Zna li se razlog sto Arena prenosi utakmice sa kontra tribine?
Dozivljaj sa utakmice je za 50% slabiji od ove sezone, bas je negledljivo i neprirodno.
Radi var-a. Smeta ona kuca ne vide se linije pa se ne moze kalibrirati. Jest losiji kadar al tako je kako je
jel si realan ili trolas, bas ce citav doboj posusje i široki nahrliti na stadion za utakmicu mlade reprezentacije BiH... bio bih iznenađen kada ne bi bilo nikakvih incidenata zbog animoziteta ka drzavi BiH a kamoli sta drugo..zaostrog je napisao/la: ↑23 sep 2024, 00:05Stadion u Posušju je baš perverzija, i kada se gleda utakmica na TV. Ono je san snova fakat što se naše lige tiče. Da je još jedna tribina natkrivena, savršenstvo.
I ima li fakat iko mozga da **** U21 reprezentacije pošalje u ove manje sredine? Konstantno igramo na Grbavici, ne dođe ni 500 ljudi. Čemu to fakat? Hajd možda zbog blizine aerodroma, ali nije sad tako teško ni u manjim sredinama organizovati. U manjim sredinama bi došlo par hiljada ljudi, jer je to događaj. Uslovnost stadiona nije problem, barem za ovakve stadione. Svako živ U21 repku šalje tako po manjim gradovima. Hrvati su evo recimo posljednjih 10-ak utakmica igrali u Velikoj Gorici, Varaždinu, Puli, Šibeniku, Kranjčevićevoj. Ovo manje-više vrte.
Sto puta to pišem, ali ovo može biti poticaj za manje sredine da dodatno srede neke stvari. Ja bih obavezno sada poslao U21 utakmicu u Posušje recimo. Da je bilo pameti, ova posljednja s Kiprom se mogla tako negdje dislocirati, Posušje ili Široki. Kada Vrapčići budu gotovi, to bih isforsirao također. Ni od Doboja ja ne bih bježao, da ga samo još bogdu srede.
Ne budi zadojen mrznjom. Prije koju godinu igralo se već u Širokom. Nikavih problema nije bilo. Mislim da je bh bila domaćin U17 ili U19 kvalifikacijskog turira. Čak štoviše svi su pohvalili Pecaru za najbolje uvjete tada.Varg je napisao/la: ↑23 sep 2024, 00:40jel si realan ili trolas, bas ce citav doboj posusje i široki nahrliti na stadion za utakmicu mlade reprezentacije BiH... bio bih iznenađen kada ne bi bilo nikakvih incidenata zbog animoziteta ka drzavi BiH a kamoli sta drugo..zaostrog je napisao/la: ↑23 sep 2024, 00:05Stadion u Posušju je baš perverzija, i kada se gleda utakmica na TV. Ono je san snova fakat što se naše lige tiče. Da je još jedna tribina natkrivena, savršenstvo.
I ima li fakat iko mozga da **** U21 reprezentacije pošalje u ove manje sredine? Konstantno igramo na Grbavici, ne dođe ni 500 ljudi. Čemu to fakat? Hajd možda zbog blizine aerodroma, ali nije sad tako teško ni u manjim sredinama organizovati. U manjim sredinama bi došlo par hiljada ljudi, jer je to događaj. Uslovnost stadiona nije problem, barem za ovakve stadione. Svako živ U21 repku šalje tako po manjim gradovima. Hrvati su evo recimo posljednjih 10-ak utakmica igrali u Velikoj Gorici, Varaždinu, Puli, Šibeniku, Kranjčevićevoj. Ovo manje-više vrte.
