Jel se to igra u S.Hanu? otkud sad to?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 sep 2024, 11:02Da li će danas na HEEZ Areni biti više od 30 gledalaca?
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Balja, gdje se igra utakmica, Tušanj ili Bare?.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑16 sep 2024, 13:34Ekipa je kompletna svi su tu. Napadac koji je bio tu (englesku 4 ligu igrao) najavio sam ga kao pojacanje jedino on nije tu i vjerovatno nece ni ostati kod nas.Flufy je napisao/la: ↑16 sep 2024, 11:06S obzirom na vremenske uslove, ocekujem vise gostujucih navijaca. Vidimo se na TušnjuHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑16 sep 2024, 11:04
Racunaj nas 50ak gostiju, sada ne znam kakva je posjeta kod vas sto se tice domace publike.
Je li vam ekipa kompletna? Huseinbasic out?
Na Tušnju se igra, i na vasoj stranici kluba tako stoji.
-
- Kontakt:
Onda na to dodaj jos 20tak naših. A ako kiša ovako nastavi onda 10-15 max.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑16 sep 2024, 11:04Racunaj nas 50ak gostiju, sada ne znam kakva je posjeta kod vas sto se tice domace publike.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 sep 2024, 11:02Da li će danas na HEEZ Areni biti više od 30 gledalaca?
-
- Kontakt:
Vrlo je izvjesno da će vlasnik HEZZA biti vaš investitor, pa vjerovatno ćete mu osim dugova i loše ekipe morati još nešto ponuditi. Većinu u skupštini, ime stadiona, grb ili sta već bude tražio. A ne zvuči loše HEEZ Arena, moraš priznati.Skojevska je napisao/la: ↑16 sep 2024, 13:40Jel se to igra u S.Hanu? otkud sad to?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 sep 2024, 11:02Da li će danas na HEEZ Areni biti više od 30 gledalaca?
Ma nek se zove Senija Husic Arena ako hoce, ja mislio igrate u Simin hanu stvarno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:13Vrlo je izvjesno da će vlasnik HEZZA biti vaš investitor, pa vjerovatno ćete mu osim dugova i loše ekipe morati još nešto ponuditi. Većinu u skupštini, ime stadiona, grb ili sta već bude tražio. A ne zvuči loše HEEZ Arena, moraš priznati.Skojevska je napisao/la: ↑16 sep 2024, 13:40Jel se to igra u S.Hanu? otkud sad to?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 sep 2024, 11:02Da li će danas na HEEZ Areni biti više od 30 gledalaca?
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Kao prvi stadion prijavljen je Tušanj, a prijavljen je i rezervni u S. Hanu ukoliko bi se desilo da u isto vrijeme igra i Sloboda domaću i da se ne može prilagoditi. Ovog vikenda se moglo uklopiti, ali možda nekad ne bude.Skojevska je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:38Ma nek se zove Senija Husic Arena ako hoce, ja mislio igrate u Simin hanu stvarno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:13Vrlo je izvjesno da će vlasnik HEZZA biti vaš investitor, pa vjerovatno ćete mu osim dugova i loše ekipe morati još nešto ponuditi. Većinu u skupštini, ime stadiona, grb ili sta već bude tražio. A ne zvuči loše HEEZ Arena, moraš priznati.
Tako da danas je na Tušnju.
Pada li jaka kiša u Tuzli?
-
- Kontakt:
Danas Tusanj, sledeca domaca Simin Han.Beledija je napisao/la: ↑16 sep 2024, 13:46Balja, gdje se igra utakmica, Tušanj ili Bare?.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑16 sep 2024, 13:34Ekipa je kompletna svi su tu. Napadac koji je bio tu (englesku 4 ligu igrao) najavio sam ga kao pojacanje jedino on nije tu i vjerovatno nece ni ostati kod nas.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Ko je preuzme u ovakvom stanju i sa ovakvim timom ima vise muda nego pameti.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:13Vrlo je izvjesno da će vlasnik HEZZA biti vaš investitor, pa vjerovatno ćete mu osim dugova i loše ekipe morati još nešto ponuditi. Većinu u skupštini, ime stadiona, grb ili sta već bude tražio. A ne zvuči loše HEEZ Arena, moraš priznati.Skojevska je napisao/la: ↑16 sep 2024, 13:40Jel se to igra u S.Hanu? otkud sad to?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 sep 2024, 11:02Da li će danas na HEEZ Areni biti više od 30 gledalaca?
