Dennis Hadžikadunić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

adrenaline323
Kontakt:

Re: Dennis Hadžikadunić

Post Postao/la adrenaline323 » 16 sep 2024, 11:01

Mujakicu plafon bila turska liga a Dennis igrao u La ligi kako se uopste mogu porediti.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 16 sep 2024, 11:04

Treba isto dodati da iza Barisica stoji jedna jaka agencija iz Minhena, mozda i to ima nekog uticaja pa se sa rezervnog spiska uleti u prvih 11.

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 16 sep 2024, 11:09

Toliko vole Bosnu da su je otpisali prvi put kad nisu igrali :urnebes:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 16 sep 2024, 11:12

I ja bih je otpisao da sjedim na tribinama i na klupi 4 utakmice dok magovi Mujakić i Radeljić pokazuju svoje klase.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 sep 2024, 11:14

A otkud vam to da je Denis prekrizio reprezentaciju?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 16 sep 2024, 11:15

Nisu mogli istrpiti nepravdu, Sergej je politicki jako ostar i izgurao je igrace koje ne voli.

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 16 sep 2024, 11:23

DamirT je napisao/la:
16 sep 2024, 11:14
Prije
Professional football player for @hsv & 🇧🇦 Malmö, Sweden

Sada

Professional football player for @hsv Malmö, Sweden

Uoci razliku.

Od toga je sve krenulo

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 sep 2024, 11:26

Addo1922 je napisao/la:
16 sep 2024, 11:23
DamirT je napisao/la:
16 sep 2024, 11:14
Prije
Professional football player for @hsv & 🇧🇦 Malmö, Sweden

Sada

Professional football player for @hsv Malmö, Sweden

Uoci razliku.

Od toga je sve krenulo
:thumbup:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 16 sep 2024, 11:34

Iskreno zelim Barbarezu da sto prije ode jer je ocigledno izgubio kompas. Sad cemo potrosit par godina za uigravanje novih stopera a necemo otic ni na jedno veliko takmicenje i Barbarez ce dobit otkaz pa sve ispocetka. Zato je bolje sto prije, da dodje neko provjereno trenersko ime tipa profa Jakir kojem ne predvidjam da ce jos dugo bit trener Dinama a siguran sam da bi od nas napravio nesto slicno kao Kek sa Slovenijom

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 16 sep 2024, 11:45

fanatik19 je napisao/la:
16 sep 2024, 11:34
Iskreno zelim Barbarezu da sto prije ode jer je ocigledno izgubio kompas. Sad cemo potrosit par godina za uigravanje novih stopera a necemo otic ni na jedno veliko takmicenje i Barbarez ce dobit otkaz pa sve ispocetka. Zato je bolje sto prije, da dodje neko provjereno trenersko ime tipa profa Jakir kojem ne predvidjam da ce jos dugo bit trener Dinama a siguran sam da bi od nas napravio nesto slicno kao Kek sa Slovenijom
Mislim da bi ti bilo pametno da uzmes pauzu od foruma
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 16 sep 2024, 11:45

Horoz je napisao/la:
16 sep 2024, 10:47
NoDi80 je napisao/la:
16 sep 2024, 10:41
Horoz je napisao/la:
16 sep 2024, 10:24
Ne znam šta bi mogli biti objektivni razlozi, koji su Šveđane natjerali na bunt?

Da li Barbarez poziva igrače po liniji menadžerskih i sopstvenih interesa? Ako i za koga mogu tvrditi da to ne radi, to je Barbarez.
Da li na okupljanju vlada javašluk, hodanje po kafanama, kolači, nered? Odgovor kao i na prethodno pitanje.
Loše vođenje treninga? Ako ne zna Barbarez, znaju Bajramović, Hrgović koji imaju preko 10 godina iskustva.

Možda neki igrači nisu zadovoljni statusom, ali to nije objektivan, nego subjektivan razlog. Što se Hadžikadunića tiče, ne vidim nijednog stopera u reprezentaciji od kog je bolji. Čak realno nije bolji ni od Mujakića, koji je ovdje predmet pljuvanja.
Kada se izuzmu Kolašinac i Šefild, ostali su zaista u pet deka i na selektoru je da odredi ko je u tom trenutku najbolji.
Mujakic ni u Zelji ne bio bio u prvih 11 pored Mahmica
Jak ko konj to mu je jedina prednost, a porediti ta s Hadzikaunicem je smijesno
Mali igro prvu u Mallorci, HSV, Malmo, Rostovu i svugdje se solidno pokazao, a ovaj drugi u tandemu s Markovicem 9 komada prima od Dinamo Kijeva
Hadžikadunića niko neće da kupi, da se solidnim pokazao u Mallorci tamo bi i ostao.
Koliko bi HSV primio od Dinamo Kieva ne možemo znati, jer HSV je prosječan cvajtaš, a Dinamo i Partizan su igrali u kvalifikacijama CL.
Ma igra i Borac grupnu fazu i je li to znaci da je jaci od HSV
Hadzikaduncia nece da kupe,jer bi morali jedno 5 miliona platitit za njega
Nece zato sto je igrac Rostova i nece tolike pare u Rusiju da salju, da je bio igrac nekog zapadnog kluba kupljen bi bio
Bitno je da on igra i kad mu istekne ugovor siguran sam da ce potpisati s Hsv ili otici u bolji klub
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 sep 2024, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 16 sep 2024, 11:49

