Sjećam se neke sezone da li je to bila ona kad smo prosuli titulu, igrali smo dole u hecegovini pripremne sa zrinjom, tricu im utrpali,ljudi se javljali pričali nikad im takva ekipa nije došla,pojest će ovo Sarajevo sve...strahmeipomisliti je napisao/la: ↑16 sep 2024, 19:58Kad smo zadnji put pobjedili u BL/pod Bijelim brijegom?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- napoleon72
- Kontakt:
Jel ovo AI generisao tekstNeutral je napisao/la: ↑16 sep 2024, 20:30strahmeipomisliti je napisao/la: ↑16 sep 2024, 19:58Kad smo zadnji put pobjedili u BL/pod Bijelim brijegom?
Protiv zrinjskog Sarajevo ima 44,3 % pobjeda, 61 odigrana meča, 27 pobjeda, 12 remija i 22 poraza.
Protiv borca Sarajevo ima 42,2 % pobjeda, 45 utakmica, 19 pobjeda, 13 remija i 13 poraza.
Sarajevo je posljednji put pobijedilo zrinjski u gostima u sezoni 22/23, pobjedivši u Mostaru 26.04.2023 sa 2:3. Dal Varešanović je postigao gol a Renan Oliviera dva. Asistenti su bili Dal Varešanović, Mustafić te Francis Kyeremeh. Prije toga sezona 2020/2021, tačnije 5.10.2020, kada je Sarajevo, što je zanimljivo također pobijedilo sa 2:3. Tada su golove postigli Handžić, Sadiku te pobjedonosni u 82 minuti Anel Hebibović, asistenti su bili Rahmanović, Tatar te Ahmetović.
Što se tiče borca,
posljednja pobjeda u gostima ostvarena je u sezoni 2022/2023, tačnije 24.07.2022, kada je Sarajevo kao gost pobijedilo sa 1:3. Strijelci su bili Varešanović, Kobiljar te Ikić, a asistenti Mulahusejnović i Ahmetović. Prije toga su pobijedili u sezoni 2019/2020, tačnije 29.02.2020, kada je Sarajevo slavilo sa 0:2. Dvostruki strijelac je tada bio Benjamin Tatar, a asistenti su bili Jukić i Šerbečić.

Nismo dobili Zrinjskog u Mostaru nego u Citluku, a u sezoni 20/21 Sadiku je zabio autogol, nije tad bio nas igrac. Borca takodje dobili 1:3 u Modrici il tako negdje, nije se igralo u BL.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
ni je ne razumijem ovo blamiranje, valjda kad nekog uzmes u gostima jednom u 6 godina zapamtis gdje si ga uzeo..Ja se sjecam svakog gola i asistencije iz tih utakmica. Ovo samo dokazuje koliko ne prate klub i koliko su relevantni da bilo sta pisu, a da ne govorim sto idu na utakmice i gostovanjanapoleon72 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 07:38Jel ovo AI generisao tekstNeutral je napisao/la: ↑16 sep 2024, 20:30strahmeipomisliti je napisao/la: ↑16 sep 2024, 19:58Kad smo zadnji put pobjedili u BL/pod Bijelim brijegom?
Protiv zrinjskog Sarajevo ima 44,3 % pobjeda, 61 odigrana meča, 27 pobjeda, 12 remija i 22 poraza.
Protiv borca Sarajevo ima 42,2 % pobjeda, 45 utakmica, 19 pobjeda, 13 remija i 13 poraza.
Sarajevo je posljednji put pobijedilo zrinjski u gostima u sezoni 22/23, pobjedivši u Mostaru 26.04.2023 sa 2:3. Dal Varešanović je postigao gol a Renan Oliviera dva. Asistenti su bili Dal Varešanović, Mustafić te Francis Kyeremeh. Prije toga sezona 2020/2021, tačnije 5.10.2020, kada je Sarajevo, što je zanimljivo također pobijedilo sa 2:3. Tada su golove postigli Handžić, Sadiku te pobjedonosni u 82 minuti Anel Hebibović, asistenti su bili Rahmanović, Tatar te Ahmetović.
