Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nogometni savez BiH
Zbog manjka radne snage valjda sredimo političke odnose sa Senegalom, Ganom, Nigerijom da krenu dolaziti kod nas da žive. Da i mi proigramo, ili da iz J. Amerike dođu ovdje živjeti. 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pocela pretprodaja karata za sve domace utakmice na www.event.ba
Potrebno je se registrovati da bi se dobio link na e-mail za pretprodaju. Regularna prodaja na stranici pocinje 04.09.
Potrebno je se registrovati da bi se dobio link na e-mail za pretprodaju. Regularna prodaja na stranici pocinje 04.09.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
naravno nesposobnjakovići nisu u stanju poslati email svima koji su registrovani, gomila ljudi još nije dobila email.
svi koji su registrovani mogu kupiti karte na linkovima:
madžarska:
https://event.ba/buy?id=66d2fa2d830ee1389151a258
njemačka:
https://event.ba/buy?id=66cf2e8e9a11f800486a9c72
holandija:
https://event.ba/buy?id=66d2fa35830ee1389151a259

svi koji su registrovani mogu kupiti karte na linkovima:
madžarska:
https://event.ba/buy?id=66d2fa2d830ee1389151a258
njemačka:
https://event.ba/buy?id=66cf2e8e9a11f800486a9c72
holandija:
https://event.ba/buy?id=66d2fa35830ee1389151a259

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 02 sep 2024, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
jel to gotova pretprodaja, ja nisam u mogucnosti da kupim istu na toj stranici
naravno da nije, prodano je relativno malo karata jer gomila ljudi nije ni dobila email niti zna da je prodaja krenula
svako malo po neka stranica privremeno ne fercera, pogledaš onda za pola sata .. nije frka. ne vjerujem da će ijedna tekma biti rasprodana
svako malo po neka stranica privremeno ne fercera, pogledaš onda za pola sata .. nije frka. ne vjerujem da će ijedna tekma biti rasprodana
Meni dosao mail na moj mail sa event.ba da je pocelo i kad hocu sa svojim mailom da se tamo registrujem kaze korisnik s tim mailom ne postoji.
sada su navodno svima dostavili email .. trebalo im par dana 
interes za madžarsku ravan nuli, za njemačku 'nako, holandija još ne fercera
realno, ako ne napravimo kakvo čudo u prve dvije tekme ne vjerujem da će biti više od pola stadiona ispunjeno

interes za madžarsku ravan nuli, za njemačku 'nako, holandija još ne fercera
realno, ako ne napravimo kakvo čudo u prve dvije tekme ne vjerujem da će biti više od pola stadiona ispunjeno
-
- Kontakt:
Rezultati svih reprezentacija BiH u 2024. godini.
(U19)
(U19)
(U17)
(U17)
(U17)
(U17)
(A)
(U21)
(U19)
(U19)
(U19)
(U17)
(U17)
(U17)
(U15)
(U15)
(U19)
(U19)
(U16)
(U16)
(U16)
(A)
(A)
(U21)
(A)
(A)
(U21)
(U21)
(U19)
(A)
(A)
(U21)

