AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

galia95
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la galia95 » 18 sep 2024, 23:04

Terzić bi mogao biti pun pogodak, sa Borussijom je igrao moderan napadački fudbal. Mlad trener sa modernim idejama, nešto kao De Zerbi, trener koji bi mogao da napravi nešto na duže staze. Sjećam se perioda kada je Rangnick planirao ozbiljan dugogodišnji projekat s Milanom i trebalo mu je dati odriješene ruke, ali na kraju je došao Pioli i ostalo je istorija. :mrgreen:

U svakom slučaju, i Terzić i Tuchel i Sarri pa čak i Allegri u ovom trenutku izgledaju kao bolja opcija od Fonsece, jer ako ovaj ni na samom početku nije uspio da razdrma ekipu i izazove pozitivni šok novog trenera, čak naprotiv, sve izgleda još mrtvije i bezidejnije, čemu onda da se nadamo u budućnosti?

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 18 sep 2024, 23:47

Terzić će bit novi Fonseca, Tuchel bi vjerojatno bio preskup tako da Sarri dođe kao najbolji izbor.

p.s. Allegrija niko ne želi na svojoj klupi, njegov i Mourinhov fudbal je davno prevaziđen
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 sep 2024, 23:49

Vittielo prenosi da se uspostavio kontakt sa Tuchelom, od svih ovih ja bi njega najvise, on je meni top trener, e sad bilo bi njemu tesko jer je isto jak karakter i ne bi on izdrzao sa ovim vlasnicima :), on se ne da zajebavati, cak ni u Bayernu nije dao da ga je.bu pa su ga smjenuli

Ko god ustvari dodje od ovih sto se spominje je upgrade za ovoga balvana na klupi

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 sep 2024, 00:41

Joj daj ljudi kakav Terzić, ovi iz Dortmunda su jedva dočekali da ga se rješe.

Ovoj ekipi treba trener sa autoritetom i stavom, kojeg će poštovati i kod kojeg će pišati krv. Ovakvi poput Fonseke ne prolaze ovdje, dosadan i bezličan tip koji pri tom nije nikakav trenerski mag ni taktičar niti ima ikakve uspjehe iza sebe.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 19 sep 2024, 00:53

rope11 je napisao/la:
19 sep 2024, 00:41
Joj daj ljudi kakav Terzić, ovi iz Dortmunda su jedva dočekali da ga se rješe.

Ovoj ekipi treba trener sa autoritetom i stavom, kojeg će poštovati i kod kojeg će pišati krv. Ovakvi poput Fonseke ne prolaze ovdje, dosadan i bezličan tip koji pri tom nije nikakav trenerski mag ni taktičar niti ima ikakve uspjehe iza sebe.
Ovoj ekipi Milana treba neko ovakav 👍😎🤣

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 19 sep 2024, 03:39

Sve je uzvodno. Uzrok svih problema, ne samo Milanu je pokvarena drzava koja je bliza balkanu nego ostalim zapadnim drzavama. Fubalski savez ce naravno osjetiti posljedice i biti zarazen tim virusom. Realnost je da u trenutnim okolnostima, jedino Juventus od svih talijanskih klubova ima neku buducnost kao veliki tim. Ne zato sto su ovih godina dobro vodjeni vec sto su brzo nakon calciopolia ustanovili i predvidjeli ovo sto se trenutno desava. Marotta radi cuda i gura inter do maksimuma, vlasnistvo Atalante pa cak i timova tipa Bolonja rade slicno samo u osjetno manjem polju. To nije zdrava solucija za boljitak.

