Sve te jeb'lo, ja pisem o Borcu iz 2011., bas iz tog vremena. Ko spominje danasnje kvalifikacije?TeaM87 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:13Je li moguce da poredis tadasnje kvalifikacije za LP sa danasnjim? Tada je sve ijedan protivnik Zelje igrao u grupnoj fazi LP te godine ili godine prije nastupa sa Zeljom. U tadasnjoj LP u kojoj je bilo manje klubova i bilo je teze upasti nego sad. Sheriff kojeg smo izbacili u tom epriodu je bio jaci od sve i jedne ekipe koju su Zrinjski ili Borac izbacili zadnje 2-3 godine, to ti je jarane cinjenica, samo pogledas sta je Sheriff radio tada u evropi, a sta sada rade vasi protivnici.Suvorov je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:01Zeljeznicar je bjezao toliko jer je krao od prvog kola. Sto niste nista u Evropi napravili tih godina kad ste bili takva sila? Hapoel, Maribor, Plzenj, tri dvomeca u LS, 6 poraza!
Pa vi kod kuce niste mogli jedan X da izvucete u Ligi sampiona.
Borac je te 2011. bar kod kuce pobijedio Makabi. Godinama je to bila jedina pobjeda bh. predstavnika u LS.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: Suvorov, dana/u 19 sep 2024, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
U Bijeljini je danas policija privela Milorada Sofrenića. Na izbornoj sjednici Skupštine NS BiH, održanoj u decembru 2012. godine izabran je za člana Izvršnog odbora NS BiH, a od 2016. godine do 2021. obnašao je funkciju prvog potpredsjednika NS BiH. Nisu lopovi u savezi sve je regularno pošteni neki ljudi.
Zadnja izmjena: James1987, dana/u 19 sep 2024, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Pises o zasluzenom aplauzu, a niste u stanju da proznate sami sebi sta ste radili tokom rata u BiH. Koliko je dzamija sruseno u Banja Luci ? Bas ce neko balijama da aplaudira kada zasluze. Price za malu djecu.Suvorov je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:31Sve te jeb'lo, ja pisem o Borcu iz 2011., bas iz tog vremena. Ko spominje danasnje kvalifikacije?TeaM87 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:13Je li moguce da poredis tadasnje kvalifikacije za LP sa danasnjim? Tada je sve ijedan protivnik Zelje igrao u grupnoj fazi LP te godine ili godine prije nastupa sa Zeljom. U tadasnjoj LP u kojoj je bilo manje klubova i bilo je teze upasti nego sad. Sheriff kojeg smo izbacili u tom epriodu je bio jaci od sve i jedne ekipe koju su Zrinjski ili Borac izbacili zadnje 2-3 godine, to ti je jarane cinjenica, samo pogledas sta je Sheriff radio tada u evropi, a sta sada rade vasi protivnici.Suvorov je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:01Zeljeznicar je bjezao toliko jer je krao od prvog kola. Sto niste nista u Evropi napravili tih godina kad ste bili takva sila? Hapoel, Maribor, Plzenj, tri dvomeca u LS, 6 poraza!
Borac je te 2011. bar kod kuce pobijedio Makabi. Godinama je to bila jedina pobjeda bh. predstavnika u LS.
Smijala se serpa loncu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:24Zato su vam tamo peticu zabiliSuvorov je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:01
2011. je Borac uzeo titulu bez ijedne mrlje, kad vi tako uzmete dobicete aplauz.
A to sto je titula uzeta u vase doba, pa uzeo je i Zrinjski dvije u Vicino vrijeme.
Zeljeznicar je bjezao toliko jer je krao od prvog kola. Sto niste nista u Evropi napravili tih godina kad ste bili takva sila? Hapoel, Maribor, Plzenj, tri dvomeca u LS, 6 poraza!
Borac je te 2011. bar kod kuce pobijedio Makabi. Godinama je to bila jedina pobjeda bh. predstavnika u LS.![]()

