NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

JuventinoBihac
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la JuventinoBihac » 14 sep 2024, 16:52

zara pokvaren do bola

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 14 sep 2024, 20:20

Sta je glumac uradio vidim i po fb mu jebu sve od reda

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 15 sep 2024, 11:12

Ja ne znam jesmo ikad imali gori start. Ovo ce biti grcevita borba za opstanak. Sreca je sto ima jos pad klubova koji ne znaju sta rade u ovoj ligi tako da opet imamo sansu za izvuci se ali ako pocnemo pobjedjivati. Igra je puno bolja nego na pocetku, ali opet to nije to.

Decembarski
Kontakt:

Post Postao/la Decembarski » 16 sep 2024, 22:03

Adzem ce vas upropastiti,on je direktni krivac za poraz u Gradačcu

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 16 sep 2024, 22:29

Kakva je ovo tisina decki nesto ste se usutali, nema komentara na ekipu kojoj treba dati vremena i “velikog investitora”.

Gdje su nasi insajderi da nam kazu kako je od sporazuma sa vodovodom koji je Hasan potpisao vraceno 0 KM i kako danima nema vode, ili da nam objasne kako im je Vedo rijesio problem sa strujom…?

Nadam se da su neki bar malo otvorili oci.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 16 sep 2024, 23:02

Nažalost nema pomoći ove sezone,jedina pozitivna stvar da je rijesen spor i da se nastavila gradnja pomoćnog,te sam lično vidio papire za tender 2 faze za nabavku trave tako da ce to biti zavrseno,ostalo je tačno da nema vode od prošog petka,elektro nije sporan struje ce biti ali vodovod ne prašta..
Realno ni od Hasana ni Naninog ništa novo i pozitivno.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 17 sep 2024, 11:13

Zar je problem jednom udruzenju gradjana koje se financira iz budzeta Grada i koji redovno dobija transe kluba za funkcionisanje dati 1000KM na mjesecnom nivou za taj dug?

Opet govorim... Nova garnitura uprave je znala u sta se upusta.

I opet pitam kada ce se taj ugovor sa Gradom potpisati, sta su oni kao "investitori" (ne znam kako da ih drugacije nazovem) ponudili gradonacelniku i gradskoj upravi da udju u klub? Cini mi se da Nanin rece do 15.9 da bi se trebao potpisati.

Po ulasku u klub ove nove uprave prema kome su prve tri transe otisle? Ko je naplatio svoja potrazivanja?

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 sep 2024, 11:27

15.09 je Ismet rekao da se potpisuje ugovor, ali od toga nema izgleda nista ili je sve odradjeno tajno. Bolje da smo Hasanom ispali iz lige. Za ovo sve krivim gradonacelnika. Zasto on nije javno objavio Ismetov plan. I kad dobije ugovor na cak 20 godina sta da ocekujemo. Ovdje se ne vidi rad, ne vidi se nikakav pomak. Onda se sve nekako krije, niko nista ne objavljuje. I ono sto su obecali slagali su. Ismet rekao svaki put pred utakmicu bice press, ali nista od toga. Volio bih cuti zastp ga SN podrzava. Koji razlog. Ako znaju plan da bi klub trebao biti stabilan kroz 3-4 godine zasto onda svi sute o tome. Nema veze i da ispadnemo ako ce sve ici po planu. Ovdje vise ne mozes biti pametan

JuventinoBihac
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoBihac » 17 sep 2024, 15:35

Sram neka ih bude sviju. Od gradonacelnika do ovih u upravi. Da jedna sela imaju organizovanije i bolje klubove nego mi. Ovakav grad Bihac, i gradjani to jest navijaci zasluzuju u NAJMANJU ruku stabilnog prvoligasa, a mi smo postali sprdancija.
Fuj nek vas je sramota.

