Hvala na odgovoru. Ja ih nisam imao priliku ranije gledati, a vidim da su kvote 50:50. Možda bi mogla biti zanimljiva utakmica, baciću pogled.fanatik19 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 16:09Zayebana do bola, pogotovo kuci. Prosle godine su Galatu izbacili u Evropskoj ligi kao i Dinama u kvalfikacijama. Igraju dosta agresivno i krilni igraci prema naprijed gdje se Birmancevic i Haraslin izdvajaju su ponajveca opasnost. Iskreno mislim da ce Salzburg pobjedit cisto zbog nekog veceg iskustva u evropskim takmicenjima i ligi prvaka iako su sanse 50:50 sto i kvote pokazujuCoolpanda24 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 16:02Kakva je ekipa ova Sparta Prag, je li ko upućen? Upisuje li RB Salzburg pobjedu ili poraz![]()
Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
-
- Kontakt:
Salzburg se ne može prisastavit, Haraslin slomi Dedića 
Nije ga dzaba Sergej smetnuo, umislio se da je igrac a lomi ga svaki krilni / bek koji zna trcat i loptu sutnut.
Nek otprati jos kojeg igraca sa IG, mozda i nauci lopte.
Nek otprati jos kojeg igraca sa IG, mozda i nauci lopte.
Strasna austrijska bundeska.
Joj Amare...
Joj Amare...
U BiH se previse potcjenjuje Ceska liga koja je 9ta na rang listi, jos malo i Belgiju ce prestici
3 godine Ceska je ispred Austrijske i trenutno im bjeze cak 7 pozicija
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
budala je sto je ostao
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Na ovakvim utakmicama čovjek se tačno zapita da li on fakat ima toliki kvalitet ili je samo izvikan. Lako je biti najbolji desni bek austrijske bundeslige, ali čim su "nepoznati" protivnici, druga je priča.
Drag mi je momak, fajter je i ima šlifa, ali možda je prenapuhan hajp oko njega. Nadam se da griješim, volio bih da sutra bude WC player.
Drag mi je momak, fajter je i ima šlifa, ali možda je prenapuhan hajp oko njega. Nadam se da griješim, volio bih da sutra bude WC player.
Pa nije do njega bilo svakako. Dogovorio je on uslove sa Napolijem, dzaba kad ga Salzburg nije htio pustiti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bolje je sto je ostao makar ce igrat svaku tekmu po 90 minuta nego da je otisao pred kraj prelaznog roka pa da se navikava pola godine i da dolazi na okupljanja reprezentacije van ritma. Inace ova Sparta je prosle godina izbacila Galatu u Evropskoj ligi. U grupi su pobijedili Betisa i zavrsili ispred njih. Takodjer ove godine su u playoffu razmontirali Malmo. Ceske ekipe godinama unazad puno ozbiljnije rezultate prave od Austrijskih gdje jedino Salzburg drzi neki nivo.
Ja ne znam sta pojedini ocekuju,da je češka liga rinaka... ljudi su uvijek imali klubove koji su pristojno igrali europske utakmice... Sparta,Slavia,Viktoria Plzen,Banik Ostrava...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Evo u drugom poluvremenu igra lijevog beka.
- Goalgetter
- Kontakt:
Salzburgu danas fali minimum cetiri prvotimca, Terzic lijevo, Kjaergard i Bidstrup u sredini koji su im najvazniji igraci moze se reci u sredini. Nemaju vise taj kvalitet da nadoknade te izostanke kao prije, osjeti se na terenu, i to treba uzeti u obzir. Ovi igraci u ofanzivi su talentovani ali jos nezreli.
Dedic se uklopio danas u sivilo ekipe, imao je bas 2 naivno izgubljene lopte.
Kjaergard ih je svojim golovima bukvalno odveo u Ligu prvaka..Goalgetter je napisao/la: ↑18 sep 2024, 19:51Salzburgu danas fali minimum cetiri prvotimca, Terzic lijevo, Kjaergard i Bidstrup u sredini koji su im najvazniji igraci moze se reci u sredini. Nemaju vise taj kvalitet da nadoknade te izostanke kao prije, osjeti se na terenu, i to treba uzeti u obzir. Ovi igraci u ofanzivi su talentovani ali jos nezreli.
- Goalgetter
- Kontakt:
Malo izgleda zasicen i nezadovoljanCoolpanda24 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 19:45Na ovakvim utakmicama čovjek se tačno zapita da li on fakat ima toliki kvalitet ili je samo izvikan. Lako je biti najbolji desni bek austrijske bundeslige, ali čim su "nepoznati" protivnici, druga je priča.
Mnogi su otisli, a on ostao jos ga saltaju s desnog beka na lijevi, s lijevog na stopera…
Drago mi je da je Hamzic na klupi i siguran sam da ce dobiti uskoro sansu u Bundesligi ili kupu Austrije
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Prije ce ovaj Haraslin u Inter / Napoli nego Dedic ...
Ta ce Česi, mi to gazimo!

Ta ce Česi, mi to gazimo!

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
- Goalgetter
- Kontakt:
Je li i Pep Lijnders sada neznalica jer ga je stavio lijevo, Barbu su razapeli.

Kad ti preostanu dva desna beka uvijek je pametnije ovog kvalitetnijeg staviti na "pogresnu" stranu.
-
- Kontakt:
Otprilike i ja takav utisak stičem. Kad pogledaš, svi njegovi su otišli dalje (Pavlović, Sučić), samo on ostade "zarobljen". Baš me interesuje kako su ga uspjeli zarobiti da ne ode, definitivno je bio spreman za idući korak.NoDi80 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 19:56Malo izgleda zasicen i nezadovoljanCoolpanda24 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 19:45Na ovakvim utakmicama čovjek se tačno zapita da li on fakat ima toliki kvalitet ili je samo izvikan. Lako je biti najbolji desni bek austrijske bundeslige, ali čim su "nepoznati" protivnici, druga je priča.
Mnogi su otisli, a on ostao jos ga saltaju s desnog beka na lijevi, s lijevog na stopera…
Drago mi je da je Hamzic na klupi i siguran sam da ce dobiti uskoro sansu u Bundesligi ili kupu Austrije
Za Salku vidjeh da je branio danas u Youth league protiv Sparte.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
otresose ih ovi da valja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.