-
- Kontakt:
Nije ovo problem jer Vico kaze da ima plan za dalje
Sad nije precizirao jel plan da samo gubimo, ili sta vec
Kad dodje iz Sheffielda u Zenicu i posalju ga u onakvu svlacionicu s onakvim amaterima poput Mujakica, Sanicanina, Gojkovica, Kovacevica…
Odbije Svedsku da bi igrao za BiH, a s druge strane neki rodjeni u BiH su ponosni na vatrene i prihvatili su BiH kao alternativu zbog nedostatka kvaliteta
Ne cudi me sto se zajebaje, jer izgleda sve ko zajbancija
Odbije Svedsku da bi igrao za BiH, a s druge strane neki rodjeni u BiH su ponosni na vatrene i prihvatili su BiH kao alternativu zbog nedostatka kvaliteta
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 okt 2024, 20:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Smiješno je i poredit. Imaš Dedića koji je mogao biti starter u Austriji, pa je izabrao BiH, i šta sad, je li i on treba glumit ludilo i nezadovoljstvo jer igra sa Mujakićima i sličnim? Druže izabrao si, šuti i igraj. Svoje nezadovoljstvo ispoljavaj negdje drugo, nije puškom natjeran.NoDi80 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:33Kad dodje iz Sheffielda u Zenicu i posalju ga u onakvu svlacionicu s onakvim amaterima poput Mujakica, Sanicanina, Gojkovica, Kovacevica…
Odbije Svedsku da bi igrao za BiH, a s druge strane oni rodjeni u BiH ponosni na vatrene su prihvatili BiH kao alternativu zbog nedostatka kvaliteta
Normalno da je nezadovoljan, to se vidi iz avionaCoolpanda24 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:38Smiješno je i poredit. Imaš Dedića koji je mogao biti starter u Austriji, pa je izabrao BiH, i šta sad, je li i on treba glumit ludilo i nezadovoljstvo jer igra sa Mujakićima i sličnim? Druže izabrao si, šuti i igraj. Svoje nezadovoljstvo ispoljavaj negdje drugo, nije puškom natjeran.NoDi80 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:33Kad dodje iz Sheffielda u Zenicu i posalju ga u onakvu svlacionicu s onakvim amaterima poput Mujakica, Sanicanina, Gojkovica, Kovacevica…
Odbije Svedsku da bi igrao za BiH, a s druge strane oni rodjeni u BiH ponosni na vatrene su prihvatili BiH kao alternativu zbog nedostatka kvaliteta
Ne krasi svakog strpljene, svi smo razliciti ljudi
Vremenom ce se i Dedicu usta otvoriti
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Dedić i da kaže nešto, javnost bi stala na njegovu stranu jer je momak svojim dosadašnjim ophođenjem to zaradio. Čak štaviše, volio bih da progovori ako se ima nešto za reći, opet ponavljam jer znamo koliko voli reprezentaciju, ali kad ovi drugi počnu glumiti uvrijeđene mlade, a biraju utakmice, odlaze i dolaze kako im se ćefne, onda mi je to potpuno irelevantno.NoDi80 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:39Normalno da je nezadovoljan, to se vidi iz avionaCoolpanda24 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:38Smiješno je i poredit. Imaš Dedića koji je mogao biti starter u Austriji, pa je izabrao BiH, i šta sad, je li i on treba glumit ludilo i nezadovoljstvo jer igra sa Mujakićima i sličnim? Druže izabrao si, šuti i igraj. Svoje nezadovoljstvo ispoljavaj negdje drugo, nije puškom natjeran.NoDi80 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:33Kad dodje iz Sheffielda u Zenicu i posalju ga u onakvu svlacionicu s onakvim amaterima poput Mujakica, Sanicanina, Gojkovica, Kovacevica…
Ahmedhodzic da je birao utakmice ne bi dolazio na prijazeljske poput **** KuvajtaCoolpanda24 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:44Dedić i da kaže nešto, javnost bi stala na njegovu stranu jer je momak svojim dosadašnjim ophođenjem to zaradio. Čak štaviše, volio bih da progovori ako se ima nešto za reći, opet ponavljam jer znamo koliko voli reprezentaciju, ali kad ovi drugi počnu glumiti uvrijeđene mlade, a biraju utakmice, odlaze i dolaze kako im se ćefne, onda mi je to potpuno irelevantno.NoDi80 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:39Normalno da je nezadovoljan, to se vidi iz avionaCoolpanda24 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:38
Smiješno je i poredit. Imaš Dedića koji je mogao biti starter u Austriji, pa je izabrao BiH, i šta sad, je li i on treba glumit ludilo i nezadovoljstvo jer igra sa Mujakićima i sličnim? Druže izabrao si, šuti i igraj. Svoje nezadovoljstvo ispoljavaj negdje drugo, nije puškom natjeran.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Dosao je jer je bio niko i nista, pa mu je svaka utakmica u reprezentaciji znacila za bolji klub i ugovor.NoDi80 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:44Ahmedhodzic da je birao utakmice ne bi dolazio na prijazeljske poput **** KuvajtaCoolpanda24 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:44Dedić i da kaže nešto, javnost bi stala na njegovu stranu jer je momak svojim dosadašnjim ophođenjem to zaradio. Čak štaviše, volio bih da progovori ako se ima nešto za reći, opet ponavljam jer znamo koliko voli reprezentaciju, ali kad ovi drugi počnu glumiti uvrijeđene mlade, a biraju utakmice, odlaze i dolaze kako im se ćefne, onda mi je to potpuno irelevantno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hahaj cuj niko i nistaDamirT je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:47Dosao je jer je bio niko i nista, pa mu je svaka utakmica u reprezentaciji znacila za bolji klub i ugovor.NoDi80 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:44Ahmedhodzic da je birao utakmice ne bi dolazio na prijazeljske poput **** KuvajtaCoolpanda24 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:44
Dedić i da kaže nešto, javnost bi stala na njegovu stranu jer je momak svojim dosadašnjim ophođenjem to zaradio. Čak štaviše, volio bih da progovori ako se ima nešto za reći, opet ponavljam jer znamo koliko voli reprezentaciju, ali kad ovi drugi počnu glumiti uvrijeđene mlade, a biraju utakmice, odlaze i dolaze kako im se ćefne, onda mi je to potpuno irelevantno.
Sezonu prije igrao playoff za Europa ligi, a prije utakmice s Kuvajtom igrao playoff i usao u grupnu fazu lige prvaka
Igrao je 8 utakmica za repku
Francuska BiH 1:1 i 8 dana poslije dosao protiv Kuvajta
I poslije je dolazio dok je igrao za Bordeaux na prijateljske protiv Luxembruga i Gruzije…
Biranje utakmica je najveci spin, jer je lik igrao protiv Kazahstana, Gruzije, Kuvajta, Luxemburg, Crna Gora..
On vrijedi vise nego Katic, Bicakcic, Mujakic, Radeljic zajedno
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Yebote zivot, Mirso hladno objavi na fb video dokaz kako Anel izbjegava okupljanje, nakon toga opet to uradi kod Barbareza, i opet ljudi pricaju kako nije do njega...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zbog rasističkog i(li) diskriminatornog ponašanja krovna kuća bh. fudbala sankcionisana je sa 25.000 eura, a pored toga naređeno je djelomično zatvaranje stadiona, odnosno sektora B i C sjeverne tribine, tokom naredne domaće utakmice (protiv Nizozemske u Ligi nacija).
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je