FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 sep 2024, 19:10

Ispadanje je i bio cilj ove uprave. Tacnije otjeran je Mujkanovic kako bi se pokusao zaustaviti plasman u PL.
Jedini klub na svijetu gdje uprava umire od muke jer klub ulazi u rang iznad.

Samo ne znam kako bi oni da saniraju dugove iz Federalke, samo ce da ih jos vise nabiju jer ni grad ni navijace ne zanima los klub.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 sep 2024, 19:12

sl2zla je napisao/la:
20 sep 2024, 18:04
slika

Moze li mi neko objasniti sta clan uprave radi na terenu? Zar njima nije mjesto na tribinama?
Sta je ovaj uradio pa ga ovaj vodi?
🔴⚫️

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 20 sep 2024, 19:27

Skver je napisao/la:
20 sep 2024, 19:12
sl2zla je napisao/la:
20 sep 2024, 18:04
slika

Moze li mi neko objasniti sta clan uprave radi na terenu? Zar njima nije mjesto na tribinama?
Sta je ovaj uradio pa ga ovaj vodi?
Ne zna se ponasati pa ga vode,jos na to ga i bjesnilo udarilo pa ga zato obuzdaje :opaopa: :opaopa:

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 20 sep 2024, 20:05

Jel može gore ? Može kod ovih upravljača sve pa i 10 utakmica sa 2 boda. A niko ih ne ometa, nit je šator nit su labudovi
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 sep 2024, 20:08

Hitman22 je napisao/la:
20 sep 2024, 20:05
Jel može gore ? Može kod ovih upravljača sve pa i 10 utakmica sa 2 boda. A niko ih ne ometa, nit je šator nit su labudovi
Bitno da ce Azmir ugasiti klub, to sto su oni od njega napravili sprdnju nikom nista. Covjek nije ni dosao u klub, vec se pise o promjeni imena i grba :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 20 sep 2024, 20:11

Sta nam brat Simon i fukara kazu na sve ovo.Je li i ovo oroces stabilizacije ili?

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 20 sep 2024, 20:15

Bosanac1997 je napisao/la:
20 sep 2024, 20:11
Sta nam brat Simon i fukara kazu na sve ovo.Je li i ovo oroces stabilizacije ili?

garant svrsavaju na ovako dobru igru i rezultate
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 20 sep 2024, 20:30

Nemojte brata fukaru, on zeli sve najbolje klubu koji voli, ako vam se misljenja razilaze nije razlog za prozivanja. Treba nam jedinstvo sada.pun sjever

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 20 sep 2024, 20:34

crvenocrnitz je napisao/la:
20 sep 2024, 18:12
RollingPaper je napisao/la:
20 sep 2024, 18:09
Iskreno nije meni trener kriv toliko, vise losa selekcija igraca i neuigranost.
A uigrava ih garant neko iz Revde a ne trener
Ove igrace ne bi uigrao ni Guardiola. Imamo najgori igracki kadar u ligi. Gosk je tu negdje s nama ali imaju bolje stopere. Tako da smo tu negdje s njima a mozda cak i najgori. Bolji igraci su bili u drugoj ligi. Jedini igraci koji nesto znaju su ovi sto su skoro dosli, na njihovu neuigranost sam mislio.

BluSun
Kontakt:

Post Postao/la BluSun » 20 sep 2024, 20:38

Kazlagic uzeo pare za ovu tekmu… ne branim upravu, ne branim trenera ni igrace ali treba biti realan na stadionu su ljudi pricali kolko je ocigledno bilo sta radi sudija… vjerujte mi
Sami smo krivi za sanse i polusanse koje smo imali ali ovu utakmicu na onoj njivi sto se igrala se ocigledno vec znalo sta ce biti, pa husref za 90 min je dva puta ustao sa klupe sta dalje pricati…
Ima ovdje materijala ima i ekstra dobrih igraca i po meni nije sve ni do trenera al jbg jednostavno nam ne ide ali ne treba odustajat i izadjite u javnost uprava za ovo sto se desilo u Konjicu da nam nebude svaka utakmica ovakva jer je ovo bruka bila.