RajvoSA03 je napisao/la:
16 sep 2024, 11:45
fanatik19 je napisao/la:
Mislim da bi ti bilo pametno da uzmes pauzu od foruma
Zivi bili pa vidjeli. Ja sam prvi zazivao Barbareza sve ove godine ali me za kratko vrijeme uvjerio da nema blage veze. Nemoj ga samo i ti tjerat kad opet uvezemo godinu dana bez pobjede protiv profesionalne reprezentacije :bih:

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 16 sep 2024, 11:52

Horoz je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:
Horoz je napisao/la:
16 sep 2024, 10:24
Ne znam šta bi mogli biti objektivni razlozi, koji su Šveđane natjerali na bunt?

Da li Barbarez poziva igrače po liniji menadžerskih i sopstvenih interesa? Ako i za koga mogu tvrditi da to ne radi, to je Barbarez.
Da li na okupljanju vlada javašluk, hodanje po kafanama, kolači, nered? Odgovor kao i na prethodno pitanje.
Loše vođenje treninga? Ako ne zna Barbarez, znaju Bajramović, Hrgović koji imaju preko 10 godina iskustva.

Možda neki igrači nisu zadovoljni statusom, ali to nije objektivan, nego subjektivan razlog. Što se Hadžikadunića tiče, ne vidim nijednog stopera u reprezentaciji od kog je bolji. Čak realno nije bolji ni od Mujakića, koji je ovdje predmet pljuvanja.
Kada se izuzmu Kolašinac i Šefild, ostali su zaista u pet deka i na selektoru je da odredi ko je u tom trenutku najbolji.
Mali igro prvu u Mallorci, HSV, Malmo, Rostovu i svugdje se solidno pokazao, a ovaj drugi u tandemu s Markovicem 9 komada prima od Dinamo Kijeva
Hadžikadunića niko neće da kupi, da se solidnim pokazao u Mallorci tamo bi i ostao.
Koliko bi HSV primio od Dinamo Kieva ne možemo znati, jer HSV je prosječan cvajtaš, a Dinamo i Partizan su igrali u kvalifikacijama CL.
Hadzikadunic je prvih 10ak utakmica u Mallorci bio zakucan na klupi ali se nakon toga ustalio i igrao bas dobro da bi pred kraj sezone zadobio 1 nezgodnu povredu zbog koje je i propustio okupljanje kad nas je velesila Luksemburg oducila od fudbala.
I mozes li nam objasniti sta znaci pojam prosjecan cvajtas i generalno prosjecan klub u nekoj ligi za tvoj ukus :roll:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 16 sep 2024, 11:56

fanatik19 je napisao/la:
16 sep 2024, 11:52
Horoz je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:

Hadzikadunic je prvih 10ak utakmica u Mallorci bio zakucan na klupi ali se nakon toga ustalio i igrao bas dobro da bi pred kraj sezone zadobio 1 nezgodnu povredu zbog koje je i propustio okupljanje kad nas je velesila Luksemburg oducila od fudbala.
I mozes li nam objasniti sta znaci pojam prosjecan cvajtas i generalno prosjecan klub u nekoj ligi za tvoj ukus :roll:
Horo se gubi ko abdest.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 16 sep 2024, 11:57

NoDi80 je napisao/la:
Nece zato sto je igrac Rostova i nece tolike pare u Rusiju da salju, da je bio igrac nekog zapadnog kluba kupljen bi bio
Bitno je da on igra i kad mu istekne ugovor siguran sam da ce potpisati s Hsv ili otici u bolji klub
Rostov je ove sezone prodao Gigovića za 1.8m i Knudsena za 1m u Holstein. Obojica su mlađi i perspektivniji igrači od Hadžikadunića.
Otišao bi Hadžikadunić za milion, da neko hoće da plati.
On je igrač kalibra cvajte i to u potpunosti potvrđuje njegova dosadašnja karijera.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 16 sep 2024, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 16 sep 2024, 11:57

fanatik19 je napisao/la:
Znači već smo ga počeli tjerati :rol:

Ne znam koliko se puta mora napisati, imaš stručni štab sa preko 10 godina iskustva koji su tu zbog strategije, taktike, formacije i sličnog. Barbarez u tome sigurno ima ruke, ali u manjoj mjeri.

Dali ste mu čak 4 utakmice da napravi pomak :rol:

Je li to sumnjamo u Barbarezove namjere sa reprezentacijom? Misliš da nema najbolji interes prema istoj?

