**** majku imam 22 god od brade ni traga za sadaSamo F.K.S !! je napisao/la:Brije li se neko ovdje hahahahahahahahha
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
BHF Bosanska Krajina!
maloprije navuko gaceMačor je napisao/la:nego prcil ovdje ko sta![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- legenda reala
- Kontakt:
dobro Baboviću ,a ja ti si generacija 86 ,a ovi su stariji Boško i BAsta (a jesi ih sreto po treninzima i tako to )Devil je napisao/la:Kako znas da ja nisam Stefan Babovic.legenda reala je napisao/la:Kad bude prvenstvo dolazimo ,povešću i malog sarajliju da ga upoznaš sa odbojkašicama ,a mogo bi i ja vršnjakinje su![]()
![]()
Ma imo ja jednog jarana razvaljivo čovjek ja mu samo dam loptu i one sve sam ,a ja na centru stojim ,kad su prekidi nekad dam po koji go glavombio talenat ko i ti igro za Goražde
![]()
![]()
A jesi ti treniro za Zvezdu ,jesi ti ona generacija Boško Janković,Basta ,Žigić i co jesi sa njima treniro jel ,okosnica one reprezentacije što je bila druga na EP U21 ,pa mogli smo i tebe gledati na tv-u kao Stefana Babovića
Salim se ja sam ti generacija Veljovic(Borac BL),Vujadinovic(Aberdeen),Pavlovic(golman CZV)...
a ništa ne odgovaraš meni i malom za one odbojkašice ,neka neka Stefane Baboviću
PS jesi jeo
Mali srajlija **** njih ja te vodim u BG da te Stefan upozna sa Sanjom i Anom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Frutek je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Joj sad u cetvrtak idem na kosevo da bacam kuglu na nakvom takmicenju
Hocete i mene povest ?
Vidi sa starcima i vodimo te na čokoladno mlijeko![]()
P.S. hairlija **** čajeve ajmo pičiče ganjat
- Megamon
- Kontakt:
Ja ti mogu samo pomoci u ganjanju,znas u kakvoj sam situaciji(nije za foruma)Frutek je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Joj sad u cetvrtak idem na kosevo da bacam kuglu na nakvom takmicenju
Hocete i mene povest ?
P.S. hairlija **** čajeve ajmo pičiče ganjat
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Mačor je napisao/la:nego prcil ovdje ko sta![]()

@Harilija probaj sa alternativnom medicinom
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 04 apr 2011, 22:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Kako cu jesti kad je ovaj moj k'o slow motion,njegovih 15 minuta,ti je otprilike sat vremena,sevap ga po smrt poslati.legenda reala je napisao/la:dobro Baboviću ,a ja ti si generacija 86 ,a ovi su stariji Boško i BAsta (a jesi ih sreto po treninzima i tako to )Devil je napisao/la:Kako znas da ja nisam Stefan Babovic.legenda reala je napisao/la:Kad bude prvenstvo dolazimo ,povešću i malog sarajliju da ga upoznaš sa odbojkašicama ,a mogo bi i ja vršnjakinje su![]()
![]()
Ma imo ja jednog jarana razvaljivo čovjek ja mu samo dam loptu i one sve sam ,a ja na centru stojim ,kad su prekidi nekad dam po koji go glavombio talenat ko i ti igro za Goražde
![]()
![]()
A jesi ti treniro za Zvezdu ,jesi ti ona generacija Boško Janković,Basta ,Žigić i co jesi sa njima treniro jel ,okosnica one reprezentacije što je bila druga na EP U21 ,pa mogli smo i tebe gledati na tv-u kao Stefana Babovića
Salim se ja sam ti generacija Veljovic(Borac BL),Vujadinovic(Aberdeen),Pavlovic(golman CZV)...
a ništa ne odgovaraš meni i malom za one odbojkašice ,neka neka Stefane Baboviću
PS jesi jeo
Mali srajlija **** njih ja te vodim u BG da te Stefan upozna sa Sanjom i Anom
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- neutralan__
- Kontakt:
Ja nedam joj gace uzvuc!Mačor je napisao/la:nego prcil ovdje ko sta![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
ja se brijem od 17-te godapocalyps je napisao/la:**** majku imam 22 god od brade ni traga za sadaSamo F.K.S !! je napisao/la:Brije li se neko ovdje hahahahahahahahha![]()
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
brijem i ja od 15-te da navucem sta ali dzaba broCeMa je napisao/la:ja se brijem od 17-te godapocalyps je napisao/la:**** majku imam 22 god od brade ni traga za sadaSamo F.K.S !! je napisao/la:Brije li se neko ovdje hahahahahahahahha![]()
![]()
BHF Bosanska Krajina!