Kreni evo od transfera. 4/5 top5 liga su imale bar 1 klub koji je bio u utrci za Bellinghama. Koliko god male sanse imali, bili su u raspravi. Jedina liga koja nije imala tim koji moze ugrabiti takvog fudbalera je naravno serie a. I ne mora biti Jude, mozes ga zamijeniti sa bilo kojom vrucom robom u svijetu fudbala u datom periodu. Calcio ce samo gledati sa strane. Atalanta koja je europski prvak, je morala da ganja profit ovog ljeta. Inter koji je bio viceprvak u najprestiznijem europskom takmicenju je tog ljeta bio (finansijski) u nevidjenim sra.njima. Cinjenica je da su ovo samo cuda i pobjede protiv boraca 2 tezisne klase iznad. "inter je protiv citya tzv underdog", "atalanta je protiv levera tzv underdog", "bolonja nema sta da trazi u europi", "cijela situacija sa violama u conf. u kojoj dolaze do 2 finala kao 5-6 favorit"...
I treba da ovo slavim? Wolfsburg koji je manjevise klub iz donjeg dijela tabele potrosi 100m u zadnja 2 roka. Njima ravnopravan jedan Udinese u isto toliko vremena potrosio duplo manje. Iz dana u dan se spominju trosenja EPLa i kako je previse ali to su jednostavno realna ocekivanja uzevsi u obzir inflaciju i rast sporta kolektivno. Spanija je u slicnom kur.cu ali oni bar imaju neku podlogu za boljitak u buducnosti. Italija i ono malo sto ima, biva unazadnjeno od strane talijanske birokratije i FIGCa.

Evo Roma "dobija" novi stadion skoro 20 jbnih godina. Sa Milanom se trenutni sprda i trenutno smo tu gdje jesmo da je plan totalno zakocio. Nagradni fond za plasman u ligi je prejadan i cak francuska liga koja je u raspadu ima mnogo bolji novac, evo ove sezone je liga pocela a da mnogo drzava uopste nema nikakva prava za distribuciju serie a sadrzaja a talijani nemaju novca za mjesecne pretplate, jaci sponzori zaobilaze ligu u sirem, stadioni su u raspadu...
Trenutno jedan od boljih talijanskih klubova- atalanta, je do prije par godina MORALA pokrenuti neonati atalantini projekt da pazi sad, novorodjencadima poklana dresove i rekvizite za dzabuski.
Sve ce se to odraziti i na Milan. Znaci drzava->savez->klubovi. Isti parazit ce ti doci i do kluba. Moze milan kupiti E.Musk i odjednom se zaljubiti u njega, ali realnost je da on nece moci uloziti vise nego elliot ili redbird. Sve sto trenutno vlasnistvo radi je u sferi i mogucnosti trenutnog stanja lige, drzave, gradova i ostalih pickimaterina i jbg kad je sve pokvareno. Porediti se medjusobno, sto vecina fanova calcia radi je nezdravo. Objektivno si gov.no ali ce doci onda interista i juventino i hvaliti se dok je on zapravo isto njesra samo lijepo upakovano. Evo Bajern: vlasnistvo je mrtvi prosjek, trener je mrtvi prosjek, svako zaduzen za skauting i generalno regrutaciju i poboljsanje igrackog i strucnog kadra je prosjek. Ali kad si jedan od boljih na kontinentu, to ti je dovoljno. Njima ne treba cudotvorac beppe ili inzaghi. Imaju podlogu za uspjeh sada, i u buducnosti. Jednostavno su se doveli u situaciju gdje je i njihovo "najgore" opet rezultatski i finansijski prihvatljivo. Mozes zapravo i Barcu ovdje ugurati recimo.

Da je greska dovodjenje Fonsia, jeste. Da je greska davanje Ibri vise autoriteta, jeste. Da li se trebao brze i rutinski odraditi merkato? Da. Ali sve to ne smije biti ovako kobno kao sto jeste kad imas najvise moguce ambicije.
Fanovi (oni na tribinama) nemaju vise ni malo strpljenja (nije da ih sad krivim) pa i ono malo igraca sto naguras mora igrati u jednom od najtoksicnijih okruzenja u cijeloj europi. Nije slucajnost da skoro svaki igrac kad ode igrati za reprezentaciju izgleda 2x bolje ili igraci koji zapice van kluba. Kalulu odlican protiv PSVa, CDK igra koliko se ocekivalo od njega. Adli, Maldini i Colombo fino otvorili novu epizodu u novim klubovima. Hakan igra fudbal zivota. Odbio sam vise vjerovati da bi bilo ko od ovih magicno proradio i kod idealnog trenera u Milanu. Jednostavno takvo je to jbno nezdravo okruzenje kad god istrce na teren. Ljudi su od krvi i mesa, ne roboti. Jbs me da je Kalulu ostao, da bi bio ista bolji od Davidea ili ovog Royala. Hakan je nama bio super, ali nikad ne bi u Milanu dostigao ovaj nivo. Pa cak i da smo doveli tog "defanzivnog maga" Conceinsaoa ili Maxa, zadnja linija ne bi niti ce biti odjednom utegnuta.