Ne trazi niko da igrate tad grupnu fazu, ali jednu jedinu nerijesenu utakmicu da ne odigrate u kvalifikacijama za LS, samo porazi. Evo ljudi od Maribora i Hapoela prave Real i Liverpul. Naravno, sa druge strane zaboravljaju svoje price da je ta ekipa sa Beslijom "najjaca svih vremena u PL".
Lazes, utakmica je prenosila MojaTv od sezone 2011-12 i snimci su dostupni na youtubeu na par kanala pa se potrudi da nadjes te greske. Sjecam se, tad smo ono stimali da ne primimo gol po 1800 minutaSuvorov je napisao/la: ↑19 sep 2024, 15:55Ja bih isao gresku po gresku iz perioda 2010-2013, ali nema tih snimaka na internetu, mnoge utakmice nisu ni prenosene. Bilo, ne ponovilo se.TeaM87 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 15:44Naravno da se svakome navlacilo ili je u korist svakoga bilo gresaka, ali je li stvarno poredis navlacenje Borcu zadnjih sezona sa bilo cime prije? Nemoj da bezveze idemo gresku po gresku u korist svih klubova lige, debelo biste bili najpoguraniji, znas i sam da je ovo sto se zadnjih godina desava sistemska kradja i sramota. Na kraju krajeva, to i posjeta na gradskom govori.

- Simpatizer
- Kontakt:
Evo jos aplauza i crvenih kartona za udaranje.

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ma treba im cestitati kako su uspjeli stvoriti mit o Zeljininim trofejima 2010-2013. Niko ne spominje kvalitet tima i najboljeg trenera lige, vec se spominju sudije i navodne kradje, iako je taj tim bio ubjedljivo najjaci, a najbolji igraci nosili reprezentaciju zadnjih 6-7 godina.
To je ono njihovo, ponovi laz vise puta kako bi oblikovali misljenja, posebno kod onih s ispodprosjecnim IQ-om koji puse tu pricu a koji su nazalost velika vecina pa moramo i u 2024. oj godini citati slicne price.
To je ono njihovo, ponovi laz vise puta kako bi oblikovali misljenja, posebno kod onih s ispodprosjecnim IQ-om koji puse tu pricu a koji su nazalost velika vecina pa moramo i u 2024. oj godini citati slicne price.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 19 sep 2024, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Evo super, te sezone je Kozara igrala u PL. Nadji mi link snimka vase utakmice sa njima iz Gradiske i sa Grbavice. Ja ukucao, nema nista. Tek poceo traziti, odmah corak.Zvornicka je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:38Lazes, utakmica je prenosila MojaTv od sezone 2011-12 i snimci su dostupni na youtubeu na par kanala pa se potrudi da nadjes te greske. Sjecam se, tad smo ono stimali da ne primimo gol po 1800 minutaSuvorov je napisao/la: ↑19 sep 2024, 15:55Ja bih isao gresku po gresku iz perioda 2010-2013, ali nema tih snimaka na internetu, mnoge utakmice nisu ni prenosene. Bilo, ne ponovilo se.TeaM87 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 15:44
Naravno da se svakome navlacilo ili je u korist svakoga bilo gresaka, ali je li stvarno poredis navlacenje Borcu zadnjih sezona sa bilo cime prije? Nemoj da bezveze idemo gresku po gresku u korist svih klubova lige, debelo biste bili najpoguraniji, znas i sam da je ovo sto se zadnjih godina desava sistemska kradja i sramota. Na kraju krajeva, to i posjeta na gradskom govori.![]()

-
- Kontakt:
Ponavljam, Hapoel dobio Benfiku 3 0 te sezone, igrali grupu LS, za nase uslove su bili sila, gledaj im rezultata. Sa Mariborom se moglo igrati, realno.Suvorov je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:38Smijala se serpa loncu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:24Zato su vam tamo peticu zabiliSuvorov je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:01
2011. je Borac uzeo titulu bez ijedne mrlje, kad vi tako uzmete dobicete aplauz.
A to sto je titula uzeta u vase doba, pa uzeo je i Zrinjski dvije u Vicino vrijeme.
Zeljeznicar je bjezao toliko jer je krao od prvog kola. Sto niste nista u Evropi napravili tih godina kad ste bili takva sila? Hapoel, Maribor, Plzenj, tri dvomeca u LS, 6 poraza!
Borac je te 2011. bar kod kuce pobijedio Makabi. Godinama je to bila jedina pobjeda bh. predstavnika u LS.![]()
Ne trazi niko da igrate tad grupnu fazu, ali jednu jedinu nerijesenu utakmicu da ne odigrate u kvalifikacijama za LS, samo porazi. Evo ljudi od Maribora i Hapoela prave Real i Liverpul. Naravno, sa druge strane zaboravljaju svoje price da je ta ekipa sa Beslijom "najjaca svih vremena u PL".
Haifa se nije plasirala u LS te sezone kada ste ih dobili, pogledao sam, a gledaj Hapoela.

