FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma čim se ovo pravilo krenuti tumačiti mi smo donji,taman će hrvatska i srpska komponenta ovo protumačiti u našu korist
VVVBK
VVVBK
Bukvalno, ne treba taktika i pripreme. Samo polomiš sve igrače U-21 i tri boda dobiješ.armaduva je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:26Ako kojim slucajem registruju 0-3, svaka slijedeca tekma ako bude nepovoljan rezultat po nas sacekas protivnik da izvrsi sve izmjene i slomis nogu u21 igracu protivnika. Tako pobjedis za zelenim stolom![]()
Interesantna taktika na vidiku par po izvoru iz takmicarske komisije!

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pravilo će se morati protumačiti i definisati zbog mogućih budućih zloupotreba, a ne što nas neko voli ili mrzi.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Hoćemo.Pendulum je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:33Hoćemo tjerati Zekića poslije 5 utakmica gdje imaš omjer 4-1-0?muhamedhulk je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:44ako je pravilo da mora poceti i zavrsiti jedan igrac u21, onda je sve jasno - i ne znam sto bi se neko od nas bunio ako uzmu 3 boda?
sta koga briga sto nemas vise izmjena ili sto si dobio crveni? ostavis jednu izmjenu za te slucajeve potencijalne.
Hamza za pobjedu.![]()
![]()

- BegovicRamiz
- Kontakt:
kojom brzinom se Hamza popravljao i bivao efikasnijiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:31Nismo puno mogli tu brate,navodno razlika u plati ogromna.Haj ga ne pusti imas nezadovoljnog igraca a nije njemu 19 godina pa da mu kazes ima vremena.Ovo mu je zadnji voz da proba napraviti jedan jaci transfer i uzeti neke pare.
A oni komentari i usporedbe kako je Renan bolji igrac su bile smijesne i tada svakome ko razumije fudbal a tek sad to svi mogu vidjeti.Poredit se ne mogu uopste
isto brzinom je Renana padao i jos pada
-
- Kontakt:
čim su ovi naši napisali saopštenje dobili su neslužbeno da smo donji,što su i naveli,definisati se hoće sigurno nakon ovoga
VVVBK
VVVBK
Svakakvih likova na forumu, Bože sačuvaj.tabba77 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:48Hoćemo.Pendulum je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:33Hoćemo tjerati Zekića poslije 5 utakmica gdje imaš omjer 4-1-0?muhamedhulk je napisao/la: ↑15 sep 2024, 17:44ako je pravilo da mora poceti i zavrsiti jedan igrac u21, onda je sve jasno - i ne znam sto bi se neko od nas bunio ako uzmu 3 boda?
sta koga briga sto nemas vise izmjena ili sto si dobio crveni? ostavis jednu izmjenu za te slucajeve potencijalne.
Hamza za pobjedu.![]()
![]()
![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- BegovicRamiz
- Kontakt:
povrijedjen igrac koji je van terena a nije zamijenjen vodi se da je i dalje tuH8Z7 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:35Bukvalno, ne treba taktika i pripreme. Samo polomiš sve igrače U-21 i tri boda dobiješ.armaduva je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:26Ako kojim slucajem registruju 0-3, svaka slijedeca tekma ako bude nepovoljan rezultat po nas sacekas protivnik da izvrsi sve izmjene i slomis nogu u21 igracu protivnika. Tako pobjedis za zelenim stolom![]()
Interesantna taktika na vidiku par po izvoru iz takmicarske komisije!![]()
znaci ispucaju izmjene i povrijedi im se igrac u21
on je van terena al nije sluzbeno zamijenjen i fakticki se vodi da je u igri
bar ja to tako kontam ne mora biti tacno
Brate sta ti znaci ovo VVVBK, ako nije problem sto pitam a uvijek me je zanimalonukleusmember je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:50čim su ovi naši napisali saopštenje dobili su neslužbeno da smo donji,što su i naveli,definisati se hoće sigurno nakon ovoga
VVVBK

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
A šta očekuješ drugo? Još 2 neriješena i cijeli stadion će da zviždi, ovdje će se Mirza i Rožman u nebesa dizati, Julardžija ko Iniesta u prime.
TurkishAirlines je napisao/la: ↑15 sep 2024, 15:51Uzasna transfer politika FKS.
Logika je da najlaksi nacin za U21 bude golman. Golmana smo imali kvalitetnih.
