FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A sta je trebalo da svrsavamo na Hiroseve lobove ili Boljeviceve lopte u golmana.Makedonac rješio tekmu.Boljevicu nemoj na malog da galamis nije kulturno a ni sportski.
- NerminFatic
- Kontakt:
U naredne 4:
9 bodova odlicno!
8 vrlo dobro
7 dobro
6 zadovoljavajuce!
Idemo, Plava mashino!
9 bodova odlicno!
8 vrlo dobro
7 dobro
6 zadovoljavajuce!
Idemo, Plava mashino!

Mozda je 8 bodova bolje nego 9,u naredne 4 utakmiceNerminFatic je napisao/la: ↑17 sep 2024, 07:59U naredne 4:
9 bodova odlicno!
8 vrlo dobro
7 dobro
6 zadovoljavajuce!
Idemo, Plava mashino!![]()
-
- Kontakt:
Mislim da danas zasjedaju.
Sto neko rece da su,nam prije tekme ponudili 0:1svi bi prihvatili. Mene je Karic razocarao,sreca pa je zamijenjen.
Dangubic ce biti dobar,ali mi nemamo strpljenja.
Ja bih pohvalio i Gigovica. Cini mi se da nikada protiv nas nije ovako sudio.
- mamonelafo
- Kontakt:
Mislim da mu je otersao jer nije ošutao, ne izgleda mi da je nešto loše mislio, ali ko će, realno znati.
Njih dvojica su godina razlike, Boljeviću je 28. a Cvetanovskom 27.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
- Bersaga
- Kontakt:
"Naljutio se" jer mu je Cvetanoski ukrao asistencijumamonelafo je napisao/la: ↑17 sep 2024, 08:57Mislim da mu je otersao jer nije ošutao, ne izgleda mi da je nešto loše mislio, ali ko će, realno znati.
Njih dvojica su godina razlike, Boljeviću je 28. a Cvetanovskom 27.

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Ja bih prihvatio i da novcana kazna bude visa od uobicajene samo da ne zatvaraju tribinu. Kroz karte ce se to u neku mjeru otplatiti a neprocjenjivo bi bilo za rodjendan imati 13k+ navijaca i pun stadion.Railwayman30 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 08:24Mislim da danas zasjedaju.
Sto neko rece da su,nam prije tekme ponudili 0:1svi bi prihvatili. Mene je Karic razocarao,sreca pa je zamijenjen.
Dangubic ce biti dobar,ali mi nemamo strpljenja.
Ja bih pohvalio i Gigovica. Cini mi se da nikada protiv nas nije ovako sudio.![]()
- mamonelafo
- Kontakt:
Ah, slatke stvari. Neka se oko toga ljutimo i mi pričamo.Bersaga je napisao/la: ↑17 sep 2024, 09:05"Naljutio se" jer mu je Cvetanoski ukrao asistencijumamonelafo je napisao/la: ↑17 sep 2024, 08:57Mislim da mu je otersao jer nije ošutao, ne izgleda mi da je nešto loše mislio, ali ko će, realno znati.
Njih dvojica su godina razlike, Boljeviću je 28. a Cvetanovskom 27.![]()
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
-
- Kontakt:
Zajeb'o ga za premiju za asistenciju.Bersaga je napisao/la: ↑17 sep 2024, 09:05"Naljutio se" jer mu je Cvetanoski ukrao asistencijumamonelafo je napisao/la: ↑17 sep 2024, 08:57Mislim da mu je otersao jer nije ošutao, ne izgleda mi da je nešto loše mislio, ali ko će, realno znati.
Njih dvojica su godina razlike, Boljeviću je 28. a Cvetanovskom 27.![]()

Željezničar za život cijeli!
Jučer je onako interesantan igrač iz GOŠK-a bio Dan Lagumdžija. Fizička konstitucija koja podsjeća na mlađeg Armina Hodžića jer su obojica visoki i krakati, a i igraju otprilike na sličnoj poziciji ako se ne varam. Lagumdžija je i interesantan na lopti, a inače ima 21 godinu i već ima gol i asistenciju ove sezone. Gol je zabio pitarima nakon kornera gdje je nogom loptu poslao u mrežu i asistenciju protiv Zrinjskog. Ne bi bilo loše da pitamo naprimjer Adžema ili Sipovića za neko mišljenje o njemu, a sigurno i da Ćorić poznaje ljude tamo koji mu mogu reći koju o njemu.
Evo neke njegove jučerašnje situacije protiv nas:

