisao/la:

Nadam se da ce mi uljepsati igraci Zelje dan pobjedom na moj rođendan i dan grada Sarajeva :D
Nema da sumnjaš u to 8-)
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 apr 2011, 16:09

Zna li neko kad je trening danas? Molim što brži odgovor. Hvala! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 04 apr 2011, 16:17

Bianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko kad je trening danas? Molim što brži odgovor. Hvala! 8-)
tebalo bi da su otisli u Medjugorje

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 apr 2011, 16:24

djale je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko kad je trening danas? Molim što brži odgovor. Hvala! 8-)
tebalo bi da su otisli u Medjugorje
jeste :mrgreen: ako nam se evropa opet ukaze bice dobro :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921 i 49 gostiju.