Zato imate dobru jagnjetinu, ne može svekivi je napisao/la:fuj hebem ti skolu i direktora. pa niko nema goreg direktora.![]()
![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Hawking je napisao/la:Zato imate dobru jagnjetinu, ne može svekivi je napisao/la:fuj hebem ti skolu i direktora. pa niko nema goreg direktora.![]()
![]()
![]()
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Pozzz
![]()
![]()
đesi Faraone iz Visokog ,gdje ti je Adis jeste bili na treningu ,propali fudbaleri ,čuo sam da vas dvojica nemate pojma o fudbalu a trenirate godinama
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
trebaju li vam instrukcije iz fudbala, prvi put besplatno, a za drugi cemo se dogovoritilegenda reala je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:Pozzz
![]()
![]()
đesi Faraone iz Visokog ,gdje ti je Adis jeste bili na treningu ,propali fudbaleri ,čuo sam da vas dvojica nemate pojma o fudbalu a trenirate godinama![]()
sto bolankivi je napisao/la:fuj hebem ti skolu i direktora. pa niko nema goreg direktora.![]()
![]()
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
ma ckapi odgodio turnir do petka. taman ja konto sutra sa zadnja 3 otic i opravdala bi mi, a on odgodio turnir.CeMa je napisao/la:sto bolankivi je napisao/la:fuj hebem ti skolu i direktora. pa niko nema goreg direktora.![]()
![]()
![]()
....danas nas nije pustio u skolu
zatvorio nam vrata i morali bezze hodat vani
lepi
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

pozurite dok nisam pojeo
OStavicu za posle,cekam brata da mi dodje sa girosom moram prvo nesta slano da pojedem. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
hahahahahkivi je napisao/la:ma ckapi odgodio turnir do petka. taman ja konto sutra sa zadnja 3 otic i opravdala bi mi, a on odgodio turnir.CeMa je napisao/la:sto bolankivi je napisao/la:fuj hebem ti skolu i direktora. pa niko nema goreg direktora.![]()
![]()
![]()
....danas nas nije pustio u skolu
zatvorio nam vrata i morali bezze hodat vani
lepi
![]()
al opet nije ni los toliko lepi
![]()
lik nije dao da ucenici pusu loptu, neg je on puho
![]()
valjda da mu ne bi pumpu razvalili
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
hahahaahahhaha ma lepi mi je idol. jel vam jaka ekipa ?? i s kim ste u grupi i kad igrate ??
ak se sastanemo da vidim hocemo li vas proc

treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- legenda reala
- Kontakt:
Oj propali fudbaleru i ti samo jedešDevil je napisao/la:OStavicu za posle,cekam brata da mi dodje sa girosom moram prvo nesta slano da pojedem.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nego sta cu,nego jesti necu gladovati.legenda reala je napisao/la:Oj propali fudbaleru i ti samo jedešDevil je napisao/la:OStavicu za posle,cekam brata da mi dodje sa girosom moram prvo nesta slano da pojedem.![]()
kad bolan prije izađe na 11 hiljada ,hoš se povući nakon 15
![]()
Necu se sam povuci,hoces me ti povuci.
ma brate, svaki dati gol nam je ko titula prvaka evropekivi je napisao/la:hahahaahahhaha ma lepi mi je idol. jel vam jaka ekipa ?? i s kim ste u grupi i kad igrate ??![]()
ak se sastanemo da vidim hocemo li vas proc
![]()
- Megamon
- Kontakt:
Meni nije jasno kako to da Stefko nije moderator,mozda covjek nije htio da prihvati su ulogu.legenda reala je napisao/la:Oj propali fudbaleru i ti samo jedešDevil je napisao/la:OStavicu za posle,cekam brata da mi dodje sa girosom moram prvo nesta slano da pojedem.![]()
![]()
Bio raja,ostao raja a ne kao neki koji su se prodali
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Donnie Darko
- Kontakt:
jbg nema svugdje nacionalni kljuc 
- Goalgetter
- Kontakt:
Mi smo ga u savezu u pes6 ligi ispostovaliDonnie Darko je napisao/la:jbg nema svugdje nacionalni kljuc
Ma kakav mod,davno sam ja rekao da i da mi to daju odbio bih,bas smo o tome pricali,mislim @Neutral i @Majestic.Megamon je napisao/la:Meni nije jasno kako to da Stefko nije moderator,mozda covjek nije htio da prihvati su ulogu.legenda reala je napisao/la:Oj propali fudbaleru i ti samo jedešDevil je napisao/la:OStavicu za posle,cekam brata da mi dodje sa girosom moram prvo nesta slano da pojedem.![]()
![]()
Bio raja,ostao raja a ne kao neki koji su se prodali
- legenda reala
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Nego sta cu,nego jesti necu gladovati.legenda reala je napisao/la:Oj propali fudbaleru i ti samo jedešDevil je napisao/la:OStavicu za posle,cekam brata da mi dodje sa girosom moram prvo nesta slano da pojedem.![]()
![]()
![]()
Necu se sam povuci,hoces me ti povuci.
Hoš ti mene povući
Ima da te ja i mali sarajlija povučemo kad dođemo da se upoznamo sa onim odbojkašicama ,na EP u rukometu u Beograd pa ćemo te naći tamo na Topčideru
Đećeš njega za moderatora ,pa to ti je čoban neviđeni ,ne znate vi njega
Dokle je Crvena Zvezda jel još u životu čobane
Jel ostalo kolača da naletimo
Kak´a Zvezda, pa ti su propali ko grčka 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.