FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

baboedindzeko09
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la baboedindzeko09 » 19 sep 2024, 15:25

Mi se dicimo nekom "carsijom", "tri vjere jedna nacija", a napadamo ljude jer su iz Podrinja i eto jer su u jednom dijelu života navijali za neki klub koji nije naša Sloboda.

Koga boli ba k.urac za koga ko navija ako uđe u skupštinu? Evo ovi navijaju za Slobodu, bili su u kopu i gdje smo sada? Nigdje.

U GV iz SDP-a ima ih što su čitavo djetinjstvo proveli na stadionu i u kopu, pa rade kontra interesa Slobode, čak i glasaju protiv da se priča o tome na sjednicama.

Milion je primjera u europskom, vrhunskom fudbalu, gdje se milijarde okreću da vlasnici, predsjednici, sportski direktori navijaju za druge klubove, u nekim slučajevima i za rivale. I? Koga boli k.urac za nečiji privatni život AKO ĆE NAMA BITI BOLJE.

Jel Zeba navijač Slobode bio? Jel bio na stadionu i u kopu? Jest, al' u k.urcu.

Jel Aid čaršijaner? Jest. Jel citav zivot u Slobodi i oko slobode, bio navijač? Jest. Šta je uradio? Doveo do toga da klub gleda 20 ljudi na tribinama, porodice od igrača i da ga je privatizovao da bi on i njegova stranka ostvarivali ličnu korist.

Odrastite i manite se seljačke mantre od prije 40 godina, i ako uđu pojedini ljudi u skupštinu koji nisu bili na stadionu, kojima je porijeklo iz Podrinja, koji nisu navijali za Slobodu apsolutno nikakve veze nema, niti će nas oni ugasiti.

Naravno, ovo je upuceno drugima, za ove botove trenutnih ostala im je samo ova slamka spasa i izgovori da se vade na to.

U ovom momentu je Azmir 3x, čak i financijski slabiji nego lani, daleko bolja opcija od ovih velikih Slobodaša i čaršijanera koji su nas doveli na to da smo zakucani za dno jedne od najgorih liga u Europi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 sep 2024, 16:01

baboedindzeko09 je napisao/la:
19 sep 2024, 15:25
Mi se dicimo nekom "carsijom", "tri vjere jedna nacija", a napadamo ljude jer su iz Podrinja i eto jer su u jednom dijelu života navijali za neki klub koji nije naša Sloboda.

Koga boli ba k.urac za koga ko navija ako uđe u skupštinu? Evo ovi navijaju za Slobodu, bili su u kopu i gdje smo sada? Nigdje.

U GV iz SDP-a ima ih što su čitavo djetinjstvo proveli na stadionu i u kopu, pa rade kontra interesa Slobode, čak i glasaju protiv da se priča o tome na sjednicama.

Milion je primjera u europskom, vrhunskom fudbalu, gdje se milijarde okreću da vlasnici, predsjednici, sportski direktori navijaju za druge klubove, u nekim slučajevima i za rivale. I? Koga boli k.urac za nečiji privatni život AKO ĆE NAMA BITI BOLJE.

Jel Aid čaršijaner? Jest. Jel citav zivot u Slobodi i oko slobode, bio navijač? Jest. Šta je uradio? Doveo do toga da klub gleda 20 ljudi na tribinama, porodice od igrača i da ga je privatizovao da bi on i njegova stranka ostvarivali ličnu korist.

Odrastite i manite se seljačke mantre od prije 40 godina, i ako uđu pojedini ljudi u skupštinu koji nisu bili na stadionu, kojima je porijeklo iz Podrinja, koji nisu navijali za Slobodu apsolutno nikakve veze nema, niti će nas oni ugasiti.

Naravno, ovo je upuceno drugima, za ove botove trenutnih ostala im je samo ova slamka spasa i izgovori da se vade na to.

U ovom momentu je Azmir 3x, čak i financijski slabiji nego lani, daleko bolja opcija od ovih velikih Slobodaša i čaršijanera koji su nas doveli na to da smo zakucani za dno jedne od najgorih liga u Europi.
Sve od rijeci do rijeci. Jos kad kazu, ne voli taj i taj sto ce uci u klub Slobodu. Koga boli ona stvar za koga ko navija, ako ce klubu biti bolje. Eno Mujkan, zakleti navijac Zelje, pa je bio na celu kluba.

Evo carsija je dobila priliku da se dokaze i dokazali su koliko su u mogucnosti. Znamo kako se uslo, ali necemo o tome. Za vecu ligu nemaju sredstava i sta je problem ako ce doci neko ko ima vise veza, a pogotovo para? Ovdje spomenes Azmira, odmah pisu ide ugasit klub. Tesko da ce se klub ikad ugasiti, sve dok se preko njega prepucavaju razni politicari u TK, ali nece ni napredovati do nekih ogromnih visina (za nase uslove).

