Ffff danas mi je malo tesko..
Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nalozio se bumbar nakon pobjede sa igracem vise protiv ekipe koja nema nijedan osvojen bod.

Zeljeznicar pred derbi ima vise igraca sa 2 žuta.Krpic,Radovac,Cavnic,Galic jel ima još neki?
Kod nas mislim samo Bubanja da ima 2,i ovo Celik sto ce preskocit zbog crvenog.
Kod nas mislim samo Bubanja da ima 2,i ovo Celik sto ce preskocit zbog crvenog.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nisam se nalozio nego ovo sto vi pisete ovdje nakon nase pobjede, znam da ce vam sve zacepiti usta kad vas mlatnemo na lavoru.FKSDoGroba je napisao/la: ↑16 sep 2024, 20:08Nalozio se bumbar nakon pobjede sa igracem vise protiv ekipe koja nema nijedan osvojen bod.![]()
![]()
![]()
Jel moguće da nam je poželio sreću? Ja sam u šoku (ako nije sarkastičan, naravno).

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ja ne znam kako ljudima ne dosadi više ovo onanisanje na teorije zavjere, mržnju i sl. Hajde da se đeca podj.ebavaju sarkastično, nego na nivou dječijeg vrtića i bolno je, što za temu, što za forum koji je davno dotakao na dnu, tako da je većina kvalitetnih ljudi prestala ozbiljno pisati.
Uglavnom,
Željezničar je prošle sezone u 17 gostujućih utakmica imao omjer od 3 pobjede, 1 remija i čak 13 poraza uz gol razliku od 14:27. Prošle sezone su odnijeli tri boda sa gostovanja tek u 25. kolu, pobjedivši Slogu u gostima sa 0:3. Prije toga su upisali čak 12 poraza zaredom u gostima što je možda i najveći negativni rekord u historiji kluba.
Ove sezone na prva tri gostovanja imaju tri pobjede. Pobijedili su Velež u gostima potpuno zasluženo sa 1:2, dobili su Slobodu 0:1, tu su loše odigrali, čak su imali i sreće te večeras rezultatski visoko ali igrom neubjedljivo. Više je razloga lošije igre, prije svega izborom igrača, jača im je klupa bila od prvog tima što se i reflektiralo na terenu sve do ulaska jačih i boljih igrača koji su rutinski odnijeli tri boda iz Gabele. Po meni je Cvetanovski u dosta boljoj formi od Mirčevskog a Boljević je toliko kvalitetan u odnosu na druge da se počeo nonšalantno ponašati na utakmica sa bespotrebnim srljanjem. Šteta da nije uspio projekat sa Vukojom ali možete provjeriti moje postove vezane za njega, odličan igrač koji je van terena gora verzija od nekada vrhunskog Filipa Arežine.
Sve u svemu, ovaj rezultat i ovi početni rezultati Željezničara uz blage oscilacije u igri su pokazatelj pametne transfer politike prije svega izborom trenera te kvalitetnim krilnim igračima. I prvo kolo protiv Širokog su odigrali odlično 60tak minuta ali Tomić je bio poput Kahna na vrhuncu karijera. I još jedna stvar, i kada igraš lošije a pobijediš kao što je to slučaj protiv Slobode, možeš se radovati sigurnom izlasku u Evropu.
Ovaj Željezničar može iznjedriti pobjedu u sljedećem kolu protiv jako nezgodnog protivnika.
Sad se možete nastaviti natezati i zajebavati je li bio crveni karton, je li Vico saučesnik, da li je Gigović sudio nekvalitetno itd.
Uglavnom,
Željezničar je prošle sezone u 17 gostujućih utakmica imao omjer od 3 pobjede, 1 remija i čak 13 poraza uz gol razliku od 14:27. Prošle sezone su odnijeli tri boda sa gostovanja tek u 25. kolu, pobjedivši Slogu u gostima sa 0:3. Prije toga su upisali čak 12 poraza zaredom u gostima što je možda i najveći negativni rekord u historiji kluba.
Ove sezone na prva tri gostovanja imaju tri pobjede. Pobijedili su Velež u gostima potpuno zasluženo sa 1:2, dobili su Slobodu 0:1, tu su loše odigrali, čak su imali i sreće te večeras rezultatski visoko ali igrom neubjedljivo. Više je razloga lošije igre, prije svega izborom igrača, jača im je klupa bila od prvog tima što se i reflektiralo na terenu sve do ulaska jačih i boljih igrača koji su rutinski odnijeli tri boda iz Gabele. Po meni je Cvetanovski u dosta boljoj formi od Mirčevskog a Boljević je toliko kvalitetan u odnosu na druge da se počeo nonšalantno ponašati na utakmica sa bespotrebnim srljanjem. Šteta da nije uspio projekat sa Vukojom ali možete provjeriti moje postove vezane za njega, odličan igrač koji je van terena gora verzija od nekada vrhunskog Filipa Arežine.
Sve u svemu, ovaj rezultat i ovi početni rezultati Željezničara uz blage oscilacije u igri su pokazatelj pametne transfer politike prije svega izborom trenera te kvalitetnim krilnim igračima. I prvo kolo protiv Širokog su odigrali odlično 60tak minuta ali Tomić je bio poput Kahna na vrhuncu karijera. I još jedna stvar, i kada igraš lošije a pobijediš kao što je to slučaj protiv Slobode, možeš se radovati sigurnom izlasku u Evropu.
Ovaj Željezničar može iznjedriti pobjedu u sljedećem kolu protiv jako nezgodnog protivnika.
Sad se možete nastaviti natezati i zajebavati je li bio crveni karton, je li Vico saučesnik, da li je Gigović sudio nekvalitetno itd.
Pa najavili su titulu. Ne odgovara im pobjeda nijedne ekipe u BL, isto kao nama na Grbavici sljedeće kolo. Šta tu ima nejasno?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- svrakino1921
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Orvel je napisao/la: ↑16 sep 2024, 20:09Nisam se nalozio nego ovo sto vi pisete ovdje nakon nase pobjede, znam da ce vam sve zacepiti usta kad vas mlatnemo na lavoru.FKSDoGroba je napisao/la: ↑16 sep 2024, 20:08Nalozio se bumbar nakon pobjede sa igracem vise protiv ekipe koja nema nijedan osvojen bod.![]()
![]()
![]()

