FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobijes proporcionalno kapacitetu stadiona, nije tesko sracunati.
Vazda neko kukanje.
Vazda neko kukanje.
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Ja bih u Zenicu u muriju poslao svakog navijaca Sarajeva koji se pred derbi sprda sa svojim igracima. Pa idiote ovo napravili navijaci Zelje i ti nasem igracu ovo napises. Svaka ti cast!!!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Kome je do kukanja neka ni ne ide. Uštedio je 5-10-15 KM i riješen problem. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Evo Pilav kaze da je trebao biti penal za nas, pred kraj utakmice zbg povlacenja.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Znaci ne bi bio ni crveni za čelika
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
I šta mi imamo od toga što su njih dvojica rekli da je trebao biti penal? Ništa.
Hem si izgubio 2 boda hem si izgubio U21 igrača za 2 derbija.
Ovo je ono što sam ja neki dan pričao - hoće li sudija dobiti barem malo po prstima zbog grešaka ili se qrac samo na Peljti šilji?
Ovo je ono što sam ja neki dan pričao - hoće li sudija dobiti barem malo po prstima zbog grešaka ili se qrac samo na Peljti šilji?
Za to se nije ni gledao VAR naravno.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I pazi kontradiktornosti taj Pilav koji je prvi potpresjednik komiteta sudjenja u emisiji govori to,a na sjednici koja je bila vjerovatno nije ni spomenuo(cim nema nikakvih kazni za aktere te utakmice).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I kako da ne budemo mentalni patuljci kad smo se već pomirili sa porazom u BL, kukamo na cijene karata za derbi, još ako bude kiša, svi ovi seratori će imat izgovor da ne odu i jedva dočekati zadnji sudijski zvižduk da hraknu nešto neovisno o rezultatu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Jos jedan dokaz za koga se sudi i ove godine.Pendulum je napisao/la: ↑20 sep 2024, 15:50I šta mi imamo od toga što su njih dvojica rekli da je trebao biti penal? Ništa.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Iskreno, meni ovaj forum i oni komentari na FB ništa ne predstavljaju. Samo oni ljudi koji dolaze na stadion mogu nešto "da se pitaju" (čast izuzecima koji nisu u mogućnosti da dođu jel) i to tako treba gledati.
Pa za ove što se pekmeze, stavio bih kartu 20 30 i 40, a uz pokaz karte sa prošle utakmice redovna cijena.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dobra ideja.mnon46 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 17:48Pa za ove što se pekmeze, stavio bih kartu 20 30 i 40, a uz pokaz karte sa prošle utakmice redovna cijena.
Nikad poraz, samo lekcija.
Na cijenu karte se može žaliti isključivo osoba koja nikad nije bila na nekoj utakmici u inostranstvu. Bečki derbi je poređenja radi rasprodan 16 dana prije utakmice, gdje je najniža cijena 25€ (za Block West, ultras tribinu), a najviša non-VIP ulaznica 50€ (za centralni sektor Allianz tribine).
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐×8
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐𝘅𝟴
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
L : ⭐×7
K : ⭐×8
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐𝘅𝟴
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Ja predlazem 5 km za jug uz pokaz clanske knjizice naseg kluba..
Laz je da sa 16000 ljudi na tribinama neostane nista klubu..
35000 maraka ces uzet od ojebina sa grbavice. I to je svav trosak 25000 policija security struja sta vec 10000 km
100-120 k km ostane
Al veoma je glupo sad pricat o zeljki a imamo prvu mec loptu sutra za TITULU. A pobjedom u bl i poraz zeljke u ugrbavici bi automaski bi nam donio 3 boda i protiv kona i laganu smjenu corica sto bi bilo jednim metkom ubili 3 zeca
Utakmica protiv zelje vise nije derbi za nas bez obzira sto su rezovi u zadnje vrijeme jednaki vec jednostavno njihov ne kvalitet igra na ho ruk birba za opstajanje itd je ugusio derbi.
Veci je derbi protiv borca zrinjskig veleza cak i posusja
Laz je da sa 16000 ljudi na tribinama neostane nista klubu..
35000 maraka ces uzet od ojebina sa grbavice. I to je svav trosak 25000 policija security struja sta vec 10000 km
100-120 k km ostane
Al veoma je glupo sad pricat o zeljki a imamo prvu mec loptu sutra za TITULU. A pobjedom u bl i poraz zeljke u ugrbavici bi automaski bi nam donio 3 boda i protiv kona i laganu smjenu corica sto bi bilo jednim metkom ubili 3 zeca
Utakmica protiv zelje vise nije derbi za nas bez obzira sto su rezovi u zadnje vrijeme jednaki vec jednostavno njihov ne kvalitet igra na ho ruk birba za opstajanje itd je ugusio derbi.
Veci je derbi protiv borca zrinjskig veleza cak i posusja
- luckystrike
- Kontakt:
@Aduka, gdje se mogu pogledati te izjave pilava odnosno Kaljanca?
Trenutno korisnika/ca: alacious, Ammko99, Bajroni, hajroooooo, mnon46, MSOZ101, SamoTi4000, Vanja8 i 46 gostiju.