Kaze daj nekog drugog, pa koga kad niko osim Azmira ni ne zeli da udje u klub. Evo vec 2-3 puta se samo on spominje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 19 sep 2024, 16:10

Zar nije Zeba javno pljuvao po Azmiru? U medijama cak. Jel ostaje Zeba ako dodje Azmir?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 sep 2024, 16:16

Hazre je napisao/la:
19 sep 2024, 16:10
Zar nije Zeba javno pljuvao po Azmiru? U medijama cak. Jel ostaje Zeba ako dodje Azmir?
Pljuvali su oni svi medjusobno jedni po drugim, pa na kraju suruju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 19 sep 2024, 16:34

Nema ovo veze jel "carsija" il "Podrinjac", nema barem sto se mene tice.
Boli me qrc odakle je ko, nije porijeklo mjerilo kvaliteta.
Nego problem je ako se opet povezuju s klubom ljudi koji nemaju veze sa sportom.
Kakav ces onda iskorak napravit ako dobijes u skupštini 10 ljudi koji su tu samo jer su podobni i nista vise.
Volim tebe, više od sebe

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 19 sep 2024, 16:41

Skojevska je napisao/la:
19 sep 2024, 14:01
Zamisli neki iz jedinice ti ulaze u skupstinu fudbalskog kluba, likovi koji nemaju nikakve veze sa fudbalom, a nevaljaju ovi sto su cijeli zivot uz Slobodu.
Ovi sto tebi valjaju vode klub u raspad i ispadanje iz lige,toliko o njihovoj ljubavi prema Slobodi
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 19 sep 2024, 16:45

antisisoja1919 je napisao/la:
19 sep 2024, 16:34

Nego problem je ako se opet povezuju s klubom ljudi koji nemaju veze sa sportom.
Kakav ces onda iskorak napravit ako dobijes u skupštini 10 ljudi koji su tu samo jer su podobni i nista vise.
Tih deset ili vise podobnih je osigurac investitoru da ga ne zeznu misevi i uhljupi bez para,to je njihova primarna,osnovna uloga.TZV osigurac :opaopa:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 sep 2024, 17:38

Nema apsolutno nikakve veze koja imena su u skupstini. Evo sad su bili Slobodasi do kosti pa nas sahranise pocevsi od toga sto su dozvolili privatizaciju kluba Seceru. Sto ne odbranise tad Slobodu od diktature jednog covjeka?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

slatina87
Kontakt:

Post Postao/la slatina87 » 19 sep 2024, 17:47

Kakva glupost nisu istine. Prva stvar "seljačina" nijw geografska odrednica nego "karakterna" tj način na koji razmišljaš. A podrinjci ti dođu u moj grad i oni bi da se ponašaju i odlučuju kao da je njihovo, a to ne može. Znači ja ako se (ne daj Bože) kad preselim u Sarajevo ima da prihvatim norme ponašanja Sarajlija, ne mogu ja njima doć na njihovo i očekivat da se oni meni prilagode. Eh to je glavni problem podrinjaca u Tz. Naš problem je što se i ta geografska "čaršija" počela ponašat ko i oni pa onda imaš ono poznato "šuti kakav god da je Tuzlak je" što mi se počelo gadit. Il si čovjek il nisi, kad nisi u pravu neću te podržat da si mi brat rođeni. U ovom slučaju za mene Azmir to nije. Prvo čovjek nema sportskog znanja i on ako ne daj Bože dođe u Klub ne donosi nikakvu prevagu ako ne dovede nekog sportskog radnika ko što je bio Vugdalić u prvom mandatu.
Svako ima svoje aferime. Trenutna uprava (pod uslovom da je istina da nema novih dugovanja) je opasno zakazala u sportskom segmentu u svim kategorijama, al pitanje je jesul tražili pomoć u tom dijelu il su mislili da znaju. Kako god okreneš njihovo neznanje je naštetilo Klubu. S druge strane Azmir je svojim bezobrazlukom naštetio Klubu a to ne može u isti koš. Pošto volite pisat o Klubu kao o firmi pito bih te kakvog bi ti radnika prije izabrao u svoju firmu onog koji ne zna a ima volju il onog koji zna al će te namjerno sabotirat?
Što se tiče drugog pasusa opet nevjerovatna glupost. U statutu mnogih Klubova piše da ne možeš bit član kluba ako si član drugog kluba , znači ne možeš se učlanit a o nekoj funkciji da ne govorim. Vi prizivate čovjeka koji je predsjednik drugog lokalnog Kluba. Dalje ljudi stave u statut da ne možeš bit UO ako nemaš određen broj godina odrađenih u sportu. Al eto nama je bitno da nas "sela" ne buše, pa ćemo na sve pristat.

