Apsolutno zaslužena pobjeda Sarajeva, Borac nije imao izrađenu akciju cijeli meč, ponajviše zato jer je Zekić pojeo za doručak Žižovića. Odavno nisam gledao ovakvo taktičko izdanje jedne ekipe u našoj ligi.
Guliashvili nestvaran, daleko najbolji igrač lige.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Staeeeeee cetniciiiii karamoooo vas ko i 95te, yebem li vam i dajdzu i gickaaaaa
Sarajevoo šampinooooooooon
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Čestitke pitarima na forumu, apsolutno zasluženo, chetnici ni uz pomoc kamenjara po zadatku nisu mogli ni da priđu golu, ovaj na kraju Anđušiću noge polomi i jedva mu žuti pokaza
Eno sad misle da će me nešto poremetiti ako me budu zvali imenom.
Je li realno da su i dalje najgluplji.
To ti je dokaz koliko je drustvo palo k.. za usi.
Niko ne moze istrpiti kritiku, komentar, raspravu, odmah se istrazuju identiteti - ko si, sta si, kako si, da bi ti kao on nesto **** m… uzivo i slicne gluposti.
Uuu... Kakva je ovo pobjeda... Auu... Ne vjerujem i dalje. Kakvo klanje i kakva pobjeda. Za mene i najveca poslijeratna u domacem prvenstvu. Svaka cast momcima.
Pogledajte prekrsaje, kartone. Ispada da smo mi na kraju njihove igrace iznosili na nosilima.