Eno ga pred nasim golom kolje kokos i zakopava nogice ne bil' nas obmanuo.
Idemo mi lagano svoju igru, zbiti redove u gostima. Ovaj put se oslanjam na vas, pod pritiskom sam i jakim utiscima.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Eno ga pred nasim golom kolje kokos i zakopava nogice ne bil' nas obmanuo.
Idemo mi Sok taktiku, Bus pred gol i nabij gore prema Beduinu, uce jedna
Samo Boga moliti da Mig opet sta uprska u svojoj ekipi i tipuju sva trojica isti rezultatFKBilder je napisao/la: ↑17 sep 2024, 18:11Idemo mi Sok taktiku, Bus pred gol i nabij gore prema Beduinu, uce jedna![]()
Salu na stranu, idemo mi to odraditi,![]()
Clan12c.
Znaci ne smije odigrati SVE utakmice iste, ako samo jednu-dvije promijeni OK je?deyo je napisao/la: ↑18 sep 2024, 17:13U SportSport.ba Kup-u niti jedan igrac ne smije odigrati iste rezultate kao i bilo koji igrac suprotnog tima.Ovo se odnosi na 7 utakmica regularnog dijela i 4 utakmice u produzecima, bez obzira dali se produzetak racuna.Ako jedan igrac odigra iste rezultate na sve utakmice (7+4) kao i bilo koji igrac suprotnog tima, njegov tim automatski gubi utakmicu 3:0.
DAmilanist je napisao/la: ↑18 sep 2024, 17:15Znaci ne smije odigrati SVE utakmice iste, ako samo jednu-dvije promijeni OK je?deyo je napisao/la: ↑18 sep 2024, 17:13U SportSport.ba Kup-u niti jedan igrac ne smije odigrati iste rezultate kao i bilo koji igrac suprotnog tima.Ovo se odnosi na 7 utakmica regularnog dijela i 4 utakmice u produzecima, bez obzira dali se produzetak racuna.Ako jedan igrac odigra iste rezultate na sve utakmice (7+4) kao i bilo koji igrac suprotnog tima, njegov tim automatski gubi utakmicu 3:0.
Sa igracem su manje, a mi vodimo teenutno 1:0?
Samo sto su krenuli s centra jos jedan uleti
Penal vas je pogurao u produtetku
3-1 je trenutno
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 1 gost.