P.S. Kad god se Azmir spomene na temi se pojave likovi sa SSH nickovima koji mislim ni B1 maternjeg jezika nemaju položeno...

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 19 sep 2024, 18:10

ma da li dobro farbaš autobus na račun tranše, ili ne znam šta npr. možeš okpuit stotinjak navijača pa je red da ti daju plaću isto na račun tranše. Koliko sam čuo neki od ovakvih lilova su na famoznoj listi. U krajnjoj liniji boli me k. Red je i našem taksisti prebaciti koji posao. Ovi kad odu ako ispliva neka tužba od Pranjića na 100 k psovati ćemo im majku. Isto tako kontrola javnog novca mora postojati. Ovi su bukvalno prosili na vijeću dodatnih 100 k ili koliko već. A golovi Karića i Dziide i Fatća su nas prilično koštali. a to nije slućajno pokazali su i slučajevi iz TC poput Stojčeva pa i ovog Sušića. Koliko je sinčina nakupio igrača u Agenciji? Tako da ostaje da vidimo. Da li se čeka da prođe utakmica sa Radnikom da bi se nešto poravnalo ili je neki drugi razlog ili termin za preuzimanje?
& $ ?

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 19 sep 2024, 18:17

Naser Orić sportski direktor.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 sep 2024, 18:28

Stop i Jasmin jugendovcima, a stop i mrziteljima Tuzle.
Nisu pozeljni ni jedni ni drugi.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 19 sep 2024, 18:34

slatina87 je napisao/la:
19 sep 2024, 17:47
Kakva glupost nisu istine. Prva stvar "seljačina" nijw geografska odrednica nego "karakterna" tj način na koji razmišljaš. A podrinjci ti dođu u moj grad i oni bi da se ponašaju i odlučuju kao da je njihovo, a to ne može. Znači ja ako se (ne daj Bože) kad preselim u Sarajevo ima da prihvatim norme ponašanja Sarajlija, ne mogu ja njima doć na njihovo i očekivat da se oni meni prilagode. Eh to je glavni problem podrinjaca u Tz. Naš problem je što se i ta geografska "čaršija" počela ponašat ko i oni pa onda imaš ono poznato "šuti kakav god da je Tuzlak je" što mi se počelo gadit. Il si čovjek il nisi, kad nisi u pravu neću te podržat da si mi brat rođeni. U ovom slučaju za mene Azmir to nije. Prvo čovjek nema sportskog znanja i on ako ne daj Bože dođe u Klub ne donosi nikakvu prevagu ako ne dovede nekog sportskog radnika ko što je bio Vugdalić u prvom mandatu.
Svako ima svoje aferime. Trenutna uprava (pod uslovom da je istina da nema novih dugovanja) je opasno zakazala u sportskom segmentu u svim kategorijama, al pitanje je jesul tražili pomoć u tom dijelu il su mislili da znaju. Kako god okreneš njihovo neznanje je naštetilo Klubu. S druge strane Azmir je svojim bezobrazlukom naštetio Klubu a to ne može u isti koš. Pošto volite pisat o Klubu kao o firmi pito bih te kakvog bi ti radnika prije izabrao u svoju firmu onog koji ne zna a ima volju il onog koji zna al će te namjerno sabotirat?
Što se tiče drugog pasusa opet nevjerovatna glupost. U statutu mnogih Klubova piše da ne možeš bit član kluba ako si član drugog kluba , znači ne možeš se učlanit a o nekoj funkciji da ne govorim. Vi prizivate čovjeka koji je predsjednik drugog lokalnog Kluba. Dalje ljudi stave u statut da ne možeš bit UO ako nemaš određen broj godina odrađenih u sportu. Al eto nama je bitno da nas "sela" ne buše, pa ćemo na sve pristat.
Druže, ja nigdje nisam rekao da je to geografska odrednica, moje riječi su upravo bile upućene botovima na temi koji se hvataju zadnjih slamki spasa i pokušavaju mitomanijom kako će nas "Podrinjci" ugasiti.

Druga stvar, hoćemo li sad sve ljude iz Podrinja etiketirati na osnovu par kabadahija, kriminalaca i čega već? Ja znam ih 30-40 normalnih momaka i djevojaka, iz kulturnih porodica, koje porijeklo vuku iz tog isto Podrinja, koji ne da su prihvatili "naše" norme ponašanja, nego se bolje ponašaju od 70% "čaršije". Ljudi koji nisu saobraćajne kazne napravili u životu, a kamoli šta drugo.Budi siguran da je 30-40 njih više uradilo za čaršiju nego pola ovih u GV, tako da me poštedi te mantre kako su svi oni isti radi par pojedinaca.

