FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kaznu treba da plati zastitarska agencija, kakav navijac. To im je posao i za to su placeni a ne da stoje ko ikebane.
- mamonelafo
- Kontakt:
Nek podijele. Ne bi meni oni debili prošli bez posljedica.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
- svrakino1921
- Kontakt:

Fudbalski klub Željezničar je zaprimio odluku Disciplinske komisije Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, a u vezi s dešavanjima na utakmici protiv FK Sloga.
Klub je odlukom kažnjen novčano u iznosu od 10.000 KM. Također, FK Željezničar je dobio uslovnu kaznu zabrane igranja pred gledateljima na istočnoj tribini. Konkretno, u slučaju da se ponovi isti ili sličan prekršaj na utakmicama u narednih šest mjeseci klub će biti kažnjen zabranom prisustva gledatelja na istočnoj tribini.
FK Željezničar je od MUP-a KS dobio dodatne naložene mjere, a koje se tiču postavke zaštitne ograde na istočnoj tribini.
"FK Željezničar upućuje molbu i apel svim navijačima i simpatizerima da na narednim utakmicama pokažu da su dešavanja sa utakmice protiv FK Sloga bila izuzetak i čin neodgovornih pojedinaca. Čuvajmo svoj stadion i podržimo Plave na naš prepoznatljiv način - grlima i dlanovima", poručili su s Grbavice.
Podsjetimo, tokom utakmice između Željezničara i Sloge dvojica navijača s istočne tribine su upala na teren i krenula napasti gostujuće igrače, a u posljednji trenutak su ih spriječili igrači Željezničara koji su ih ispratili van terena. Uslijedio je višeminutni prekid, a potom je utakmica nastavljena.
Inače, narednu domaću utakmicu Željezničar igra u subotu protiv Zrinjskog s početkom od 20:45 sati.
Ne vidim razlog trenutno, da ne bude puna dolina u subotu. Svi,svi..
Fk Željezničar.
- mamonelafo
- Kontakt:
HAJDE ŽELJOOOOO!!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Mislim da bi red bio da zvanicna objavi neki video, neki poziv, neko hajcanje, neko nesto, dobri rezultati dobar niz dobar protivnik, derbi, rodjendan 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Mislis zastitarima koji ne rade svoj posao, a placeni su da rade.mamonelafo je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:23Svakako bih račun ispostavio dvojici maloumnika koji su uletili.Railwayman30 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:22Eto samo 10.000KM i uslovna na 6 mjeseci. Mislio sam da ce biti gore. Zato u subotu napuniti Dolinu i da se to plati![]()
![]()
Njima, to jest njihovim agencijama treba ispostaviti ovaj racun od 10.000 KM

