Nekad horde sa srbima, danas manijaci jbg.KarlMarx je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:25Tako je, nekad je Crvena Zvezda, Partizan bili klubovi narodnoslobodilačke borbe i antifašistički klubovi, pa više to nisu. Nekad je Željezničar bio klub radnika, ali više nije. Mijenjaju se vremena i konteksti, stvaraju se nova prijateljstva i novi amoziteti.Argentina je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:22Stariji znaju, ali Lesinari, Firma iz Novog Sada i Horde su nekad bile bratske skupine. Vole Pitari zaboraviti mnogo togascudetto89 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:08Sta 6 min nadoknade na kraju jos tri , i nije vam bilo dovoljno lesevi raspali !!![]()
Lesinariiiiii plus novo sadjaniiiiiii.......![]()
![]()
![]()
Sudija, kao i inace uzas. Ispade da je Sarajevo dobilo vise kartona nego je Borac imao prekrsaja, toliko o sudiji.
Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- bagniadiluca
- Kontakt:
Curice ti ti kažemnokee je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:19Polako, doci ce kraj i ovoj protekciji kojoj se i vi koji ste realni smijete i ne podržavate je. Polako..bagniadiluca je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:10Nadam se da su zadovoljne Sarajevske uplakane curice .....
A onda nazad po selima da igrate gdje vam je mjesto.
Ps 6-27 kako smo agresivni bili..![]()

LETS GO FIGHTER
Šibe. Ružno prljavo pašče.bagniadiluca je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:10Nadam se da su zadovoljne Sarajevske uplakane curice .....
Slazem se i upravu si za napisano, cak je i normalno da se mijenja. Pa u engleskoj liga je 99% radnickih klubova, a sada ni jedan nije.KarlMarx je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:25Tako je, nekad je Crvena Zvezda, Partizan bili klubovi narodnoslobodilačke borbe i antifašistički klubovi, pa više to nisu. Nekad je Željezničar bio klub radnika, ali više nije. Mijenjaju se vremena i konteksti, stvaraju se nova prijateljstva i novi amoziteti.Argentina je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:22Stariji znaju, ali Lesinari, Firma iz Novog Sada i Horde su nekad bile bratske skupine. Vole Pitari zaboraviti mnogo togascudetto89 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:08Sta 6 min nadoknade na kraju jos tri , i nije vam bilo dovoljno lesevi raspali !!![]()
![]()
![]()
Sudija, kao i inace uzas. Ispade da je Sarajevo dobilo vise kartona nego je Borac imao prekrsaja, toliko o sudiji.
Samo nije lijepo lagati i govoriti da se ne znam nista o tome i slicno, kao sto veliki broj navijaca Sarajeva je to govorio ovdje za Borac i Vojvodinu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ako za VAR- ioce ovo nije crveni ne znam šta će biti. Niti jednu sumnjivu situaciju u šesnaestercu Borca Var nije razmatrao.
Kakav igrač je Guliashvili, najbolji igrač lige.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jos neko je sinoć osjetio po zicigu, pitaj je.. Kako je zaplatila!bagniadiluca je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:27Curice ti ti kažemnokee je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:19Polako, doci ce kraj i ovoj protekciji kojoj se i vi koji ste realni smijete i ne podržavate je. Polako..bagniadiluca je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:10Nadam se da su zadovoljne Sarajevske uplakane curice .....
A onda nazad po selima da igrate gdje vam je mjesto.
Ps 6-27 kako smo agresivni bili..![]()
osjetio je Alah dragi suze pitarske i pomogao da se pobjedi političko četnička prčija....!
- TurkishAirlines
Ako je suditi po kaznama, Gigara i Jelic bi na 6 tekmi trebali hladiti muda.
Al nema veze, da vidimo sta nam kone mogu vcrs prikazati?
Hoce li derbi biti sa istim brojem bodova?
Al nema veze, da vidimo sta nam kone mogu vcrs prikazati?
Hoce li derbi biti sa istim brojem bodova?

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Pozdrav iz Banjaluke normalnim Sarajlijama.
Bili ste bolji. Svjesno smo stavili Gigovića u var sobu da ne bi ni pogledao 3 situacije u našem kaznenom niti da vidi ubilički start nad anđušićem. Nemojte puno slaviti ovo, znam da će ovi moji nastaviti na čelu sa vicom da otimaju i kradu. Nama pravim banjalučanima je sve ovo odvratno ali šta možemo. Postali smo vještačka politička igračka koja zanima samo predsjednika i glasačko tijelo.
Aj borac.
Bili ste bolji. Svjesno smo stavili Gigovića u var sobu da ne bi ni pogledao 3 situacije u našem kaznenom niti da vidi ubilički start nad anđušićem. Nemojte puno slaviti ovo, znam da će ovi moji nastaviti na čelu sa vicom da otimaju i kradu. Nama pravim banjalučanima je sve ovo odvratno ali šta možemo. Postali smo vještačka politička igračka koja zanima samo predsjednika i glasačko tijelo.
Aj borac.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Mojne ga vidis da pjeni samo ga pustiti nek se topi dusa malenanokee je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:29Jos neko je sinoć osjetio po zicigu, pitaj je.. Kako je zaplatila!bagniadiluca je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:27Curice ti ti kažemosjetio je Alah dragi suze pitarske i pomogao da se pobjedi političko četnička prčija....!
....sve drugo će proći!
Ma yebeš njih, gledaš sebe.Shategabri je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:22Al ne može biti 6-7 za njih, ispade igrali bez kontakta.
Da je neki omjer 18-24, pa ok.
Znaš i sam da može, jbg, rano ste poveli oni su jurili rezultat i imali loptu, jalovo, ali su je imali. Kako da naprave 15-20 prekršaja u takvoj situaciji.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kazu pa eto domacinsko sudjenje a omjer faulova 27:6 Var nikad ni pokusao nije da reaguje.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 21 sep 2024, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Toliko mržnje iz Banjaluke dolazi za Sarajevo, da i dalje mislim da troluješ.jasta je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:33Pozdrav iz Banjaluke normalnim Sarajlijama.
Aj borac.

-
- Kontakt:
Eh sad još pobijediti Vicine pušiku.rce iz Zvorničke za skoro pa savršen start sezone.
Čist faul za Borac, a ovaj ker komentator tvrdi da se okliznuo...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Nodi nas dobri je rekao da je Huli klocina preko koje Mirvic pere pare,kad se sjetim te diskusije naseg maga Nodija
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Gdje su sada razni Simpatizeri? 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ne lupaj gluposti. Sa Lesinarima ,jesmo bili braca ali sa Slaninarima,nimalo. Tukli smo ih po Novom Sadu,koliko smo ih uspjeli stici, murija ih spasavala od nas.Argentina je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:22Stariji znaju, ali Lesinari, Firma iz Novog Sada i Horde su nekad bile bratske skupine. Vole Pitari zaboraviti mnogo togascudetto89 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 18:08Sta 6 min nadoknade na kraju jos tri , i nije vam bilo dovoljno lesevi raspali !!![]()
![]()
![]()

- luckystrike
- Kontakt:
Od srca hvala svima koji dijele radost navijača Sarajeva u pobjedi protiv nepravde prije svega. Naročito navijačima manjeg sarajevskog kluba.
Ostalim,

Ostalim,

Trenutno korisnika/ca: NazorUso, supervizor i 20 gostiju.