Treća stvar, kažeš da mnogi klubovi u statutu imaju da neko ne može biti u upravljačkim strukturama, skupštini ili šta već nekog kluba ako je član drugog kluba. Ja koliko znam, Azmir nije ni predsjednik ni bilo šta Cityja već godinu dana i da je to u potpunosti dao sinu, ne znam za ove što bi doveo u skupštinu, ali nije teško poništiti/ukinuti članstvo, tako da me boli briga, oni su tu samo jer im on vjeruje i da po njegovom naređenju dižu/spuštaju ruke.

Evo, nisam ni ja za Azmira, ali imaš li neku drugu opciju na vidiku? Nema druže, neće niko, a da je dotični, ponavljam, 3X BOLJA OPCIJA od TRENUTNIH su činjenice.

Kažeš ljudi stavljaju u statut kako ne možeš biti u UO bez određenih godina u sportu - ovo si napisao radi ovih što se pominju da će kod nas u skupštinu, a što nisi ovo isto pitao kad su ovi ulazili? Koliko godina ima Aco u sportu osim na tribinama? 0. Koliko ima Saša, osim na tribinama, koliko god ga ja gotivio? 0. Koliko imaju ostali? 0, možda neko 3-4 u omladinskom pogonu. Mani duplih aršina i standarda.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 19 sep 2024, 18:37

antisisoja1919 je napisao/la:
19 sep 2024, 16:34

Buraz, nisam na tebe ni mislio, mislio sam na ove što su krenuli sa botovanjem kako će nas oni ugasiti, kako im je to cilj jer su s tog i tog kraja, a pronaći će se oni.
To isto kažem, a koliko godina ovi trenutno imaju u sportu? Gdje su prije radili? U ugostiteljstvu, sa sportom imaju jedino veze što plate kartu i na tribinama gledaju utakmicu, koliko god ja pojedine volio/gotivio i to su činjenice.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 19 sep 2024, 18:40

#RukometNijeSport

Mora se i Berizu kad iziđe nać neko mjesto. Šef obezbjeđenja bi bilo fenomentastično.

Ako pričamo o činjenicama, činjenice su da je Azmir Husić napravio najveći dio poreznog duga, pisao pozajmice sam sebi, napravio nas klubom X, ostavio rasulo, sukobljavao se sa igračima, tukao naše navijače, svim silama se u određenin periodima kasnije trudio da nas izbaci iz lige itd. Džidić, Fatić, Kostić, Karić... Slanje krimosa iz tog istog Podrinja po papire Efendiću itd.
E to su činjenice.

Kao što su činjenice da "grobari" nisu ostali marke dužni trenutnij ekipi i struci, vratili klub u PL onako kako se i ulazi u PL, donijeli omladinski trofej nakon x godina, pokrenuli pitanja finansiranja sa viših nivoa vlasti, napravili sporazum sa Suljićem, riješili kamaru kratkoročnih potraživanja, više puta odblokirali račune itd.
E i to su činjenice.

Je l' mi se čini ili je neko nekad digao parolu "...obične Fukare bez časti i m.uda?". E svaka čast, vrh

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 19 sep 2024, 18:43

Jedina, doduše značajna, prednost Azmira Husića nad ovim sad je živ keš. S parama možeš sve, bez njih si najveći klošar koliko god ti pametan bio. Mada sad dolazimo do onoga da to nije ni sjena Azmira Husića od prije par godina, i šta ćemo sad?

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 19 sep 2024, 18:44

Ova količina kmečanja nije zapamćena na čitavom forumu, a kamoli na ovom PDF-u :rol: :rol: :rol:

Savjet:

slika

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 sep 2024, 18:46

Nisam neki fan Azmira, bilo on ili neko drugi ako ce biti bolje Slobodi, a tesko moze gore od ovih, onda sam za.

Ali kad vidim koliko kmece sve bi mi bilo draze da on preuzme.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 19 sep 2024, 18:56

simonknows je napisao/la:
19 sep 2024, 18:43
Jedina, doduše značajna, prednost Azmira Husića nad ovim sad je živ keš. S parama možeš sve, bez njih si najveći klošar koliko god ti pametan bio. Mada sad dolazimo do onoga da to nije ni sjena Azmira Husića od prije par godina, i šta ćemo sad?
Mislis? Nije valjda da ga toliko kostaju zene.... :rol:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 19 sep 2024, 18:58

slika
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.