Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Megamon
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Megamon » 03 apr 2011, 19:15

Los_Blanos2 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:On dobro igra za repku i to je meni najbitinije.Nek odigra svaku utakmicu za repku kao u onoj protiv Rumunije i ja zadovoljan.Sto se tice Citya,covjek ima 9 milioncica da ne potrci :D
9 ima ako zabija, bonusi itd..
Ovako skromni 6 :mrgreen:
Neka on ovako drobi u repki..svi zadovoljni.
A sponzorski ugovori i reklame,pa nije valjda besplatno voz'o ona kolica po Konzumu :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 apr 2011, 19:19

Megamon je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:On dobro igra za repku i to je meni najbitinije.Nek odigra svaku utakmicu za repku kao u onoj protiv Rumunije i ja zadovoljan.Sto se tice Citya,covjek ima 9 milioncica da ne potrci :D
9 ima ako zabija, bonusi itd..
Ovako skromni 6 :mrgreen:
Neka on ovako drobi u repki..svi zadovoljni.
A sponzorski ugovori i reklame,pa nije valjda besplatno voz'o ona kolica po Konzumu :lol:
Ma stim ce familiju malo da pocasti. :lol: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 03 apr 2011, 19:36

RKO je napisao/la:
djokica je napisao/la:
RKO je napisao/la:Mancini mi nikako nije jasan: Gurao je Dzeku odmah kad je stigao onako nespremnog i nepriviknutog u prvih 11 a sad kad je vec osjetio malo engleski fudbal i upoznao se sa suigracima ne daje mu priliku ili daje par minuta s klupe
Dzeko je nas i svi mi njega volimo, ali zar ne bi bilo glupo mijenjati nekog napadaca kada obojica ( Baloteli i Tevez ) danas igraju odlicno. I nije samo Dzeko igrac kojeg treba razigrati, ima Mancini 25 dobrih igraca i svima treba minuta.

Eh sad, sto smo mi subjektivni i voljeli bi da Dzeko igra u svakoj tekmi, to je druga stvar.
Ja sam siguran da Edin ima mjesta u ovom timu, samo mu treba vremena. I njemu, a Boga m i ekipi da se navikne na njega.
Ali isto tako razumijem sto su Baloteli i Tevez u prednosti
Izvini ali da danas igraju odlicno Tevez i Balotelli nisam bas siguran,Y.Toure je odlican bio kao i Johnson.
Ok Tevez je prvi napadac i kapiten i ima prednost u odnosu na novopridoslog Dzeku a balotelli :? haman sto je italijan i sto ga Mancini gotivi do bola jer ono sto Balotelli radi na i izvan terena nebi trpio nitko(iako je meni simpatican).

A mislim da je ova moja (gore napisana) kostatacija veoma logicna
Ja bih volio da je drugacije i da su uloge zamjenjene, ali Baloteli je danas bio ponajbolji igrac City-ja, objektivno. Trcao, borio se, asistirao, prijetio... radio sve ono sto Dzeko jos uvijek nije spreman da uradi kad dobije sansu.
A za Teveza si lijepo rekao, prvi napadac i zabio je previse ove sezone da ne bi igrao. Ranije smo svi pisali o sebicnosti Edinovih suigraca, ali danas sam vidio i Teveza i Balotelija i Silvu, rastrcane, borbene i spremne da potraze suigraca u boljoj poziciji.
Mozda boli jer je sve bez Edina, ali istina je.

Previse je tu zvijezda da bi neko imao vremena da razmislja i ceka na Dzeku da se prilagodi. Kad bude spreman da grize, sigurno ce biti blizi mjestu u timu. A kvalitet ima sigurno
FKS❤️1946

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 03 apr 2011, 20:13

Ne igra Džeko , igra City . slika
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

aldin-8
Kontakt:

Post Postao/la aldin-8 » 04 apr 2011, 17:42

mene samo zabrivanja cinjenica da Bali, pravi svakakve gluposti i opet igra, da li je on onda toliko isped Dzeke u Mancinijevim planovima?

