sta koga briga sto nemas vise izmjena ili sto si dobio crveni? ostavis jednu izmjenu za te slucajeve potencijalne.
Hamza za pobjedu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znaci nemas 5 izmjena nego 4, diras u uefina/fifina pravila nelogicno.muhamedhulk je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:44ako je pravilo da mora poceti i zavrsiti jedan igrac u21, onda je sve jasno - i ne znam sto bi se neko od nas bunio ako uzmu 3 boda?
sta koga briga sto nemas vise izmjena ili sto si dobio crveni? ostavis jednu izmjenu za te slucajeve potencijalne.
Hamza za pobjedu.![]()
Licno Hamzu gotivim jer se vidi nanjemu da je fin momak i sve to stoji.
PljuvacTurkishAirlines je napisao/la: ↑15 sep 2024, 15:51Uzasna transfer politika FKS.
Logika je da najlaksi nacin za U21 bude golman. Golmana smo imali kvalitetnih.
I neko odluci da imas dva golmana, "stranca" koji su uzasni. Znaci, ako nije Oliver Kahn, na golu ti treba i mora ici U21. Najbolji i najlaksi nacin.
Sta je sa Akademijom, gdje smo imali po 2/3 igraca u prvih 11?
Mirvic je glavni krivac za ovakvo stanje kluba.
Sarajevo nikad nije bilo nezasticenije od kad je Mirvic dosao na celo kluba. Yebe nas ko hoce. Evo i sinoc policija isto na zapadu.
Najvevi poraz ove uprave i Mirvica je onakvo izivljavanje Muse na Kosevu, a ti nisi u mogucnosti nista da uradis pa ulijeces u teren ko kakav kabadahija.
Znači, trebaš uvijek 4 izmjene praviti ( u 2 termina, jer ako iskoristiš 3 termina nećeš vise ni moći izmjene praviti )?muhamedhulk je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:44ako je pravilo da mora poceti i zavrsiti jedan igrac u21, onda je sve jasno - i ne znam sto bi se neko od nas bunio ako uzmu 3 boda?
Hamza za pobjedu.![]()
imas pet ali na rizik. nikakve to veze nema sa fifa/uefa i njihovim pravilima.bvsic je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:47Znaci nemas 5 izmjena nego 4, diras u uefina/fifina pravila nelogicno.muhamedhulk je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:44ako je pravilo da mora poceti i zavrsiti jedan igrac u21, onda je sve jasno - i ne znam sto bi se neko od nas bunio ako uzmu 3 boda?
Hamza za pobjedu.![]()
Drugo je sto par vas bi jedva docekalo da se oduzmu bodovi da se moze srat
U ovoj **** drzavi ništa nije jasno,pa tako ni pravilo o U -21 ne bi me čudilo da reg 0:3 jer smo mi u pitanju a ne zrinjski,borac...mi smo trn u oku svimamuhamedhulk je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:44ako je pravilo da mora poceti i zavrsiti jedan igrac u21, onda je sve jasno - i ne znam sto bi se neko od nas bunio ako uzmu 3 boda?
Hamza za pobjedu.![]()
Nije ni blizu ista situacija to što se desilo posušju i ovo nama sinoć, al ne mozeš ti bošnjaku doprditi .muhamedhulk je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:51imas pet ali na rizik. nikakve to veze nema sa fifa/uefa i njihovim pravilima.bvsic je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:47Znaci nemas 5 izmjena nego 4, diras u uefina/fifina pravila nelogicno.muhamedhulk je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:44ako je pravilo da mora poceti i zavrsiti jedan igrac u21, onda je sve jasno - i ne znam sto bi se neko od nas bunio ako uzmu 3 boda?
Hamza za pobjedu.![]()
necu srati, greska se mogla svima desiti, eto bas posusju proslo kolo![]()
kad iskoristis na poluvremenu jednu sansu za izmjenu imas jos 3 do kraja utakmice...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:49Znači, trebaš uvijek 4 izmjene praviti ( u 2 termina, jer ako iskoristiš 3 termina nećeš vise ni moći izmjene praviti )?muhamedhulk je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:44ako je pravilo da mora poceti i zavrsiti jedan igrac u21, onda je sve jasno - i ne znam sto bi se neko od nas bunio ako uzmu 3 boda?
