Football Manager 2024
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Football Manager 2024
Biiit ce guusto biit ce cetri pet

Prosle godine imo haos lak zdrijeb(Stuttgart, Marseille, Benfica, Leipzig, Anderlecht, AZ, Bayern, Salzburg
)i nisam ga iskoristio da zavrsim medju prvih 8..u knockout fazi ispao odmah od Dortmunda
Ove godine pak Real, Barca, ManU...dobro sam krenuo, valjda cu nekako zbombat prolaz dalje

Igraci koji pokrivaju u21 ovu sezonu. Not great not terrible

Prosle godine imo haos lak zdrijeb(Stuttgart, Marseille, Benfica, Leipzig, Anderlecht, AZ, Bayern, Salzburg

Ove godine pak Real, Barca, ManU...dobro sam krenuo, valjda cu nekako zbombat prolaz dalje

Igraci koji pokrivaju u21 ovu sezonu. Not great not terrible

Krenuo s Celikom, prva sezona drugo mjesto ( budzeta nema, para nema, samo posudbe moguce). U novu sezonu takodjer ulazimo s tankim parama, dovoljno da uzimamo polovnjake iz srbije na posudbu 

2. sezona, Wage budget za PL 10k, predstoji borba za opstanak

- tutankamon1905
- Kontakt:
Preporucam da pogledas serijal cromanagera sa Celikom kad ti ponestane motivacije

Ne vjerujem da ce ti bit borba za opstanak. Previse je ocajnih klubova, tipujem da ces se borit za europu. Bar sto se tice mog iskustva sa bh ligom
Gledao sam Cromanagera, nema sta, rastura covjek .
Bio si upravu s borbom za Europu. Sad bi se moglo stogod i zaradit i poneki bolji igrac dovest, a ne samo otpad
. Od Maka Varesanovica sam napravio Zajka Zebu iz najboljih dana
Evo treca sezona, Sarajevo ubilo
:

Bio si upravu s borbom za Europu. Sad bi se moglo stogod i zaradit i poneki bolji igrac dovest, a ne samo otpad

Evo treca sezona, Sarajevo ubilo

- tutankamon1905
- Kontakt:
Ma da, i mislio sam da ce bit nesto takvo. Nisam nesto pametan, ali ovo sto sam igrao primjetio sam da je BiH liga uzasna. Prvi put sam igrao nekih 12 sezona, evo sad ovaj drugi put sam u cini mi se devetoj sezoni..Osim mene, samo je Sarajevo jednom i to slucajno uslo u ligasku fazu konferencije..Imali su sve poraze. A i to su usli jer su zbog mojih rezultata krenuli od europa lige.xinxee je napisao/la: ↑21 sep 2024, 20:03Gledao sam Cromanagera, nema sta, rastura covjek .
Bio si upravu s borbom za Europu. Sad bi se moglo stogod i zaradit i poneki bolji igrac dovest, a ne samo otpad. Od Maka Varesanovica sam napravio Zajka Zebu iz najboljih dana
![]()
Evo treca sezona, Sarajevo ubilo:
![]()
Prvi put kad sam igrao ajde bilo je samo ovi balkanci nisu stranci pa kontam tesko je ekipu sastavit...sad stavio eto to pravilo za EU, ali ista stvar.
Kod mene u sejvu je malo drugacije, Sarajevo je prošlo ligaski dio konferencijske, sad evo opet upali,Zrinjski isto rutinski, ali da je uzas liga, upravu si.
I ja namjeravam jednu 10 sezona nasu ligu i ode onda od najniže engleske ili Japan da isprobami
Ima i San Marino Challenge al previse je bolesno, jednu 30-40 sezona treba min ( plus vjerovatno treba i mod ubacit da izlaze regeni s San Marino državljanstvom) .
Al recimo zanimljivo bi bilo u jednom sejvu osvojit Premijer Ligu BiH s tri različita kluba

I ja namjeravam jednu 10 sezona nasu ligu i ode onda od najniže engleske ili Japan da isprobami

Ima i San Marino Challenge al previse je bolesno, jednu 30-40 sezona treba min ( plus vjerovatno treba i mod ubacit da izlaze regeni s San Marino državljanstvom) .
Al recimo zanimljivo bi bilo u jednom sejvu osvojit Premijer Ligu BiH s tri različita kluba

- tutankamon1905
- Kontakt:
E zanimljivo. Ajde za prvaka razumijem, ali kazes i Zrinjski da je usao rutinski to je vec nesto.
Ja evo ne znam kod mene jel itko dosao i do playoffa pa da kazem umalo, to su redovna brukanja odmah u prvim pretkolima
Ja evo ne znam kod mene jel itko dosao i do playoffa pa da kazem umalo, to su redovna brukanja odmah u prvim pretkolima
Sve zavisi od save-a do save-a, kod mene npr . u 6-7 sezoni imam Željezničar u ligi šampiona , Zrinjski i Sarajevo igraju konferenciju i ligu europe skoro redovno . Mislim da je to algoritam igrice ,sad da krenem ponovo sve bi bilo drugačije . De zerbi je trener Željezničara , Conte pa Ragnick vode reprezentaciju a klubovi u 8-9 sezoni prave milionske transfere ulazne - izlazne i finansije su u svih dosta dobre . Radnik Bijeljina je u top 4 redovno , Velež je tu pri vrhu,Borac zlatna sredina .tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 14:14E zanimljivo. Ajde za prvaka razumijem, ali kazes i Zrinjski da je usao rutinski to je vec nesto.
Ima li neko database BH lige sa novim transferima ?
Porefajte se pa cu se zadat u posao 

Dosadilo m i s Celikom, pa sam krenuo novi sejv s Velezom.
Prva sezona 3. mjesto, sad cemo napast titulu u drugoj
. Uzeo sam i BH reprezentaciju usput, plasirali se na Euro, prosli grupu smrti savladavsi Njemacku i Belgiju, ispali u cetvrtfinalu.
Prva sezona 3. mjesto, sad cemo napast titulu u drugoj

Ako ko ima da bi igrao online recimo radnim danima iza 12 par puta sedmicno neka se javi 
Tesko da ima neko Tako kasno Ali rekoh da pitam
Tesko da ima neko Tako kasno Ali rekoh da pitam

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
3. pretkolo,
96. Minut golman Hadzikic ide u protivnicki peterac i zakucava loptu glavom u protivnicki gol za 4-4 , veliko slavlje i produzetke.
Penal serija- 11 puta pucano
Speed Demon Avdija mi promasi prvi i zadnji penal.

96. Minut golman Hadzikic ide u protivnicki peterac i zakucava loptu glavom u protivnicki gol za 4-4 , veliko slavlje i produzetke.
Penal serija- 11 puta pucano

- tutankamon1905
- Kontakt:
Cavar? Imas srecu sto je igrica, navijaci veleza bi te lopatom istjerali iz kluba 

tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:17Cavar? Imas srecu sto je igrica, navijaci veleza bi te lopatom istjerali iz kluba![]()

Znal ko hocel bit kakav transfer update uskoro 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.