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 20 sep 2024, 20:45

Bog te, hoćemo li koga dobiti ovaj prvi krug? Nevjerovatno…

Sljedeće kolo ides u Bijeljinu, teško do boda a kamoli do tri da ćemo doći… :oops: :sick:

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 20 sep 2024, 21:01

BluSun je napisao/la:
20 sep 2024, 20:38
Kazlagic uzeo pare za ovu tekmu… ne branim upravu, ne branim trenera ni igrace ali treba biti realan na stadionu su ljudi pricali kolko je ocigledno bilo sta radi sudija… vjerujte mi
Sami smo krivi za sanse i polusanse koje smo imali ali ovu utakmicu na onoj njivi sto se igrala se ocigledno vec znalo sta ce biti, pa husref za 90 min je dva puta ustao sa klupe sta dalje pricati…
Ima ovdje materijala ima i ekstra dobrih igraca i po meni nije sve ni do trenera al jbg jednostavno nam ne ide ali ne treba odustajat i izadjite u javnost uprava za ovo sto se desilo u Konjicu da nam nebude svaka utakmica ovakva jer je ovo bruka bila.
Bruka je igra u ovih 7 utakmica....Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao danas....Ovi manekeni na terenu 7 utakmica nisu se sastali s loptom kako treba,2 uzeta boda na hampu.....Mani pravdanja,kozmetike....Ne valja od pocetka....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 sep 2024, 21:03

Znaci sad nam je sudija kriv sto nismo iskoristili svoje sanse (iliti sansu), a oni dali regularan gol gdje nam 3 igraca ne prate protivnika iza sebe?
Hajd' dobro je onda, da ne svaljujemo sve na Upravu i trenera. Sudija smradino jedna, zbog tebe izgubismo.

Uprava nije kriva jer rade pod pritiskom, imaju oni porodice, nemaju nasu podrsku, ne dolazimo po 8000 nas na stadion pa moraju dovoditi igrace sa 0 minuta u zadnjih pola i vise godine. 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 20 sep 2024, 21:05

U svakom seoskom klubu nakon 7 utakmica i 2 osvojena boda svaki bi trener dobio nogu,medjutim kod nas neko iz pozadine drzi konce pa trener je i dalje tu....Ako se vec tako radi kazite,da ne pratimo nista nikako,pa igrajte za menadzere,talove itd....Brazilac Tallisson doveden da bude novi pley ekipe,nije se sastao sa terenom kako je ovaj glavonja trener.... Vise uopste nije ni u rosteru...Ono sto se uradila prema Kalesicu,sad se po istoj mantri radi malom Brazilcu.Momak odvojen da trenira odvojeno sam sa sobom....Maksimovicu smradu odlazi.....Najgori trener u historiji kluba...Sezona je vec sada bacena niz vodu....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 sep 2024, 21:11

HPCompaq je napisao/la:
20 sep 2024, 21:05
U svakom seoskom klubu nakon 7 utakmica i 2 osvojena boda svaki bi trener dobio nogu,medjutim kod nas neko iz pozadine drzi konce pa trener je i dalje tu....Ako se vec tako radi kazite,da ne pratimo nista nikako,pa igrajte za menadzere,talove itd....Brazilac Tallisson doveden da bude novi pley ekipe,nije se sastao sa terenom kako je ovaj glavonja trener.... Vise uopste nije ni u rosteru...Ono sto se uradila prema Kalesicu,sad se po istoj mantri radi malom Brazilcu.Momak odvojen da trenira odvojeno sam sa sobom....Maksimovicu smradu odlazi.....Najgori trener u historiji kluba...Sezona je vec sada bacena niz vodu....
Sta hoces, Dino mentalno nije dobar jer je jednom udario nogom u ormaric i povrijedio se. Takav ne smije igrati u Slobodi.
Pri dolasku donosis nalaz i procjenu psihijatra, Simon da odokativno odmjeri i potpise prijem u carsijsku raju, pocasti Uprava sendvicem i clan si ekipe. ❤️

