Pa kad kaze:" postigao svoj prvi dres" kud ces dalje :trening0000 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 16:17Da li je realno da komentator na Areni umjesto "ponikao" govori "potekao" ???

Pa kad kaze:" postigao svoj prvi dres" kud ces dalje :trening0000 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 16:17Da li je realno da komentator na Areni umjesto "ponikao" govori "potekao" ???
Kad je Igman bio u Federalnoj, na Areni su kamere bile na ovoj kontra strani. Ne znam sto su sad opet na tribini sa gledaocima, baš kao što su bile prije 5-6 godina kad je City TV prenosio federalnu.
Problem je sunce, zato kamera mora biti na suprotnoj tribini.
Sunce je i u Bijeljini i sl. Nejasno da negdje pustaju, a negdje ne.
Svako kolo frajer samo se nesto buni ne valja mu nista a bjezi od toga sto mu igra ekipe zadaje rak ociju.Iz kola u kolo sve ste goriantisisoja1919 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 17:53Mi smo gori i od goska. Ovo za qrca nije.
Maksimovic jedna od vecih ubleha koja ima trenersku licencu.
Ma poslat i njega i sve one koji su nas doveli u ovo stanje u pm.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 sep 2024, 17:58Svako kolo frajer samo se nesto buni ne valja mu nista a bjezi od toga sto mu igra ekipe zadaje rak ociju.Iz kola u kolo sve ste goriantisisoja1919 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 17:53Mi smo gori i od goska. Ovo za qrca nije.
A i ekipa vam je za kuurac. Nema dva postena igraca.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 17:53Mi smo gori i od goska. Ovo za qrca nije.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, mosarajvosa83, TylerBurey i 23 gosta.