Madžid Šošić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Madžid Šošić
opet ni na klupi, nista ni od rotacije?
vrijeme je da ide onda
vrijeme je da ide onda
danas presjedio na klupi, napredak
sta bi s ovim i njegovim transferom, napustio pripreme da zavrsi transfer
-
- Kontakt:
Uspješno je prešao sa klupe na tribine u Hajduku.
Ni protiv nizeligasa ne moze biti u startnih 11...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel prekasno da dodje na posudbu u BiH?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:24Uspješno je prešao sa klupe na tribine u Hajduku.
Treba ispratiti danas, možda konačno debituje. 

Da ne budem hejter, ali po kojem osnovu se od ovog lika uopšte očekivalo nešto veliko? Ja bih rekao klasično menadžerisanje. Kad se čit na forumu ili generalno priča o njemu, čovjek bi rekao da je barem 2005. godište, a ono momak ima 22 godine pune
I povrh svega, igra za Hajduk, najnezdraviju sredinu na planeti i sredinu koja na ovaj način od Messija ne bi stvorila igrača. Prošle godine solidan u NK Radomlje, u ligi koja je lošija od naše, u klubu koji je rang Igmana iz Konjica. Prije toga ništa. Mislim, na osnovu čega ljudi? Treba se kaniti ćorava posla, nikad ovaj neće doći ni na nivo da igra značajnu ulogu u Sarajevu, Želji, Zrinjskom, a kamoli da nešto znači u kontekstu reprezentacije.

Evo ga, dočekasmo da debituje za Hajduk konačno.
-
- Kontakt:
Šesti septembar mu je krajnji rok bio.ReX2 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 15:59Jel prekasno da dodje na posudbu u BiH?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:24Uspješno je prešao sa klupe na tribine u Hajduku.
Inače, kao što zaostrog reče, smiješno generalno onako. Ni po čemu lik nije jači od igrača njegovog godišta iz Premijer lige BiH, naprotiv. Radomlje je bukvalno Igman Konjic, ako i toliko.
Pisi propalo. Hajde makar moze djeci pricati da je upisao jedan nastup za A reprezentaciju BiH.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑17 sep 2024, 19:36Šesti septembar mu je krajnji rok bio.ReX2 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 15:59Jel prekasno da dodje na posudbu u BiH?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:24Uspješno je prešao sa klupe na tribine u Hajduku.
Inače, kao što zaostrog reče, smiješno generalno onako. Ni po čemu lik nije jači od igrača njegovog godišta iz Premijer lige BiH, naprotiv. Radomlje je bukvalno Igman Konjic, ako i toliko.