Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vico opet pokazuje ko je gazda , pogreska na racun Borca odmah 6 utakmica kazne ,eliminacija do polusezone. Nece nikom vise napamet pasti da i korner svirne kontra borca.
Što je ponovo smiješno u odnosu na Peljtinu kaznu jer su ovi napravili daleko veći cirkus.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Zato Kazlagić i Gigović su rahat, nema za njih kazne nikada..
Zasluzeno je kaznjen. Kod te situacije kad je trebao biti penal za Borac, Peljto stoji metar i po od Grahovca, savrseno pozicioniran, niko ga ne zaklanja i ne vidi faul ili ne zeli da vidi. Tu je trebao svirati penal, pa ako nije da ga VAR pozove radi eventualnog ponistavanja penala.Virtu4l je napisao/la: ↑18 sep 2024, 16:42Ovo je odluka usmjerena direktno protiv Peljte, bez obzira što VAR soba nije intervenisala kod situacije iz prvog poluvremena kada je trebao biti dosuđen penal za Borac, oni su kaznili njega. Možda bi promijenio odluku da su ga pozvali iz VAR sobe, ali nisu. On se u takvim situacijama oslanja na VAR.
-
- Kontakt:
Oni kakve lakrdije su radili do zivotno su trebali biti suspendovani al...avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 sep 2024, 16:51Zato Kazlagić i Gigović su rahat, nema za njih kazne nikada..
-
- Kontakt:
Bice opet jauci iz Sarajeva…

- TurkishAirlines
Svi su oni male mace za Njegomirovica.
Vidim njega svi zaobilaze.
Vidim njega svi zaobilaze.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Pa jel vas barem malo sramota?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ne mogu da vjerujem da ću se oko nečga složiti s tobom. Od riječi do riječi sve tačno.Virtu4l je napisao/la: ↑18 sep 2024, 16:42LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑18 sep 2024, 16:27Jeebo te Borac, pa i Borac i Zrinjski je zakinuo za po penal, plus jos odluka nekih. I sta se hvatate svi proslosti, evo poceli su cjepati po usima svakog ko kiksa. Neka nastave ovako citave sezone, makar i na stetu Borca odluke bile, neka ih cijepaju. Ja sam prvi za to da ova sezona bude postena i da prvi bude najbolja ekipa.
Ovo je odluka usmjerena direktno protiv Peljte, bez obzira što VAR soba nije intervenisala kod situacije iz prvog poluvremena kada je trebao biti dosuđen penal za Borac, oni su kaznili njega. Možda bi promijenio odluku da su ga pozvali iz VAR sobe, ali nisu. On se u takvim situacijama oslanja na VAR.
Zašto Topalović, pomoćnici i trojka iz VAR sobe nisu kažnjeni za lakrdiju na utakmici Sloboda - Velež? Ovo sam ti napomenuo čisto da vidiš na se ne cijepaju svi po ušima kako kažeš.
Sezona već sad nije poštena, utakmice Zrinjski - Posušje, Zrinjski - Borac i recimo Sloboda - Velež su sve samo nisu regularne.

Suvorov je napisao/la: ↑18 sep 2024, 16:52Zasluzeno je kaznjen. Kod te situacije kad je trebao biti penal za Borac, Peljto stoji metar i po od Grahovca, savrseno pozicioniran, niko ga ne zaklanja i ne vidi faul ili ne zeli da vidi. Tu je trebao svirati penal, pa ako nije da ga VAR pozove radi eventualnog ponistavanja penala.
Nigdje ja nisam rekao da je nezasluženo kažnjen, ali ćemo se složiti da je ta kazna previsoka za situacije koje se dešavaju apsolutno svako kolo. Ne postoji nikakva razlika između Peljtinih grešaka i onih koje je pravio Topalović na utakmici Sloboda - Velež. Zbog toga kažem da je ovolika kazna usmjerena direktno protiv Peljte i ništa više.
Zato je u ovakvim situacijama uvijek bolje nešto dosuditi pa onda provjeravati je li odluka ispravna ili ne.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pa kakve greske su radili Kazlagić, Gigovic i to s tendencijom pa oni nebi trebali krociti na teren da su ovako kaznjavani.Virtu4l je napisao/la: ↑18 sep 2024, 17:21Suvorov je napisao/la: ↑18 sep 2024, 16:52Zasluzeno je kaznjen. Kod te situacije kad je trebao biti penal za Borac, Peljto stoji metar i po od Grahovca, savrseno pozicioniran, niko ga ne zaklanja i ne vidi faul ili ne zeli da vidi. Tu je trebao svirati penal, pa ako nije da ga VAR pozove radi eventualnog ponistavanja penala.
Nigdje ja nisam rekao da je nezasluženo kažnjen, ali ćemo se složiti da je ta kazna previsoka za situacije koje se dešavaju apsolutno svako kolo. Ne postoji nikakva razlika između Peljtinih grešaka i onih koje je pravio Topalović na utakmici Sloboda - Velež. Zbog toga kažem da je ovolika kazna usmjerena direktno protiv Peljte i ništa više.
