Premijer liga BiH - aktuelno
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo je bilo na 30% snage, nije bilo potrebe za više.
Pa ko ti je odredio ista hahaha zahvalio sam ti se i konstatovao da nemas pojma o fudbalu ako najboljeg igraca utakmice proglasis panjinom.
Ocekivano sve u drugom,vidjelo se da nisu ovi kapacitet da se odbrane,dobre izmjene Corica
Sad se namece "problem" da je Krpic u odlicnoj formi i da objektivno treba biti prvi izbor ispred skupljeg Dangubica koji se još trazi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TurkishAirlines
Cestitam Gigovicu na nova tri boda koja je donio svom klubu, NK Zelji
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- jurisicduska
- Kontakt:
Treba biti realan nekad. A ne govorit npr da je start Cocalića i ovaj danas jedno te isto. Puno bi zdravije bilo na forumu da se normalno diskutuje.
A sta je lakrdija haj molim te eto. Po cemu je ovdje ostecen gosk ili poguran Zeljo? Haj daj mi argument molim te eto.
Ljudi opravdavaju celikovo sutanje da nije crveni, ofsajde i crvene za klubove protiv kojih igraju i dodje ovdje i kaze ovo lakrdija. Argument mi daj.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Trenutno imamo 2 najlaganija igraca u ligi:
Al Jaber i Cvetanoski
Al Jaber i Cvetanoski
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
scudetto89
- Kontakt:
Vidimo se kone na Kosevu abd, vidim da ste se nafurali , ali cemo vas ohladiti lakapo mosa! 
04.10.2009 !
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Lakrdija je kad sudija stoperu na 70m od svog gola da direktan crveni karton. Sipovic na Kosevu..
Sretno u Banjoj Luci divovi. 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ma opušteno, nisam ni gledao utakmicu, ložim vas, neko će se upecatiOrvel je napisao/la: ↑16 sep 2024, 19:51A sta je lakrdija haj molim te eto. Po cemu je ovdje ostecen gosk ili poguran Zeljo? Haj daj mi argument molim te eto.
Ljudi opravdavaju celikovo sutanje da nije crveni, ofsajde i crvene za klubove protiv kojih igraju i dodje ovdje i kaze ovo lakrdija. Argument mi daj.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Sudjenje lose neoostojeci ofsajd za igraca Goska i Hirosa kod precke, Sabic zasluzio zuti karton, dva faula za Gosk nisu svirana, za Galica faul nije sviran
Zasluzeno pobjeda ali sudjenje lose
Pomocne sudije su katasrofa i sinoc kao i sinoc sto su bili
Zasluzeno pobjeda ali sudjenje lose
Pomocne sudije su katasrofa i sinoc kao i sinoc sto su bili
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 sep 2024, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- svrakino1921
- Kontakt:
Lože teOrvel je napisao/la: ↑16 sep 2024, 19:51A sta je lakrdija haj molim te eto. Po cemu je ovdje ostecen gosk ili poguran Zeljo? Haj daj mi argument molim te eto.
Pusti ih
Ipak ovog Goska niko nije pobjedio pa neobicno sada malo 
-
Hansestadt
- Kontakt:
Pranjic ovaj put procitao pravilnik i uskocio u svecano odijelo. Ali dzaba na njemu ko na ofingeru.
Tako je leteći medvjediću.zeljovolimte je napisao/la: ↑16 sep 2024, 19:53Lakrdija je kad sudija stoperu na 70m od svog gola da direktan crveni karton. Sipovic na Kosevu..
Nema veze što je Renanu mogao završiti karijeru.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 16 sep 2024, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Bravo desetaru, ne daj se upecati kao onaj jedan debil već, doslovno lik priznao da je lakrdija danas bilasvrakino1921 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 19:54Lože teOrvel je napisao/la: ↑16 sep 2024, 19:51A sta je lakrdija haj molim te eto. Po cemu je ovdje ostecen gosk ili poguran Zeljo? Haj daj mi argument molim te eto.
Pusti ih
Najjače je kad ovako sami sebe syebu
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 16 sep 2024, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Marokanci58, prisonbreak, Seher1921, Turo, Vanja8, Venom i 23 gosta.