Ugl iako ne krivim trenutno vlasnistvo i iako ih i dalje branim ipak msm da je najbolja solucija za sve prodaja kluba, odlazak Furlania i povratak Moncade u skauting sektor. Nisam ja taj koji ide na utakmice iz sedmice u sedmicu, nisam ja taj koji je clan curve sud koja navija 90' niti taj koji ce pod lupom pratiti svaki korak trenerskog osoblja i igraca a da se to direktno odrazi na same igrace. I mislim da ce tako biti na kraju, iako sam se nadao da ce poceti sa izgradnjom stadiona prije nego sto dalje zapice. Ovako cemo na kraju imati jos dodatno komplikacija na tom polju tokom predaje kluba.
Unico amore sei!
❤️🖤

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 19 sep 2024, 06:29

Uh,jaaako dobar post. Aferim AjsKjub!!!. Ni dodati ni oduzeti.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 19 sep 2024, 07:07

AjsKjub je napisao/la:
19 sep 2024, 03:39
Sve je uzvodno. Uzrok svih problema, ne samo Milanu je pokvarena drzava koja je bliza balkanu nego ostalim zapadnim drzavama. Fubalski savez ce naravno osjetiti posljedice i biti zarazen tim virusom. Realnost je da u trenutnim okolnostima, jedino Juventus od svih talijanskih klubova ima neku buducnost kao veliki tim. Ne zato sto su ovih godina dobro vodjeni vec sto su brzo nakon calciopolia ustanovili i predvidjeli ovo sto se trenutno desava. Marotta radi cuda i gura inter do maksimuma, vlasnistvo Atalante pa cak i timova tipa Bolonja rade slicno samo u osjetno manjem polju. To nije zdrava solucija za boljitak.

Kreni evo od transfera. 4/5 top5 liga su imale bar 1 klub koji je bio u utrci za Bellinghama. Koliko god male sanse imali, bili su u raspravi. Jedina liga koja nije imala tim koji moze ugrabiti takvog fudbalera je naravno serie a. I ne mora biti Jude, mozes ga zamijeniti sa bilo kojom vrucom robom u svijetu fudbala u datom periodu. Calcio ce samo gledati sa strane. Atalanta koja je europski prvak, je morala da ganja profit ovog ljeta. Inter koji je bio viceprvak u najprestiznijem europskom takmicenju je tog ljeta bio (finansijski) u nevidjenim sra.njima. Cinjenica je da su ovo samo cuda i pobjede protiv boraca 2 tezisne klase iznad. "inter je protiv citya tzv underdog", "atalanta je protiv levera tzv underdog", "bolonja nema sta da trazi u europi", "cijela situacija sa violama u conf. u kojoj dolaze do 2 finala kao 5-6 favorit"...
I treba da ovo slavim? Wolfsburg koji je manjevise klub iz donjeg dijela tabele potrosi 100m u zadnja 2 roka. Njima ravnopravan jedan Udinese u isto toliko vremena potrosio duplo manje. Iz dana u dan se spominju trosenja EPLa i kako je previse ali to su jednostavno realna ocekivanja uzevsi u obzir inflaciju i rast sporta kolektivno. Spanija je u slicnom kur.cu ali oni bar imaju neku podlogu za boljitak u buducnosti. Italija i ono malo sto ima, biva unazadnjeno od strane talijanske birokratije i FIGCa.

