NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
Ima li neko info kada je ovaj nas penaldzija zadnji put fulio penal? Dino doktor za izvodjenje penala, hladan ko nišan
Sreca svi izgubise danas, a eto nam i Gradine. Uzeti 9 bodova u naredna 3 kola, ne znam ni sam kako ali uzet po cijenu zivota. Opstat i prezivit a onda ih sve otjerat izuzev 3-4 igraca. Hebem te lopto ko “zivi” od nje
NEK POGLEDAJU SNIMAK RAHICA PROTIV SLOBODE KAKO MOMCI GINU, hebem li vam grob, a nasi se vuku po terenu!!!
Teško ali slatko

Sta ce Haris Kurdic na prozivci? Noga taman se klub ugasio.
Dva odlična poteza Uprave. Ostanak Jašarevića i dolazak Brajkovića (18g) 

Bravo momci
. Extra početak sezone. Tri boda ko kuća. Radnik je odlična ekipa i svi će se namučiti sa njima.
TŽV

TŽV
Cestitke.
Hoće li Mujagić potpisati????
Zasluženo danas do pobjede i nova tri boda. Odličan početak sezone. Stjepanović i Brajković nisu baš uigrani da zajedno počinju utakmicu kao napadači. Hegić bi mogao biti odličan napadač. Brz i jak u duelima. Šteta što ne pogodi kad bi stativa. Mujkiću kapa do poda koliko je pretrčao danas po ovoj vrućini. Irman standardno. Kad uđe sa klupe odigra odlično. Sve u svemu čestitke momcima za pobjedu i zalaganje.
TŽV
TŽV
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Dobra utakmica, pogotovo kada uzmemo u obzir da nije igrao Resic od kojeg očekujem da bude nas ponajbolji igrac. Malo smo pokasno načeli Radnicki, dok su imali snage nekako su odolijevali.
Sada Rahić...mi idemo sa 6 bodova, oni imaju 0. Mislim da ce to biti na nož, ali ovi momci su pokazali da se imamo cemu nadati.
Sada Rahić...mi idemo sa 6 bodova, oni imaju 0. Mislim da ce to biti na nož, ali ovi momci su pokazali da se imamo cemu nadati.
Šteta što nisu tri boda al i bod dobar. Čestitke momcima.
TŽV
TŽV
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Bas steta. Da nam je neko ponudio bod, objerucke bi ga prihvatili. Imali smo 2:0, igraca vise i totalnu dominaciju za 3:0. I golman pogrijesi, doda loptu njihovom igracu I to bi to, okrenulo je tok utakmice. I nakon toga imali smo stativu Pilava i 3 sanse Sejmenovica koje nije iskoristio. Steta.
Bravo momci. Odlična igra danas. Treneru takođe skidam kapu, kako tjera igrače da trče i u zadnjim sekundama utakmice, iako vodimo 2:0. Ovi su baš bili nabrijani i dobro su nas izmlatili danas uz odobrenje sudije. I Resa mora malo više da šuti mogao je danas lako da dobije drugi žuti.
TŽV
TŽV
Sutra sretno plavim do prvog mjesta.
TŽV

TŽV
Dadne vam go ovaj Huseinbasic kad on hoce, ustane iza sna i zabije ga 
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ja i? Ti sad pametan. Nit smo mi Barcelona, niti je on hamelj igrac. Neka daje, nek je ziv i zdrav. Zaobidji nas sa glupim provokacijama. Brini se o svojoj ekipi, Druga liga vam kuca na vrata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.