Premijer liga BiH - aktuelno

KONTRASVIH
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la KONTRASVIH » 17 sep 2024, 15:27

Nadam se da je svima jasno da navijacima Sarajeva nije do pravde, vec sto moraju opet gledati 10000+ na Grbavici a imali su neku nadu da se to nece desiti :rol:

Zeljo - Zrinjski
Sarajevo - Zeljo
Zeljo - Posusje

Naredne tri, sve domace :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 17 sep 2024, 15:31

Suvorov je napisao/la:
17 sep 2024, 15:26
Pendulum je napisao/la:
17 sep 2024, 14:08
Suvorov je napisao/la:
17 sep 2024, 14:05

Sta te zulja pa mi stalno repliciras?
Citiras samo prvi dio prve recenice jer ne razumijes ostatak posta ili ne zelis da ga razumijes?
prijavio sam ti post kmeee
nisu te jos banovali kmeee
Žulja me koliki si futavac od čovjeka/forumaša.

Prozivaš nekoga za nešto ovdje a tvoj Klub ništa od gore navedenog iz tvog posta nema/nije ostvario. Jel lažem?
Tačno te mogu zamisliti kao najodvratniju hinju futavu s kojom niko neće da se druži - što bi se u narodu reklo "pakaš" ;)
Sta nije ostvario? Grupnu/ligasku fazu je do sad izborio samo Borac i prethodno Zrinjski. Sarajevski klubovi ne.
I dok nismo to ostvarili, nismo se bavili ovim beznacajnim stvarima kojim se vi zanimate. A zasto nismo? Drugi dio posta, koji opet izbjegavas, a ne tice se kluba.
I izadju malo iz kuce, 640 postova od 7. avgusta, to je oko 16 dnevno. Stici ces tobea debila kako si krenuo.
Zrinjski zasluzio tu grupu, a bojac dao Allah dragi da vam to bude zadnje ikad. Otice vico kad tad

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 17 sep 2024, 15:35

bvsic je napisao/la:
17 sep 2024, 15:31
Zrinjski zasluzio tu grupu, a bojac dao Allah dragi da vam to bude zadnje ikad. Otice vico kad tad
Kako sad to, zar nije bila prica nema Gigare i Njegomirovica u Evropi, ispascete od nekih iz Lihtenstajna i to. Sta bi sa tim? Ili je Vico zavrsio sudije i kod Ceferina?

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 17 sep 2024, 15:41

Suvorov je napisao/la:
17 sep 2024, 15:35
bvsic je napisao/la:
Kako sad to, zar nije bila prica nema Gigare i Njegomirovica u Evropi, ispascete od nekih iz Lihtenstajna i to. Sta bi sa tim? Ili je Vico zavrsio sudije i kod Ceferina?
Pobjedit ribare neke i nije nesto aman, zrinjski se pobio s villom to je uspjeh a ovo je sramota bh fudbala

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 sep 2024, 15:46

bvsic je napisao/la:
17 sep 2024, 15:41
Suvorov je napisao/la:
bvsic je napisao/la:
Pobjedit ribare neke i nije nesto aman, zrinjski se pobio s villom to je uspjeh a ovo je sramota bh fudbala
To je tacno, ali nije igrao sa Villom u kvalifikacijama. I kod njih je bio isti slucaj kao sa Borcem. Jedva prosli Urartu na penale, ispali relativno lako od Slovana i nabili Breidablik. Eto i Borac je ove da kazem "taraba" timove prosao tipa Egnatiju, pa i Klaksvik, mada su oni jaci od Egnatije. Naravno, ne umanjujem njihove uspjehe.

Vidjet cemo tek u grupi kako ce proci Borac, mada je po meni sada i laksi format nego prosli puta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 17 sep 2024, 15:50

KONTRASVIH je napisao/la:
17 sep 2024, 15:27
Nadam se da je svima jasno da navijacima Sarajeva nije do pravde, vec sto moraju opet gledati 10000+ na Grbavici a imali su neku nadu da se to nece desiti :rol:

Zeljo - Zrinjski
Sarajevo - Zeljo
Zeljo - Posusje

Joj šala, isto drugi srednje, prvo polugodište

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 17 sep 2024, 15:58

Morpheus je napisao/la:
17 sep 2024, 15:50

Zeljo - Zrinjski
Sarajevo - Zeljo
Zeljo - Posusje

Gdje ti vidis salu? Ako vas dodje opet 4 milje kao i zadnju, nije to puno vise nego sto ce nas doci. :D

Ili ce vam dijaspora doci na utakmicu ko za Evropu pa ce vas biti vise?

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 17 sep 2024, 15:59

DamirT je napisao/la:
17 sep 2024, 15:46
bvsic je napisao/la:
17 sep 2024, 15:41
Suvorov je napisao/la:

To je tacno, ali nije igrao sa Villom u kvalifikacijama. I kod njih je bio isti slucaj kao sa Borcem. Jedva prosli Urartu na penale, ispali relativno lako od Slovana i nabili Breidablik. Eto i Borac je ove da kazem "taraba" timove prosao tipa Egnatiju, pa i Klaksvik, mada su oni jaci od Egnatije. Naravno, ne umanjujem njihove uspjehe.