Sto puta to pišem, ali ovo može biti poticaj za manje sredine da dodatno srede neke stvari. Ja bih obavezno sada poslao U21 utakmicu u Posušje recimo. Da je bilo pameti, ova posljednja s Kiprom se mogla tako negdje dislocirati, Posušje ili Široki. Kada Vrapčići budu gotovi, to bih isforsirao također. Ni od Doboja ja ne bih bježao, da ga samo još bogdu srede.
zasto riskirati da neke budale se nadju i vrijedjaju drzavu bih i djecu gdje kao igraju na domaćem terenu? da ne pricam o sramoti pred gostima
Izgleda super al realno nema uvjeta. Nema natkriveno ni jedno mjesto. Nema natkriven VIP. Nema novinarskih loža itd. Iako se priča da imaju plan sad natkrivat ovu veliku tribinu. Bit će zanimljivo ispratit to. Imaju potencijal odličanzaostrog je napisao/la: ↑23 sep 2024, 00:05Stadion u Posušju je baš perverzija, i kada se gleda utakmica na TV. Ono je san snova fakat što se naše lige tiče. Da je još jedna tribina natkrivena, savršenstvo.
Ne treba puno stadionu u Posušju što se uslova tiče. Imaju fine podtribinske prostore, dosta sređeno, imaju neke sitnice sređene koje kod drugih stadiona znaju zezati. U pravu si, najveći problem su novinarska mjesta i loža, ali baš o tome pričam, da im se treba dati poticaj da to srede. Recimo, kažeš im "dobit ćete domaćinstvo utakmice U21 BiH-Francuska u septembru 2025., ali trebate do tada obezbijediti to i to". Ja sam siguran da bi se ovakve sredine potrudile da to riješe.
Ne vidim zašto ne bi bila solidna posjeta na utakmici mlade BiH reprezentacije u Posušju, jer ima domaćih momaka koji igraju za BiH reprezentaciju, iako u Posušju žive 99,9% sve hrvati.hlive je napisao/la: ↑23 sep 2024, 08:12Izgleda super al realno nema uvjeta. Nema natkriveno ni jedno mjesto. Nema natkriven VIP. Nema novinarskih loža itd. Iako se priča da imaju plan sad natkrivat ovu veliku tribinu. Bit će zanimljivo ispratit to. Imaju potencijal odličanzaostrog je napisao/la: ↑23 sep 2024, 00:05Stadion u Posušju je baš perverzija, i kada se gleda utakmica na TV. Ono je san snova fakat što se naše lige tiče. Da je još jedna tribina natkrivena, savršenstvo.
Uporedio bi ja i stadion, samo sto nismo izgradili nijedan u proteklom periodu
Grbavica ce imati cetiri uefa zvjezdice i ako treba izadvajat cemo zadnje zalogaje iz usta dok tako ne bude
Nevjerovatna količina laži u jednom postu. Znači sad si sam sebe prekucao. Dominiraš druže.NoDi80 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 18:46Grbavica ce imati cetiri uefa zvjezdice i ako treba izadvajat cemo zadnje zalogaje iz usta dok tako ne bude
Za broj ne znam jos javim ti, ali znam da fk sarajevo nece ni stolice na kosevu obnoviti u narednih 30 godina
Mozda bi i vlasti pogurale, ali kad imas navijace koji su samo stetocine, koji izbijaju klubu pare iz dzepa svojim kaznama, kojima se dijele karte i koji se ne bi nikad sjetili dati koju marku i samoincijativno pokrenuti nesto onda boli i vlast ****
Evo vec 30 godina od rata brojace stavili i savez im teren uradio
Sjebali atletsku stazu i ostavili ostale sportiste bez adekvatnih ulova
Uhljebili prostore stadiona od kojih opcina moze ostvariti veliki profit rentanjem
I dodju kazu sta cemo ulagati nije nas stadion, a igraju 80 godina na njemu
Velez ce natkriti citav stadion, Borac igra kuci Europu, Zrinjski ce uraditi tribinu,a vi ce te jos u Zenici igrati Europu
Svi nesto rade, od malih mjesta, do velikih gradova, samo vi nista
Nemojte se ljutiti pitari, ali to je tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.