Evo Roma "dobija" novi stadion skoro 20 jbnih godina. Sa Milanom se trenutni sprda i trenutno smo tu gdje jesmo da je plan totalno zakocio. Nagradni fond za plasman u ligi je prejadan i cak francuska liga koja je u raspadu ima mnogo bolji novac, evo ove sezone je liga pocela a da mnogo drzava uopste nema nikakva prava za distribuciju serie a sadrzaja a talijani nemaju novca za mjesecne pretplate, jaci sponzori zaobilaze ligu u sirem, stadioni su u raspadu...
Trenutno jedan od boljih talijanskih klubova- atalanta, je do prije par godina MORALA pokrenuti neonati atalantini projekt da pazi sad, novorodjencadima poklana dresove i rekvizite za dzabuski.
Sve ce se to odraziti i na Milan. Znaci drzava->savez->klubovi. Isti parazit ce ti doci i do kluba. Moze milan kupiti E.Musk i odjednom se zaljubiti u njega, ali realnost je da on nece moci uloziti vise nego elliot ili redbird. Sve sto trenutno vlasnistvo radi je u sferi i mogucnosti trenutnog stanja lige, drzave, gradova i ostalih pickimaterina i jbg kad je sve pokvareno. Porediti se medjusobno, sto vecina fanova calcia radi je nezdravo. Objektivno si gov.no ali ce doci onda interista i juventino i hvaliti se dok je on zapravo isto njesra samo lijepo upakovano. Evo Bajern: vlasnistvo je mrtvi prosjek, trener je mrtvi prosjek, svako zaduzen za skauting i generalno regrutaciju i poboljsanje igrackog i strucnog kadra je prosjek. Ali kad si jedan od boljih na kontinentu, to ti je dovoljno. Njima ne treba cudotvorac beppe ili inzaghi. Imaju podlogu za uspjeh sada, i u buducnosti. Jednostavno su se doveli u situaciju gdje je i njihovo "najgore" opet rezultatski i finansijski prihvatljivo. Mozes zapravo i Barcu ovdje ugurati recimo.

Da je greska dovodjenje Fonsia, jeste. Da je greska davanje Ibri vise autoriteta, jeste. Da li se trebao brze i rutinski odraditi merkato? Da. Ali sve to ne smije biti ovako kobno kao sto jeste kad imas najvise moguce ambicije.
Fanovi (oni na tribinama) nemaju vise ni malo strpljenja (nije da ih sad krivim) pa i ono malo igraca sto naguras mora igrati u jednom od najtoksicnijih okruzenja u cijeloj europi. Nije slucajnost da skoro svaki igrac kad ode igrati za reprezentaciju izgleda 2x bolje ili igraci koji zapice van kluba. Kalulu odlican protiv PSVa, CDK igra koliko se ocekivalo od njega. Adli, Maldini i Colombo fino otvorili novu epizodu u novim klubovima. Hakan igra fudbal zivota. Odbio sam vise vjerovati da bi bilo ko od ovih magicno proradio i kod idealnog trenera u Milanu. Jednostavno takvo je to jbno nezdravo okruzenje kad god istrce na teren. Ljudi su od krvi i mesa, ne roboti. Jbs me da je Kalulu ostao, da bi bio ista bolji od Davidea ili ovog Royala. Hakan je nama bio super, ali nikad ne bi u Milanu dostigao ovaj nivo. Pa cak i da smo doveli tog "defanzivnog maga" Conceinsaoa ili Maxa, zadnja linija ne bi niti ce biti odjednom utegnuta.

Ugl iako ne krivim trenutno vlasnistvo i iako ih i dalje branim ipak msm da je najbolja solucija za sve prodaja kluba, odlazak Furlania i povratak Moncade u skauting sektor. Nisam ja taj koji ide na utakmice iz sedmice u sedmicu, nisam ja taj koji je clan curve sud koja navija 90' niti taj koji ce pod lupom pratiti svaki korak trenerskog osoblja i igraca a da se to direktno odrazi na same igrace. I mislim da ce tako biti na kraju, iako sam se nadao da ce poceti sa izgradnjom stadiona prije nego sto dalje zapice. Ovako cemo na kraju imati jos dodatno komplikacija na tom polju tokom predaje kluba.
Auuu koje GLUPOSTI napisane....nama balkancima je svako DRUGI kriv samo MI nismo nizasta krivi??? U kuci ti vlada haos nemas rucka, kud proci od prljavstine, zena nacifrana prci se sa namirivacem a TI jedes cips, dojis pivu i OKRIVLJUJES Mileta, Baketa, Covica, drzavu i podneblje za svoje stanje.....e upravo tvoj post izgeda tako....

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 19 sep 2024, 08:27

Nema potrebe da se nekome piše "gluposti" ili sl, vidiš da je se čovjek potrudio i dijelio duži post sa svima nama. Kao prvo, hvala na dugom postu @IceCube, dodirnuo si raznorazne problematične teme. Živio sam u IT kraće vrijeme, i definitivno si u pravu da IT sistem, država, ljudi, mentalitet sve liči puno više na Balkan, nego na modernu, zapadnu državu.

