trening0000 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 16:56
Pantelija je napisao/la: ↑21 sep 2024, 16:48
trening0000 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 16:40
Do sada im je svirao 20tak faula. I tako ce biti i dalje. Ali doci ce objektivni Pantelija i ostali da nam objasne da je ovo sve do Mujkica i Jovica...
Lulica mijenjati na poluvremenu, momak nije navikao na ovakav cirkus !
Idemooo !!!
Objektivno veze o zivotu nemas
Jel sudija natjerao mujkica da daje poprecni pas da 30 metara od gola?
Jel sudijs kriv sto jovic ne zna izbiti loptu iz 16?
To da nas kolje sudija je jedno, a da imamo psr nekvalitetnih igraca je drugo.
Oj begaaaaaaaaaa
Objektivno samo pljujes. Vidim raja sa foruma te zna i pise da si bivsi uposlenik kluba, te je vjerovatno to razlog, ako je istina, naravno.
Ne zna Jovic nista, a Jovic svaku u prvih 11 kod naseg najboljeg trenera, vjerovatno bolje od Zekica znas.
Mujkicu je ovo vatreno krstenje i kao takvom greske su sastavni dio nastupa.
Mujkic je bio prosjek i u drugoj ligi federacije. Tacka.
Pljujem, pljuvao i pljuvat cu! Pljuvao sam prije nego sam 6 mjedeci radio, pljuvao sam dok sam radio, pljujem i otkad sam zavrsio. Toliko. Imas postove pa citaj.
Jovic je prosjek igrac, sama izjava njehove djevojke ili zene da je htio karijeru zavrsiti sve kaze. Da se pokaze dobrim ili solidnim treba odigrati sezonu kvalitetnu, a on vec prve tri jace tekme je zaštekao. Ove miki maus ekipe ne racunam.
Mujkic ne moze skociti, ako si glefao ga u 2. Ligi federacije znao bi to. Za svoju visinu (mal za stopera) odraz mu je nikakav a i postavljanje a na to nije ni prebrz pa da kazes ok nema dkok ali čisti dobro. Menagerska prodaja i to je to. Ako ti u njemu vidis stopera onda nemas veze o fudbalu.