Decembarski
Kontakt:

Post Postao/la Decembarski » 17 sep 2024, 16:05

Najgori ste vi sami sebi,vise struja i opozicija nigdje nema,umjesto da se ujedinite u zajednicki interes i cilj i da se napokon dovede Jedinstvo u borbu za Premijer ligu.Normalno tesko je imati dovoljno domacih i kvalitetnih igraca,ali iz par kvalitetnih sa strane sa dobrim karakterom i odnosom prema klubu,ali sigurno imate dobre trenere i sportske radnike koji mogu voditi klub.Ovako vam dolaze ovi kao sto su sad uzimaju pare ,velike plate,a pored toga ugradjuju se u plate igraca i ko nece tako bude suspendovan ili otjeran.Puno se pravi nepravde prema pojedinim igracima i trenerima i nije ni cudo sto ispastate .Ne mozes dva do tri dana prije kraja prelaznog roka nekome uskratiti hljeb a da nema on opciju da na drugi nacin to rijesi.Zato se vi morate skupiti i dici Jedinstvo gdje je nekad bilo i samo tako ce te uspjeti,ovako uvijek borba za opstanak.
Sve ce biti i proci a ja se nadam Jedinstvo ostati i opstati.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 18 sep 2024, 16:15

🎥 Od 17:15 na našoj stranici uživo će se obratiti šef stručnog štaba i sportski direktor Admir Adžem i direktor kluba Čelebić Enis.

Pozivamo navijače i simpatizere kluba da u predviđenom terminu pogledaju ovo obraćanje prema javnosti.

Izgleda su iz uprave procitali moj komentar ovdje

Decembarski
Kontakt:

Post Postao/la Decembarski » 18 sep 2024, 16:28

Hoce li reci da je otjerao igrace sto nisu sa njim u talu i da ce dovesti igrace kod kojih ce se ugraditi i napraviti anekse postojecim igracima da bi se i tu ugradio nakon eventualnih odlazaka i neuspjeha.Molite boga da krene Jedinstvu i da se ljudi angazuju oko kluba inace ce ovi odvesti klub u pravu dubiozu.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 sep 2024, 16:44

nebeskasila je napisao/la:
18 sep 2024, 16:15
🎥 Od 17:15 na našoj stranici uživo će se obratiti šef stručnog štaba i sportski direktor Admir Adžem i direktor kluba Čelebić Enis.

Pozivamo navijače i simpatizere kluba da u predviđenom terminu pogledaju ovo obraćanje prema javnosti.

Mislim da su 4 igrača out.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Decembarski
Kontakt:

Post Postao/la Decembarski » 18 sep 2024, 16:47

Pa rekli momcima tri dana prije prelaznog roka da su slobodni,sramota i ocekuju da im se vrati dobro.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 sep 2024, 17:06

Decembarski je napisao/la:
18 sep 2024, 16:47
Pa rekli momcima tri dana prije prelaznog roka da su slobodni,sramota i ocekuju da im se vrati dobro.
Skontali smo da je otjerao nekog tvog, ne moras plakati vise
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 18 sep 2024, 17:17

Izgleda da je Nanin izišao iz projekta i da ce za sve okriviti Vedu,prava politička igranka...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 sep 2024, 18:21

Benjo_AFC86 je napisao/la:
18 sep 2024, 16:44
nebeskasila je napisao/la:
18 sep 2024, 16:15

Mislim da su 4 igrača out.
Jesu, mozda od tebe saznamo koja posto nas klub nije obavijestio. :tokralju:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 18 sep 2024, 19:06

Kad su Hasan i Ismet rekli da treba za ovu ligu treba 500 000KM ljudi se smijali :zviz:

Ovo mi lici na ove predizborne kampanje, ja cu napraviti sve samo mi dajte pare da imam trositi.

Jagodicu duzni 7000KM a Nanin ga doveo :guz:

Pohvala za direktora sto javno iznosi podatke.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 18 sep 2024, 20:19

Sve sam vam najavio bio pa ste me pljuvali, gdje su nam insajderi sa foruma sada?
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 18 sep 2024, 20:55

Nisam pratio dešavanja u klubu unazad sedam dana. Pa zar nije bilo govora da je dogovoreno sa Gradom da oni financiraju dugove, omladinsku školu i ulažu u infrastrukturu, a da Nanin financira prvu ekipu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.