NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 18 sep 2024, 20:57

NeRi_K je napisao/la:
18 sep 2024, 20:55
Nisam pratio dešavanja u klubu unazad sedam dana. Pa zar nije bilo govora da je dogovoreno sa Gradom da oni financiraju dugove, omladinsku školu i ulažu u infrastrukturu, a da Nanin financira prvu ekipu.
Tako je trebalo biti nakon sto se potpise neki taj mitski ugovor koji jos niko nije vidio, ugovor trebao biti koliko znam najkasnije do 15.09. Nema ni traga ni glasa od toga, Nanin je na onoj pressici rekao da ova 2 prelazna mjeseca sve finansira grad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 sep 2024, 23:18

harden je napisao/la:
18 sep 2024, 17:06
Decembarski je napisao/la:
18 sep 2024, 16:47
Pa rekli momcima tri dana prije prelaznog roka da su slobodni,sramota i ocekuju da im se vrati dobro.
Skontali smo da je otjerao nekog tvog, ne moras plakati vise
A bas je ofiran :rol: Kloc se registrovao neki dan maksuz da ovdje soli muda i jednu te istu stvar pise.

A i ovaj gore @Inatbosanski navalio na insajdere sa foruma, prozivas ljude vec drugi put, ne kontam te, sta hoces sa tim ?

Sve igrace rastjerati treba koji ne zele da se posvete maksimalno treningu.

Jasarevic hoce da bude u klubu kao ali nema vremena da trenira redovno, haj ti rodjak kuci igraj u kantonalnu.

Takvih je nekoliko u klubu, i kaze daj nase igrace, daj qrac vise, daj nase ali da se ponasaju kako treba.

Adzemu puna podrska, ovo danas sa live je sve istina sto je Enis pricao, i ako se ljudima dopusti da rade i da im se ne mjesa u posao bice to dobro, jeb*es i rezultate neka ispadanemo iz lige, ali daj da se rijesavaju infrastruktura i omladinski pogoni da nam klub pocne liciti na nesto.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 sep 2024, 23:56

LloriS je napisao/la:
18 sep 2024, 23:18
Jasarevic hoce da bude u klubu kao ali nema vremena da trenira redovno, haj ti rodjak kuci igraj u kantonalnu.
Nije tacno, pisao sam vec, momak zbog zdravstvenih razloga sam predlozio raskid ugovora, vjerovatno mora na operaciju. Nije ni igrao kantonalnu, al mozda vise nece ni rang ispod igrati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 19 sep 2024, 00:44

Samke lipo 10tku u Slogi nosi, igrao zadnju protiv Viteza cini mi se.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 19 sep 2024, 00:49

harden je napisao/la:
18 sep 2024, 23:56
LloriS je napisao/la:
18 sep 2024, 23:18
Nije tacno, pisao sam vec, momak zbog zdravstvenih razloga sam predlozio raskid ugovora, vjerovatno mora na operaciju. Nije ni igrao kantonalnu, al mozda vise nece ni rang ispod igrati.
Rekao da ne moze redovno trenirati i posvetiti se treningu, Adzem mu se zahvalio na korektnosti, zato je i otisao u Slogu gdje moze igrati sa jednim treningom sedmicno.

De znaj jel zbog zdravstveni, a ovamo igra u Otoci
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Flufy
Kontakt:

Post Postao/la Flufy » 19 sep 2024, 13:13

Na vrijeme ste se rijesili Nuhanovica. Sretno dalje.

JuventinoBihac
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoBihac » 19 sep 2024, 14:02

svaka cast treneru sto se rijesio ovi laznih igraca. Puna podrska.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 19 sep 2024, 15:10

U ovoj ligi gdje igramo ako ima discipline i fizičke pripremljenosti više od pola posla za siguran opstanak je odrađeno.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 sep 2024, 15:20

Adzem je trenutno jedna od rijetkih stvari sto valja u klubu, kamo srece da je bolja organizacija i da covjek ima bolje uslove.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 19 sep 2024, 17:15

Mišljenja sam da su ove cifre od 618.000 KM godišnje previše, sve to može ići dole, koliko vidim negdje da ova četvorica kao treniraju sa juniorima… onaaj ja mislim da su četvorica potpisala do polusezone jel neko lud pa sad misli da će oni potpisati sporazumni raskid ugovora 2 dana pred istek prijelaznog roka hoće malo sutra i to ti je sad 10.000KM minusa jer će ih morati full isplatiti… s druge strane treniraju sa juniorima, DOBIJAJU PLATU I NE SLUŽE PRVOJ EKIPI jel neko glup ovdje !?!?
Jagodic nije budala i zbog duga ga svi mrze ne ne dečki on traži ono što ga slijeduje ugovorom toliko velebnih pravnika a izgleda da su preskočili predavanje na temu ,, ugovor,,.
Treba nam biti jasna stvar u klubu trebaju radnici koji će za divno čudo raditi samo u Jedinstvu da im je Jedinstvo poslodavac jer zaboga financiramo se iz javnog budžeta = klub je jednim dijelom državni posao…nema tu radim u telekomu ili firmi od 7 do 15 pa ću kasnije jedinstvo nema tu uspjeha ni rezultata.
Još nešto, dečko kaže 618.000 da bi bili pri vrhu tabele, druže većina nas hoće Premier ligu a napad na nju se ne može vršiti svake godine pogotovo u financijskom smislu, ili idemo ući, biti u sredini ili se boriti za opstanak, najvažnije je da tu ima mnogo prostora za uštede ali ne da ih trošimo na svakogodišnje pokušaje ulaska u viši rang…

