Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako je istina da bi Azmir Husić trebao preuzeti Slobodu to znači jedino da su momci iz kafića koji su htjeli glumiti Mamića, pa ovo se i rimuje, dobili nogu od ljudi koji su im dozvolili da vode, a koji vedre i oblače Tuzlom. Sami od sebe ta ekipa ne bi nikada odustala.
Davanje Azmiru odriješenih ruku, ako je to tačno, znači takođe da je i sam Azmir postao dio tala vladajuće vrhuške iz sjene u Tuzli.
Davanje Azmiru odriješenih ruku, ako je to tačno, znači takođe da je i sam Azmir postao dio tala vladajuće vrhuške iz sjene u Tuzli.
Na današnji dan 1921. godine fudbalska sekcija Željezničkog športskog kluba je odigrala svoju prvu zvaničnu utakmicu.

- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
ja mislim kad sam ovom debilu jedneom odgovorio argumentom da sam dobio dozivotni ban,ovaj portal treba ugasiti kad ovakva go*na mogu vazda pisati po njemu bez kazne a druge banujeSuvorov je napisao/la: ↑17 sep 2024, 12:39Sve je to nedostatak sportskih uspjeha kako sarajevskih klubova u Evropi, tako i reprezentacije BiH u svim sportovima. I sportista u pojedinacnim sportovima naravno.
Da ih ima ne bi se zamarali ni posjetom koju upisuje delegat, ni cijenama na transfermarktu. Sad im je glavna zanimacija to i kome Peljto sudi u Evropi.
dodje izbrise raspravu juce sa nodiem a nece da kaznjava ovako nesto ,nego ceka da se ja nekome nae*em svega i svaceg pa da mi ugasi profil i tako u krug
Ma @suvadov je zasticen jer je migrant. Banjalucki turcinDurmitorskiJablan je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:04ja mislim kad sam ovom debilu jedneom odgovorio argumentom da sam dobio dozivotni ban,ovaj portal treba ugasiti kad ovakva go*na mogu vazda pisati po njemu bez kazne a druge banujeSuvorov je napisao/la: ↑17 sep 2024, 12:39Sve je to nedostatak sportskih uspjeha kako sarajevskih klubova u Evropi, tako i reprezentacije BiH u svim sportovima. I sportista u pojedinacnim sportovima naravno.
Da ih ima ne bi se zamarali ni posjetom koju upisuje delegat, ni cijenama na transfermarktu. Sad im je glavna zanimacija to i kome Peljto sudi u Evropi.
dodje izbrise raspravu juce sa nodiem a nece da kaznjava ovako nesto ,nego ceka da se ja nekome nae*em svega i svaceg pa da mi ugasi profil i tako u krug
Idealno bi bilo kad bi ovaj psihopat otvorio još nekoliko profila i samo on pisao na temi. To bi bilo po mjeri.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Vicine kujice se opet prodale za blažu kaznu. Ništa novo idemo dalje 

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Sinoc gigovic pogura, sad vico. Mašala ne urekle nam se kone
Šta je to Borac (do ove sezone) uspio u Europi? Ko ti drma kavez ba?Suvorov je napisao/la: ↑17 sep 2024, 12:39Sve je to nedostatak sportskih uspjeha kako sarajevskih klubova u Evropi, tako i reprezentacije BiH u svim sportovima. I sportista u pojedinacnim sportovima naravno.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- svrakino1921
- Kontakt:

Fudbalski klub Željezničar je zaprimio odluku Disciplinske komisije Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, a u vezi s dešavanjima na utakmici protiv FK Sloga.
Klub je odlukom kažnjen novčano u iznosu od 10.000 KM. Također, FK Željezničar je dobio uslovnu kaznu zabrane igranja pred gledateljima na istočnoj tribini. Konkretno, u slučaju da se ponovi isti ili sličan prekršaj na utakmicama u narednih šest mjeseci klub će biti kažnjen zabranom prisustva gledatelja na istočnoj tribini.
FK Željezničar je od MUP-a KS dobio dodatne naložene mjere, a koje se tiču postavke zaštitne ograde na istočnoj tribini.
Međusobno koškanje
Šta se dešavalo na Grbavici i zbog čega je bila prekinuta utakmica Željezničar - Sloga
"FK Željezničar upućuje molbu i apel svim navijačima i simpatizerima da na narednim utakmicama pokažu da su dešavanja sa utakmice protiv FK Sloga bila izuzetak i čin neodgovornih pojedinaca. Čuvajmo svoj stadion i podržimo Plave na naš prepoznatljiv način - grlima i dlanovima", poručili su s Grbavice.
Podsjetimo, tokom utakmice između Željezničara i Sloge dvojica navijača s istočne tribine su upala na teren i krenula napasti gostujuće igrače, a u posljednji trenutak su ih spriječili igrači Željezničara koji su ih ispratili van terena. Uslijedio je višeminutni prekid, a potom je utakmica nastavljena.
Inače, narednu domaću utakmicu Željezničar igra u subotu protiv Zrinjskog s početkom od 20:45 sati.
Štampajte ulaznice stajanje na jugu
Štampanje ulaznice i na jugozapadu ispod wc - a
Štampajte ulaznice za krov wc -a na jugozapadu
16 000 ludih plavih navijača
-
- Kontakt:
Treba znati razlikovati tezi prekrasaj i blazi, al posto vas trenutno vecina ne razumije najosnovnije pravilo vezano za u21, tesko je ocekivati da ova malo komplikovanija pravila shvatite, al polako, trudite se pa mozda nekad i uspijete.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Za bakljadu se jače novčane kazne daju, Sarajevo dobije kaznu zabrane navijača na svim tribinama zbog parole Izetu Naniću, a za prekid utakmice i napad na igrača Sloge se dobija uslovno.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:17https://www.klix.ba/sport/nogomet/odred ... /240917057
Korektna kazna

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- SedrenikHz
- Kontakt:
Kakav odnos sa Vickom, nisu imali ovako ni sa Ivicom pokojnim.. okrece se covjek u grobu
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Još jedan pokazatelj ko je Vicina kujica.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:17https://www.klix.ba/sport/nogomet/odred ... /240917057
Korektna kazna
Ovom "kaznom" samo govoriš ostalim navijačima da je uredu upasti na teren, pogurati se malo sa svojim (ili još bolje protivničkim) igračima i dobit' ćeš samo uslovno.
Vicine kujice!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
i onda se cudimo sto nas zovu muslimansko cvijećeNirton je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:28Za bakljadu se jače novčane kazne daju, Sarajevo dobije kaznu zabrane navijača na svim tribinama zbog parole Izetu Naniću, a za prekid utakmice i napad na igrača Sloge se dobija uslovno.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:17https://www.klix.ba/sport/nogomet/odred ... /240917057
Korektna kazna![]()

Bošnjo sto se moze prodati za saku dolara, poziciju ili neki sitni jeftini interes, tad ni mater ne poznaju što ih je okotila
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Neregistrovanje tekme 0 3 je rezultat "borbe" protiv saveza, a kazna od 10k i uslovna od sest mjeseci za istocnu tribinu znaci da smo Vicine kujice.
Gdje prestaje logika tu pocinje pitarska pamet
Gdje prestaje logika tu pocinje pitarska pamet

-
- Kontakt:
Godinama na nama testiraju rigorozne kazne os oduzimanja bodova,zatvaranja tribine,novcanih kazni al polako. Nas navijac uleti suspenduju sve odma i 3 bobe oduzmuNirton je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:28Za bakljadu se jače novčane kazne daju, Sarajevo dobije kaznu zabrane navijača na svim tribinama zbog parole Izetu Naniću, a za prekid utakmice i napad na igrača Sloge se dobija uslovno.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:17https://www.klix.ba/sport/nogomet/odred ... /240917057
Korektna kazna![]()
Nisu oni kujice nego cetnicine jebbo im vico i dodik najmilije
- SedrenikHz
- Kontakt:
Subić ti ga metno Krpićuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
železničar RS !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.