Bravo momci Bravo Zekicu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo je mozda najgore sudjenje ikad sto sam ja makar gledao..
Bravo momci Bravo Zekicu
Bravo momci Bravo Zekicu
Bravo Sarajevo. Ovo je gospodska pobjeda, rovovska borba i mentalni divovi! Gospodin Zekić zna mentalno pripremiti ekipu, svaka mu čast! Pored toga, nije zadovoljan, ali zna on da smo danas pobijedili Borac, Sudije, Savez i protivnike BiH. Samo ovako dalje, gospodski, mangupski i do titule.
Čestitke svima, igrači su se borili i izdržali sve što ih je snašlo. Zekić postavio ekipu odlično, jedina zamjerka igračima što smo morali iskoristiti još neku priliku jer smo ih imali.
PS: nadam se da Anđušić nije ozbiljno povrijeđen.
PS: nadam se da Anđušić nije ozbiljno povrijeđen.
Bravo MOMČINE,bravo ZEKIĆU,bravo SARAJEVO....
-
- Kontakt:
Ajde mediji nabijem vas na k sve sad dizite hajke nakon ovog danas a ne kad Mirvic prne. Zamisli 21 vijek i igraci u duele ulaze sa dignutim rukama u vazduhu dan te hebo da nebi ovo nakaza svirnula pedeseti faul.
Pi.kurina zizovic nije ni cestitao, pojeo ga Dr. Zekic tako da se ovaj pogubio. Ovo je golemo, pregolemo.
BRAVO MOMCIIIIII
Zekic je mag , moj Zizovicu kad te majstor uzme u masinu ekipa ti izgleda ko Fk Saobracajac
Fenomenalna postavka, a momci su ostavili srce na terenu...
BRAVOOO MAJSTORIIIIII
Zekic je mag , moj Zizovicu kad te majstor uzme u masinu ekipa ti izgleda ko Fk Saobracajac
Fenomenalna postavka, a momci su ostavili srce na terenu...
BRAVOOO MAJSTORIIIIII
Napusi se ti Krajisnicima kur.ca, jesi cuo? Kako te nije stid bagro jedna? Krajisnici su ti spasili drzavu dok vi u Sarajevu niste metra linija pomjerili cijeli rat.Arhitekt je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:44Znamo ****BordoArmy88 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:42"...jer I poslije rata je rat." - rahmetli general Izet NanićLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:42
I 30 godina nakon agresije, agresija u punom jeku al u miru
Znaju krajišnici makar s kakvim monstrumima imaju posla.Pa krajisnici su najodaniji Vicini saveznici
![]()
Ne mogu još da povjerujem, da smo pobjedili, svaka čast momcima. Kiks protiv Posušja anuliran.
-
- Kontakt:
Mozda si me sad malo shvatio sta sam ti prije pokusavao reci,iskreno ja da sam igrac ja bi nekom nogu slomio ovu tekmu,svaka im cast da su onako mirni bili,vjeruj ti meni ovo nema smisla igrat.
"Eksperiment" urodio plodom. Lucas na respiratoru.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jel i babo iz krajine?obagol je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:18Napusi se ti Krajisnicima kur.ca, jesi cuo? Kako te nije stid bagro jedna? Krajisnici su ti spasili drzavu dok vi u Sarajevu niste metra linija pomjerili cijeli rat.Arhitekt je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:44Znamo ****BordoArmy88 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:42
"...jer I poslije rata je rat." - rahmetli general Izet Nanić
Znaju krajišnici makar s kakvim monstrumima imaju posla.Pa krajisnici su najodaniji Vicini saveznici
![]()
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
E ako ovo nije zasluzilo 20k na derbiju ne znam sta ce…
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
Ristic dao gol u pobjedi Radnika u Bihacu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Smiri dozivljaj zna se na koje krajsnike misli tj ovaj klan u savezu koji Vici dupe lize redovno. To za linije i za Sarajevo ti pleme komplet hebem al nemoj se sta naljutiti ljubi te brat.obagol je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:18Napusi se ti Krajisnicima kur.ca, jesi cuo? Kako te nije stid bagro jedna? Krajisnici su ti spasili drzavu dok vi u Sarajevu niste metra linija pomjerili cijeli rat.Arhitekt je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:44Znamo ****BordoArmy88 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:42
"...jer I poslije rata je rat." - rahmetli general Izet Nanić
![]()
OPERACIJA DERBI!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Koja je uloga Turkeša u ekipi?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- f0rest1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Dave, juka55, nedimmmm1337, rimljanin90 i 79 gostiju.