Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
zasto place dzekson 
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ma, Edin je vec u vise navrata zacepio usta svima njima i opet ce.tm-ovac iz mase je napisao/la:Kad ovo gledam, bas mi je žao Edina !
IZDRŽI KRALJU, BOSNA JE UZ TEBE !
Zivi bili pa vidjeli.
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
malo zaebancije nikome ne skodi,bit ce Dzekson onaj pravi od ljeta
malo zaebancije nikome ne skodi,bit ce Dzekson onaj pravi od ljeta
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Nadam se, neobicno mi je drag igrač i ovo što proživljava u Cityu je tuga...Sve ce doc na svoje, ako treba i u nekom drugom klubu...Gdje se trener ne boji nekog igrača pa ga ne smije izbacit iz igre iako je ovaj prevršio svaku mjeru...Nakon što je dao dva gola Arisu mislio sam da ce Balo konacno ostat na klupi, ali nista...IZDRZI EDINE !SamoZeljo je napisao/la:Ma, Edin je vec u vise navrata zacepio usta svima njima i opet ce.tm-ovac iz mase je napisao/la:Kad ovo gledam, bas mi je žao Edina !
IZDRŽI KRALJU, BOSNA JE UZ TEBE !
Zivi bili pa vidjeli.
Edit: Joj ovog iskomplesksiranog pitara jes mu drago ! ccc
TM87
- Goalgetter
- Kontakt:
Otis'o je na kraj sveta
nek mu je sa srecom
castice i tebe nebo srecom vecom
da poludis, da se predas
reci mi da ne bi
naci ces ti nekog slicnog sebi
Nigde nikog oko tebe
pa ti se ne zivi
sakrili ti sunce zli oblaci sivi
glavu gore, bice bolje
sred nebeskog gnezda
iza tebe jedna sija zvezda
[youtube][/youtube]
Glavu gore Dzeko
nek mu je sa srecom
castice i tebe nebo srecom vecom
da poludis, da se predas
reci mi da ne bi
naci ces ti nekog slicnog sebi
Nigde nikog oko tebe
pa ti se ne zivi
sakrili ti sunce zli oblaci sivi
glavu gore, bice bolje
sred nebeskog gnezda
iza tebe jedna sija zvezda
[youtube][/youtube]
Glavu gore Dzeko
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Ja svakakvih proletera na forumu,zabo li ga cundara i za Cityjem i za Mancinijem,a Bosanci i nisu nizasta stvoreni osim da nekog sazalijevaju,cim neko nesto lijepo uradi onda ga pljuju.Ovdje su redom jadnici koji ne znaju od zivota sta ce,J**+ se Dzeki ima 9 miliona godisnje,zabija za repku i svi sretni.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- samovasposmatram
- Kontakt:
e nek si nam rekoPasodzigera je napisao/la:Ja svakakvih proletera na forumu,zabo li ga cundara i za Cityjem i za Mancinijem,a Bosanci i nisu nizasta stvoreni osim da nekog sazalijevaju,cim neko nesto lijepo uradi onda ga pljuju.Ovdje su redom jadnici koji ne znaju od zivota sta ce,**** se Dzeki ima 9 miliona godisnje,zabija za repku i svi sretni.
WHUFC
- Megamon
- Kontakt:
Ako se ovo odnosi na mene,pa ljudi dragi citate li vi sta.Znaju ostali koliko gotivim Dzeku,onaj sam klip postavio iz interne sale,cak i ispod ima komentar.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Koliko smo mi bosanci glup narod bem ti sve... mi vrijedjamo svoje i pod.ebajemo znaci ok kritikovat vako nako al ovo on od nas nije zasluzio... pa i ja kad se dosadjujem ruke i spustim glavu sta ces , hajd ti sjedi pa ces vidjet kako ce ti dopiz.it... ccc a kad zabije 3 komada joj dzeko vako nako ovo ono ... levati jedni
>>No body likes us but we dont care<<
Smijesno je porediti Balu i Dzeku......Dzeko iza sebe 2 sezone najbolji i drugi najbolji strijelac lige....prvak sa Wolfsburgom koji realno to moze ponoviti za 50 ili 100 godina.....jedan od dva najzasluznija igraca za tu titulu........Balo,par slupanih auta i par cirkusantnih folova koje proda s vremena na vrijeme, ja ne znam da je 5 golova u karijeri dao..............potencijal, al jos uvjek nedokazan.......zato psssttt.
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Jaran moj ,problem je sto su ovdje ULJEZI,a ne Bosanci,pod laznim nickovima,bacaju kosti i da vide kako se Bosanci medjusobno svadjaju.D€LUX je napisao/la:Koliko smo mi bosanci glup narod bem ti sve... mi vrijedjamo svoje i pod.ebajemo znaci ok kritikovat vako nako al ovo on od nas nije zasluzio... pa i ja kad se dosadjujem ruke i spustim glavu sta ces , hajd ti sjedi pa ces vidjet kako ce ti dopiz.it... ccc a kad zabije 3 komada joj dzeko vako nako ovo ono ... levati jedni
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Izvini jarane...Komentar nisam vidio, a postove rijetko citam ! Živio !Megamon je napisao/la:Ako se ovo odnosi na mene,pa ljudi dragi citate li vi sta.Znaju ostali koliko gotivim Dzeku,onaj sam klip postavio iz interne sale,cak i ispod ima komentar.
TM87
Balo 3 titule Serije A i Ligu prvakaPIRKE33 je napisao/la:Smijesno je porediti Balu i Dzeku......Dzeko iza sebe 2 sezone najbolji i drugi najbolji strijelac lige....prvak sa Wolfsburgom koji realno to moze ponoviti za 50 ili 100 godina.....jedan od dva najzasluznija igraca za tu titulu........Balo,par slupanih auta i par cirkusantnih folova koje proda s vremena na vrijeme, ja ne znam da je 5 golova u karijeri dao..............potencijal, al jos uvjek nedokazan.......zato psssttt.
59 utakmica, 20 golova za Inter, jbg jarane, ne trci pred rudu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jesu li to one Juventusove titule, hehehePuma je napisao/la:Balo 3 titule Serije A i Ligu prvakaPIRKE33 je napisao/la:Smijesno je porediti Balu i Dzeku......Dzeko iza sebe 2 sezone najbolji i drugi najbolji strijelac lige....prvak sa Wolfsburgom koji realno to moze ponoviti za 50 ili 100 godina.....jedan od dva najzasluznija igraca za tu titulu........Balo,par slupanih auta i par cirkusantnih folova koje proda s vremena na vrijeme, ja ne znam da je 5 golova u karijeri dao..............potencijal, al jos uvjek nedokazan.......zato psssttt.
Balo je najbolji samo u pikadu
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Ziv bio izvadi mi njegovu minutazu,te koje tri titule,covjek presjedio na klupi,ah ja i tebi je to kao neki uspjeh iz 59 utakmica 20 golova,a ko nije ti nesto 60 golova iz 3 sezone Dzeke?Puma je napisao/la:
Balo 3 titule Serije A i Ligu prvaka
Nisu drug, 2008, 2009, 2010, te su osvojene na terenu
Call the coroner!
i Baljic ima titulu lige prvaka sa RealomPuma je napisao/la:Nisu drug, 2008, 2009, 2010, te su osvojene na terenu
ozbiljnoPIRKE33 je napisao/la:i Baljic ima titulu lige prvaka sa RealomPuma je napisao/la:Nisu drug, 2008, 2009, 2010, te su osvojene na terenu
ne znam, ja samo kazem da ti golovi koje je Dzeko postizao tamo, te zlatne kopacke, sad mu trenutno nista ne znace
mora iznova da se dokazuje
Call the coroner!
-
Pasodzigera
- Kontakt:
A Balotelli se ko dokazo u City-ju? Ah,jeste da ne zna navuci marker,da gadja pikado strijelicama,da gruha saigrace itd. itd.Puma je napisao/la:ozbiljnoPIRKE33 je napisao/la:i Baljic ima titulu lige prvaka sa RealomPuma je napisao/la:Nisu drug, 2008, 2009, 2010, te su osvojene na terenu![]()
ne znam, ja samo kazem da ti golovi koje je Dzeko postizao tamo, te zlatne kopacke, sad mu trenutno nista ne znace
mora iznova da se dokazuje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.