To si upravu...uzimaju masne pare za obezbjedenje a ne snose nikakvu odgovornost kad istu ne urade...to mi nikadnece biti jasno...zasto onda postoje...da nas samo peglaju bezveze na ulazima i da ulazim na stadio po.pola satalet3 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:40Mislis zastitarima koji ne rade svoj posao, a placeni su da rade.mamonelafo je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:23Svakako bih račun ispostavio dvojici maloumnika koji su uletili.Railwayman30 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:22Eto samo 10.000KM i uslovna na 6 mjeseci. Mislio sam da ce biti gore. Zato u subotu napuniti Dolinu i da se to plati![]()
![]()
Njima, to jest njihovim agencijama treba ispostaviti ovaj racun od 10.000 KM![]()
U ugovoru sa zastitarskom agencijom stoji da oni ne garantuju da niko nece uletit na teren i da ne garantuju da niko nece unijeti pirotehniku. Nece drukcije da potpisu ugovor, a opet ih zakonski moras imat tako da tako je kako je. Ovo je slucaj sa svim stadionima u BiH.segasega1 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:49To si upravu...uzimaju masne pare za obezbjedenje a ne snose nikakvu odgovornost kad istu ne urade...to mi nikadnece biti jasno...zasto onda postoje...da nas samo peglaju bezveze na ulazima i da ulazim na stadio po.pola satalet3 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:40Mislis zastitarima koji ne rade svoj posao, a placeni su da rade.mamonelafo je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:23
Svakako bih račun ispostavio dvojici maloumnika koji su uletili.![]()
Njima, to jest njihovim agencijama treba ispostaviti ovaj racun od 10.000 KM![]()
FKŽ !
Založio sam svoj obraz kod nekih ljudi u Savezu, nemojte molim vas da opet pravite incidente.
Nabaci onaj prsluk, ko fol nesto provjeri na ulazu i to im je sav posao.segasega1 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:49To si upravu...uzimaju masne pare za obezbjedenje a ne snose nikakvu odgovornost kad istu ne urade...to mi nikadnece biti jasno...zasto onda postoje...da nas samo peglaju bezveze na ulazima i da ulazim na stadio po.pola satalet3 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:40Mislis zastitarima koji ne rade svoj posao, a placeni su da rade.mamonelafo je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:23
Svakako bih račun ispostavio dvojici maloumnika koji su uletili.![]()
A kad treba nesta zastiti (samo ime zastitari) od upadanja u teren ili sprijeciti neki belaj, nigdje ih na mapi. Samo se izvuku i naprave budale. Ali zato redovno naplacuju neke svoje "usluge".
Njima ispostaviti ovaj racun.
To nema logike...zasto onda klub ne organizuje neko svoje zastitarsko drustvo od 50 ljudi to mogu biti navijaci clanovi kluba..registruje se i eto imamo svoje zastitarsko drustvo...postoji vjerovatno pravna osnova da se ovo moze uraditiTeaM87 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:51U ugovoru sa zastitarskom agencijom stoji da oni ne garantuju da niko nece uletit na teren i da ne garantuju da niko nece unijeti pirotehniku. Nece drukcije da potpisu ugovor, a opet ih zakonski moras imat tako da tako je kako je. Ovo je slucaj sa svim stadionima u BiH.
Ima logike jer ti je ovako satnica zastitara 5-10KM sta ja znam, a da ti garantuje te stvari onda bi bilo 50KM puta broj sati puta broj zastitara puta broj tekmi, drasticna razlika.segasega1 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 14:04To nema logike...zasto onda klub ne organizuje neko svoje zastitarsko drustvo od 50 ljudi to mogu biti navijaci clanovi kluba..registruje se i eto imamo svoje zastitarsko drustvo...postoji vjerovatno pravna osnova da se ovo moze uraditiTeaM87 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:51U ugovoru sa zastitarskom agencijom stoji da oni ne garantuju da niko nece uletit na teren i da ne garantuju da niko nece unijeti pirotehniku. Nece drukcije da potpisu ugovor, a opet ih zakonski moras imat tako da tako je kako je. Ovo je slucaj sa svim stadionima u BiH.
FKŽ !
- mamonelafo
- Kontakt:
Nek agencija plati kaznu. ALI bez obzira, moraju se i ti idioti kazniti, svakako. Nadam se da hoće, ako ništa trogodišnjom zabranom ulaska na stadion ili nešto slično.TeaM87 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:51U ugovoru sa zastitarskom agencijom stoji da oni ne garantuju da niko nece uletit na teren i da ne garantuju da niko nece unijeti pirotehniku. Nece drukcije da potpisu ugovor, a opet ih zakonski moras imat tako da tako je kako je. Ovo je slucaj sa svim stadionima u BiH.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Raspravljate se oko 10k maraka, a zadnjih 10 godina smo dali milione za pirotehniku. Šta je tu veći problem?
- mamonelafo
- Kontakt:
100! Hajde ŽELJOOOOO!dubioza144 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:38Mislim da bi red bio da zvanicna objavi neki video, neki poziv, neko hajcanje, neko nesto, dobri rezultati dobar niz dobar protivnik, derbi, rodjendan![]()

A znamo svi da je najveci problem zakon, imaju kamere na stadionu, policijski dron snima sve tribine prije pocetka tekme, sve se moze vidjet ko je sta ubacio, ali dzaba kad nema zakona da mu das tesku kaznu. Spucaj bilo kome zabranu ulaska na stadion godinu dana ili kaznu od 1000KM pa da vidimo kako ce palit, ali yebiga to nije u nasem domenu.drzgemboadislic je napisao/la: ↑17 sep 2024, 14:42Raspravljate se oko 10k maraka, a zadnjih 10 godina smo dali milione za pirotehniku. Šta je tu veći problem?
FKŽ !
-
- Kontakt:
Jel u planu jos dolazaka il je to to?
Badzak je najavio, cekamo.