FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 18 sep 2024, 23:36

Danas je Azmir predao spisak svojih 21 ljudi koje hoce u skupstinu, imena ne bih da komentarisem :rol: :rol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 18 sep 2024, 23:53

fukara87 je napisao/la:
18 sep 2024, 23:36
Danas je Azmir predao spisak svojih 21 ljudi koje hoce u skupstinu, imena ne bih da komentarisem :rol: :rol:
Pa de komentarisi sta ima veze
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 19 sep 2024, 00:16

U odnosu na trenutni sastav skupstine da je 21 moler i zidar na spisku bolja skupina. Možda su imena tipa Mehmed Sead Avdija i sl pa nešto nije ok
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 sep 2024, 00:33

Hitman22 je napisao/la:
19 sep 2024, 00:16
U odnosu na trenutni sastav skupstine da je 21 moler i zidar na spisku bolja skupina. Možda su imena tipa Mehmed Sead Avdija i sl pa nešto nije ok
Imena nisu problem, mozda su problem neki koji su navijaci Sloge il ti ga Tuzle C :hmmmmm:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 sep 2024, 09:02

Usput dobili smo jos jednog igraca, Ivan Mamic zadnji vezni a moze i stopera igrat, Komiya moze igrat protiv Igmana

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 sep 2024, 09:06

Sta nam se uhonja insajderski usutio? Dosla i do njega info da mu se pakuje (od sposobnih i dokazanih momaka) pedala cim mu sefovi odstupe pa prpica?

Ne dajte Skupstinu niti klub do kraja sezone. Gurajte kako ste naumili pa neka po rezultatu sudimo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 19 sep 2024, 09:38

Samo hebi Azmire, ugasi je, boli te q. Nego, samo da pitam da li i Labudovi ulaze u Skupštinu, ili je to samo pratnja g. Husića? Nije valjda da se nečega boji?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 sep 2024, 09:47

Pa kad ti nebitan po FB pises statuse kako ti prijete i pogresna si osoba za koju te smatraju, sta onda ocekivati od nekig milionera.

Nego, kakav je osjecaj kad te cijeli grad pljuje i tjera, a ti se pitas "pa zasto"? ❤️

075 ❤

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 19 sep 2024, 09:47

Puno se ovde Azmir pljuje, a pokušavaju se uzdignuti neki koji su pokazali da nemaju kapacitet da vode Slobodu u Premier ligi. Upitno je da li su uopšte imali kapacitet i u Prvoj ligi FBiH. Znate na šta mislim... Dalje, ne postoji Sloboda od 2014. godine, pa da se kritikuje samo Azmira. Evo, Tuzla City—nisam nigde pročitao ni jedan članak da su ikome ostali dužni ili da ih je neki igrač tužio. Koga god da je stavio u skupštinu, neka je, mrtva čaršija je pokazala da veze nema, i tu sva priča staje.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 19 sep 2024, 09:50

Beduin je napisao/la:
19 sep 2024, 09:47
Pa kad ti nebitan po FB pises statuse kako ti prijete i pogresna si osoba za koju te smatraju, sta onda ocekivati od nekig milionera.

Nego, kakav je osjecaj kad te cijeli grad pljuje i tjera, a ti se pitas "pa zasto"? ❤️
Tu količinu qrcobolje ti teško mogu opisat. Nego de mi reci, kakav je osjećaj kad si se izofirao ko sam, i da mi postaviš ovdje status dotičnog da i ja vidim pošto ga nemam u prijateljima, jer takvog cirkusanta sam rijetko gdje sreo u našem fudbalu.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 19 sep 2024, 09:55

montolivo18 je napisao/la:
19 sep 2024, 09:47
Puno se ovde Azmir pljuje, a pokušavaju se uzdignuti neki koji su pokazali da nemaju kapacitet da vode Slobodu u Premier ligi. Upitno je da li su uopšte imali kapacitet i u Prvoj ligi FBiH. Znate na šta mislim... Dalje, ne postoji Sloboda od 2014. godine, pa da se kritikuje samo Azmira. Evo, Tuzla City—nisam nigde pročitao ni jedan članak da su ikome ostali dužni ili da ih je neki igrač tužio. Koga god da je stavio u skupštinu, neka je, mrtva čaršija je pokazala da veze nema, i tu sva priča staje.
Stojčev, Diaby, Zeba u mandatu kod nas?