Što se tiče borca,
posljednja pobjeda u gostima ostvarena je u sezoni 2022/2023, tačnije 24.07.2022, kada je Sarajevo kao gost pobijedilo sa 1:3. Strijelci su bili Varešanović, Kobiljar te Ikić, a asistenti Mulahusejnović i Ahmetović. Prije toga su pobijedili u sezoni 2019/2020, tačnije 29.02.2020, kada je Sarajevo slavilo sa 0:2. Dvostruki strijelac je tada bio Benjamin Tatar, a asistenti su bili Jukić i Šerbečić.![]()
Nismo dobili Zrinjskog u Mostaru nego u Citluku, a u sezoni 20/21 Sadiku je zabio autogol, nije tad bio nas igrac. Borca takodje dobili 1:3 u Modrici il tako negdje, nije se igralo u BL.

- Maroon1946
- Kontakt:
Baš gledam Andy Baru na podcast inkubatoru šta govori za TM. Po njemu te cijene u svijetu fudbala apsolutno ne igraju nikakvu ulogu. Lupam na TM igrač 400k eura a on ga proda za 10 miliona eura. Više ispada kao neko mjesto gdje ljudi koji eto prate fudbal rekreativno gledaju neke procjene cijena fudbalera koje nisu toliko ni realne.
Kad smo kod tog čovjeka, gledao sam i ja koliko je samo realan i otvoren u pogledu fudbala. Frajer ima petlju i to zestoku petlju. U suštini kad njega slušaš, shvatiš koliko smo mi daleko i to miljama daleko od fudbala u europi i dovođenja igrača načinu funkcionisanja kluba.Maroon1946 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 08:58Baš gledam Andy Baru na podcast inkubatoru šta govori za TM. Po njemu te cijene u svijetu fudbala apsolutno ne igraju nikakvu ulogu. Lupam na TM igrač 400k eura a on ga proda za 10 miliona eura. Više ispada kao neko mjesto gdje ljudi koji eto prate fudbal rekreativno gledaju neke procjene cijena fudbalera koje nisu toliko ni realne.
head88 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 09:33Kad smo kod tog čovjeka, gledao sam i ja koliko je samo realan i otvoren u pogledu fudbala. Frajer ima petlju i to zestoku petlju. U suštini kad njega slušaš, shvatiš koliko smo mi daleko i to miljama daleko od fudbala u europi i dovođenja igrača načinu funkcionisanja kluba.Maroon1946 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 08:58Baš gledam Andy Baru na podcast inkubatoru šta govori za TM. Po njemu te cijene u svijetu fudbala apsolutno ne igraju nikakvu ulogu. Lupam na TM igrač 400k eura a on ga proda za 10 miliona eura. Više ispada kao neko mjesto gdje ljudi koji eto prate fudbal rekreativno gledaju neke procjene cijena fudbalera koje nisu toliko ni realne.
I shvatis koliko smo mi zapravo ispred mnogih klubova sto se tice Kampa naseg i Akademije!! Covjek kaze da skoro niko u Hr nema uslove niti kamp... Tako da nijr lahko Mirvicu i moramo toga biti svjesni sta covjek kaze kapa do poda svakome ko ulaze kod nas u sport...
kako ljudi hladno pomjerise termin kad njima odgovara a nama pucaju ponedjeljak termine
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Realno, odgovara i nama sto je pomjereno na subotu, jer je derbi u srijedu. A da stimaju sebi, to svakako...
- Maroon1946
- Kontakt:
Kratko je pričao i o nasoj ligi u Q&A dijelu kaze da nazalost politika dosta diktira i da je zbog dosta otezan napredak.Riki10HZ je napisao/la: ↑17 sep 2024, 09:39head88 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 09:33Kad smo kod tog čovjeka, gledao sam i ja koliko je samo realan i otvoren u pogledu fudbala. Frajer ima petlju i to zestoku petlju. U suštini kad njega slušaš, shvatiš koliko smo mi daleko i to miljama daleko od fudbala u europi i dovođenja igrača načinu funkcionisanja kluba.Maroon1946 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 08:58
Baš gledam Andy Baru na podcast inkubatoru šta govori za TM. Po njemu te cijene u svijetu fudbala apsolutno ne igraju nikakvu ulogu. Lupam na TM igrač 400k eura a on ga proda za 10 miliona eura. Više ispada kao neko mjesto gdje ljudi koji eto prate fudbal rekreativno gledaju neke procjene cijena fudbalera koje nisu toliko ni realne.
