FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako komentarisati to sto Mirvic komentarise Ziljkicu sliku na instagramu?
Pa Mirvić i Ziljkić su u odličnim odnosima.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
94 min (penal)
2-2
2-2
Bez komentara....
Samo da nije iz prekida ovaj u 95 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- TurkishAirlines
Ucimo djecu da primaju golove u zadnjim sekundama kako bi se sto lakse prilagodili seniorskom timu.
Sve je to dio taktike, opusteno.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Jesi dosadan nevjerovatnoTurkishAirlines je napisao/la: ↑17 sep 2024, 17:02Ucimo djecu da primaju golove u zadnjim sekundama kako bi se sto lakse prilagodili seniorskom timu.
Meni su najgori "navijači" kao ti.

Koji ti je ovo profil po redu?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- belosevic23
- Kontakt:
Kakva je ovo paradna oprema u djece...nikad dva dobra sastavit..adidas dresovi a šklj marka ostale opreme..amaterski djeluje al et..sta je sa onim kapitenom zrinjskog sto je dosao kod nas ? Ignatkov ili kako vec..
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
To je nas Alen Skoro mocni zavrsio. Kapa dole nema stabelosevic23 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 18:11Kakva je ovo paradna oprema u djece...nikad dva dobra sastavit..adidas dresovi a šklj marka ostale opreme..amaterski djeluje al et..sta je sa onim kapitenom zrinjskog sto je dosao kod nas ? Ignatkov ili kako vec..
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Kakve veze ima Skoro sa opremom, joj kad uhvate ovako nebuloze pisati samo da se neko popljuje. Hocete Adidas eto vam ga Adidas, nema prvi tim dovoljno ni trening oprema ni dresova, to su ti zasluzne Ajlica, Anelica, Ajnica i ostale futice za sklopljene ugovore.Mirza_Hordas je napisao/la: ↑17 sep 2024, 20:26To je nas Alen Skoro mocni zavrsio. Kapa dole nema stabelosevic23 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 18:11Kakva je ovo paradna oprema u djece...nikad dva dobra sastavit..adidas dresovi a šklj marka ostale opreme..amaterski djeluje al et..sta je sa onim kapitenom zrinjskog sto je dosao kod nas ? Ignatkov ili kako vec..
-
- Kontakt:
E ovo je daleko najgluplji post
Dakle obara cijenu ulaganjem ogromnog novca pa kad bude mala.cijena prodat ce upravljacka prava za mizernu cijenu, i tako ce zaraditi.
Biser godine
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, boki86 i 58 gostiju.