Tastaturu pregrizo
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: BiH tenis
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne znam da je vodio 5:2 u drugomsetu i otisao u treci. Ne vidim kako se moze vratiti. Nazalost.
Kakva steta da je prokockao 5-2 , stvarno steta
Ja i on završili, sto se mene tiče od danas je u penziji.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dao sam mu još jednu šansu, kontam tu je, vratio se ali nema više ustajanja radi njega. Od 5-2 je krenuo da izmišlja toplu vodu bez ikakvog razloga.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pa je li ovo imao meč loptu na servu Japanca uz ovo vodstvo. 
Ma mogu gristi do sutra, on je bas prediktabilan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
sto bi bila steta, zao mi samo nas levata koji buljimo u flashscore ranim sabahom da svjedocimo njegovim budalestinama. Mogu zamisliti brata @samozdravlje u zacadjenoj sobi, ispusio je, siguran sam, kutiju:-)
imati 6-2, 5-2, 30-0, protivnik u svlacionici i ti izgubis 17 poena u nizu... u tajbrejku spasava 3 set lopte, dolazi na 6-6 i gubi naredna 2 poena.....u trecem setu krecem na posao kod 2-1 za njega i ima brejk loptu, kontam hajd vratio se, 20 min poslije gledam izgubio 6-2....i treba ga zaliti, treba ga...
Neka se samo nada da nije uranio sa ovim jacim turnirima, eto citam da ce pokusati i atp 500...ne bi valjalo da sebi unisti direktni ulaz na australian open.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne kutiju,ali 15 jesam.babino je napisao/la: ↑19 sep 2024, 09:42sto bi bila steta, zao mi samo nas levata koji buljimo u flashscore ranim sabahom da svjedocimo njegovim budalestinama. Mogu zamisliti brata @samozdravlje u zacadjenoj sobi, ispusio je, siguran sam, kutiju:-)
imati 6-2, 5-2, 30-0, protivnik u svlacionici i ti izgubis 17 poena u nizu... u tajbrejku spasava 3 set lopte, dolazi na 6-6 i gubi naredna 2 poena.....u trecem setu krecem na posao kod 2-1 za njega i ima brejk loptu, kontam hajd vratio se, 20 min poslije gledam izgubio 6-2....i treba ga zaliti, treba ga...
Neka se samo nada da nije uranio sa ovim jacim turnirima, eto citam da ce pokusati i atp 500...ne bi valjalo da sebi unisti direktni ulaz na australian open.
Gotivio sam ga, postovat cu njegove uspjehe, pa i ovih top100. Nek je ziv i zdrav svojim najmilijim, ali bio bih budala da vise volim njegove uspjehe i neuspjehe od svog zdravlja. Nema vise kalkulacija i exela.
Samo me interesuje, posto nisam imao strim(negdje krajem prvog seta), da li je bilo onih namjernih losih servisa u svoje servis polje, kao protiv Medjedovica ?
I da zavrsim:
Poslusao te i nije pogrijesio.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Vozdra generacijo
Vozdra mala raja, velikog srca

Vozdra generacijo
Ja jos nisam provario ovaj poraz
Ipak je njemu najgore, kad ovako 99%-u pobjedu prospe, vjerovatno ni sam ne zna kako.
Live kvota bila prrvelika, teško jo odolitibabino je napisao/la: ↑19 sep 2024, 09:42sto bi bila steta, zao mi samo nas levata koji buljimo u flashscore ranim sabahom da svjedocimo njegovim budalestinama. Mogu zamisliti brata @samozdravlje u zacadjenoj sobi, ispusio je, siguran sam, kutiju:-)
Ma servis mu je kritican jednostavno tako da kod njega nije nikakvo iznenadjenje kad prospe 5-2 prednost. To se kod zena redovno desava. Svaka mu cast na karijeru koju je izvukao. Sad vec ulazi i u godine.
Marozsan predao Hijikati...e moj dzumko, crni dzumko, sta ucini..sa ove 2 pobjede mogao prst u usi i lagano ubirati sta bilo do kraja sezone.
Ima neka Hodzic Mina 21 godinu ima nastupa za Njemacku
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pobjeda na WTA debiju protiv top 700 WTANerminFatic je napisao/la: ↑18 sep 2024, 08:40Valjda Podlinska iz Poljske, blagajnice? Jesi li joj utefterio €147?Samozdravlje je napisao/la: ↑17 sep 2024, 17:48Rumunka (19), Stefanija Bojica joj protivnica u 1/16.Da li je je zavrseno ?![]()
I Suana Tucakovic na istom turniru
![]()
![]()
![]()
Tako je Dzumko, igraj opet 1 mec sedmicno i odmaraj do novog ponedjeljka, zasluzio si.
Svakako ti je australija osigurana.
Lik gubi challenge, odmah poslije toga 10 min ronda na novi Coricev servis i svadja se sa sudijama ubijedjen da je u pravu, a nema mooda da zove novi challenge. Da ga nema, valjalo bi ga izmisliti:-)
Svakako ti je australija osigurana.
Lik gubi challenge, odmah poslije toga 10 min ronda na novi Coricev servis i svadja se sa sudijama ubijedjen da je u pravu, a nema mooda da zove novi challenge. Da ga nema, valjalo bi ga izmisliti:-)
Sta je sa Teom, zasto jos nije odigran mec 2. kola?
Izgleda da je ovo dijete cudo, ne znam jesmo li ikada imali nekoga da sa 14 godina ima pobjedu na seniorskom nivou.
Steta sto ce igrati za Srbiju.
Izgleda da je ovo dijete cudo, ne znam jesmo li ikada imali nekoga da sa 14 godina ima pobjedu na seniorskom nivou.
Steta sto ce igrati za Srbiju.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Turnir otkazan nakon 1. kola i u muškoj i ženskoj konkurenciji.
I ja mislim da su male sanse da nastavi za nas, jedino ako ona i porodica cvrsto odluce....
Mirza dobio mec
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.