Kostić, Fatić, Karić, Aldin ono smeće, Efendić, slanje na sjever. pljuvanje, hebavanje majki, slanje krimosa na stadion, porezni dug... Preko čega vi prelazite sve, pisha po vama lik.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 sep 2024, 09:57

fukara87 je napisao/la:
18 sep 2024, 23:36
A kako je ova skupstina radila, mrtva carsija, Slobodasi do kosti?

Dali potpunu kontrolu kluba Seceru na upravljanje. S njim ispadosmo iz PL.
Oformili odbor za upravljanje i od svih prijava izabrali Senada koji nas je **** godinama da nas **** opet. Otjerali ga 6mj poslije.

Nastavili voditi klub i mazali oci ulaskom u PL kao da smo neki vjeciti nizeligas, i osvajanjem kupa juniora.

Par mjeseci nakon toga - najgori start sezone u historiji kluba i omladinske selekcije nikad gore.

I zadnji biser - zasto nisu u konkursu stavili da ce ako treba izaci iz skupstine na prijedlog nove uprave nego to zatvrorenih vrata samo pristaju da urade Azmiru?
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 19 sep 2024, 09:59, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 sep 2024, 09:59

Beduin je napisao/la:
19 sep 2024, 09:06
Sta nam se uhonja insajderski usutio? Dosla i do njega info da mu se pakuje (od sposobnih i dokazanih momaka) pedala cim mu sefovi odstupe pa prpica?

Ne dajte Skupstinu niti klub do kraja sezone. Gurajte kako ste naumili pa neka po rezultatu sudimo.
Druze da znas ko je na spisku za Skupstinu povukao bi se za prozivanje ovih ljudi koji su tu, al neka volio bi bas zbog vas takvih da udju u skupstinu e onda smo tek donji i kad ti budu podrinjci vodili glavnu rijec u Skupstini :rol:oni isti koji su pljuvali po klubu i jedva cekali da nas pobijede, ja ba eto odjednom oni vole Slobodu🤣šta ces onda reci na to, sigurno ce ti se svidit :rol:

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 19 sep 2024, 10:08

fukara87 je napisao/la:
19 sep 2024, 09:59
Beduin je napisao/la:

Druze da znas ko je na spisku za Skupstinu povukao bi se za prozivanje ovih ljudi koji su tu, al neka volio bi bas zbog vas takvih da udju u skupstinu e onda smo tek donji i kad ti budu podrinjci vodili glavnu rijec u Skupstini :rol:oni isti koji su pljuvali po klubu i jedva cekali da nas pobijede, ja ba eto odjednom oni vole Slobodu🤣šta ces onda reci na to, sigurno ce ti se svidit :rol:
Pa sad je bila mrtva carsija pa sta smo imali od toga… pa najbolji presjednik Slobode je bio mrtva seljacina, iz neke makedonske vukojebine koje nema ni na mapi, Ante Raos, pa se svi i danas dan kunu u njeg i smatraju ga za najuspjesnijeg predsjednika, naravno sa razlogom… a ne za carsijanere samo muslimani mogu bit seljacine, pogotovo ako su oko Drine, jer samo tamo su sela, a gdje zive ostale konfesije, to je sve urbano… mrs turim vam carsiju vise…

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 sep 2024, 10:08

fukara87 je napisao/la:
Pa ako ne budu dobro radili onda ce biti krivi i oni a i oni koji su im dozvolili da udju u klub tj. sadasnja skupstina.
Ne zele ljudi Azmira vec zele da ne gledamo ovu jad, bijedu i ocaj makar nam to ponudio Azmir ili neko deseti.
-Beogradski sindikat

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 sep 2024, 10:16

Madal je napisao/la:
19 sep 2024, 10:08
fukara87 je napisao/la:
Pa ako ne budu dobro radili onda ce biti krivi i oni a i oni koji su im dozvolili da udju u klub tj. sadasnja skupstina.
Ne zele ljudi Azmira vec zele da ne gledamo ovu jad, bijedu i ocaj makar nam to ponudio Azmir ili neko deseti.
Vidi jednu stvar svi mi zelimo jaku Slobodu, zelimo naravno i rezultate, istina ovi trenutni sto su oko kluba nemaju kapacitet za nesto vise i to su priznali, mi hocemo investitora a to je trenutno Azmir koji je jedini se prijavio i logicno stavit ce svoju vecinu i to je ok tako bi svako trazio da se razumijemo, eh sad ko ce tu bit u skuptini to cemo tek vidjet i sta ce bit za dalje, momci ce odstupit zbog pritiska navijaca i to je to, svako od njih ima porodicu i svoj posao i zele u miru da zive, oni ce bit najmanje krivi ako se sta lose desi.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 19 sep 2024, 10:18