I ja ne umanjujem vas prolazak u grupnu fazu samo sam reagovao na laznu tvrdnju o nekim epskim pljackama Zeljeznicara. Borac to radi, bez takvog navlacenja ne bi nakucao koeficient da bude nosilac u kvalifikacijama za LS. To su cinjenice, a ti pricaj sta hoces.
Zeljeznicar je na Grbavici imao 50+ tekmi bez poraza, 13 utakmica bez promljenog gola, al jok, to je bila kradja, jer je onda sebi lakse objasniti da je ovo sadasnje drumsko razbojnistvo Borca opravdano i da tako treba da bude. Tuzno i zalosno.
KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:46Ma treba im cestitati kako su uspjeli stvoriti mit o Zeljininim trofejima 2010-2013. Niko ne spominje kvalitet tima i najboljeg trenera lige, vec se spominju sudije i navodne kradje, iako je taj tim bio ubjedljivo najjaci, a najbolji igraci nosili reprezentaciju zadnjih 6-7 godina.

Prejaki ste bili, X u kvalifikacijama za LS je bio nemoguca misija.
Jel vi fakat mislite da možete imati smislenu diskusiju/raspravu sa ovim nakazama?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Koliko ono godina Borac nije prosao jedno pretkolo kvalifikacija ? 30 godina?Suvorov je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:58KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:46Ma treba im cestitati kako su uspjeli stvoriti mit o Zeljininim trofejima 2010-2013. Niko ne spominje kvalitet tima i najboljeg trenera lige, vec se spominju sudije i navodne kradje, iako je taj tim bio ubjedljivo najjaci, a najbolji igraci nosili reprezentaciju zadnjih 6-7 godina.

Ovaj sistem takmicenja je mnogo, mnogo laksi jer su uveli konferenciju sto dramaticno olaksava ulazak u grupe. Prije 10 - 15 godina si naletao na drama jake ekipe i imao si dva umjesto tri takmicenja.
E cuj ono se hvali jednom pobjedom, a nisu prosli kolo kvalifikacija u Europi 30 godina

Zanimljivo je da su samo vas pobijedili u dvije utakmice. Svi drugi su ih bar u revansu tukli ili igrali X. Kako to?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:56Ponavljam, Hapoel dobio Benfiku 3 0 te sezone, igrali grupu LS, za nase uslove su bili sila, gledaj im rezultata. Sa Mariborom se moglo igrati, realno.
Haifa se nije plasirala u LS te sezone kada ste ih dobili, pogledao sam, a gledaj Hapoela.
![]()
Kakav je ovo argument uopste ako ste na 19oj utakmici pokrali nekog ko vam je trebao prekinuti niz?Zeljeznicar je na Grbavici imao 50+ tekmi bez poraza
Pa Zvezda nema godinama poraz na Marakani u ligi, kao da je to posten rekord, kad analiziras gdje su sve spasavani.
- MocMahale444
MashAllah

Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 19 sep 2024, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Maribor nakon Zeljeznicara je otisao u playoff za LP gdje ga jedva izbacio Dinamo ZSuvorov je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:58KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:46Ma treba im cestitati kako su uspjeli stvoriti mit o Zeljininim trofejima 2010-2013. Niko ne spominje kvalitet tima i najboljeg trenera lige, vec se spominju sudije i navodne kradje, iako je taj tim bio ubjedljivo najjaci, a najbolji igraci nosili reprezentaciju zadnjih 6-7 godina.
Usli su grupnu fazu Europa lige derali Panatinaikos 3:0, uzeli bod Totenhamu, iedva ih Lazio dobio 1:0
Victoria Plzen nakon sto su nas izbacili usli u grupnu fazu lige prvaka
Hapoel nakon izbacivanja Zeljeznicara u playoffu izbacio RB Salzzburg, a u grupnoj uzimali bodove Schalke, Lyon, Benficu derali 3:0
Vas je Celik Niksic u to vrijeme izbacio iz Europe haha
Zeljo ima pobjeda u Europi ko Borac utakmica
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa ne mozes naci snimke ni iz sezone 2024/25 na internetu, sto gluposti pricas? Imas izvjestaje sa utakmica, nije realno da snimke utakmica nadjes na Youtubeu (iako cak mislim da u videoteci Moje TV postoje snimci).Suvorov je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:48Evo super, te sezone je Kozara igrala u PL. Nadji mi link snimka vase utakmice sa njima iz Gradiske i sa Grbavice. Ja ukucao, nema nista. Tek poceo traziti, odmah corak.![]()
- TurkishAirlines
PozdravKONTRASVIH je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:46Ma treba im cestitati kako su uspjeli stvoriti mit o Zeljininim trofejima 2010-2013. Niko ne spominje kvalitet tima i najboljeg trenera lige, vec se spominju sudije i navodne kradje, iako je taj tim bio ubjedljivo najjaci, a najbolji igraci nosili reprezentaciju zadnjih 6-7 godina.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- svrakino1921
- Kontakt:
@NoDiNoDi80 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 18:11Maribor nakon Zeljeznicara je otisao u playoff za LP gdje ga jedva izbacio Dinamo ZSuvorov je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:58KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:46Ma treba im cestitati kako su uspjeli stvoriti mit o Zeljininim trofejima 2010-2013. Niko ne spominje kvalitet tima i najboljeg trenera lige, vec se spominju sudije i navodne kradje, iako je taj tim bio ubjedljivo najjaci, a najbolji igraci nosili reprezentaciju zadnjih 6-7 godina.
Usli su grupnu fazu Europa lige derali Panatinaikos 3:0, uzeli bod Totenhamu, iedva ih Lazio dobio 1:0
Victoria Plzen nakon sto su nas izbacili usli u grupnu fazu lige prvaka
Hapoel nakon izbacivanja Zeljeznicara u playoffu izbacio RB Salzzburg, a u grupnoj uzimali bodove Schalke, Lyon, Benficu derali 3:0
Vas je Celik Niksic u to vrijeme izbacio iz Europe haha
Zeljo ima pobjeda u Europi ko Borac utakmica
Brate moj
Hajd na svoju temu Kanton Sarajevo - koju si ti stvorio
Ima slatka
Da vidiš brate
Pusti ovo ovdje...
Losa analogija skroz. I vi ste bili dobra ekipa samo sto su vas i sudije gurale.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 sep 2024, 18:06Koliko ono godina Borac nije prosao jedno pretkolo kvalifikacija ? 30 godina?I sta to govori o Borcu ili za onu ekipu koja je uzela titulu 10/11 ? Ako se vec vodimo tom, nakaradnom, logikom. A dobra je ekipa bila sto meni nije problem priznati, e tu se i razlikujemo, al ti to ne kontas, jbg.
Niko i ne spominje ovaj sistem takmicenja niti ga poredi sa onim. To ti i ovaj TeaTM spinujete u nedostatku argumenata.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 sep 2024, 18:06Ovaj sistem takmicenja je mnogo, mnogo laksi jer su uveli konferenciju sto dramaticno olaksava ulazak u grupe. Prije 10 - 15 godina si naletao na drama jake ekipe i imao si dva umjesto tri takmicenja.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sljedeci?TurkishAirlines je napisao/la: ↑19 sep 2024, 18:17PozdravKONTRASVIH je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:46Ma treba im cestitati kako su uspjeli stvoriti mit o Zeljininim trofejima 2010-2013. Niko ne spominje kvalitet tima i najboljeg trenera lige, vec se spominju sudije i navodne kradje, iako je taj tim bio ubjedljivo najjaci, a najbolji igraci nosili reprezentaciju zadnjih 6-7 godina.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.