Vidjet cemo tek u grupi kako ce proci Borac, mada je po meni sada i laksi format nego prosli puta.
Ma mislim s tim su pokazali da nisu bezveze u europi, realno ko god osvoji ligu kod nas ima zagarantovane grupe. Napravili ljudi takmicenje za lige poput nasih.
Zrinjski se proseto ligom, a ovi znamo kako i to da se igralo jos koje kolo prestigo bi ih zrinja

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 17 sep 2024, 16:09

Kazna je mogla biti i zatvaranje istoka, sreca pa dva indijanca nisu prisla igracima sloge. Ovako je jos bolje. Ali da su zatvorili istok, gledali bi svi kako je jug pun i gornji i donji dio. I ta slika bi bila fenomenalna.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 17 sep 2024, 16:13

DurmitorskiJablan je napisao/la:
17 sep 2024, 14:52
"Također, u zapisnik je ušao i detalj nakon završetka utakmice kada su Irfan Peljto i pomoćnici napuštali teren, te su ispraćeni zvižducima, a također i nekoliko predmeta je bačeno prema njima.
Zbog svega toga Disciplinska komisija žestoko je kaznila bordo klub. U pitanju je novčana kazna od 18.000 KM, ali i uslovna kazna od šest mjeseci koja se odnosi na stadion."

"Pored Sarajeva žestoku kaznu dobio je i Velež. Razmatrao se mostarski derbi Velež – Zrinjski koji se igrao 13. novembra na stadionu Rođeni u kojem je domaći tim slavio sa 3:0.
Utakmicu su obilježili incidenti navijača oba kluba. Na kraju deblji kraj izvukao je Velež koji je zbog loše organizacije novčano kažnjen s čak 25.000 KM."

"Žestoku kaznu dobio je i zenički Čelik i to zbog utakmice Kupa BiH koja se igrala na Bilinom polju. Čelik je igrao protiv Zrinjskog, a meč je obilježila parola domaćih navijača o kojoj se danima pričalo.
Disciplinska komisija odlučila je da Zeničane kazni s 17.000 KM "

ovako se kaznjava komponenta B
Njih je kriza identiteta uhvatila, malo bi da srbi, malo hrvati al nikako bosnjaci.
Valjda po nalogu Vice tako se i ponasaju
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 sep 2024, 16:24

Pa tek vidim da su 3 ozbiljne greške bile u Mostaru nakon sto sam procitao ovaj izvjestaj komiteta za sudjenje,svi smo nekako samo pricali o penalu za Borac i da je to greska jedina,medjutim i gol Zrinjskog nije regularan(faul u napadu) kao da i Zrinjskom nije sviran penal u 95 min. :shock:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 sep 2024, 16:26, ukupno mijenjano 3 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 17 sep 2024, 16:25

nastrojeni21 je napisao/la:
17 sep 2024, 15:58
Morpheus je napisao/la:
17 sep 2024, 15:50

Zeljo - Zrinjski
Sarajevo - Zeljo
Zeljo - Posusje

Gdje ti vidis salu? Ako vas dodje opet 4 milje kao i zadnju, nije to puno vise nego sto ce nas doci. :D

Ili ce vam dijaspora doci na utakmicu ko za Evropu pa ce vas biti vise?
20k lagano neki igraci zelje ce prvi put istrčati pred toliko navijaca jer na skucenoj pomozi ba areni nema toliko mjesta.
Sportski pozdrav
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 17 sep 2024, 16:32

miky_hz je napisao/la:
17 sep 2024, 16:24
Pa tek vidim da su 3 ozbiljne greške bile u Mostaru nakon sto sam procitao ovaj izvjestaj komiteta za sudjenje,svi smo nekako samo pricali o penalu za Borac i da je to greska jedina,medjutim i gol Zrinjskog nije regularan(faul u napadu) kao da i Zrinjskom nije sviran penal u 95 min. :shock:
Volio bih da neko izvuče situaciju iz 95 minute i taj gol Zrinjskog , po meni je obje situacije okej dosudio , osim te greške penal za Borac što je trebao dosuditi.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 17 sep 2024, 16:35

Suvorov je napisao/la:
Pendulum je napisao/la:
Suvorov je napisao/la:
17 sep 2024, 14:05

Sta te zulja pa mi stalno repliciras?
Citiras samo prvi dio prve recenice jer ne razumijes ostatak posta ili ne zelis da ga razumijes?
prijavio sam ti post kmeee
nisu te jos banovali kmeee

