FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
50%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 169

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2024, 16:49

SarajevoNG je napisao/la:
18 sep 2024, 16:46
bordobijeli je napisao/la:
18 sep 2024, 16:44
Vico opet pokazuje ko je gazda , pogreska na racun Borca odmah 6 utakmica kazne ,eliminacija do polusezone. Nece nikom vise napamet pasti da i korner svirne kontra borca.
Na racun borca 2x i na racun zrinjskog 1x, i to 2 penala i gol iz prekrsaja, pa da si sudio klis-romanija dobio bi 6 utakmica :bow:
Ahm koliko su kaznjene sudije prosli godina za lakrdije borcu ?? Sbi zajedno 6 utakmica nisu dobili. Nije mi zao Peljte nego govorim da pokazuje Vico mišiće.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 18 sep 2024, 16:52

propoklopac je napisao/la:
18 sep 2024, 15:26
H8Z7 je napisao/la:
18 sep 2024, 14:19
Stvarno mi nije jasno zašto je problem reći da nešto nije u redu? Činjenica jeste da od dolaska Mirvića pa do sada igramo izuzetno dobro, međutim zadnja linija je loša. Čemu prešutjeti to? Nama su golove iz prekida postigle ekipe koje su za opstanak izuzev Posušja. Kad su nam oni dali i prijetili iz prekida šta će tek drugi raditi? Moramo odbranu utegnuti asap.
Iz prekida svako svakome moze dati gol..situacija koja je najmanje predvidiva. Stvar je dobra sto nam iz igre niko jeo sneke ozbiljne probleme nije napravio.
Tačno tako svako svakome može dati gol iz prekida, ali svaki prekid za protivnika je skoro pola gola, samo dva smo primili od Posušja, jedan od Goška, Sloga isto čini mi se, stvarno smo loši što mi nikako ne ide u glavu, hajde ok imamo golmana koji je loš na izlascima ali nam stoperi ne znaju braniti prekide, Zekić na pressu kaže da se branimo tako što svako ima igrača kojeg čuva. Odlična je stvar što nam iz igre niko nije dao gol ali su prekidi strepnja ogromna. Moramo maksimalno poraditi na tome. Međutim činjenica je da nam tek sad dolaze teže utakmice i tek tad ćemo moći suditi. Nadam se da ćemo nastaviti niz branjenja iz igre.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 sep 2024, 17:11

Opstemi nije zao Ojebine Peljte, vec eto nesudi nama pritisak ovo ono kako ga vico popisa kad je stao na zulj
I sad se komotno moze povuc paralela zasto ojebina nije sudila 2 penala u bl zanas …

Takodje ovde nije ni Var reagovao (bez obzira bio nebio prekrsaj VAR ima bolji pregled itd..

OVO JE POTVRDA SVIM U BH NOGOMETU a posebno belezu zelju tc igmanu itd da ono sto su pricali tvrdili da se ko fol oni nece da bore za interes FK SARAJEVA..

Ovo vam je interes ovo vam je MR GICO iz stale laktasi

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 sep 2024, 17:12

Pa jel pogrijesio Peljto, jeste.

Halalit mu kup u BL nikad ne smijemo.

Materi neka bude najbolji sudija.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2024, 17:20

TurkishAirlines je napisao/la:
18 sep 2024, 17:12

Pa Gigovic,Kazlagic i druzina koliko su grijesili nebi trebali nikad suditi. Uopste nije bitan Peljto nego prica da se protiv borca ne smije pogrijesiti.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2024, 17:25

Al i Peljto nece Sarajevu i Zeljeznicaru da sudi kao pritisak eh eto sad nek sudi borcu i zrinjskom.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 18 sep 2024, 17:29

18 sep 2024, 17:25
Al i Peljto nece Sarajevu i Zeljeznicaru da sudi kao pritisak eh eto sad nek sudi borcu i zrinjskom.
Neće ni njima više suditi. :urnebes:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 sep 2024, 17:31

18 sep 2024, 17:20

Pa Gigovic,Kazlagic i druzina koliko su grijesili nebi trebali nikad suditi. Uopste nije bitan Peljto nego prica da se protiv borca ne smije pogrijesiti.
Pa napravio je tri greske.
**** ga.

Lik nas je uvijek **** gdje god je mogao.

Mozda bi mi trebali da vise obeatimo pozornost na nas i nase stanje, nego sto konstantno trazimo greske u drugima.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2024, 17:37

18 sep 2024, 17:31

**** ga.

Mozda bi mi trebali da vise obeatimo pozornost na nas i nase stanje, nego sto konstantno trazimo greske u drugima.
Gigovic napravi 33 pa nista . I pricam o nejednakim aršinima oko sudjenja . Naravno da imamo gresaka i treba ih ispravljati .

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 sep 2024, 17:49

18 sep 2024, 17:37

**** ga.

Gigovic napravi 33 pa nista . I pricam o nejednakim aršinima oko sudjenja . Naravno da imamo gresaka i treba ih ispravljati .
Vidi, treba pratiti u novoj sezoni sta se desava i kakvi ce biti prema njima ako pogrijese.

Ono sto je bilo prosle godine, to je tako moralo biti. Najavljeno u Augustu prosle godine.