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 16 sep 2024, 12:04

Pisao sam vec da je Barbarez pogrijesio kod njega, ali mi nije jasno kako tako brzo prekrize reprezentaciju nakon sto ne dobiju priliku u 2-3 utakmice, a ne prekrize klub u kojem znaju ne igrati po 10-15 utakmica uzastopno (sto je kod Dennisa bio slucaj i u Spaniji i u Njemackoj). U klubu nastavi da vrijedno radi, trenira i pokusa se nametnuti treneru, a u reprezentaciji koju toliko voli ni ne pomislja na to.

Opet kazem, Sergej je debelo pogrijesio kod njega. Momak je 86x bolji od Mujakica i Radeljica, mladji je 8-9 godina od Bicakcica, a za mene je bolji i od Barisica i Katica (iako Nikola ima te liderske karakteristike koje nama trebaju, za razliku od Dennisa). Nece nam valjda stoperski dvojac superjakog Partizana biti glavna uzdanica s klupe u defanzivi? :facepalm:

adrenaline323
Kontakt:

Post Postao/la adrenaline323 » 16 sep 2024, 12:10

Ghuraba je napisao/la:
16 sep 2024, 12:04
Pisao sam vec da je Barbarez pogrijesio kod njega, ali mi nije jasno kako tako brzo prekrize reprezentaciju nakon sto ne dobiju priliku u 2-3 utakmice, a ne prekrize klub u kojem znaju ne igrati po 10-15 utakmica uzastopno (sto je kod Dennisa bio slucaj i u Spaniji i u Njemackoj). U klubu nastavi da vrijedno radi, trenira i pokusa se nametnuti treneru, a u reprezentaciji koju toliko voli ni ne pomislja na to.

Opet kazem, Sergej je debelo pogrijesio kod njega. Momak je 86x bolji od Mujakica i Radeljica, mladji je 8-9 godina od Bicakcica, a za mene je bolji i od Barisica i Katica (iako Nikola ima te liderske karakteristike koje nama trebaju, za razliku od Dennisa).
Ako je prekrizio reprezentaciju to je zbog izjave barbareza da lose trenira a ne zato sto nije igrao.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 16 sep 2024, 12:12

HariTz je napisao/la:
16 sep 2024, 11:57
fanatik19 je napisao/la:
Znači već smo ga počeli tjerati :rol:

Ne znam koliko se puta mora napisati, imaš stručni štab sa preko 10 godina iskustva koji su tu zbog strategije, taktike, formacije i sličnog. Barbarez u tome sigurno ima ruke, ali u manjoj mjeri.

Dali ste mu čak 4 utakmice da napravi pomak :rol:

Je li to sumnjamo u Barbarezove namjere sa reprezentacijom? Misliš da nema najbolji interes prema istoj?
Mene nije ubjedio da ima najbolje namjere iz jednog razloga a to je sto nije nastavio sa relativno uradjenom smjenom generacija od odlaska Bajevica. U periodu od 4 godine mi smo promijenili 70% ekipe koja je igrala kod Peteva i pokazala da ima kvalitet igrati za reprezentaciju sto je apsurdno. Zbog cega? O kakvom vi novom pocetku pricate covjek prekrizi 2 stopera koja imaju 15 utakmica zajedno u reprezentaciji i jos Bog zna koliko u mladim reprezentacijama Svedske da dovede Mujakica i Radeljica. Pa bolje da je Sanicanina vratio, evo igra covjek opet standardno u klubu i vec ima preko 20 utakmica za reprezentaciju, nije mu sve novo kao ovim stoperima sto se sad pozivaju. Uostalom, covjek je bio skroz korektan za reprezentaciju nego mu se nabijalo na nos sto ne igra u klubu. Kada se tek pojavio iz Vojvodina svi ste ga dizali u nebesa i stvarno je bio 1 od vecih otkrica uzimajuci u obzir cinjenicu iz koje lige i kojeg kluba je dosao i kako je igrao utakmice na najvecem evropskom nivou. Jel shvatate vi da je od odlaska Bajevica proslo bog zna koliko stopera i da je svaki skupio par nastupa i sad nas patriota Barbarez dovede jos kojeg da i oni osjete cari reprezentacije. POSTALI SMO AUTOBUSKA STANICA I TO SE VISE NECE LAKO ISKORIJENIT. Samo me zanima koji sljedeci menadzerski igrac u redu ceka da dobije poziv.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 16 sep 2024, 12:16

Horoz je napisao/la:
16 sep 2024, 11:57
NoDi80 je napisao/la:
Rostov je ove sezone prodao Gigovića za 1.8m i Knudsena za 1m u Holstein. Obojica su mlađi i perspektivniji igrači od Hadžikadunića.
Otišao bi Hadžikadunić za milion, da neko hoće da plati.
On je igrač kalibra cvajte i to u potpunosti potvrđuje njegova dosadašnja karijera.
Zaboravio si nam objasniti sta je to prosjecan cvajtas.
Au, atomske prodaje.. Cak 2.8m za 2 igraca. EVo ja tebi jedno pitanje: Zasto niko nije kupio Gigovica svih ovih godina dok se vuce po posudbama nego cekao zadnju godinu ugovora kad je toliko kvalitetniji od Dennisa?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.