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
U ljubavi i inatu razum ne igra baš veliku ulogu.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:58Ko je preuzme u ovakvom stanju i sa ovakvim timom ima vise muda nego pameti.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:13Vrlo je izvjesno da će vlasnik HEZZA biti vaš investitor, pa vjerovatno ćete mu osim dugova i loše ekipe morati još nešto ponuditi. Većinu u skupštini, ime stadiona, grb ili sta već bude tražio. A ne zvuči loše HEEZ Arena, moraš priznati.
Tu se ide glavom kroz zid po svaku cijenu da nekome pokažeš nešto.
Da li će danas biti gdje prenos tekme?
Čestitke ekipi.
Eto, možemo relaksirano, bez srkleta pratiti klub u nastavku takmičenja.
Pretpostavljam da se ispasti neće a neće se ni ući. Pred nama je pa hajde da vidimo
Pretpostavljam da se ispasti neće a neće se ni ući. Pred nama je pa hajde da vidimo
Nije ovo danas loše. Vidi se voljni momenat. Drago mi je da su ovi tzv. iskusni igrači odgovorno odigrali. TOŠK je jako ozbiljno ušao ali smo ih u drugom samljeli.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Mi smo pri vodstvu imali jos 3 zicera koja nismo iskoristili. Da smo zabili bila bi druga prica, u drugom rani pogodak vase ekipe i na kraju zaslužena pobjeda.
Dobra ste ekipa. Onog seljobera Resica koji nije loš fudbaler naučite da se ne valja i urlice kod svakog kontakta.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑16 sep 2024, 20:50Mi smo pri vodstvu imali jos 3 zicera koja nismo iskoristili. Da smo zabili bila bi druga prica, u drugom rani pogodak vase ekipe i na kraju zaslužena pobjeda.
Vrijedi to da “skace” na svaki kontakt, ali sta reci za Secerovica? Da ne nabrajam sve ostale.husrefbeg je napisao/la: ↑16 sep 2024, 22:16Dobra ste ekipa. Onog seljobera Resica koji nije loš fudbaler naučite da se ne valja i urlice kod svakog kontakta.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑16 sep 2024, 20:50Mi smo pri vodstvu imali jos 3 zicera koja nismo iskoristili. Da smo zabili bila bi druga prica, u drugom rani pogodak vase ekipe i na kraju zaslužena pobjeda.
Cestitke, u drugom ste nas nadigrali, ali i dalje mi nije jasno da vas ugasimo u prvom , a u drugom kao da smo drugu ekipu izveli.
Ja bih se lično razočarao kad bi Azmir opet izvisio u Slobodi. Iz prostog razloga što razočaran čovjek nije od koristi nikome.A razočarenja će biti, tuzlansku publiku nemoguće je zadovoljiti a pogotovu kupiti. Sam pao sam se ubio, nama ostaje da vidimo kako, šta i dokle!?.
-
- Kontakt:
Samo opusteno, široko mu polje. Svakako nakon dvije tri sezone, nakon sto mu budu slozili sve na kamaru , vratice se nazad.Beledija je napisao/la: ↑17 sep 2024, 17:54Ja bih se lično razočarao kad bi Azmir opet izvisio u Slobodi. Iz prostog razloga što razočaran čovjek nije od koristi nikome.A razočarenja će biti, tuzlansku publiku nemoguće je zadovoljiti a pogotovu kupiti. Sam pao sam se ubio, nama ostaje da vidimo kako, šta i dokle!?.
Elvir Baljic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.