Međutim, Milan ima mogućnosti da se takmiči ravnopravno u Italiji, i nema potrebe da gube zasluženo protiv ekipa koji su do jučer igrali Serie B. Nema potrebe da ih onako deklasira i razmontira jedan Liverpool, koji također ima novog, zelenog, trenera.

Igrački squadra izgleda sasvim korektno, kad uzmeš u obzir koliko su malo love uložili u sve to. Ali, koliko para - toliko muzike. Moraju i sigurno mogu bolje, jer ovo do sada je još gore od Piolija. Zlatanove izjave su baš niđe veze, eto doveli su Royala nakon 2 i po mj, ispostavilo se da je lik veća prevara od De Sciglia, Bonere i sl.
Izgleda da je Ibra dio problema, uz Fonsecu, koji nisu ni blizu nivoa koji je potreban jednome Milanu. Vlasnici su posebna priča, o kojoj bi mogli roman napisat, sa kiss cam-om na naslovnoj...

Živi ACM za dan kada će novi vlasnici preuzeti klub. Do tada, preživi, izdrži....

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 sep 2024, 09:30

Dobar i realan post @AjsKjub 👍

Zanimljivo da cijele pripreme koristis Chucka desno i momak razvali, krene prcenstvo i on se ugasi. Ne znam jel' mu problem igrati pod pritiskom i kad se od njega ocekuje nesto vise, ali nevjerovatno da momak skoro pa ne postoji.

Ne znam trenera koji ce natjerati Leaoa da se podredi nekom sistemu poput Pulisica koji ganja protivnika na sredini terena, koji trci nazad u fazi odbrane, da odigrava duple passove sa suigracima i izbacuje beka u prostor, jer ovaj nas glavonja ce vratiti loptu nazad ili prvom so sebe tek kad se sav spetlja i vise nista ne mogne uraditi s loptom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 sep 2024, 09:31

Los pokusaj pravdanja vlasnika :kafa:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 sep 2024, 12:17

Kakva ba država i te gluposti? Jeste im birokratija užasna i teško je dobiti dozvolu za bilo šta. Ali junače igra i Inter na istom stadionu kao Milan, igra istu ligu, posluju u minusu, zarađuju godišnje kao i Milan, par miliona gore dole. Ali su druže ravnopravni sa Ciytiem koji je najjača ekipa na dunjaluku. Znaš li zašto? Pa imaju ebenog trenera koji zna šta radi!!

Trener je 50% jedne ekipe, a Milan trenera nema, ima običnu osrednju seosku varalicu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 sep 2024, 13:01

Gledajući širu sliku, to jeste razlog zašto Milan i ostali italijanski klubovi kaskaju za ostalim.

Ali zadnje dvije-tri sezone su isključivo njihova krivica i posljedica povlačenja loših poteza, počevši od trenera pa do transfera i loše iskontruisane ekipe. Umjesto da se nakon skudeta napravio iskorak, mi smo nastavili padati slobodnim padom.

Zamisli igraš sa Rubenom na desetci i Reijndersom kao duplim pivotom prvih nekoliko kola, da bi prekjučer izjavio kako to nisu njihove pozicije i da oni to ne mogu igrati. Fofana isto na pressici tvrdi da mu treba vremena da se adaptira jer je u Monacu imao drugačiju ulogu i poziciju.
Slanje Kalulua u Juventus gdje igra skroz ok, da bi se ne njegovo mjesto bacilo 15 miliona za mrtvog Emersona je tek još jedan u nizu od apsurda i loših odluka.

Ono, koliko god čovjek ne posjeduje toliki kvalitet i autoritet da bi uradio nešto sa ovom ekipom, toliko se napravio veliki propust kod sklapanja ekipe koji mu je maksimalno otežao posao.

A za to vrijeme Ibra se qurči sa svojom pričom o lavu i kako je on glavni kojeg svi moraju slušati, umjesto da preuzme odgovornost i uradi nešto povodom ovoga. Poslije ove izjave bi mi dobio otkaz.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 19 sep 2024, 14:32

Romagnoli13 je napisao/la:
19 sep 2024, 12:17
Kakva ba država i te gluposti?
Reci mi zasto specificno zapadna europa ima bukv sve top lige a istocna ne? Kad je tolika glupost, onda mozes lagano u recenicu dvije objasniti.
Italija ce prema projekcijama scopea za par godina imati najveci javni dug na cijelom kontinentu. Ti zivis u zabludi ako mislis da ovo nece uticati na sport unutar granica. Drzava je u naglom padu vec godinama.
Znaš li zašto?
Zato sto nisu
Unico amore sei!
❤️🖤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 sep 2024, 14:41

