Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa de komentarisi sta ima veze
Imena nisu problem, mozda su problem neki koji su navijaci Sloge il ti ga Tuzle C
Tu količinu qrcobolje ti teško mogu opisat. Nego de mi reci, kakav je osjećaj kad si se izofirao ko sam, i da mi postaviš ovdje status dotičnog da i ja vidim pošto ga nemam u prijateljima, jer takvog cirkusanta sam rijetko gdje sreo u našem fudbalu.
Stojčev, Diaby, Zeba u mandatu kod nas?montolivo18 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 09:47Puno se ovde Azmir pljuje, a pokušavaju se uzdignuti neki koji su pokazali da nemaju kapacitet da vode Slobodu u Premier ligi. Upitno je da li su uopšte imali kapacitet i u Prvoj ligi FBiH. Znate na šta mislim... Dalje, ne postoji Sloboda od 2014. godine, pa da se kritikuje samo Azmira. Evo, Tuzla City—nisam nigde pročitao ni jedan članak da su ikome ostali dužni ili da ih je neki igrač tužio. Koga god da je stavio u skupštinu, neka je, mrtva čaršija je pokazala da veze nema, i tu sva priča staje.
A kako je ova skupstina radila, mrtva carsija, Slobodasi do kosti?
Druze da znas ko je na spisku za Skupstinu povukao bi se za prozivanje ovih ljudi koji su tu, al neka volio bi bas zbog vas takvih da udju u skupstinu e onda smo tek donji i kad ti budu podrinjci vodili glavnu rijec u Skupstini :rol:oni isti koji su pljuvali po klubu i jedva cekali da nas pobijede, ja ba eto odjednom oni vole Slobodu
Pa sad je bila mrtva carsija pa sta smo imali od toga… pa najbolji presjednik Slobode je bio mrtva seljacina, iz neke makedonske vukojebine koje nema ni na mapi, Ante Raos, pa se svi i danas dan kunu u njeg i smatraju ga za najuspjesnijeg predsjednika, naravno sa razlogom… a ne za carsijanere samo muslimani mogu bit seljacine, pogotovo ako su oko Drine, jer samo tamo su sela, a gdje zive ostale konfesije, to je sve urbano… mrs turim vam carsiju vise…fukara87 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 09:59Druze da znas ko je na spisku za Skupstinu povukao bi se za prozivanje ovih ljudi koji su tu, al neka volio bi bas zbog vas takvih da udju u skupstinu e onda smo tek donji i kad ti budu podrinjci vodili glavnu rijec u Skupstini :rol:oni isti koji su pljuvali po klubu i jedva cekali da nas pobijede, ja ba eto odjednom oni vole Slobodušta ces onda reci na to, sigurno ce ti se svidit
![]()
Pa ako ne budu dobro radili onda ce biti krivi i oni a i oni koji su im dozvolili da udju u klub tj. sadasnja skupstina.fukara87 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 09:59Druze da znas ko je na spisku za Skupstinu povukao bi se za prozivanje ovih ljudi koji su tu, al neka volio bi bas zbog vas takvih da udju u skupstinu e onda smo tek donji i kad ti budu podrinjci vodili glavnu rijec u Skupstini :rol:oni isti koji su pljuvali po klubu i jedva cekali da nas pobijede, ja ba eto odjednom oni vole Slobodušta ces onda reci na to, sigurno ce ti se svidit
![]()
Vidi jednu stvar svi mi zelimo jaku Slobodu, zelimo naravno i rezultate, istina ovi trenutni sto su oko kluba nemaju kapacitet za nesto vise i to su priznali, mi hocemo investitora a to je trenutno Azmir koji je jedini se prijavio i logicno stavit ce svoju vecinu i to je ok tako bi svako trazio da se razumijemo, eh sad ko ce tu bit u skuptini to cemo tek vidjet i sta ce bit za dalje, momci ce odstupit zbog pritiska navijaca i to je to, svako od njih ima porodicu i svoj posao i zele u miru da zive, oni ce bit najmanje krivi ako se sta lose desi.Madal je napisao/la: ↑19 sep 2024, 10:08Pa ako ne budu dobro radili onda ce biti krivi i oni a i oni koji su im dozvolili da udju u klub tj. sadasnja skupstina.fukara87 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 09:59Druze da znas ko je na spisku za Skupstinu povukao bi se za prozivanje ovih ljudi koji su tu, al neka volio bi bas zbog vas takvih da udju u skupstinu e onda smo tek donji i kad ti budu podrinjci vodili glavnu rijec u Skupstini :rol:oni isti koji su pljuvali po klubu i jedva cekali da nas pobijede, ja ba eto odjednom oni vole Slobodušta ces onda reci na to, sigurno ce ti se svidit
![]()
Ne zele ljudi Azmira vec zele da ne gledamo ovu jad, bijedu i ocaj makar nam to ponudio Azmir ili neko deseti.
Krivi su itekako, jebu klub godinama a da nisu krivi. Niko nema nikakve odgovornosti od njiih.fukara87 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 10:16Vidi jednu stvar svi mi zelimo jaku Slobodu, zelimo naravno i rezultate, istina ovi trenutni sto su oko kluba nemaju kapacitet za nesto vise i to su priznali, mi hocemo investitora a to je trenutno Azmir koji je jedini se prijavio i logicno stavit ce svoju vecinu i to je ok tako bi svako trazio da se razumijemo, eh sad ko ce tu bit u skuptini to cemo tek vidjet i sta ce bit za dalje, momci ce odstupit zbog pritiska navijaca i to je to, svako od njih ima porodicu i svoj posao i zele u miru da zive, oni ce bit najmanje krivi ako se sta lose desi.
U sportu i vodjenju kluba/kolektiva nema previse prostora za ljubav, nego cisto profesionalno i rezultatski pa neka svako svoju korist tu izvuce. Sve drugo je utopija.fukara87 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 09:59Druze da znas ko je na spisku za Skupstinu povukao bi se za prozivanje ovih ljudi koji su tu, al neka volio bi bas zbog vas takvih da udju u skupstinu e onda smo tek donji i kad ti budu podrinjci vodili glavnu rijec u Skupstini :rol:oni isti koji su pljuvali po klubu i jedva cekali da nas pobijede, ja ba eto odjednom oni vole Slobodušta ces onda reci na to, sigurno ce ti se svidit
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.