Realno ako gledas, Borcu nista nisu pomogli ovu sezoni, ostetili ih u Mostaru i jos im poniszili gol protiv Slobode kad je bas bio milimetarski ofsajd, sto se mozda moglo i navuci da su htjeli.

Helem, treba gledati sad sudjenje od kad je Var tu.

Njegomirovic je trebao dozivotno biti izbacen zbog utakmice Borac Igman, pa nije. Opet kazem, to je bilo. Ja mislim da cemo mi imati oke sudjenje u BL.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 sep 2024, 18:00

18 sep 2024, 17:49

**** ga.

Vidi, treba pratiti u novoj sezoni sta se desava i kakvi ce biti prema njima ako pogrijese.

Ono sto je bilo prosle godine, to je tako moralo biti. Najavljeno u Augustu prosle godine.

Realno ako gledas, Borcu nista nisu pomogli ovu sezoni, ostetili ih u Mostaru i jos im poniszili gol protiv Slobode kad je bas bio milimetarski ofsajd, sto se mozda moglo i navuci da su htjeli.

Helem, treba gledati sad sudjenje od kad je Var tu.

Njegomirovic je trebao dozivotno biti izbacen zbog utakmice Borac Igman, pa nije. Opet kazem, to je bilo. Ja mislim da cemo mi imati oke sudjenje u BL.
Ja ti garantujem da neces imat ni 60-40 sudjenje ako kojim slucajem povedemo u prvih 15 min..

I garanrujem ti isto ako kojim slucajem povedemo u 75-80 minuti i borac sportski nebude mogao nista da ce ti sudija dat crveni bez razloga pikat go iz ofsida svirat penal nepostojeci iki nesto u tom fazonu..

Jedina stvar gdje sudija ce sudit kako treba jeste ako bi igraci BORCA poceli njega prizivat na terennu gdje bi njemu prekipilo ili da im zabijemo 2-3 gola u prvih 30 minuta i da im jednostavno budemo parirali na sredini do 85 minute da im nedamo blizu 16terca

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 18 sep 2024, 18:04

18 sep 2024, 17:49

**** ga.

Ja mislim da cemo mi imati oke sudjenje u BL.
Ja sam ubjeđen da će nas zaklati u BL ko god bio "glavni". Nadam se da će me demantovati.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 18 sep 2024, 19:04

Da su se vako kaznjavali djelioci pravde na utakmicama Banjaluckog Borca prošle godine, ne bi imao ko sudit nakon polusezone.
Samo naprijed Saraj'vo!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 18 sep 2024, 19:18

Yebem borac i banjaa lukuuuu

🇱🇻🇵🇸🇧🇦
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 sep 2024, 19:23

Cim je na tekmi bilo 50-50 sudjenje odma su javno i deraljno izasli u javnost i kaznili sudije. Zasto prosle sezone nisu isto uradili kad se igralo u BL ili na Kosevu? Nije mi zao Peljte neka cute bosnjacke prodane duse i nisu za bolje nego da ih ko kerove kaznjava,rade ljudi javno i ofirbo sta pozele,nema ovdje ni 10 posto fudbala

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 sep 2024, 19:24

Nas najveci problem je neinteligentnost igraca.

Mi nazalost u BL mozemo izgubiti samo zbog emocija, sebicnosti nasih igraca i vruce glave.
Oni ce nas pokusati isprovocirati, mi cemo nasjesti i eto ti belaja.

Ako ne budemo sebicni i budemo igrali kao tim, vrlo velike su sanse da ih dobijemo.

Sudjenje ce biti domacinski, ali ne sigurno sto bi mislite klanje neko. Prosle godine su oni morali da uzmu ligu zbog visih stvari, tako su se i ponasali.
Nemojte uporedjivsti proslu sezonu sa ovom, jer do sada nipocemu nisu slicne. Osim odgadja ja tekme.
Vrlo malo tekmi je bilo sa sudijskim greskama.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 18 sep 2024, 19:31

Do kada je Šerbečić na posudbi ? Treba ga vratiti čim prije.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 18 sep 2024, 19:43

18 sep 2024, 19:24

Mi nazalost u BL mozemo izgubiti samo zbog emocija, sebicnosti nasih igraca i vruce glave.

Ako ne budemo sebicni i budemo igrali kao tim, vrlo velike su sanse da ih dobijemo.

Sudjenje ce biti domacinski, ali ne sigurno sto bi mislite klanje neko. Prosle godine su oni morali da uzmu ligu zbog visih stvari, tako su se i ponasali.
Nemojte uporedjivsti proslu sezonu sa ovom, jer do sada nipocemu nisu slicne. Osim odgadja ja tekme.
Ma nece biti vruce glave, pola ih ne zna ni protiv koga igraju (mislim na sudjenje i malverzacije) i 90% igraca je doslo sad i skolovaniji su od nase lige
Ako se desi kiks, to je jer su nas ljudi bas satrali igrom ili su nas zavalili sudjenjem
fks74 je napisao/la:
18 sep 2024, 19:31
Do kada je Šerbečić na posudbi ? Treba ga vratiti čim prije.
Do 31. decembra

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 18 sep 2024, 19:50

Tako je Turkisss u srž si pogodio
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2024, 20:07

Polahko tek je krenulo borac igrao samo 3 utakmice.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Bejker, Benjolos, bordobijeli, Google [Bot], Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, rimljanin90, skoJaa, ubipara i 68 gostiju.