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 19 sep 2024, 17:38

Bihac1299 je napisao/la:
19 sep 2024, 17:15
Mišljenja sam da su ove cifre od 618.000 KM godišnje previše, sve to može ići dole, koliko vidim negdje da ova četvorica kao treniraju sa juniorima… onaaj ja mislim da su četvorica potpisala do polusezone jel neko lud pa sad misli da će oni potpisati sporazumni raskid ugovora 2 dana pred istek prijelaznog roka hoće malo sutra i to ti je sad 10.000KM minusa jer će ih morati full isplatiti… s druge strane treniraju sa juniorima, DOBIJAJU PLATU I NE SLUŽE PRVOJ EKIPI jel neko glup ovdje !?!?
Jagodic nije budala i zbog duga ga svi mrze ne ne dečki on traži ono što ga slijeduje ugovorom toliko velebnih pravnika a izgleda da su preskočili predavanje na temu ,, ugovor,,.
Treba nam biti jasna stvar u klubu trebaju radnici koji će za divno čudo raditi samo u Jedinstvu da im je Jedinstvo poslodavac jer zaboga financiramo se iz javnog budžeta = klub je jednim dijelom državni posao…nema tu radim u telekomu ili firmi od 7 do 15 pa ću kasnije jedinstvo nema tu uspjeha ni rezultata.
Još nešto, dečko kaže 618.000 da bi bili pri vrhu tabele, druže većina nas hoće Premier ligu a napad na nju se ne može vršiti svake godine pogotovo u financijskom smislu, ili idemo ući, biti u sredini ili se boriti za opstanak, najvažnije je da tu ima mnogo prostora za uštede ali ne da ih trošimo na svakogodišnje pokušaje ulaska u viši rang…
Tacno tako nije ovo Premier liga engleske pa da ce nam vrh tabele donijeti neku Europu
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 sep 2024, 17:45

Pa nije poenta vrh tabele nego je htio reci da svakako nam treba 500-600 hiljada, toliko smo trosili i zadnjih godina, e sad sa toliko para MOZEMO BITI U VRHU TABELE KAD BI BOLJE TROSILI TA SREDSTVA, a mi se sa toliko para godinama borimo za OPSTANAK.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 19 sep 2024, 18:41

Također me interesuje gdje nam je investitor glavni i odgovorni, gdje su dokumenti i obećanja vezana za 15.9?!??

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 19 sep 2024, 20:12

Pricaju o smanjenju troskova. Ali ima li gdje da ce neko donijeti neke pare u klub. Hocemo zivjeti uvijek od grada? Gdje predsjednik i njegove pare. Hoce li sta uloziti on?
Taj autobus i nije neko sparanje para. Treba im vozac, gorivo plus popravci koji nisu jeftini. To nije samo kupi autobus i vozi deset godina dzabe. To treba imati kad je klub puno ozbiljniji. Te pare bolje na neke druge stvari. Ne znam to je moje misljenje

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 20 sep 2024, 09:38

Ugovor sa Gradom još uvijek nije potpisan, iako je unazad 15 dana u dva navrata pozivan, ali prezauzet je očigledno kampanjom i Jedinstvo je gurnuo u drugi plan.

Ne znam ništa o detaljima ugovora, ali evo da sam ja investitor ne bih marke htio uložiti dok sve ne bi bilo definisano ugovorom.

Ne znam zašto Gradonačelnik odugovlači, jer realno klub od isključivo gradskih para može samo životariti, a niko ne želi da preuzme klub i ulaže svoj novac, jer ga mogu otjerati preko noći.

Kod nas sve naopako, kao atletska staza, a teren raspad sistema, pa kad dođe na red da rade teren sjebat će tu atletsku stazu. Pomoćni teren ovim intenzitetom radova bit će gotov kad budemo slavili pravu stogodišnjicu.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 20 sep 2024, 11:12

I ovaj gradonacelnik dosta sere. Ovaj grad vise nema ko voditi. Kasnimo u svemu, tako da nije cudo ovakvo stanje u Jedinstvu. Jbt mi nemamo novog asfalta 10 metara u gradu. Gdje god su mogli raskopali su. Naprave asfalt nov, nakon sedam dana vodovod mijenja cijevi iskopa sve. Tako da kad covjek sagleda realno bihac je jedna kasaba i Jedinstvo je i dobro pored svega toga. Ismet sad da digne ruke svi bi rekli **** dosao uzeti pare. A ovamo ga iz grada yebu pola godine.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 20 sep 2024, 14:53

Prezauzet je gradonačelnik kampanjom jer mu se trese stolica opasno izgleda su mislili da ih niko neće moći POMAKnuti sa vlasti, ne znam je li Rusmir išta pričao povodom kluba ne pratim to, ali hoćemo konkretne poteze

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 sep 2024, 19:12

Koji god da dodje nista se posebno neće promijeniti u klubu...

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 21 sep 2024, 16:51

Na stranu sve, ali nakon prvog poluvremena produžiti utakmicu samo za jednu minutu je stvarno sramota, sudija svojim odlukama usporio utakmicu, a Radnik to iskoristio na najbolji mogući način.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 sep 2024, 16:56

NeRi_K je napisao/la:
21 sep 2024, 16:51
Na stranu sve, ali nakon prvog poluvremena produžiti utakmicu samo za jednu minutu je stvarno sramota, sudija svojim odlukama usporio utakmicu, a Radnik to iskoristio na najbolji mogući način.
Teska lakrdija, nije se igralo ni 30 sekundi. Zove ga posmatrac na mobitel na poluvremenu :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: LloriS i 13 gostiju.