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 apr 2011, 17:59

Ne znam šta vam je tu čudno Mancini Talijan, Baloteli igra za Talijansku repku, logično da će više forsirati Balotelia, on jeste budala, ali kad hoće igrati fudbal on je strašan. Meni je također žao Džeke, ali jednostavno nisu mu se poklopile stvari u City-u i to je to, bilo bi bolje da je sačekao i otišao u Italije, ali šta je tu je.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 04 apr 2011, 18:02

Mancini radi sta je najbolje za City i zato su Balotelli i naravno Tevez ispred Dzeke, i jucer je to dokazano jer su pobjedili 5-0.

Sve dok ide dobro ovako, Dzeko ce biti na klupi nazalost.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 04 apr 2011, 18:18

Ne znam sta su ovi sto hvale Balotelija gledali.....nista posebno nije pokazao...vjerovatno ste ga par puta pomjesali sa YaYa Toure-om koji je igrac utakmice bio...na sve strane ga je bilo..

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 04 apr 2011, 18:21

Balotelli je trenutno u boljoj formi od Dzeke i mislim da nazalost zasluzuje igrati u prvoj postavi umjesto Dzeke.
Sto se tice Yaye,on je po meni najzasluzniji sto City i igra ovako dobro neke utakmice.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 apr 2011, 19:23

Mozda hoce da prodaju Balotellija? Zasto bi ga drugacije gurao poslije svih incidenata iako je ovo bila jedna od najlaksih utakmica sezone.
Sunderland je u zadnjih osam utakmica izgubio sedam i ovih 5:0 nije rezultat jakog Cityja nego slabog Sunderlanda. Da je neko jaci igrao, mislim da bi se City dobro napatio da pobijedi.
Dzeko igra protiv tezih protivnika a Balo protiv laksih i opet nije bio Bog zna sta kao sto neki govore.

Mislim da Edin ostaje u Cityju a Balo jok. Pitanje je hoce li i Tevez ostati. Sreca ili nesreca je to sto su igraci Cityja skupi, pa ih malo ko moze platiti.
Ja se nadam da ce se uspjeti rijesiti tog Balotellija jer to je igrac koji jednu utakmicu igra prosjecno a u drugoj iz cista mira napravi neku glupost i dobrije crveni a njegov tim izgubi zbog te gluposti. Balotelli se moze kontrolisati neko vrijeme ali kad tad ce ono njegovo ludilo da iskoci iz njega, i eto novog incidenta.

Nista ne brinite, Edinova sudbina u Cityju je puno sigurnija. ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 apr 2011, 19:40

To rodjacko sljepili i nacin razmisljanja nam odvede zemlju u propast. Politika samo neka je nas i neka igra i totalni gubitak osjecaja za realnost nas ukopase. Tuzno citati ove dezavuirane mlade momke ovdje kako natezu za Dzeku.

Bola da je poredati 20 da valja trenera u Evropi brat bratu jedno 16-17 od njih bi bez razmisljanja izabrali tandem Tevez - Baloteli u prvih 11. Drugo ta natezanja da se Tevez povrijedi i da Baloteli freaks out su mi isto pateticna.
Neka momci igraju i neka svak zasluzi svoje mjesto u prvih 11. I na kraju ovo cuganje na svakom okupljanju repke je zaista simptomaticno :( . Spahic to moze sebi priustiti jer ima covjek fantasticnu fiziku al Edin nikako,ako zeli da se dokaze u Premier Ligi.
Al opet mu valja ovo vrijeme u City-u jer je strasno stagnirao zadnju godinu u Njemackoj. Sta je radio samo se zajebavao i odmarao na terenu i u klubu i u repci. Neprimjetno covjek od jedne od glavnih poluga u nasoj repci posta skoro sporedni igrac. Sada mu se ono pasivno vrijeme u Njemackoj naplacuje sa kamatama.

