Da li je bio po tebi na Gulishom u 96 minuti protiv Posušja, kada su svi mislili da ide provjeriti tu situaciju, a on daje Celiku crveni ?
Premijer liga BiH - aktuelno
- SedrenikHz
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ocigledno da se ne tumaci kako ko zelitutankamon1905 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:01Eto Sarajevo- posusje 2:2 ipak kao sto je i bilo najnormalnije, ali da li je to sve? Opis pravila ostaje na jednoj recenici i svak ce pravilo tumacit i dalje kako zeli?
Nema izmjena u21 dobio crveni igras s igracem manje i tjt
Imas izmjenu, mijenjas ubacis u21.
Mislim da je vise nego logicno. Drugo je sto kod nas to nece vjerovatno biti nikad dodefinisano pravilo jer valja radit posao za koji si placen
Eno već su po komentarima na portalu početi da pričaju gluposti (u svom filozofskom stilu)!Zutti je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:03E sad čekamo mitomansku brigadu da prospu priču kako je Sarajevo režimski klub i miljenik saveza pa zbog toga nije 0:3 registrovano.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:01Eto Sarajevo- posusje 2:2 ipak kao sto je i bilo najnormalnije, ali da li je to sve? Opis pravila ostaje na jednoj recenici i svak ce pravilo tumacit i dalje kako zeli?

Sada kad je ovaj propust u pravilu uočen, valjda će ga doraditi do sljedećeg kola da se ne ponavljaju ovako glupe situacije.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Kao što rekoh odmah onu noć; ovo pravilo se posmatra da tim može imati maksimalno 10 igrača koji nisu u21.
Helem, trener Zrinjskog prošle sezone nakon crvenog kartona u21 igrača nije morao ubaciti u21 igrača a izvesti Kiša.

Helem, trener Zrinjskog prošle sezone nakon crvenog kartona u21 igrača nije morao ubaciti u21 igrača a izvesti Kiša.
Uvijek moraš pogledati ko piše. Recimo autor tog posta je fudbalska analfabeta kakvu odavno nismo gledali. On je sad nabrijan, nafuran, nedavno je otkrio forum i sad samo štanca u tom zanosu. Već viđeno mnogo puta.exFighter1926 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:33Odem na pdf pitara, cisto da vidim misljenja pred tekmu sa nama, i kontam ajd volis svoj klub i optimistican si, ali ljudi nemaju realnosti momenta, kaze brat ni jedan igrac Borca kod nas ne bi imao mjesta u prvoj ekipi…![]()
Naravno da vas mogu ugroziti, ali njihov problem je u tome što već sad kreiraju "sudije/savez" narativ koji im na kraju postane opsesija, a samim tim i ogroman teret. Utakmice protiv Borca prate kao sumanuti, samo gledaju šta će sudija uraditi, vagaju svaki faul i komentarišu, odmah grakću na svaku 50:50 situaciju.
Ljudima koji vode klub to savršeno odgovara, tako su prošle sezone onim komičnim izlaskom sa terena skrenuli pažnju sa rezultatskog fijaska, a ovi se, naravno, primili k'o saučešće.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne treba, uvazeni forumas iz CG ce vam objasniti sve nedoumice koje imate oko odlukePendulum je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:05Eno već su po komentarima na portalu početi da pričaju gluposti (u svom filozofskom stilu)!Zutti je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:03E sad čekamo mitomansku brigadu da prospu priču kako je Sarajevo režimski klub i miljenik saveza pa zbog toga nije 0:3 registrovano.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:01Eto Sarajevo- posusje 2:2 ipak kao sto je i bilo najnormalnije, ali da li je to sve? Opis pravila ostaje na jednoj recenici i svak ce pravilo tumacit i dalje kako zeli?![]()
Sada kad je ovaj propust u pravilu uočen, valjda će ga doraditi do sljedećeg kola da se ne ponavljaju ovako glupe situacije.![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Utakmica Sarajeva i Posušja odigrana u subotu registrovana je rezultatom 2:2, što je nekako bilo i za očekivati.
Liga je sa ovom odlukom i to telefonskom odlukom - ne regularna
Nadam se da će Posušju trebat ova dva boda ili za Europu ili za opstanak - pa cemo vidjet onda momci
P.S.
Inace nama Željovcima ovo odgovara
Nadam se da će Posušju trebat ova dva boda ili za Europu ili za opstanak - pa cemo vidjet onda momci
P.S.
Na osnovu čega je Liga neregularna?svrakino1921 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:18Utakmica Sarajeva i Posušja odigrana u subotu registrovana je rezultatom 2:2, što je nekako bilo i za očekivati.
P.S.

Cestitke Posusju na tri boda! Iduci put cemo napravit 6-tu izmjenu i nece doci do ovoga. 

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Što se tiče ove odluke, ona je nažalost očekivana, imaju ogroman uticaj u savezu što smo njabolje vidjeli nakon kup utakmice protiv Borca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jedina razumna odluka. Idemo u šeher Banja Luku nadoknaditi nesretan gubitak 2 boda iz prošle utakmice.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- tutankamon1905
- Kontakt:
O tom i govorim, logicno jest, ali nitko nije izasao u javnost i rekao da je to tako. Ja i ti cemo tumacit tako, netko drugi ce se uhvatit: da u svakom trenutku u21 mora bit na terenu. Ne zanima ih zasto ti vise nemas izmjena.bvsic je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:04Ocigledno da se ne tumaci kako ko zelitutankamon1905 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:01Eto Sarajevo- posusje 2:2 ipak kao sto je i bilo najnormalnije, ali da li je to sve? Opis pravila ostaje na jednoj recenici i svak ce pravilo tumacit i dalje kako zeli?
Nema izmjena u21 dobio crveni igras s igracem manje i tjt
Imas izmjenu, mijenjas ubacis u21.
Mislim da je vise nego logicno. Drugo je sto kod nas to nece vjerovatno biti nikad dodefinisano pravilo jer valja radit posao za koji si placen
Ovi da hoce sasvim bi se jednostavno mogli gonjat pa bi vidio kako bi se preko noci pravilo dopunilo
a usput i telefonska sjednica..Razgovara par likova sto loptu nisu sutnuli u zivotu
Sta cemo?
Kako sta cemo, nisu ovi imali izmjena kako ce reagirat..
Ma ja i jest logicno, ne znam sta se ovolika frka digla
Sta cemo za dalje?
Ma necemo zasad nista, nece se valjda opet ista stvar desit

Zadnja izmjena: tutankamon1905, dana/u 16 sep 2024, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Evo računovođe sa svojim osvrtom i izlizanom pričom o "jaranstvu" Vice i Mirvića!

