odje.bi ustas.o iz Sirokog s mojih postova.
Esmir u prvih 11: 18 od 23 utakmice.
Arreaga u prvih 11: 19 od 23 utakmice.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
odje.bi ustas.o iz Sirokog s mojih postova.
Kao stvoren za RedBull filozofiju igre.fanatik19 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 13:27Ma zavrsit ovu sezonu u MLS-u i onda lagano evropa. Idealan klub za njega kao naredni korak je Salzburg, AZ, Twente i slicno. Tu ce najprije dobit pravu priliku a to je u ovim godinama neophodno. Jedna dobra sezona u takvim ekipama ga automatski prodaje u bundesligu ili premiership
Ma apsolutno. Salzburg i generalno holandski fudbal mislim da mu stilom daleko najvise odgovarajusignalidunapark je napisao/la: ↑15 sep 2024, 13:31Kao stvoren za RedBull filozofiju igre.fanatik19 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 13:27Ma zavrsit ovu sezonu u MLS-u i onda lagano evropa. Idealan klub za njega kao naredni korak je Salzburg, AZ, Twente i slicno. Tu ce najprije dobit pravu priliku a to je u ovim godinama neophodno. Jedna dobra sezona u takvim ekipama ga automatski prodaje u bundesligu ili premiership
Mislijo sam otići e sad neću !baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 13:29odje.bi ustas.o iz Sirokog s mojih postova.
Kraca bara iz Amerike u Europu nego obrnutoPasodelMar je napisao/la: ↑15 sep 2024, 13:33Nismo do sada imali mogućnost preci kvalitetno na 4-3-3, sada imamo sve. Nema izgovora o kvalitetu odnosno nekvalitetu igraca. Imamo u vidu Esmira sada perspektivno, dugoročno rješenje na krilu i u ofanzivnom djelu igre. Dzeko, Demirovic, Huseinbašić, Bajraktarevic, Burnic, Dedic, Kolasinac moraju biti u prvih 11, za sada. To je vise nego solidan kostur ekipe, Esmir nama zlata vrijedi i treba protiv Njemačke i Madjarske krenuti od početka, obadvije utakmice.
Messi who?
A pravopisa izem ti diplomuKoloDD je napisao/la: ↑15 sep 2024, 13:35Mislijo sam otići e sad neću !baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 13:29odje.bi ustas.o iz Sirokog s mojih postova.
Ali eto super Esmir novi Messi bosanski!
Mark my words - ako uspije imati karijeru od Halilovica , velika će biti stvar za njega.
Pretpostavljam da se nikada nisi profesionalno bavio timskim sportom, pa makar na nekom trećeligaškom nivou... Protosak je ogroman, ne mogu ni zamisliti kako je tek na najvećem nivou, što reprezentacija svakako jeste.RollingPaper je napisao/la: ↑19 sep 2024, 07:37U Španiji svaku utakmicu od početka igra Yamal, i kad je imo 16 i 17 godina.
Samo kod nas kad je dijete talentovano dobije po 15 minuta po utakmici. Ovaj naš selektor nešto priča kao polako da ga štiti nešto, nešto bi on kao zaštitio nešto bi to on usporio... Šta pričaš druže jesi normalan, pustite dijete da igra.
Trebaju se ugledat na velike selekcije, i forsirat mlade igrače od prve minute. Da je izabrao SAD, do sad bi odigrao 300,400 minuta sigurno.
Pa ovi novinari ce pisati o tamo nekom Baturini sto vijesti danas i sve dizati u nebesa. O Crvenij zvezdi kako obara rekorde, o Hajduku i Livaji. 350 vijesti dnevno o njima. Fedja Dudic u Srbiji....Scholl je napisao/la: ↑19 sep 2024, 09:09Ovom zlatnom momku samo iskompleksirani neobrazovani novinari sa dvije lijeve noge, koji pisu ove naslove "messi who", mogu unistit karijeru.
Nikako ne mogu da shvatim da osoba punoljetna koja je zaposlena na ovom portalu moze napisati tako glup naslov koji nista dobro momku nece donijeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.