FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Omjer prekrsaja prvo poluvrijeme
3-17
Omjer prekrsaja kraj utakmice
9-33
Zuti kartoni
1-5
Rezultat/i
1:0 33,3%
2:0 33,3%
1:2 33,3%
3-17
Omjer prekrsaja kraj utakmice
9-33
Zuti kartoni
1-5
Rezultat/i
1:0 33,3%
2:0 33,3%
1:2 33,3%
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
- kupus army
- Kontakt:
Koliko li je otišlo Hordi za Banja Luku, tamo uvijek bude spica?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Potpisujemtaurunum je napisao/la: ↑21 sep 2024, 13:34Jedina prava istina oko sudjenja je da ce biti hinjski.
Pod hinjski se podrazumijeva korektno sudjenje i neprimjetna navlakusa poput 50-50 duela koji ce ici na njihovu stranu ali tek toliko da svi mogu reci da ne utice na eventualni primljeni gol.
Naravno niko nece spomenuti psiholoski utjecaj proziman iz ranijih duela koji ti kaze da ne smijes uci u duel, da ne mozes praviti ofsajd zamku jer ofsajda nema, da moras primiti go pa makar se igralo do 115. min.
To "korektno" sudjenje cemo imati sve dok ne vide da bi rezultatski mogli biti ugrozeni. Onda nastupa dobro poznato antisudjenje i nefudbal u reziji 6enocidasa.
Vidim riblje pitarsko pamcenje opet uzima maha pa se vjeruje da ako budemo pravi mozemo do pozitivnog rezultata. Do bodova mozemo samo ako sudjenje bude do 70-30%, ako to bude 95-5 kao inace pisi propalo.
Podrzati ekipu kako god zavrsilo a odmah veceras se okrenuti narednoj utakmici jer je vrlo moguce da ove novajlije brzo mentalno padnu nakon danasnje lakrdije.
Banjaluku jebbem ja!
Sve drugacije je iznenađenje
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Svirati će im sve sitne prekršaje oko šesnaesterca , kako branimo prekide tjt.
Ima li gdje onaj klip, ne znam poslije koje je utakmice bilo kad u odjavi prenosa neki lik se sa istoka dere Sabrinaaaaaaaa
Nebi me zacudilo da Rockov nebude branio
Nadam se da Zekic nije pripremao ekipu za ovu utakmicu i vidu prikazivanja kako sudija krade navlaci kad se igra protiv bojca..vec da ih je pripremao psihicki da prekrsaje eventualno kradje ne komentarisu. Nebi me zacudilo da bilo kakvo mahanje rukama bude zuti karton i da nsm zabije 10-15 zuti kartona..
Drugo Borac mnogo ofanzivnije igra pod zizovicem nego pod Vinkom. I mnogo su bolji nego proske godine.
Zizovic je za 6 mjeseci u Daydiskoj Arabi bas napredovao
Licno bi igra 4-5-1 jer u borca je vezni red jak i obrana i mislim ako uzmemo sredinu da cemo ih dobit.. jer nisu ekipa od prosle godine da su iz 2 prilike davali minimum jedan go..
Takodje smatram da bi Turkes trebao igrat od prve minute ako bi igrali 4-5-1
Zar zekic nije rekao da je Djordjevic spreman nije valjda ponovo se povrijedio
Nadam se da Zekic nije pripremao ekipu za ovu utakmicu i vidu prikazivanja kako sudija krade navlaci kad se igra protiv bojca..vec da ih je pripremao psihicki da prekrsaje eventualno kradje ne komentarisu. Nebi me zacudilo da bilo kakvo mahanje rukama bude zuti karton i da nsm zabije 10-15 zuti kartona..
Drugo Borac mnogo ofanzivnije igra pod zizovicem nego pod Vinkom. I mnogo su bolji nego proske godine.
Licno bi igra 4-5-1 jer u borca je vezni red jak i obrana i mislim ako uzmemo sredinu da cemo ih dobit.. jer nisu ekipa od prosle godine da su iz 2 prilike davali minimum jedan go..
Đorđević je odmarao zbog kartona.Pitar6785 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 14:52Nebi me zacudilo da Rockov nebude branio
Utakmica je Sarajevo - Milsami, ima vjerovatno snimak na netu negdje.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
SARAJEVO: Rockov, Đuričković, Mujkić, Lulić, Soldo, Guliashvili, Kyeremeh, Jović, Pavičić, Beganović, Bubanja.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
sretno Bordo Bijeli
ocekujem prpmjenu na golu
odbrana Djurickovic, Soldo,Jovic
bekovi Beganovic Durakovic
vezni Bubanja, Djordjevic, Mehmedovic
napad Kyeremeh i Guli
ocekujem prpmjenu na golu
odbrana Djurickovic, Soldo,Jovic
bekovi Beganovic Durakovic
vezni Bubanja, Djordjevic, Mehmedovic
napad Kyeremeh i Guli
fks74 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 14:53Đorđević je odmarao zbog kartona.Pitar6785 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 14:52Nebi me zacudilo da Rockov nebude branio
+povredaImamo mali problem kod Đorđevića. On bi trebao uraditi kontrolni ultrazvuk da vidimo na koji način ćemo nastaviti rehabilitaciju
medicinski biletn od 12.09
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- BegovicRamiz
- Kontakt:
igramo za gol vise
Mujke hairli bilo nemoj kakve gluposti ziv bio
Mujke hairli bilo nemoj kakve gluposti ziv bio
BORAC: Manojlović, Vukčević, Herrera, Maijers, Carolina, Grahovac, Skorup, Savić, Kulašin, Ogrinec, Despotović.
Na klupi domaćih su ostali Šiškovski, Nikolov, Srećković, Pihler, Hrelja, Subić, Čavić, Vranješ, Bajde, Šušić i Marčetić.
SARAJEVO: Rockov, Đuričković, Mujkić, Lulić, Soldo, Guliashvili, Kyeremeh, Jović, Pavičić, Beganović, Bubanja.
Na klupi bordo tima će biti Rogić, Duraković, Mehmedović, Oliveira, Mustafić, Hamzić, Unušić, Tiro, Anđušić, Kuprešak, Turkeš.
Na klupi domaćih su ostali Šiškovski, Nikolov, Srećković, Pihler, Hrelja, Subić, Čavić, Vranješ, Bajde, Šušić i Marčetić.
Na klupi bordo tima će biti Rogić, Duraković, Mehmedović, Oliveira, Mustafić, Hamzić, Unušić, Tiro, Anđušić, Kuprešak, Turkeš.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije lose i kao sto sam i najavio Kyeremah i Gulli od prve minute
Ako mali odigra utakmicu kako treba mogu misliti Husarinih komentara 

Da Bog da pisao 100 komentara po minuti samo da dobijemo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Nije on više njemu menadjer,on ga moze kritikovat samo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Francis i Giorgi 

Kadeti takodjer istim rezultatom

Trenutno korisnika/ca: amypitar, bordobijeli, jurisicduska, mnon46, nedimmmm1337, PeppermintSA, rimljanin90 i 77 gostiju.