Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Koliko para toliko muzike!VanBasten je napisao/la:Samo ne Tomovića, čovječe on i njegova slobodna bacanja su mi odnijela pola života.
Ipak, ovo su sve jos uvije nagadjanja.bosnas_ je napisao/la:Koliko para toliko muzike!VanBasten je napisao/la:Samo ne Tomovića, čovječe on i njegova slobodna bacanja su mi odnijela pola života.
Nasi su se opredjelili za dovodjenje mladih i neafirmisanih igraca,kao i starijih-jeftinih-istrosenih! To dovoljno govori o ambicijama za narednu sezonu!..
o cemu ti pricas kakvi jeftini i potroseni igraci ? jesu li doveli nekog takvog u ovoj sezoni? ljudi su zadrzali vladu i ivanovica koji su bili jako vazni faktori prosle sezone posebnu u nlb ligi. doveli su zlaju najboljeg playa u nasoj ligi, tim ce vjerovatno napustiti ikonic ali ni tu nije sve zavrseno a za sehovica su jako velike sanse da ce ostati. ja se samo nadam da ce se nakon i u toku priprema rijesiti muhe i suljagica.bosnas_ je napisao/la:Koliko para toliko muzike!VanBasten je napisao/la:Samo ne Tomovića, čovječe on i njegova slobodna bacanja su mi odnijela pola života.
Nasi su se opredjelili za dovodjenje mladih i neafirmisanih igraca,kao i starijih-jeftinih-istrosenih! To dovoljno govori o ambicijama za narednu sezonu!..
p.s.
ostanak vukoicica,ivnovica i dolazak jovanovica,su odlicni potezi,ali problem je sto smo se tim zadovoljili!
Takođe treba sve uraditi da Šehović ostane. Momak je odlično odigrao drugi dio sezone i zaslužio je da još nosi dres Bosne.bosnas_ je napisao/la:Koliko para toliko muzike!VanBasten je napisao/la:Samo ne Tomovića, čovječe on i njegova slobodna bacanja su mi odnijela pola života.
p.s.
ostanak vukoicica,ivnovica i dolazak jovanovica,su odlicni potezi,ali problem je sto smo se tim zadovoljili!
100% na njega racuna vv,sad vjerovatno ce igrati u prvoj postavi za nasu ligu(koja ce se najvjerovatnije igrati).ipsa je napisao/la:pa nije vlada potpisao na 4 godine da bi angazovao tomovica....nije lud....a sta li je fakat sa suljagicem i pasalicem....kakvi su planovi po pitanju njihovog angazmana iduce sezone....bas me zivo interesuje..??...
a koga njega, suljagica il pasalica il obojicu??kobe je napisao/la:100% na njega racuna vv,sad vjerovatno ce igrati u prvoj postavi za nasu ligu(koja ce se najvjerovatnije igrati).ipsa je napisao/la:pa nije vlada potpisao na 4 godine da bi angazovao tomovica....nije lud....a sta li je fakat sa suljagicem i pasalicem....kakvi su planovi po pitanju njihovog angazmana iduce sezone....bas me zivo interesuje..??...
Možda ni Suljagića ni Pašalića?Tomović????ipsa je napisao/la:a koga njega, suljagica il pasalica il obojicu??kobe je napisao/la:100% na njega racuna vv,sad vjerovatno ce igrati u prvoj postavi za nasu ligu(koja ce se najvjerovatnije igrati).ipsa je napisao/la:pa nije vlada potpisao na 4 godine da bi angazovao tomovica....nije lud....a sta li je fakat sa suljagicem i pasalicem....kakvi su planovi po pitanju njihovog angazmana iduce sezone....bas me zivo interesuje..??...
Konkretno sam pisao o suljagicu a vv naipsa je napisao/la:a koga njega, suljagica il pasalica il obojicu??kobe je napisao/la:100% na njega racuna vv,sad vjerovatno ce igrati u prvoj postavi za nasu ligu(koja ce se najvjerovatnije igrati).ipsa je napisao/la:pa nije vlada potpisao na 4 godine da bi angazovao tomovica....nije lud....a sta li je fakat sa suljagicem i pasalicem....kakvi su planovi po pitanju njihovog angazmana iduce sezone....bas me zivo interesuje..??...
sta rec, VV najbolje zna..kobe je napisao/la:Konkretno sam pisao o suljagicu a vv na
oboicu racuna,znaci na suljagica(posebno-kako vv kaze) i pasalica.
Pasalic bi takodje trebao igrati na pleju u nasoj domacoj ligi.
Mozda neki neznaju ali suljagic je najuzorniji momak i jako je predan radu i vv je reko da ce se raditi na njemu i da ocekuje dace doci do velikog napredka sl. sezone.
sumnjam, popunjeni smo na poziciji broj 4, al opet nikad se ne zna...nisha je napisao/la:Možda se vraća Bavčić
jovanovic je cistokrvni plej visine 180 cm, a BB bi bio veliki dobitak i nije tomovic bivsi bosnin igrac koji bi se mogao vratitikobe je napisao/la: jovanovic da je visok oko 190-195 i da igra poziciju 1 i 2.