Ne bi valjalo, digo bi on ZrinjskiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 sep 2024, 20:08Ma on je zavrsio sa nasim prostorima vrijeme za promjenu.U nasu ligu nece se vracati nikad ili mozda hoce u 60oj nekad,kod beogradjana nema sta da trazi,u Rijeci se zakacio sa svima,U Hajduk ne bi otisao jer je navijac Dinama.
Covjek je najbolji trener kojeg sam ikada gledao u nasoj ligi i medju 3 na Balkanu po znanju.Naci ce on sebi itekako fin angazman vani a ublehase iz Zagreba nek je sramota.Volio bi sad vise nego ista da Hajduk nekim cudom osvoji,ili Rijeka
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma sad ce Mirvic sve pare na Jakira
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Zadnji put se trazilo izuzece za MusuPitaristok je napisao/la: ↑19 sep 2024, 12:26Trazilo je Saraj'vo par puta da im se ne dodjeljuje određeni sudija, nisam siguran, cini mi se zadnji da je bio njegomirovic, ali svakako se uopste i ne odgovori od saveza na taj zahtjev.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑19 sep 2024, 11:05ma nek nas ebu kad mogu,da li je klub ikad trazio da neki sudija ne sudi nasem klubu
da se ikad javno ocitao za sudjenje pa nek se i plati kazna
neka sudi ko hoce,imali smo protiv posusja sudjenje odlicno pa nam ljudi iz nase kuce odnesose bod
nikakvo sudjenje nece prikriti igru ako budu kao protiv posusja,to se vidi
ostavi srce na terenu,gini a ako bude lsoe sudjenje to ce svi vidjeti i valjda reagovati
Pa oni da im je u cilj to prihvatit prvo ne bi ni stavili sudije koje stavljajuVanja8 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 21:17Zadnji put se trazilo izuzece za MusuPitaristok je napisao/la: ↑19 sep 2024, 12:26Trazilo je Saraj'vo par puta da im se ne dodjeljuje određeni sudija, nisam siguran, cini mi se zadnji da je bio njegomirovic, ali svakako se uopste i ne odgovori od saveza na taj zahtjev.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑19 sep 2024, 11:05ma nek nas ebu kad mogu,da li je klub ikad trazio da neki sudija ne sudi nasem klubu
da se ikad javno ocitao za sudjenje pa nek se i plati kazna
neka sudi ko hoce,imali smo protiv posusja sudjenje odlicno pa nam ljudi iz nase kuce odnesose bod
nikakvo sudjenje nece prikriti igru ako budu kao protiv posusja,to se vidi
ostavi srce na terenu,gini a ako bude lsoe sudjenje to ce svi vidjeti i valjda reagovati
Nemojte da vas iznenadi nešto ovakoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:44Da li cemo uspjeti ofanzivno ista napraviti u sistemu sa tri stopera protiv Borca? To me vise "brine" nego sudije.
Kad vec nemamo destku, najbolje bi bilo da udari 442 sa Unisicem i Gulisom po stranama i Renanom i Turkesom u napadu.
Rockov
Đuričković - Soldo - Jović
Beganović - Đorđević - Bubanja - Mustafić - Kuprešak
Mehmedović - Guliashvili
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ma zipa ne moze nas vise yebati sudija nego ko onda u bl kad su nam dali onaj iz ofsajda od 3 metra
i tad si x izvukao
sad bar znas da krupnije stvari nece proci
po mom misljenju su malo kvalitetniji od nas al nadam se da ce Zekic Zizovica preveslati
ne bi valjalo izgubiti pred derbi
remi bi meni bio vrlodobar
i tad si x izvukao
sad bar znas da krupnije stvari nece proci
po mom misljenju su malo kvalitetniji od nas al nadam se da ce Zekic Zizovica preveslati
ne bi valjalo izgubiti pred derbi
remi bi meni bio vrlodobar
Ljudi pratite li ikako bilten zdravih i kaznjenih igraca BUBANJA ima kartone i ne igra.MSOZ101 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 22:06Nemojte da vas iznenadi nešto ovakoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:44Da li cemo uspjeti ofanzivno ista napraviti u sistemu sa tri stopera protiv Borca? To me vise "brine" nego sudije.
Kad vec nemamo destku, najbolje bi bilo da udari 442 sa Unisicem i Gulisom po stranama i Renanom i Turkesom u napadu.
Rockov
Mehmedović - Guliashvili

- BegovicRamiz
- Kontakt:
istina je da ima kartone al fali mu jos jedan za suspenzijeAdo_77 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 23:28Ljudi pratite li ikako bilten zdravih i kaznjenih igraca BUBANJA ima kartone i ne igra.MSOZ101 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 22:06Nemojte da vas iznenadi nešto ovakoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:44Da li cemo uspjeti ofanzivno ista napraviti u sistemu sa tri stopera protiv Borca? To me vise "brine" nego sudije.
Rockov
Mehmedović - Guliashvili![]()
Ado_77 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 23:28Ljudi pratite li ikako bilten zdravih i kaznjenih igraca BUBANJA ima kartone i ne igra.MSOZ101 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 22:06Nemojte da vas iznenadi nešto ovakoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 sep 2024, 17:44Da li cemo uspjeti ofanzivno ista napraviti u sistemu sa tri stopera protiv Borca? To me vise "brine" nego sudije.
Rockov
Mehmedović - Guliashvili![]()

-
- Kontakt:
Napade nas Ado sviju, a i on jadan ne prati

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim da je Bubanja važniji za derbi nego BL.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- luckystrike
- Kontakt:
Provjerena sudijska postava za otimačine.
Moliti Boga da zulumčarima poremeti planove.
Moliti Boga da zulumčarima poremeti planove.
- napoleon72
- Kontakt:
jel lete lezbejke
FC United Of Manchester !
- TurkishAirlines
Ako ste skinuli gace pred derbi u BL da li mozemo muda pokazati na Kosevu protiv kosmija?
Yebo vas vise i sudije i alibi za neuspjeh.
Sta i da izgubimo u BL, al bar muda neka pokazu na terenu i nece im se nista prigovoriti. Brzo nakon toga dolazi derbi koji se mora pobjediti i tacka.
Yebo vas vise i sudije i alibi za neuspjeh.
Sta i da izgubimo u BL, al bar muda neka pokazu na terenu i nece im se nista prigovoriti. Brzo nakon toga dolazi derbi koji se mora pobjediti i tacka.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Ibrakovic aa
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, nedimmmm1337, PeppermintSA i 92 gosta.