075 ❤

BluSun
Kontakt:

Post Postao/la BluSun » 20 sep 2024, 21:30

A **** vas vise kalesic nije messi, ni meni se nije svidjelo kad je otisao al evo ne znam citavu pricu oko toga al slazem se da nisu bile ok komentari trenera za njeg, al spominjemo ga stalno pa kad je takav igrac bio sto ga ne uze neko iz premijer lige jbt ugl zao mi je sto je otisao al idemo dalje…
Govorim realno, nije bila neka igra al nije ni bilo moguce bolje igrati zbog terena i sudije sto se tice ove utakmice, pa Igman je ozbiljna ekipa sa ozbiljnim novcem i stabom a mi nismo na tom nivou da se bas lahko igramo sa ovakom ekipom al nismo zasluzili poraz i nisu bolja ekipa od nas po mom misljenju i generalno citava liga je na nekom ovom nivou osim par klubova koji ce se izdvojiti na vrhu.
Radnik moze biti prekretnica citave price a ako ne bude nek i Maksimovic posteno pruzi ruku i preda nekom drugom klupu jbg

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 20 sep 2024, 21:32

Acoooo yeboooo siiii naaaaas zaaaaa svaaaaa vremeeenaaaaa acoooooooo

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 sep 2024, 21:37

BluSun je napisao/la:
20 sep 2024, 21:30
A **** vas vise kalesic nije messi, ni meni se nije svidjelo kad je otisao al evo ne znam citavu pricu oko toga al slazem se da nisu bile ok komentari trenera za njeg, al spominjemo ga stalno pa kad je takav igrac bio sto ga ne uze neko iz premijer lige jbt ugl zao mi je sto je otisao al idemo dalje…
Govorim realno, nije bila neka igra al nije ni bilo moguce bolje igrati zbog terena i sudije sto se tice ove utakmice, pa Igman je ozbiljna ekipa sa ozbiljnim novcem i stabom a mi nismo na tom nivou da se bas lahko igramo sa ovakom ekipom al nismo zasluzili poraz i nisu bolja ekipa od nas po mom misljenju i generalno citava liga je na nekom ovom nivou osim par klubova koji ce se izdvojiti na vrhu.
Radnik moze biti prekretnica citave price a ako ne bude nek i Maksimovic posteno pruzi ruku i preda nekom drugom klupu jbg
Nije poenta da bi sa Kalesicem imali sad vise bodova na kontu, nego odnos prema igracima i neprofesionalno vodjenje kluba. Dino je samo kolateralna steta tog vodjstva kluba, a nakon takvog ophodjenja i izjava trenera (a na sta se Uprava oglusila i pravdala sve to) nastavili su dovoditi/kamarati vezne igrace i dodatno opterecivati ionako skroman budzet kluba i platni spisak, a bez ikakvog ucinka. Ujedno se ispostavile izjave trenera kao neistinite ili nestrucne, a on i dalje vodi nas klub.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 sep 2024, 21:40

Beduin je napisao/la:
20 sep 2024, 21:11
HPCompaq je napisao/la:
20 sep 2024, 21:05
Sta hoces, Dino mentalno nije dobar jer je jednom udario nogom u ormaric i povrijedio se. Takav ne smije igrati u Slobodi.
Pri dolasku donosis nalaz i procjenu psihijatra, Simon da odokativno odmjeri i potpise prijem u carsijsku raju, pocasti Uprava sendvicem i clan si ekipe. ❤️
Ma to su obicni idioti, kompleksasi koji su totalno zalutali u fudbal, moras biti jos veci smrad pa braniti takve....yebala im tribina sve po spisku....
🔴⚫️

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 20 sep 2024, 21:52

Sta sam vam rekao za Siroki :lolno:

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 5 gostiju.