Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Unušić zaustavio loptu rukom, odmah skaču na sudiju. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo, bravo

Sta je veci broj, broj tvojih patika ili IQ?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
ne znam sta ludite toliko. rekao bi donekle domacinsko sudjenje, ali nista posebno, ni blizu onih kradja koje su se desavale u banja luci. moze se igrati. zekic je odlicno postavio ekipu, pogotovo prvo poluvrijeme. sad ste se previse povukli, visi go.
mislim da se igra sa npr. posusjem dole niko ne bi pricao o sudjenju. ovako, svi navikli da borac otima, pa se pod lupom gleda svaki kontakt.
mislim da se igra sa npr. posusjem dole niko ne bi pricao o sudjenju. ovako, svi navikli da borac otima, pa se pod lupom gleda svaki kontakt.
ne kontam sta se postize psovanjem djece sudiji po forumu?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
ili broj vasih trofeja u zadnjih deset godina, hmmm, ne znam, mozes li mi ti sabrati. Dobri ste sa brojanjem sadake koju skupljate u raznim prilikama. Selam za slozan dzemat
Svaki nicija lopta se daje njima,svaki kontakt de svira za Borac dok se isti takvi kontakti za nas ne sviraju.Goni u p.m.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Danasnja utakmica je potvrdila sumnje da vise grafita imaju nego navijaca.exFighter1926 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 13:13Al bukvalno nema kluba u BiH sa tolikom kolicinom grafita u gradu…bagniadiluca je napisao/la: ↑18 sep 2024, 11:16
Na stadion ne može stati više jer tampon zona nam uzme trećinu najveće tribine....Protiv PAOKA i Ferenca je bila puna sve i jedna tribina, stim što bi protiv PAOK-a bilo 20k ljudi samo da je moglo stati na stadion....A što se tiče BG blizanaca, dođeš u BL, grad sa najviše grafita jednog kluba u BIH, i nađeš mi jedan grafit ili natpis gdje piše Zvezda ili Partizan, i ja taj zid pojedem bez hljebamože ? nemaš pojma, nikada nisi bio u BL i laprdaš kao i ostali ti haveri iz mahale
![]()
svemalim1 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:30ne znam sta ludite toliko. rekao bi donekle domacinsko sudjenje, ali nista posebno, ni blizu onih kradja koje su se desavale u banja luci. moze se igrati. zekic je odlicno postavio ekipu, pogotovo prvo poluvrijeme. sad ste se previse povukli, visi go.
Odlično suđenje, Sarajevo malo agresivnije nego inače i zato imaju više prekršaja. Nego kmeče i kukaju po defaultu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nastrojeni21 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:34Danasnja utakmica je potvrdila sumnje da vise grafita imaju nego navijaca.exFighter1926 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 13:13Al bukvalno nema kluba u BiH sa tolikom kolicinom grafita u gradu…bagniadiluca je napisao/la: ↑18 sep 2024, 11:16
Na stadion ne može stati više jer tampon zona nam uzme trećinu najveće tribine....Protiv PAOKA i Ferenca je bila puna sve i jedna tribina, stim što bi protiv PAOK-a bilo 20k ljudi samo da je moglo stati na stadion....A što se tiče BG blizanaca, dođeš u BL, grad sa najviše grafita jednog kluba u BIH, i nađeš mi jedan grafit ili natpis gdje piše Zvezda ili Partizan, i ja taj zid pojedem bez hljebamože ? nemaš pojma, nikada nisi bio u BL i laprdaš kao i ostali ti haveri iz mahale
![]()

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Najomraženiji klub u historiji PLBiH ikada. I to glat.
Prvi klub u historiji koji vodi politička stranka.
Naj Bojac!
Prvi klub u historiji koji vodi politička stranka.
Naj Bojac!
Ko kaze da cemo bit 4 na kraju.3 mjesto zagarantovano.Dok je kod ovih Kulasin i Hrelja u napadu 3 mjesto garant.
Da možete birati da li bi radije u ekipi imali Gulija ili Al-Jabera?
Zanimaju me mišljenja navijača koji nisu za sarajevske klubove.
Zanimaju me mišljenja navijača koji nisu za sarajevske klubove.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
3 situacije za penal Sarajeva ostat će misterija.
Usli u 45 istjerani u 80 minuti **** ti Banja Luku i drotove bolesne
FK SARAJEVO.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Gdje su ti kartoni,penali i ostalo što ste najavljivali? Ebem vas u te cmizdrave zvalje !
LETS GO FIGHTER
- Bazinga12345
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Balorda, Giuseppe1, Pablo11, Proximic, Rule_hz, VivaLaLiberta, zeljovolimte i 34 gosta.