Jedan od najboljih u redovima GOŠK-a definitivno.braco je napisao/la: ↑17 sep 2024, 09:57Jučer je onako interesantan igrač iz GOŠK-a bio Dan Lagumdžija. Fizička konstitucija koja podsjeća na mlađeg Armina Hodžića jer su obojica visoki i krakati, a i igraju otprilike na sličnoj poziciji ako se ne varam. Lagumdžija je i interesantan na lopti, a inače ima 21 godinu i već ima gol i asistenciju ove sezone. Gol je zabio pitarima nakon kornera gdje je nogom loptu poslao u mrežu i asistenciju protiv Zrinjskog. Ne bi bilo loše da pitamo naprimjer Adžema ili Sipovića za neko mišljenje o njemu, a sigurno i da Ćorić poznaje ljude tamo koji mu mogu reći koju o njemu.
P.S. Mislim da nema BH državljanstvo. Ako se ne varam to je jedan od uslova da se ispune odredbe Pravilnika. Ispravi me ako griješim.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ma on je 2002. godište, svakako se ne bi ni računao kao U-21 igrač i da ima naše papire.
-
- Kontakt:
Da nije mozda u familiji sa politicarem da nam ga sredi? Doduse, meni se cini da je Zlatko pitar, barem mi tako djeluje, puno prica malo radi 

Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 17 sep 2024, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kako god, mogao bi biti dobar ulog. Izgleda mi kao da bi mogao izrasti u dobrog igrača. Ugovor mu ističe u Junu 2025 i mogao bi se pokupiti besplatno. Dati odmah ugovor na 3 godine pa šta god da bude. Ako treba prvu godinu ga poslati i na pozajmicu.
P.S. Rahimić je bio na utakmici u Gabeli a obzirom da mali igra istu poziciju kao i naš SD teško mi je povjerovati da je prošao nezapažen.Levin je napisao/la: ↑17 sep 2024, 10:50Kako god, mogao bi biti dobar ulog. Izgleda mi kao da bi mogao izrasti u dobrog igrača. Ugovor mu ističe u Junu 2025 i mogao bi se pokupiti besplatno. Dati odmah ugovor na 3 godine pa šta god da bude. Ako treba prvu godinu ga poslati i na pozajmicu.

- invincible1921
- Kontakt:
Odlicno odradjenih prvih 6 kola...steta poraza na otavaranju sezone, ali hajd ne moze sve kako zamislis
Naredne dvije hrabro pa sta bude. Protiv Zrinskog ne
bi bio nezadovoljan ni remijem, a s pitarima...derbi je derbi
Kljucno je nastavit da se pobjedjuju u kontinuitetu ove utakmice "gdje se ocekuje da pobjedis"....a derbiji sa Borcem, Zrinskim i Sarajevom...neke cemo pobjedit neke izgubit, ali mislim da je puno vaznije da se uzimaju bodovi protiv ostalih u sto je moguce vecem broju
Naredne dvije hrabro pa sta bude. Protiv Zrinskog ne
bi bio nezadovoljan ni remijem, a s pitarima...derbi je derbi

Kljucno je nastavit da se pobjedjuju u kontinuitetu ove utakmice "gdje se ocekuje da pobjedis"....a derbiji sa Borcem, Zrinskim i Sarajevom...neke cemo pobjedit neke izgubit, ali mislim da je puno vaznije da se uzimaju bodovi protiv ostalih u sto je moguce vecem broju
=\_1921_/=
Jucer odlicno iskontrolisana tekma, crveni nam je puno pomogao, bio je cist ko suza. Trener je pametno sacuvao glavne igrace za Subotu a koji su I donijeli prevagu u drugom poluvremenu. Takodjer mi se dopao onaj veznjak iz Goska I nebi ga bilo lose uzeti na zimu jer ima potencijala I meni je ubjedljivo bio najbolji kod Goska....
- dubioza144
- Kontakt:
To General ostao u gabeli jos proslavlja pobjedu pa se ne oglašava
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Mislim da nam je crveni vise odmogao nego pomogao. Ekipe koje se ionako zele braniti jos se vise povuku kad dobiju crveni sto otvori mogucnost kontra napada, sto se na kraju i desilo.Mana je napisao/la: ↑17 sep 2024, 11:15Jucer odlicno iskontrolisana tekma, crveni nam je puno pomogao, bio je cist ko suza. Trener je pametno sacuvao glavne igrace za Subotu a koji su I donijeli prevagu u drugom poluvremenu. Takodjer mi se dopao onaj veznjak iz Goska I nebi ga bilo lose uzeti na zimu jer ima potencijala I meni je ubjedljivo bio najbolji kod Goska....
Ne vidi se na izvjestaju do kraja, odvalio se smijat nakon sto mu je otersao i zagrlili se. Generalno, atmosfera u svlacionici je odlicna, svi se extra druze i van terena.
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: dark44, Hrammm1921, Lokomotifa, Tatamata1946, Vanja8 i 26 gostiju.