Nema potrebe da koristis tako rijeci "fudbalska analfabeta" nisi elokventniji, imas 60 godina i zivis na forumu. Racunaj malo dugove, starost te je vec stigla samo ti je to i ostalo da racunas (iako ti ne ide ali eto)Virtu4l je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:16Uvijek moraš pogledati ko piše. Recimo autor tog posta je fudbalska analfabeta kakvu odavno nismo gledali. On je sad nabrijan, nafuran, nedavno je otkrio forum i sad samo štanca u tom zanosu. Već viđeno mnogo puta.exFighter1926 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:33Odem na pdf pitara, cisto da vidim misljenja pred tekmu sa nama, i kontam ajd volis svoj klub i optimistican si, ali ljudi nemaju realnosti momenta, kaze brat ni jedan igrac Borca kod nas ne bi imao mjesta u prvoj ekipi…![]()
Naravno da vas mogu ugroziti, ali njihov problem je u tome što već sad kreiraju "sudije/savez" narativ koji im na kraju postane opsesija, a samim tim i ogroman teret. Utakmice protiv Borca prate kao sumanuti, samo gledaju šta će sudija uraditi, vagaju svaki faul i komentarišu, odmah grakću na svaku 50:50 situaciju.
Ljudima koji vode klub to savršeno odgovara, tako su prošle sezone onim komičnim izlaskom sa terena skrenuli pažnju sa rezultatskog fijaska, a ovi se, naravno, primili k'o saučešće.
Sto se tice pitanja odgovorio sam na njegovo
Mislim da sam ja to napisao evo realno:
Manojlovic
Beganovic - Soldo - Meijers - Kupresak
Djordjevic-Bubanja-?
Gulisa-Renan-Keremeh
Ne racunajuci ova "pojacanja" sto su dosla i nama i borcu
Ispravi me molim te eto
-
- Kontakt:
Iako je bio zicer prilika nije, mogla biti, iskoristena.
Cini se da je pitarska 'borba" protiv Saveza i Vice urodila plodom
Ocekivano i vec vise puta vidjeno.
Moglo bi opet biti Vico majstore u skorjje vrijeme, u tom smijeru mi prica ide.
Cini se da je pitarska 'borba" protiv Saveza i Vice urodila plodom

Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 16 sep 2024, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne mogu se sjetit ali mislim da si me ti ispravljao onu noć, davajući primjer situaciju Zrinjskog iz prošle sezone. To je bilo do vašeg trenera koji se očigledno nije dobro upoznao sa pravilom.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:01Eto Sarajevo- posusje 2:2 ipak kao sto je i bilo najnormalnije, ali da li je to sve? Opis pravila ostaje na jednoj recenici i svak ce pravilo tumacit i dalje kako zeli?
Ja rijetko pišem na temi FKS a još rjeđe ovdje ali kad nešto napišem - napišem jer sam sto posto siguran. Puno prije ovog slučaja sam se raspitivao upravo o tome; šta ako dobije crveni, šta ako se povrijedi itd... jer sam znao da će se ovo kad tad desiti i sva ova pojašnjenja dobio od par sudija i delegata.
Dakle ako igrač u21 dobije crveni - ne moraš izvršiti izmjenu jer se u tom slučaju ovo pravilo tumači i posmatra tako da maksimalno 10 igrača koji nisu u21 mogu biti u terenu.
Ako se jedini u21 igrač povrijedi a na klupi nemaš nikoga od u21 (jer si ih npr. izveo ranije iz igre) onda moraš igrati sa igračem manje iako imaš pravo na izmjenu jer ne možeš više od 10 igrača koji nisu u21 imati u terenu.
Svako dobro druže.

A dobro, tu je to negdje kao što sam i rekao. E Virto, Virto, promijeni malo fazon, prestaje biti interesantno

Evo još jednogRatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:31Iako je bio zicer prilika nije, mogla biti, iskoristena.
Cini se da je pitarska 'borba" protiv Saveza i Vice urodila plodomOcekivano i vec vise puta vidjeno.

Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 16 sep 2024, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Evo još jednog računovođinog slijepog pratioca.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:31Iako je bio zicer prilika nije, mogla biti, iskoristena.
Cini se da je pitarska 'borba" protiv Saveza i Vice urodila plodomOcekivano i vec vise puta vidjeno.
Jeste, kupili smo titulu i sudije i Vicu. Kupit' ćemo i vas, jel može tako?

Ljudi žive u nekom svom svijetu i samo vide neku svoju "istinu" a titule nisu osvojili 12 godina. Nije im lahko.

- Shategabri
- Kontakt:
Nek dopune pravilo. Šta ako se povrijedi U21, ako dobije crveni...očito je pravilo nedorečeno.
Koševo Zapad
Brkovicu i osime, vratite se, sve vam je oprostenoRatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:31Iako je bio zicer prilika nije, mogla biti, iskoristena.

Trenutno korisnika/ca: supervizor i 24 gosta.