Zato je u ovakvim situacijama uvijek bolje nešto dosuditi pa onda provjeravati je li odluka ispravna ili ne.
Apsolutno. Los je bio, ali se trebamo zapitati da li bi dobio ovoliku kaznu da nije Borac u pitanju? Eto kad vec kaznjavaju, sto ne dobi kaznu nijedan sudija prosle sezone dok je klao protivnike Borca?Brkooo je napisao/la: ↑18 sep 2024, 16:02Ja ne znam, sto je ljudima tesko priznati, da je Peljto bio bas los, katastrofalno vodjenje utakmice, plus 2 velike greske koje su direktno uticale na rezultat( nedosudjen penal za Borac i kasnije penal i za Zrinjski).
Sto se tice sudjenja, volio bih da sve sudije sude, kao sto je sudio Antonio Tomic, onu utakmicu Radnik vs Igman. Covjek pustio da se igra fudbal, bez ubijanja tempa(sviranja svakog moguceg kontakta) i zelje da sudija bude u centru paznje. Kad igraci pretjeraju, lik sankcionise i to je to, ljepota bilo gledati utakmicu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Jakir smjenjen ,eto njeg nazad u zrinjski.
A zašto se po forumu mora diskutirati i išta dokazivati onima koji su činili ili podržavaju genocid? Okanite se ćorava posla. Nek kradu i misle da je to najbolje, ako im odgovara.
Najmanji je problem u Peljti. Problem je što je do sada svakako bilo još pogrešnih odluka, niko nije kažnjen, niko se nije očitovao.
I sve će vam se kazati na daljim utakmicama toga bijesnog kluba iz BL. Vidjet ćete suđenje i vidjet ćete kakve će se odluke pravdati. Pa ljudi su prošle godine opravdali sve i jednu odluku na utakmici Sarajevo-Borac, još ispalo Borac zakinuti. Evo neko gore stavio ovaj penal za Borac kontra Igmana. Ja vam garantujem da će nakon pregleda VAR-om to biti ostavljeno ko penal. Jednostavno je, svaki kontakt oni su u stanju opravdati i igrači se tako ponašaju. S druge strane, kada kontakt bude od njihove odbrane, znat će tvrditi da je smiješan.
Uostalom, evo vidite i gol Zrinjskog. Ne postoji sudija ni u San Marinu koji je pogledao 5 utakmica u posljednjoj godini dana, a da bi ono svirao kao faul. Zna to i Peljto. Znaju to i oni. Ali, može im se.
U biti, ničija nije do zore gorila. Mogu sad, mogu i još 4 godine ako treba, a nakon toga će put Nevesinja, Foče, Sokoca i Bosanske Dubice.
Najmanji je problem u Peljti. Problem je što je do sada svakako bilo još pogrešnih odluka, niko nije kažnjen, niko se nije očitovao.
I sve će vam se kazati na daljim utakmicama toga bijesnog kluba iz BL. Vidjet ćete suđenje i vidjet ćete kakve će se odluke pravdati. Pa ljudi su prošle godine opravdali sve i jednu odluku na utakmici Sarajevo-Borac, još ispalo Borac zakinuti. Evo neko gore stavio ovaj penal za Borac kontra Igmana. Ja vam garantujem da će nakon pregleda VAR-om to biti ostavljeno ko penal. Jednostavno je, svaki kontakt oni su u stanju opravdati i igrači se tako ponašaju. S druge strane, kada kontakt bude od njihove odbrane, znat će tvrditi da je smiješan.
Uostalom, evo vidite i gol Zrinjskog. Ne postoji sudija ni u San Marinu koji je pogledao 5 utakmica u posljednjoj godini dana, a da bi ono svirao kao faul. Zna to i Peljto. Znaju to i oni. Ali, može im se.
U biti, ničija nije do zore gorila. Mogu sad, mogu i još 4 godine ako treba, a nakon toga će put Nevesinja, Foče, Sokoca i Bosanske Dubice.
Je li zvanično?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Sumnjam da bi on nazad. Vjerujem da bi imao mnogo ozbiljnije ponude.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I to bi bila glupost - da ga smijene.
Okej, jesi se obrukao i primio 9 komada ali jarane Bayern je svemir u odnosu na dobar dio Europe a kamoli za ekipe sa Balkana.
Pa nije baš samo Bayern. Negdje sam pročitao da im je poraz od PAOK isto top 5 poraz u Evropi u historiji. On se konstantno bruka, u biti.
Jel to krenula prica o sudijama, Borac tesko pokraden, i opet ne valja? Jel krece novi red plakanja pred utakmicu u subotu, krece kmecanje sarajlijica pravi se alibi za eventualni poraz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.