FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
5 zutih nijedan nije bio, 3-11 prekrsaji.
Penal nasiljen itd itd
I onda dodje par dubokoumnih kriticara da pise kako nije do sudije bla bla.. ovo je fuj nevidjeno.. jadnj bosnjak u svojoj drzavi
Kad smo nato ne moze nam niko nista bla bla blaaaaaa
Penal nasiljen itd itd
I onda dodje par dubokoumnih kriticara da pise kako nije do sudije bla bla.. ovo je fuj nevidjeno.. jadnj bosnjak u svojoj drzavi
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
ide crveni do kraja sigurno
A sta si ocekivao?BordoArmy88 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 16:50Znači bukvalno samo još da izvadi **** i počne pišati po nama eto....
Pa na ovo se moras spremiti. Zato ne smijes praviti gluposti kao npr djurickovic. Ono nije za zutog ali znao je da ce ga dobiti ako ga imalo povuce.
Ps ovo po meni nije penal jer je igrac borca udario u nogu naseg igraca.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SilaMoc1946
a nema ko brate moj ili neće, godinama nas ka..ju ovakosarajevo19461987 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 16:48Ovo da se pošalje uefi dobili bi zabranu evropskog takmicenja pa sigurno 5 godina.
Sarajevo ljubavi moja 1946
Zekić perfektno postavio igru u prvom poluvremenu, ovi ne mogu pric golu. Ako ovako nastavimo jedina njihova sansa je sudija ili da neko nas bas kiksne, sto se nadam nece biti slucaj
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ocigledno im ne moze 100 sudija pomoci da si ti dao drugi gol a mogao si komotnoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 sep 2024, 16:525 zutih nijedan nije bio, 3-11 prekrsaji.
Penal nasiljen itd itd
gickovi su qrac od ekipe evo vec 5 sezonu, al ne mozes dobiti nema sanse
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BegovicRamiz
- Kontakt:
imamo ih
samo nastaviti ovako
samo nastaviti ovako
-
- Kontakt:
3-14 prekrsaji sve govori
Steta sto nismo drugi gol zabili (Lulic,Beganovic extra sanse)
Kyeremeh babo kako je spreman
Mujkic vidi se nesigurnost
Steta sto nismo drugi gol zabili (Lulic,Beganovic extra sanse)
Kyeremeh babo kako je spreman
Mujkic vidi se nesigurnost
-
- Kontakt:
Sta kazu strucnjaci nema veze sudija kad si dobar? Ovo je izivljavanje,hebem im 5 majki a ne zutih,13 faulova a njima 3 ovo nema nigdje na svijetu to garantujem,bilo kakav pad je penal,hajde ti spremi igrace na ovo. Ko moze uz ovakvo sudjenje od manjih ekipa ovima bod izvuc u guz ga poljubim hebem im rod,nema smisla ovo igrat i ovu ligu nek prica ko sta hoce. Doslo je vrijeme da se obracuna na ulici sa ovim vanago iz saveza
Jok.
Momak koji je radio skauting prije godinu i pol ili dvije, kasnije je radio za engleze, sad radi za grke
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kartonirao ti pola ekipe. Gledaj sad drugo poluvrijeme tek. I ta dva gola ne bi bili garant. Ja da igram poludio bi morala bi me interventna izvestiBosniak10 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 16:53Ocigledno im ne moze 100 sudija pomoci da si ti dao drugi gol a mogao si komotnoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 sep 2024, 16:525 zutih nijedan nije bio, 3-11 prekrsaji.
Penal nasiljen itd itd
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
A sta ima veze nas nekvalitet s ovakvim sudjenjem da ne vidi korner ,da daje kartone za svaki start,da pogledaš igraca borca odmah je faul. Ok nismo kvalitetni čemu onda ovo šiljenje borcu ??Pantelija je napisao/la: ↑21 sep 2024, 16:48Objektivno veze o zivotu nemastrening0000 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 16:40Do sada im je svirao 20tak faula. I tako ce biti i dalje. Ali doci ce objektivni Pantelija i ostali da nam objasne da je ovo sve do Mujkica i Jovica...
Lulica mijenjati na poluvremenu, momak nije navikao na ovakav cirkus !
Idemooo !!!
Jel sudija natjerao mujkica da daje poprecni pas da 30 metara od gola?
Jel sudijs kriv sto jovic ne zna izbiti loptu iz 16?
To da nas kolje sudija je jedno, a da imamo psr nekvalitetnih igraca je drugo.
Oj begaaaaaaaaaa![]()
Pa više je žuti kad je oboren Keremeh, kad smo dali gol iz slobodnog, nego ijedan što smo mi dobili. Ali ovaj put se smijem sudiji, ne nerviramo se.
Preživjeti sad kad navale 20ak minuta i naši su…
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Haj ne seri vise. Kako te nije stid bilo sta reci na ovo cetnicko ustasko orgijanje.Pantelija je napisao/la: ↑21 sep 2024, 16:48Objektivno veze o zivotu nemastrening0000 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 16:40Do sada im je svirao 20tak faula. I tako ce biti i dalje. Ali doci ce objektivni Pantelija i ostali da nam objasne da je ovo sve do Mujkica i Jovica...
Lulica mijenjati na poluvremenu, momak nije navikao na ovakav cirkus !
Idemooo !!!
Jel sudija natjerao mujkica da daje poprecni pas da 30 metara od gola?
Jel sudijs kriv sto jovic ne zna izbiti loptu iz 16?
To da nas kolje sudija je jedno, a da imamo psr nekvalitetnih igraca je drugo.
Oj begaaaaaaaaaa![]()
Ti vazda nesto pamet prosipas
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Steta sto drugi gol nismo dali, iako Jelic nema ujednacen kriterij pokazali smo da i sa tim znamo i mozemo biti bolji.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I ovu četničku televiziju otjerati
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sa ovakvim sudjenjem vodimo. Jbt haman pa nemoguće.
Ali zato silazi Vicko u poluvremenu da se ovo pojača.
Samo sad nam puno sreće i pameti treba da zavrsimo bez crvenog kartona, jer bukvalno svaki pogled će ga čekati i Djuricka i Soldu. Nadam se da ćemo tu biti pametni.
Nemaš ti sta ovdje raspravljati, jednostavno je to tako a sa protestima samo možeš zuti/crveni dobiti.. Valjda ih ZZ pripremi psihološki, pogotovo ove sa žutim kartonima.
I morali smo zabiti drugi go, jednostavno onakve kontre i šanse se moraju iskoristiti.. Al hajd
Ali zato silazi Vicko u poluvremenu da se ovo pojača.
Samo sad nam puno sreće i pameti treba da zavrsimo bez crvenog kartona, jer bukvalno svaki pogled će ga čekati i Djuricka i Soldu. Nadam se da ćemo tu biti pametni.
Nemaš ti sta ovdje raspravljati, jednostavno je to tako a sa protestima samo možeš zuti/crveni dobiti.. Valjda ih ZZ pripremi psihološki, pogotovo ove sa žutim kartonima.
I morali smo zabiti drugi go, jednostavno onakve kontre i šanse se moraju iskoristiti.. Al hajd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.