I shvatis koliko smo mi zapravo ispred mnogih klubova sto se tice Kampa naseg i Akademije!! Covjek kaze da skoro niko u Hr nema uslove niti kamp... Tako da nijr lahko Mirvicu i moramo toga biti svjesni sta covjek kaze kapa do poda svakome ko ulaze kod nas u sport...
Još samo da tu postavi prave i kompetentne ljude, a ne ugostitelje i trenere koji nisu mogli proci u Federalnoj ligi, te u još slabijoj Prvoj ligi RS.Riki10HZ je napisao/la: ↑17 sep 2024, 09:39head88 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 09:33Kad smo kod tog čovjeka, gledao sam i ja koliko je samo realan i otvoren u pogledu fudbala. Frajer ima petlju i to zestoku petlju. U suštini kad njega slušaš, shvatiš koliko smo mi daleko i to miljama daleko od fudbala u europi i dovođenja igrača načinu funkcionisanja kluba.Maroon1946 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 08:58
Pa normalno da ne igraju nikakvu ulogu. Možda nekad prije jesu ali sad, definitivno ne.Maroon1946 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 08:58Baš gledam Andy Baru na podcast inkubatoru šta govori za TM. Po njemu te cijene u svijetu fudbala apsolutno ne igraju nikakvu ulogu. Lupam na TM igrač 400k eura a on ga proda za 10 miliona eura. Više ispada kao neko mjesto gdje ljudi koji eto prate fudbal rekreativno gledaju neke procjene cijena fudbalera koje nisu toliko ni realne.
Naravno da ne igraju neku ulogu. ali Andy je prvi koji vise puta zove i trazi bolje cijene za njegove igrace.
Edit :
https://www.uefa.com/uefayouthleague/cl ... evo/squad/
Evo spisak igraca za u19.
samo 3 igraca iz odbrane
Edit :
samo 3 igraca iz odbrane

Subota, 16h protiv Borca.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Andy Bara se itekako zanima(o) za bh trziste jer je svjestan potencijala koji BiH ima kada su fudbalski talenti upitanju.
Cak je pokupio i jedbog malca iz Biducnosti Banovici.
Preko svojih hercegovackih veza, predstavnici Stupcanice su imali 2 sastanka s njim, u pogledu mladjih igraca, zastupanja i slicno. Dokle je to ne znam...
Mada je i tada naglasio da mu nasa liga nije cilj (u smislu dovodjenja/odvodjenja igraca) upravo jer politika sve vedri i oblaci.
Kod njega mi se svidja teorija da je bolje gurnuti talenta od 16 godina da igra treci rang sa seniorima nego da tavori u juniorima.
Preko svojih hercegovackih veza, predstavnici Stupcanice su imali 2 sastanka s njim, u pogledu mladjih igraca, zastupanja i slicno. Dokle je to ne znam...
Mada je i tada naglasio da mu nasa liga nije cilj (u smislu dovodjenja/odvodjenja igraca) upravo jer politika sve vedri i oblaci.
Kod njega mi se svidja teorija da je bolje gurnuti talenta od 16 godina da igra treci rang sa seniorima nego da tavori u juniorima.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
svi u napad jedan je HaseBigZlatan je napisao/la: ↑17 sep 2024, 10:06Naravno da ne igraju neku ulogu. ali Andy je prvi koji vise puta zove i trazi bolje cijene za njegove igrace.
Edit :
samo 3 igraca iz odbrane![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Formacija 2-6-2BigZlatan je napisao/la: ↑17 sep 2024, 10:06Naravno da ne igraju neku ulogu. ali Andy je prvi koji vise puta zove i trazi bolje cijene za njegove igrace.
Edit :
samo 3 igraca iz odbrane![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Covjek fino objasnio da je kod nas najmanje fudbala i da je fudbal najmanje bitan,zato svi i bjeze i nece niko ozbiljan da dodjeNazorUso je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:05Andy Bara se itekako zanima(o) za bh trziste jer je svjestan potencijala koji BiH ima kada su fudbalski talenti upitanju.
Ima li gdje na tv-u ili youtube-u da se pogledaju danas juniori ?
Ako se ne varam prošle godine je bilo na mytv.
Ako se ne varam prošle godine je bilo na mytv.
IGRAJ BORDO BIJELIMehić, Alajmović, Bajrović, Popović S, Šetić, Hamzić, Jatta, Merdžanović, Koso, Popović A, Tiro

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Prenosi li neko juniore ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], HariTz, johntravolta123, laznokrilo i 28 gostiju.