Prozivaš nekoga za nešto ovdje a tvoj Klub ništa od gore navedenog iz tvog posta nema/nije ostvario. Jel lažem?
Tačno te mogu zamisliti kao najodvratniju hinju futavu s kojom niko neće da se druži - što bi se u narodu reklo "pakaš" ;)
Sta nije ostvario? Grupnu/ligasku fazu je do sad izborio samo Borac i prethodno Zrinjski. Sarajevski klubovi ne.
I dok nismo to ostvarili, nismo se bavili ovim beznacajnim stvarima kojim se vi zanimate. A zasto nismo? Drugi dio posta, koji opet izbjegavas, a ne tice se kluba.
I izadju malo iz kuce, 640 postova od 7. avgusta, to je oko 16 dnevno. Stici ces tobea debila kako si krenuo.
Nećeš vjerovati ali, radim gospodski posao lagano od kuće pa imam vremena da pišem postove. A to oko 16 dnevno izađe ako računaš ugrubo - znam nekad napisati 5-6 postova a nekad znam i 15-16 kada se ovako "dopisujem" sa drugim forumašima (čitaj Letećim medvjedićima).

Da se vratimo na temu, moje pitanje je bilo šta je to Borac postigao prije ove sezone pa da možeš prozivati ostale Klubove u BiH?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 17 sep 2024, 16:41

killafrommanilla je napisao/la:
17 sep 2024, 15:17
Vicine kujice jedni, drugi, treci a zapravo Vico po onome sto mu trenutno treba odredi kazne. Evo sad garantujem da je celnim ljudima Zeljeznicara ovo predstavio kao pomilovanje i napomenuo im da zapamte da ih je cika Vico pomazio u buducnosti. I onda kad trazio cvijece za prvaka, ima da se donese cvijece za prvaka.

Nama je za onu parolu o Zidovima isto mogao zatvoriti stadion, al nam je takodjer dao 25k i to predstavio kao pomilovanje i da zapamtimo kako je cika Vico najjaci, dok kad smo se nesto brecali za nekakav boljitak bh. fudbala, max kazna za neku random izjavu predsjednika :mrgreen:

Pravilnik se tumaci onako kako to odgovara vladajucim u Savezu. Osim kad su u pitanju Zrinjski i Borac, njih stoje Beus i Vico bez obzira na sve.
Suština svega.

Mada treba biti realan i priznati da je Vaso Miskin Crni ipak Vicina kujica iz par razloga:
1. Danima kukaju na Gigovića & Njegomirovića da će ih zaklati
2. Danima kukaju da se utakmica Sarajevo - Posušje registruje 0:3 iako nije bilo elemenata za isto (pravilo nije prekršeno)
3. Poslije 4 od 4 Sarajeva, počeli su kmečati da nam je Vico završio titulu (znači poslije 5 odigranih kola, mi smo šampioni i Mirvić je "jaran" sa Vicom)
4. Drakonske kazne za Sarajevo, Velež, Čelik (gore je neko naveo kako i zbog čega smo kažnjavani) ali zato za Vaso Miskin Crni ide uslovna.
5. Tata Vico im završio opstanak prošle sezone iako su oni završili 16 bodova iznad zone ispadanja (najjači njihov argument kako utakmica sa Slogom nije namještena).

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 17 sep 2024, 16:49

Opet se sarajlije raspravljaju ko je veca vicina kuja.

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 17 sep 2024, 16:52

Bosanac1997 je napisao/la:
17 sep 2024, 16:49
Covjek im dao titulu prije 5 godina i oni bez stida, hladno izjave da je neko drugi njegova kuja :tokralju:
Mitomanija next level

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 17 sep 2024, 16:54

Pendulum je napisao/la:
17 sep 2024, 16:35
Suvorov je napisao/la:
Pendulum je napisao/la:

Nećeš vjerovati ali, radim gospodski posao lagano od kuće pa imam vremena da pišem postove. A to oko 16 dnevno izađe ako računaš ugrubo - znam nekad napisati 5-6 postova a nekad znam i 15-16 kada se ovako "dopisujem" sa drugim forumašima (čitaj Letećim medvjedićima).

Da se vratimo na temu, moje pitanje je bilo šta je to Borac postigao prije ove sezone pa da možeš prozivati ostale Klubove u BiH?
Gdje si vidio da prozivam ostale klubove u BiH?

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 17 sep 2024, 16:55

lakilone je napisao/la:
17 sep 2024, 16:52
Bosanac1997 je napisao/la:
17 sep 2024, 16:49
Covjek im dao titulu prije 5 godina i oni bez stida, hladno izjave da je neko drugi njegova kuja :tokralju:
Mitomanija next level
Trebali su vama dati titulu - ipak ste bili drugi na tabeli. :rol: :guz:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 sep 2024, 16:56

Pokazuje se ko će biti miljenik saveza, frajer ulazi u teren sa namjerom da se obračuna sa gostujućim navijačima i uslovna kazna. Da nije smiješno bilo bi žalosno, Sarajevo za mnogo manje prekršaje dobija ogromne kazne. Bravo Vico, j.bo te štrumpfovi.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Lecler, Proximic, rishovski i 30 gostiju.