Nadam se i nagadjam da zestoko radi trenutno jer se vidi po formi da je osim sto je fizicki ojacao izgubio mnogo kvalitete koje je prije imao. Od tajminga za sut (nije o samo sto su odbrane boje u Enleskoj ) do primanja lopte i generalno osjecaja za igru. Tipicno za igraca koji se naazi u trenaznom procesu. Zato sigurno i provodi ovoliko vremena na klupi. Ovo me veoma podsjeca kada je pokojni Drazen Petrovic otisao u NBA i poceo raditi sa tegovima i postao krut. Ista stvar se desila sa Ibrahimovicem prvih 6 mjeseci u Juventusu, covjek je mislim bio dobio 6,7 kil misica , totalno promasen nacin treniranja. Znaci nije bas tako jednostavno !! Uglavnom nema veze neka i presjedi ostatak sezone na klupi nije katastrofa.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2011, 19:43

Balotelli je trenutno jedna od najvećih nada svjetskog fudbala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 apr 2011, 19:52

Ma M.C pogotovo Dzeki i Balli treba Magath.
Balli da ga izhjebe sa medicinkama i treninzima,da mu na pamet ne padne za koju zaebanciju.
A Dzeki jer ga fakat Magath zna iskoristiti do kraja.
Za pola godine bi picili ko Dzeko i Grafonja onomad.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 apr 2011, 19:57

Ma ja, kad Edin igra ovako kao Balotelli, dolazite ovdje da mu se rugate jer nije dao gol a kad to isto uradi Balotelli, onda je to OK. Tevez i Balotelli ubitacan tandem a obadvojica zajedno dali jedan gol i to iz penala protiv velikog Sunderlanda. :) Nisu sastavili akcije da valja protiv Sunderlanda koji je trenutno u najlosijoj formi.

Smijesno i pateticno koliko se neki nadaju da Edin propadne pa pricaju neke lijeve stvari kojima bi to prikrili.

Od 20 trenera koji imaju imalo mozga bi ja mislim 19 njih Balotellija proglasilo nepozeljnim u ekipi i bio bi sankcionisan poslije svakog incidenta. Mancini ga je nagradio igranjem protiv slabog Sunderlanda u nadi da ce se dokazati.

Tevez je druga prica, o njemu nikad nista lose nisam rekao.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 apr 2011, 20:10

@SamoZeljo
Manchini je k.arina i od trenera i od psihologa. On jedino moze biti mozda menadzer u nekom frizerskom salonu i to samo za gays. To jedino odgovara njegovom mehkom stilu.
Haris je gore dobro napisao Magath bi to sve poslozio fino. Kazu ljudi taj je cak natjerao Misimovica da trenira :lol: :lol: :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

88000
Kontakt:

Post Postao/la 88000 » 04 apr 2011, 20:13

baljotelji je talent,brz,jak,dzeko je spor i bilo bi dobro da se vrati u volsfburg.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 04 apr 2011, 20:17

88000 je napisao/la:baljotelji je talent,brz,jak,dzeko je spor i bilo bi dobro da se vrati u volsfburg.
:lol: Dugo nisam nešto smješnije pročitao. :lol:
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 04 apr 2011, 20:46

slika

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 apr 2011, 20:57

Biban25 je napisao/la:slika
Ova me slika neodoljivo podsjeca na scenu iz filma Sjecas li se Dolly Bell.
Kad Sintor kaze Dini..................
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 apr 2011, 21:03

harishp je napisao/la:
Biban25 je napisao/la:slika
Ova me slika neodoljivo podsjeca na scenu iz filma Sjecas li se Dolly Bell.
Kad Sintor kaze Dini..................

........ma jok to je od kise :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], dedo26, Matterhorn22, Tihi i 61 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []