Sreca pa je Barbarez selektor. Tu borbu za popularnost nece dobit 100 Anela. Da je Savo ili Petev bilo bi ih sto ga podrzavaju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Gigovic i Huseinbasic takodjer ga otpratili.Coolpanda24 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 22:44Ako me ne zeza algoritam, Dedić otpratio Anela sa Instagrama. Ovo isto nešto govori, s obzirom na to da živimo u doba kada su društvene mreže pokazatelj mnogo čega.
![]()
To ti je najbolji pokazatelj koliko Amar sve ovo drugacije dozivljava nego drugi i koliko vecinu drugih(cast jos nekim izuzecima) boli qrac jer su svakako tu dosli samo da se prodaju. Momak je jednostavno po svemu zasluzio da bude sljedeci kapiten.Coolpanda24 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 22:44Ako me ne zeza algoritam, Dedić otpratio Anela sa Instagrama. Ovo isto nešto govori, s obzirom na to da živimo u doba kada su društvene mreže pokazatelj mnogo čega.
![]()
Oni ga uopste nisu pratiliDamirT je napisao/la: ↑13 sep 2024, 22:48Gigovic i Huseinbasic takodjer ga otpratili.Coolpanda24 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 22:44Ako me ne zeza algoritam, Dedić otpratio Anela sa Instagrama. Ovo isto nešto govori, s obzirom na to da živimo u doba kada su društvene mreže pokazatelj mnogo čega.
![]()
Slažem se skroz, po meni baš i ima to u sebi da bude lider ekipe. Dok ga gledam, pratim pokrete tijela, često sugeriše rukama, odmahuje na Vasiljevo besciljno ispucavanje lopte islfanatik19 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 22:50To ti je najbolji pokazatelj koliko Amar sve ovo drugacije dozivljava nego drugi i koliko vecinu drugih(cast jos nekim izuzecima) boli qrac jer su svakako tu dosli samo da se prodaju. Momak je jednostavno po svemu zasluzio da bude sljedeci kapiten.Coolpanda24 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 22:44Ako me ne zeza algoritam, Dedić otpratio Anela sa Instagrama. Ovo isto nešto govori, s obzirom na to da živimo u doba kada su društvene mreže pokazatelj mnogo čega.
![]()
Ovo sam i ja primjetio. Čak i Esmir je komentarisao u par navrata. Baš je fino za vidjeti
Ma naravno da jesu. Jos prije Madjarske siguran sam.
Zayebana do bola, pogotovo kuci. Prosle godine su Galatu izbacili u Evropskoj ligi kao i Dinama u kvalfikacijama. Igraju dosta agresivno i krilni igraci prema naprijed gdje se Birmancevic i Haraslin izdvajaju su ponajveca opasnost. Iskreno mislim da ce Salzburg pobjedit cisto zbog nekog veceg iskustva u evropskim takmicenjima i ligi prvaka iako su sanse 50:50 sto i kvote pokazujuCoolpanda24 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 16:02Kakva je ekipa ova Sparta Prag, je li ko upućen? Upisuje li RB Salzburg pobjedu ili poraz![]()