Ama i ovaj simon je ljaksofoncic mali,ne treba se obazirati na njegove opaske.
Na zalost ovi sad sto su i predstavljaju se kao carsija su neposobni,a ovi ranije sto su bili (djelioci plaketa i zahvalnica)dosadila im Sloboda prebrzo i Secer ih uzeo pod svoje i znamo rezultat. A.H. je od odlaska 2016 mastao da dodje ovaj dan povratka,neuspjeo i skup pokusaj inata sa TC ga je nadam se malo osvijestio
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 sep 2024, 10:20

fukara87 je napisao/la:
19 sep 2024, 10:16
Vidi jednu stvar svi mi zelimo jaku Slobodu, zelimo naravno i rezultate, istina ovi trenutni sto su oko kluba nemaju kapacitet za nesto vise i to su priznali, mi hocemo investitora a to je trenutno Azmir koji je jedini se prijavio i logicno stavit ce svoju vecinu i to je ok tako bi svako trazio da se razumijemo, eh sad ko ce tu bit u skuptini to cemo tek vidjet i sta ce bit za dalje, momci ce odstupit zbog pritiska navijaca i to je to, svako od njih ima porodicu i svoj posao i zele u miru da zive, oni ce bit najmanje krivi ako se sta lose desi.
Krivi su itekako, jebu klub godinama a da nisu krivi. Niko nema nikakve odgovornosti od njiih.
Trenutno smo na samom pocetku sezone a na rubu smo ispadanja, i nisu krivi? I na kraju oni biraju kome ce, kada i kako predati klub, tako da bi itekako i oni, izmedju ostalog, bili krivi da naredna uprava ne radi kako treba.
-Beogradski sindikat

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 sep 2024, 10:22

fukara87 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

U sportu i vodjenju kluba/kolektiva nema previse prostora za ljubav, nego cisto profesionalno i rezultatski pa neka svako svoju korist tu izvuce. Sve drugo je utopija.
Rijetki su fudbalski/sportski romantici i koji rade cisto iz ljubavi.

Dalje, de prvo pogledaj clanove prethodne Skupstine od momenta kad smo ispali i kad je krenulo formiranje iste. A to evo mjesecima potenciram i pokusavam objasniti Simonu, ali njegovo anusno ronjenje Aci&CO mu ne dozvoljava niti ostavlja prostora za realno gledanje na situaciju i problematiku.

Dakle, prvo pogledaj sva imena od momenta kad smo krenuli igrati Federalnu, posto ih vjerovatno znas ili si cuo za njih iz carsije provjeri kakvim biznisom/poslom se bave, koliko zaosta finansijaki i profesionalno (iliti strucno, da ne kazem intelektualno) mogu pomoci u odlucivanju.
Onda provjeri koliko njih i do kad je placalo stolicu u Skupstini (kao osmisljeni nacin dodatnog finansiranja kluba). Provjeri i kad je ko odstupio iz Skupstine. A potom i kakvo misljenje imaju ili su javno iznijeli o aktuelnoj vlasti u klubu.

Nakon sto ovo gore provjeris i utvrdis (ako vec imas toliku zelju za sagledavanjem realne slike prije i poslije trenutne Skupstine u svrhu komparacije), onda se drug moj javi i repliciraj mi na ovaj post pa cemo dalje. :thumbup:

P.S. Ne zaboravite moj stav o Azmiru, njegovoj finansijskoj (ne)moci i potencijalnom ulaganju u neku novu Slobodu. Da sutra ne bude "eh eto ti Beduin, trazio se".
Ja i dalje trazim da ovi ostanu do kraja sezone i tek na taj nacin bi pokazali od cega su satkani i koliko (ne)sposobni. Ovako bjeze kad je dogorilo i ne nazire se izlaz. Pi4kasto.
Kako su usli u klub na pacerski nacin, tako i odlaze.

I pusti bolan te komplekse o Podrinjcima, druga stvar kad se ovdje sprdamo sa navijacima TC.

075 ❤

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 19 sep 2024, 10:57

Negdje sam procitao da je ovaj arap sto vodi PSG veliki navijac Reala.
U biznisu nema ljubavi.
Uostalom mene kao navijaca boli tuki ko je gdje i kako se zove. Hocu igru, rezultate. Da je bilo toga ni ove niko ne bi prozivao.
Mene interesuje samo Sloboda jaka,stabilna, evropa, transferi, trofeji. Zbog toga se igra a ne zbog seljaka, carsije, ili politicke partije

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.