Capello: “There isn’t one of Milan who won the Scudetto from that midfield. If you won, you have to improve the base, don’t destroy it. In recent years, half-points have arrived, half-attacking… And where is the director? But the problem concerns many roles. Like the center forward. Giroud is an area 9, Morata is another thing… Morata is not an area 9. Such a tactical turnaround must be studied by the company and coach.”
Bas ono sto i pricamo ovdje, nikoga vise u vezi iz sampionske ekipe Milana nema, doveli su nedostojne zamjene, zato tolika i patnja. Ali eto nek se svrsaje na AZa i kompaniju. Nema vise jednog Sandra,Kessija, a nece biti ni Isme uskoro. Pa cak moze se reci i da Krunic nedostaje.
Sto se tice napada, doveli su najjeftiniju varijantu, koji nije niti moze biti Giroud.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 sep 2024, 14:58

AjsKjub je napisao/la:
19 sep 2024, 14:32
Romagnoli13 je napisao/la:
19 sep 2024, 12:17
Kakva ba država i te gluposti?
Reci mi zasto specificno zapadna europa ima bukv sve top lige a istocna ne? Kad je tolika glupost, onda mozes lagano u recenicu dvije objasniti.
Italija ce prema projekcijama scopea za par godina imati najveci javni dug na cijelom kontinentu. Ti zivis u zabludi ako mislis da ovo nece uticati na sport unutar granica. Drzava je u naglom padu vec godinama.
Znaš li zašto?
Zato sto nisu
Nije ni Španija zemlja iz snova. Pa je Real najjači klub na planeti. Stvar je u sponzorima, koji dolaze iz vana. Milan je lani generisao preko 400M eura, gdje su te pare? Nemoj me ubjeđivati da nisu mogli lagano potrošiti 150M na 4 igrača minimalno.

Fonseca je osrednji trener za Veneziu, šta on radi u Milanu? A imao si veliki izbor ovo ljeto. Inter plaća Inzaghia 9M a klub je mnogo više u dugovima nego Milan. To Milan nije mogao dovesti boljeg trenera koji košta makar 5-6M? Odgovor je, da mogli su ali nisu htjeli!

Kockali su se uveliko i puše ga uveliko.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 sep 2024, 15:28

Romagnoli se preobratio na pravu stranu :clap:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 sep 2024, 15:36

Nije brate u pitanju ova ili ona strana. Svi mi volimo Milan, mi ga volimo a vode ga oni koji ga ne vole očito.

Milan apsolutno nema lošu ekipu, ne ovako kako teren pokazuje. Ne možeš sebi dopustiti da na svom terenu bježiš od lopte i duela, da te protivnici ismijavaju. Pa to nije bilo ni u vrijeme kad je Brocchi bio na klupi.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 sep 2024, 15:43

Naravno brate da nije, svi smo mi ovdje radi Milana i sto gajimo iste osjecaje prema ekipi. To sto kazem presao na drugu stranu, mislim na ovu koja kritikuje upravu a ne one koji ih brane. Bit foruma i jeste da iznosimo misljenja, neka ista neka razlicita, uglavnom pisemo i druzimo se.

Stoji i da nemamo losu ekipu. Imamo ekipu koja treba da bude u top 4, skudeto tesko, Inter puno bolji. Poenta je, sto su nasi pehlivani, umjesto da pojacaju ekipu kad je trebalo, i kad je bila u brzoj uzlaznoj putanji, odradili to na grozan nacin, na nacin da su uradili rebilding momcadi, ali ne gledajuci da pojacaju ekipu, vec da ustede novce. Svoje pravo lice su pokazali tjeranjem legendi Milana i prodajom Sandra. Sve posle toga se vidi sta rade.
Milan are evaluating sacking Fonseca immediately and before the derby. Ibrahimovic will be the one to make the decision
Ovaj mozda nece ni docekati derbi :urnebes: yebo te onaj sto te dovede, kakve neznalice. Excel freezovao izgleda .
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 19 sep 2024, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 sep 2024, 15:51

Ma ostavit će neznalicu jer im treba neko za okriviti ga nakon što ih Inter rasparča 7-i put zaredom.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.