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Veliki Željezničar. 
Drago nam je što masovno pratite utakmice najvećeg kluba u državi.
Sportski pozdrav.

Sportski pozdrav.
-
- Kontakt:
Hahah polahko kone vi vec osvojili titulusvrakino1921 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 20:11
Mi ako ove tri dobijemo
Blizu smo titule
A Europa je osvojena sigurno

04.10.2009 !
avalPacidoroP je napisao/la: ↑16 sep 2024, 20:13Veliki Željezničar.
Sportski pozdrav.

Misliš Športski?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Infantilan humor malih plavih.avalPacidoroP je napisao/la: ↑16 sep 2024, 20:13Veliki Željezničar.
Sportski pozdrav.

U duhu dzemataPendulum je napisao/la: ↑16 sep 2024, 20:17avalPacidoroP je napisao/la: ↑16 sep 2024, 20:13Veliki Željezničar.
Sportski pozdrav.![]()
![]()
Misliš Športski?

Kad se pogleda prosla sezona i borceva sudijska titula ove godine ide u mostar 100% prije svega zbog politike.
Zeljo i Sarajevo ce biti treci odnosno 4 i ice u evropu.
Ova liga je liga politike gdje politicari igraju utakmice ne igraci.
Zeljo i Sarajevo ce biti treci odnosno 4 i ice u evropu.
Ova liga je liga politike gdje politicari igraju utakmice ne igraci.
Moramo ostati na zemlji i laganosvrakino1921 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 20:11
Mi ako ove tri dobijemo
Blizu smo titule
A Europa je osvojena sigurno
Ne smijemo se dizati i glumiti neku silu
Najvazniji nam je Zrinjski, jer njih ako pobjedimo, onda mozemo sve
I bod nam je zlatan protiv njih
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 sep 2024, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jel komisija razmatrala prošlo kolo, kakve će kazne biti ?
-
- Kontakt:
Tako je kako je.Dobili ste kompenzaciju danas jer ce vas povaliti sljedece kolo protiv Zrinjskog koji se maksimalno gura ove godine pa da nemate pravo na zalbe.
Borac i Zrinjski se smijenjuju svake godine.Pretprosle godine Zrinjski,prosle Borac,ove godine Zrinjski i sljedece ide Borcu za stogodisnjicu kluba.To je i slijepcu jasno i tako ce sve bit dok i jedan i drugi klub ne uguraju nekoga svog u savez,komisije i ostale zayebancije
Ko misli da se ova liga posteno moze osvojiti sad ne poznaje bh fudbal.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E jbg ti kad si bolji ne moze te **** neko
Moze malo, ali ako si dobar izvuces se
Nije ni pocelo vec se prica o zavrsnici prvenstva
Moze malo, ali ako si dobar izvuces se
Nije ni pocelo vec se prica o zavrsnici prvenstva
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, jurisicduska, Kompromis, Suki46 i 55 gostiju.