Hamza za pobjedu.![]()
pa kako nije? oni zaboravili da mora biti u21 igrac na terenu...prekrsili pravilo.visokohz je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:59Nije ni blizu ista situacija to što se desilo posušju i ovo nama sinoć, al ne mozeš ti bošnjaku doprditi .muhamedhulk je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:51imas pet ali na rizik. nikakve to veze nema sa fifa/uefa i njihovim pravilima.
Nije bio nijedan penal, vec receno vise puta.Pitar6785 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:48Licno Hamzu gotivim jer se vidi nanjemu da je fin momak i sve to stoji.
Al za 2icu hamzi nebi dao ni ovakog nikakvig renana..
Dali je bio penal na renanu
Dalije bio penal na Guliju u 95 min
Vidim da niko to nepita
Cuj na rizik, nema tu rizika. Sta ako ti 5 igraca slome nogu i ti ih sve zamijenis jel opet rizikujes?muhamedhulk je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:51imas pet ali na rizik. nikakve to veze nema sa fifa/uefa i njihovim pravilima.bvsic je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:47Znaci nemas 5 izmjena nego 4, diras u uefina/fifina pravila nelogicno.muhamedhulk je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:44ako je pravilo da mora poceti i zavrsiti jedan igrac u21, onda je sve jasno - i ne znam sto bi se neko od nas bunio ako uzmu 3 boda?
Hamza za pobjedu.![]()
Al jel ok da se ne gleda potencionalni penal na varu, tacnkje dvije situacije u nekoliko sekundi. Prva na lijevoj strani, druga gore prema istoku. Al ne sudija je otisao privjeriti crveni karton. Trebao je provjeriti moguce penale, bio ne bio ne zanima me, trebas provjeriti.
I da smo imali još jednu izmjenu nismo je mogli odmah izvršiti. Izmijenu moraš najaviti koš delegata, onda da se izvrši, a čim je Celik izasao sa terena ovaj je i svirao kraj u desetak sekundi. Sta s tim? Nije jasno definisano i nije isto kao kada je Posušje kažnjeno.muhamedhulk je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:04pa kako nije? oni zaboravili da mora biti u21 igrac na terenu...prekrsili pravilo.visokohz je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:59Nije ni blizu ista situacija to što se desilo posušju i ovo nama sinoć, al ne mozeš ti bošnjaku doprditi .muhamedhulk je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:51
imas pet ali na rizik. nikakve to veze nema sa fifa/uefa i njihovim pravilima.
mi rizikovali i nismo zavrsili utakmicu sa u21 igracem.
evo sta da se u 90. min povrijedi u21 igrac a nemas izmjena? isto i da se to desi u 70. min npr. koga briga? ostavi tog povrijedjenog na centru nek stoji i igraj bez njega...nemas druge solucije.
Jest, sve je Mirvić kriv.TurkishAirlines je napisao/la: ↑15 sep 2024, 15:51Uzasna transfer politika FKS.
Logika je da najlaksi nacin za U21 bude golman. Golmana smo imali kvalitetnih.
I neko odluci da imas dva golmana, "stranca" koji su uzasni. Znaci, ako nije Oliver Kahn, na golu ti treba i mora ici U21. Najbolji i najlaksi nacin.
Sta je sa Akademijom, gdje smo imali po 2/3 igraca u prvih 11?
Mirvic je glavni krivac za ovakvo stanje kluba.
Sarajevo nikad nije bilo nezasticenije od kad je Mirvic dosao na celo kluba. Yebe nas ko hoce. Evo i sinoc policija isto na zapadu.
Najvevi poraz ove uprave i Mirvica je onakvo izivljavanje Muse na Kosevu, a ti nisi u mogucnosti nista da uradis pa ulijeces u teren ko kakav kabadahija.
Nismo puno mogli tu brate,navodno razlika u plati ogromna.Haj ga ne pusti imas nezadovoljnog igraca a nije njemu 19 godina pa da mu kazes ima vremena.Ovo mu je zadnji voz da proba napraviti jedan jaci transfer i uzeti neke pare.
Hoćemo tjerati Zekića poslije 5 utakmica gdje imaš omjer 4-1-0?muhamedhulk je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:44ako je pravilo da mora poceti i zavrsiti jedan igrac u21, onda je sve jasno - i ne znam sto bi se neko od nas bunio ako uzmu 3 boda?
Hamza za pobjedu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Beli98, Benjolos, casual033, Dave, ErosViverosViv, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HordasFks, Jadnimi, JavierBosnia, Lecler, mma_hz, MokraKifla, pjankesarajevo, rimljanin90, skoJaa, zagorski i 119 gostiju.