- legenda reala
- Kontakt:
opet preskačeš pitanjeDevil je napisao/la: Kako cu jesti kad je ovaj moj k'o slow motion,njegovih 15 minuta,ti je otprilike sat vremena,sevap ga po smrt poslati.
joj tako u mene jedan komšija pošalje djete da mu kupi pivu a njega nema sat ,kaže on e kad babo bude umiro tebe će sine poslati po smrt
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Idemo ko Ted i BarneyMegamon je napisao/la:Ja ti mogu samo pomoci u ganjanju,znas u kakvoj sam situaciji(nije za foruma)Frutek je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Joj sad u cetvrtak idem na kosevo da bacam kuglu na nakvom takmicenju
Hocete i mene povest ?
P.S. hairlija **** čajeve ajmo pičiče ganjat![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ma jbt pitanje,daj ga vise,ja nikako da vidim upitnik na kraju recenice.legenda reala je napisao/la:opet preskačeš pitanjeDevil je napisao/la: Kako cu jesti kad je ovaj moj k'o slow motion,njegovih 15 minuta,ti je otprilike sat vremena,sevap ga po smrt poslati.![]()
![]()
joj tako u mene jedan komšija pošalje djete da mu kupi pivu a njega nema sat ,kaže on e kad babo bude umiro tebe će sine poslati po smrt![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Gledaj ti u sta se ovaj forum pretvorio fuj . Stefan (zderonja samo da mu je sta pojest http://img97.imageshack.us/img97/1268/3 ... 310126.jpg ) Frutek bi samo kar'o , Megamon samo da mu je lokat . Jedino je legenda drama covjek 
@apocalyps dzaba ti se brijati, ako nisi imao bas nimalo brade ni brkova kad si se prvi put obrijao
ja imao nekakve brkove, ko u soma, sa nekih 16-tak god. i obrijao se, i evo me sad ko sadam husein 
Profulo si za MegamonaSamo F.K.S !! je napisao/la:Gledaj ti u sta se ovaj forum pretvorio fuj . Stefan (zderonja samo da mu je sta pojest http://img97.imageshack.us/img97/1268/3 ... 310126.jpg ) Frutek bi samo kar'o , Megamon samo da mu je lokat . Jedino je legenda drama covjek
- Megamon
- Kontakt:
Cuj ja locemSamo F.K.S !! je napisao/la:Gledaj ti u sta se ovaj forum pretvorio fuj . Stefan (zderonja samo da mu je sta pojest http://img97.imageshack.us/img97/1268/3 ... 310126.jpg ) Frutek bi samo kar'o , Megamon samo da mu je lokat . Jedino je legenda drama covjek
Meni Rizo rek'o nemoj piti alkohol i ja ne pijem
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- legenda reala
- Kontakt:
jbm te ćorava ,reci možeš nas upoznati i tako to ,kako da te nađemolegenda reala je napisao/la:Kad bude prvenstvo dolazimo ,povešću i malog sarajliju da ga upoznaš sa odbojkašicama ,a mogo bi i ja vršnjakinje su![]()
![]()
![]()
![]()
a sad odo ćao ,poz za malog sarajliju
Destilovacemo mrkvuMegamon je napisao/la:Cuj ja locemSamo F.K.S !! je napisao/la:Gledaj ti u sta se ovaj forum pretvorio fuj . Stefan (zderonja samo da mu je sta pojest http://img97.imageshack.us/img97/1268/3 ... 310126.jpg ) Frutek bi samo kar'o , Megamon samo da mu je lokat . Jedino je legenda drama covjek![]()
,reci mu Frutko pa je ne znam za drugo osim sok od mrkve i ness sa cokoladom
Meni Rizo rek'o nemoj piti alkohol i ja ne pijem
kasno sam te sreo na forumu jarane da mi to kazesCeMa je napisao/la:@apocalyps dzaba ti se brijati, ako nisi imao bas nimalo brade ni brkova kad si se prvi put obrijaoja imao nekakve brkove, ko u soma, sa nekih 16-tak god. i obrijao se, i evo me sad ko sadam husein
BHF Bosanska Krajina!
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 4 gosta.