FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja predlazem 5 km za jug uz pokaz clanske knjizice naseg kluba..
Laz je da sa 16000 ljudi na tribinama neostane nista klubu..
35000 maraka ces uzet od ojebina sa grbavice. I to je svav trosak 25000 policija security struja sta vec 10000 km
100-120 k km ostane
Al veoma je glupo sad pricat o zeljki a imamo prvu mec loptu sutra za TITULU. A pobjedom u bl i poraz zeljke u ugrbavici bi automaski bi nam donio 3 boda i protiv kona i laganu smjenu corica sto bi bilo jednim metkom ubili 3 zeca
Utakmica protiv zelje vise nije derbi za nas bez obzira sto su rezovi u zadnje vrijeme jednaki vec jednostavno njihov ne kvalitet igra na ho ruk birba za opstajanje itd je ugusio derbi.
Veci je derbi protiv borca zrinjskig veleza cak i posusja
35000 maraka ces uzet od ojebina sa grbavice. I to je svav trosak 25000 policija security struja sta vec 10000 km
100-120 k km ostane
Al veoma je glupo sad pricat o zeljki a imamo prvu mec loptu sutra za TITULU. A pobjedom u bl i poraz zeljke u ugrbavici bi automaski bi nam donio 3 boda i protiv kona i laganu smjenu corica sto bi bilo jednim metkom ubili 3 zeca
Utakmica protiv zelje vise nije derbi za nas bez obzira sto su rezovi u zadnje vrijeme jednaki vec jednostavno njihov ne kvalitet igra na ho ruk birba za opstajanje itd je ugusio derbi.
- luckystrike
- Kontakt:
@Aduka, gdje se mogu pogledati te izjave pilava odnosno Kaljanca?
- Maroon1946
- Kontakt:
Meč lopta za titulu u septembru, brate rano je jos. Sutra ici na pobjedu da ne bude ko protiv Posusja sve super i onda primis na foru 2 golaPitar6785 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 18:10Ja predlazem 5 km za jug uz pokaz clanske knjizice naseg kluba..
100-120 k km ostane
Samo treba dodat da je Pilav prostitutka Vicina i da je glaso da se sudija koji nas je ostetijo za 2 boda i oko 400 k km kazni sa 0 utakmica dovoljno govori
Vjerovatno na yt najava kola areneluckystrike je napisao/la: ↑20 sep 2024, 18:21@Aduka, gdje se mogu pogledati te izjave pilava odnosno Kaljanca?
2 kutije cigara = ulaznica to je džaba, kantonalne lige je ulaz 5 km. Ako ne možeš to dati za voljeni klub, onda ne trebaš ni navijati za klub.
Mulalić potpisao za futsal klub iz Buzima. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- luckystrike
- Kontakt:
Da, 27:25 pilav a Kaljanc na 37:55.bvsic je napisao/la: ↑20 sep 2024, 18:48Vjerovatno na yt najava kola areneluckystrike je napisao/la: ↑20 sep 2024, 18:21@Aduka, gdje se mogu pogledati te izjave pilava odnosno Kaljanca?
Također, jednom nije penal nad Renanom a drugom jeste.
Jel' moguće da nijednom sudiji s te utakmice nije određena kazna / suspenzija a sam pilav sjedi u sudijskom komitetu? Haram mu bilo.
-
- Kontakt:
Zar nije u Hofenheimu

Steta davao je dobre naznake,,cinio se kao dobar igrac koji uz odredjeni rad moze daleko ali negdje je štekalo ocito.Ni prvi ni zadnji
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bit ćeš opet prvak čest!

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Apsolutno, ne mora bit ni 0-2 nek je 0-1 bicu zadovoljan

-
- Kontakt:
Sta mislite da li bi nam sada priznao ovaj prvi gol Tatara

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Teško, ali ako ništa još malo pa ako Bog da nema brige hoće li nas sudije uništavati gore.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Znaci prema Kaljancu za 2 penala smo osteceni, i sudije su prosle bez kazni ako se ne varam?
Tako je, i ovaj bi trebao 6 utakmica ali evo nece ni kazne izgleda dobiti. Bas me zanima kakvo ce suđenje sutra biti
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Tek sad vidim kako su nas pokrali protiv Posusja, da se ovo desilo zeljkanu Klix i sportsport bi 30 clanaka napisali, ovako pojeo vuk magarca.
-
- Kontakt:
Ma zale se dva lika na cijene, glupost pricati o tome.PikachuSA je napisao/la: ↑20 sep 2024, 18:07Na cijenu karte se može žaliti isključivo osoba koja nikad nije bila na nekoj utakmici u inostranstvu. Bečki derbi je poređenja radi rasprodan 16 dana prije utakmice, gdje je najniža cijena 25€ (za Block West, ultras tribinu), a najviša non-VIP ulaznica 50€ (za centralni sektor Allianz tribine).
Ako bude kisa padala ili je najave na vremenskoj ovi derbi i europa navijaci nece doci da su djaba karte. Radi se o 2-3 hiljade njih.
A 8-10 hiljada najzagrizenijih ce doci na derbi da stave karte 30 maraka i da padaju cuskije.
Ako odigraju dobro u BL to ce popraviti posjetu za 1-2 hiljade
Eno stavili post da trenira samo s njima da odrzi formu.trening0000 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 21:00Stekalo je jer ga je otac i menadzer "furao" da je on davno prerastao nasu ligu, da nece on sjediti na klupi Sarajeva, da mu zavrsavaju transfer u lige petice...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 sep 2024, 19:10Zar nije u Hofenheimu![]()
Steta davao je dobre naznake,,cinio se kao dobar igrac koji uz odredjeni rad moze daleko ali negdje je štekalo ocito.Ni prvi ni zadnji
Za to vrijeme mali sve povjerovao i igrao termine s rajom dok ostatak ekipe vrijedno trenira. Zato je i bio belaj kad nije otisao na vrijeme na pripreme u Sloveniju.
Uglavnom, nije mi ga zao ni sekumde. Cak je angazovao i laznog insajdera na forumu da baca bombe o Hofenheimu, Rapidu, Udineseu...
Kad sam vidio prosle godine na utakmici Zvijezde onu tetovazu mu na ruci, znao sam da od njeg nema nista. Nije ni zaigro kako treba tetovaza, frizura neka ovo ono.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, bordobijeli, Google Adsense [Bot], James1987, JavierBosnia, MokraKifla, Pablo11, senad82, tovusa84 i 105 gostiju.