I neko odluci da imas dva golmana, "stranca" koji su uzasni. Znaci, ako nije Oliver Kahn, na golu ti treba i mora ici U21. Najbolji i najlaksi nacin.
Sta je sa Akademijom, gdje smo imali po 2/3 igraca u prvih 11?
Mirvic je glavni krivac za ovakvo stanje kluba.
Sarajevo nikad nije bilo nezasticenije od kad je Mirvic dosao na celo kluba. Yebe nas ko hoce. Evo i sinoc policija isto na zapadu.
Najvevi poraz ove uprave i Mirvica je onakvo izivljavanje Muse na Kosevu, a ti nisi u mogucnosti nista da uradis pa ulijeces u teren ko kakav kabadahija.
TurkishAirlines je napisao/la: ↑23 sep 2023, 16:15Da li je Šahinović upisao fakultet?
To je pitanje svih pitanja...
TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 okt 2023, 19:32Ovaj Sahinovic je teska budala i velika sramota za FKS, sto je uopste prvi golman.
Ovako si pričao dok nam je u21 bio golmanTurkishAirlines je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:34Rozmanova jos jedna losa utakmica.
Da je kakvog LB da je u21 pa da se Sahinovic otjera u PM.
Zali boze Pene koji je u prvom poluvremenu mogo biti puno bolji umjesto Ziljkica.
Prekršio si pravilo koliko god ono bilo nakaradno i bez detaljnih objašnjenja.
Klubovi/treneri svjesno rizikuju ostavljajući samo jednog U21 igrača u terenu ili tri u zapisniku, niko te ne sprečava da ih imaš pet ili koliko hoćeš. Nigdje ne piše da je striktno jedan nego minimalno jedan i većina naših trenera se vodi nekom logikom da mu se ništa neće desiti.
Stručni štabovi u ekipama trebaju da imaju razrađene sve scenarije po tom pitanju a trener da odlučuje i rizikuje sa tim igračima.
Iz Saveza ti hladno mogu odgovoriti zašto niste imali dva U21 igrača na terenu i ne bi se doveli u ovu situaciju, znači greška SŠ što nisu predvidjeli ovu situaciju ili ako su već znali onda su kao što sam rekao svjesno rizikovali i doveli se u ovu sizuaciju.
Mada ovaj remi je ravan porazu i taj bod i ne znači toliko koliko bi se mi trebali pozabaviti izjavom Zorana Zekića gdje je rekao da su deset dana uvježbavali ovakve situacije i mi iz takve dvije na utakmici primimo dva gola.
Klubovi/treneri svjesno rizikuju ostavljajući samo jednog U21 igrača u terenu ili tri u zapisniku, niko te ne sprečava da ih imaš pet ili koliko hoćeš. Nigdje ne piše da je striktno jedan nego minimalno jedan i većina naših trenera se vodi nekom logikom da mu se ništa neće desiti.
Stručni štabovi u ekipama trebaju da imaju razrađene sve scenarije po tom pitanju a trener da odlučuje i rizikuje sa tim igračima.
Iz Saveza ti hladno mogu odgovoriti zašto niste imali dva U21 igrača na terenu i ne bi se doveli u ovu situaciju, znači greška SŠ što nisu predvidjeli ovu situaciju ili ako su već znali onda su kao što sam rekao svjesno rizikovali i doveli se u ovu sizuaciju.
Mada ovaj remi je ravan porazu i taj bod i ne znači toliko koliko bi se mi trebali pozabaviti izjavom Zorana Zekića gdje je rekao da su deset dana uvježbavali ovakve situacije i mi iz takve dvije na utakmici primimo dva gola.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Sinoć poslije tekme dođem kući, jedva zaspao.
Jutros uz kafu otvorim forum da vidim šta se piše - NIKO ne valja, svi su (znači ni jedan igrač se nije preskočio) odron i niko ne može igrati u Sarajevu.
Onaj poredi Domagoja sa Nemanjom (kaže Nemanja odigrao bolje 70 minuta nego Domagoj 30 a Domagoj za tih 30 zabio go + lik došao bukvalno prije 5 dana).
Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti. Šta će se pisati poslije prvog poraza, to ne želim ni da čitam.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Evo cukaricki ima golmana mladi reprezentativac Srbije ,donese momak bod U Pazaru
A mi molimo Boga da ovi nasi golmani samo nešto ne pogriješe kardinalno a da nam koji bod donesu o tome i ne mislimo
A mi molimo Boga da ovi nasi golmani samo nešto ne pogriješe kardinalno a da nam koji bod donesu o tome i ne mislimo
-
- Kontakt:
Voli Vas Vaš Bordoglavi KiklopNirton je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:52Brate sta ti znaci ovo VVVBK, ako nije problem sto pitam a uvijek me je zanimalonukleusmember je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:50čim su ovi naši napisali saopštenje dobili su neslužbeno da smo donji,što su i naveli,definisati se hoće sigurno nakon ovoga
VVVBK![]()
VVVBK
Hvala, sad mogu umrijetnukleusmember je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:59Voli Vas Vaš Bordoglavi KiklopNirton je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:52Brate sta ti znaci ovo VVVBK, ako nije problem sto pitam a uvijek me je zanimalonukleusmember je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:50čim su ovi naši napisali saopštenje dobili su neslužbeno da smo donji,što su i naveli,definisati se hoće sigurno nakon ovoga
VVVBK![]()
VVVBK

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Sto je najgore od svega mi smo najcesce donji u ovim situacijama. Jedva se ceka najveci klub u drzavi da se na neki nacin osteti. Na nasu korist idu samo ono ocigledne stvari, tipa kad ekipa ne dodje na utakmicu (slucaj Zvijezda prije nekoliko godina). A kad nam uleti navijac u teren odmah 0:3, kad njihov igrac uleti u teren utakmica se nastavlja. Prekinemo utakmicu (iako neopravdavam onaj istup, al jbg) odmah svi docekase ismijavat, i pozoves te klubove na razgovor za dobrobit bh fudbala **** te svi. Nije pravi cas. Jbg. Vicine kujice. I ove komsije nam i dole ove Mostarci koji su me posebno razocarali. Nisu htjeli da odgode mec kad smo igrali u evropi, a evo svima odgadjaju.. ma mrs..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nije bio ni potencijalan, iz aviona se vidjelo da penala nije vidjelo, jedino ako zelis kao Borcu da se navlaci i slicno, e onda treba da gleda, mada opet nista vidjet neceZagor je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:17Al jel ok da se ne gleda potencionalni penal na varu, tacnkje dvije situacije u nekoliko sekundi. Prva na lijevoj strani, druga gore prema istoku. Al ne sudija je otisao privjeriti crveni karton. Trebao je provjeriti moguce penale, bio ne bio ne zanima me, trebas provjeriti.
A crveni karton koji je cist kao suza je izraz nemoci i bezobrazluka malog beduina, koji je da bi ispao frajer mogao covjeku glavu otkinut. Bolje mu je da udupla treninge i radi na skoku, jer ispod njega ne mozes provuc novcic, toliki mu je odraz, pa dok je mlad nek proba nadoknadit.Bordo10 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 19:04Nije bio ni potencijalan, iz aviona se vidjelo da penala nije vidjelo, jedino ako zelis kao Borcu da se navlaci i slicno, e onda treba da gleda, mada opet nista vidjet neceZagor je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:17Al jel ok da se ne gleda potencionalni penal na varu, tacnkje dvije situacije u nekoliko sekundi. Prva na lijevoj strani, druga gore prema istoku. Al ne sudija je otisao privjeriti crveni karton. Trebao je provjeriti moguce penale, bio ne bio ne zanima me, trebas provjeriti.
Ona prva situacija ok vidi se da nema kontakta nekog..al druga situacija par sekundi kasnije se trebala gledati al eto. Ja prvi nisam vidio s tv. Mogo je drugu situaciju pogledat bilo ne bilo kontakta..Bordo10 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 19:04Nije bio ni potencijalan, iz aviona se vidjelo da penala nije vidjelo, jedino ako zelis kao Borcu da se navlaci i slicno, e onda treba da gleda, mada opet nista vidjet neceZagor je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:17Al jel ok da se ne gleda potencionalni penal na varu, tacnkje dvije situacije u nekoliko sekundi. Prva na lijevoj strani, druga gore prema istoku. Al ne sudija je otisao privjeriti crveni karton. Trebao je provjeriti moguce penale, bio ne bio ne zanima me, trebas provjeriti.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Trenutno korisnika/ca: Rajvosa4ever i 32 gosta.